Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notbook almayı düşünüyorum ama önümde daha 2 ay gibi bir vakit var. İki seçenek arasında kalıyorum. MSI GE620DX-822XTR 1677 TL. ve bir mağazada ACER AS5755G Modeli ( i5 işlemci, 4 GB Ram, 2 GB GT 630M, 750 GB HDD) yarın 1350 TL'ye düşecek haberini aldım.Sizce ne yapmalıyım? bekleyeyim mi? MSI hiç kullanmadım notebook olarak.Ama grafiker olduğum için beni grafik programlarını kullanırken sıkıntıya sokmayacak performanslı bir cihaz gerekli.Yurtdışına gideceğim için 1 yıl boyunca tasarımlarımı masaüstünde değil notebookta yapmak durumunda kalacağım. MSI mı ACER mı dersiniz yada bana 1500-1600 TL civarları sınır olmak üzere bir cihaz önerebilir misiniz? MSI 822 XTR kullanan arkadaşlar önerirler mi?

Saygılar

• 2 ay gibi bir vaktiniz varsa ivy bridge işlemcili bir modele yönelirsiniz. Monster modellerini gözden geçirmenizi ve gt630m'li acer'dan uzak durmanızı tavsiye ederim Ziraa 64 bit veriyolu genişliği olan bir kart kendisi
  • Beyler benim 622xtr de bir sorunum var. sorunmu bilmiyorum ama yaşayan varmı sormak istedim.

fanın olduğu yerde, fan çalışırken belli periyotlarla 20-30 sn arayla çok ufak bi çit sesi gibi birşey geliyor ve beni çok rahatsız ediyor sizde de böyle bir sıkıntı varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

2 ay gibi bir vaktiniz varsa ivy bridge işlemcili bir modele yönelirsiniz. Monster modellerini gözden geçirmenizi ve gt630m'li acer'dan uzak durmanızı tavsiye ederim Ziraa 64 bit veriyolu genişliği olan bir kart kendisi

gt 630m 128 bittir.

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

Arkadaşlar notbook almayı düşünüyorum ama önümde daha 2 ay gibi bir vakit var. İki seçenek arasında kalıyorum. MSI GE620DX-822XTR 1677 TL. ve bir mağazada ACER AS5755G Modeli ( i5 işlemci, 4 GB Ram, 2 GB GT 630M, 750 GB HDD) yarın 1350 TL'ye düşecek haberini aldım.Sizce ne yapmalıyım? bekleyeyim mi? MSI hiç kullanmadım notebook olarak.Ama grafiker olduğum için beni grafik programlarını kullanırken sıkıntıya sokmayacak performanslı bir cihaz gerekli.Yurtdışına gideceğim için 1 yıl boyunca tasarımlarımı masaüstünde değil notebookta yapmak durumunda kalacağım. MSI mı ACER mı dersiniz yada bana 1500-1600 TL civarları sınır olmak üzere bir cihaz önerebilir misiniz? MSI 822 XTR kullanan arkadaşlar önerirler mi?

Saygılar

dostum öncelikle şunu belirteyim. bu makineler arasında çok fark var .aynı segment makineler değil. hemen belirtmek istediğim konuya geçmek istiyorum. madem grafikerlik çalışıyorsun şu bir kaç resim işinizi görür fazla araştırmayın dua edin.
    aynı resim hd ve full hd ekranlı notebooklarda paintte sırasıyla böyle görünüyo. varın gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 14 Nisan 2012; 12:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay_67

arkadaşlar MSI GE620DX-800-801-802-822XTR hangisi iyi bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir karar

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Dos-%28MSI-Canta,-Logitech-Nano-Mouse,-Gaming-Mousepad-HEDIYE%29

dostum ne amaçlı kullanacaksın eğer oyun için alacaksan i5 li modelleri işini uzun süre görür. zaten çift çekirdekle alakası yok. i7 740 4 gerçek çekirdekli işlemciden daha güçlü işlemcisi var. oyun dışında kullanacağın video çeviri olsun photoshop autocad tarzı programalrı kullanacakasan da i7 almanini öneririm gerçekten büyük var oluyo. çok sık video çeviri yapan biri olarak şunu söyliiim. aynı makinenin i5 ve i7 sinden aldım. aynı video çeviri programıyla bir film dosyasını i5 li 4.40 dakika i7 lisi ise 2.50 dakika da çevirdi. gerçektn bariz fark var aralarında

• arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin cihazları hayırlı ve uzun ömürlü olsun :)

bendede 822xtr modeli var. bu gece windows 7 professional kurdum fakat bölümlenmiş alanı silmeden kurmuştum o yüzden c 50 gb gibi kısıtlı bir alana sahip. tekrar kuracağım elimde windows 7 all in one war yani ultimate, professional, home vb. mevcut. Hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin cihazları hayırlı ve uzun ömürlü olsun :)

bendede 822xtr modeli var. bu gece windows 7 professional kurdum fakat bölümlenmiş alanı silmeden kurmuştum o yüzden c 50 gb gibi kısıtlı bir alana sahip. tekrar kuracağım elimde windows 7 all in one war yani ultimate, professional, home vb. mevcut. Hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ?

win 7 ultimate 64 bit olanı kur digerlerine gerek bile yok kardesim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

arkadaşlar MSI GE620DX-800-801-802-822XTR hangisi iyi bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir karar

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Dos-%28MSI-Canta,-Logitech-Nano-Mouse,-Gaming-Mousepad-HEDIYE%29

dostum ne amaçlı kullanacaksın eğer oyun için alacaksan i5 li modelleri işini uzun süre görür. zaten çift çekirdekle alakası yok. i7 740 4 gerçek çekirdekli işlemciden daha güçlü işlemcisi var. oyun dışında kullanacağın video çeviri olsun photoshop autocad tarzı programalrı kullanacakasan da i7 almanini öneririm gerçekten büyük var oluyo. çok sık video çeviri yapan biri olarak şunu söyliiim. aynı makinenin i5 ve i7 sinden aldım. aynı video çeviri programıyla bir film dosyasını i5 li 4.40 dakika i7 lisi ise 2.50 dakika da çevirdi. gerçektn bariz fark var aralarında

oyun için..
    zaten çift çekirdekle alakası yok derken yeni nesiş i5 degillermi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

oyun için..
    zaten çift çekirdekle alakası yok derken yeni nesiş i5 degillermi?

bayağı güçlü işlemcisi var . :) çoğu gerçek 4 çekirdekli işlemciden güçlü .oyun için i5 işinizi görür hocam. Gta 4 8 ikisineDE kurdum . İ7 nin tek farkı ısınması oldu :)ultra grafiklerde ortalama 25 fps ile oynadım. Oyun için önemli olan ekran kartıdır .

• Arkadaşlar logitech ses sistemim var 3 girişi var bu bilgisayara nasıl bağlayabilirim 5+1 olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanZeyli

Arkadaşlar logitech ses sistemim var 3 girişi var bu bilgisayara nasıl bağlayabilirim 5+1 olarak

+1 bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Bir arkadaş Bizim Bu makınaların
    MsI GE620DX-822Xtr nin KAç mhz ye kadar ram desteklediğini yazabilirmi acaba ? ...
    SAdece 1333 MHz mi yoksa 1600 Mhz ve üstünü de destekliyor mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hvince -- 14 Nisan 2012; 15:23:56 >
  • Arkadaslar sıcaklıklarınız nasıl oyun oynarken ?laptop sogutucusu kullanıdıgım halde banamısın demiyor alet cok ısınıyor aynısını yanımdaki bir arkadas aldı onda da aynı bu laptop neden bu kadar ısınıyor ? acaba sureklı turboda oldugu ıcınmı ? 2.5ghz dior i5 islemcisine cpu z de genelde 3.0 gosterior ,speed fan su an masa ustundeyım bu msjı yazıyorum sadece baska hic bisey acık deil sıcaklıklar

GPU:45
    HDD:44
    TEMP1:63
    TEMP2:28
    TEMP3:30
    CORE0:56
    CORE1:59

ayrıca altında aliminyum 2 tane hareketli fanı olan coolermaster sogutucu war :D
    Olmadı alt kapagı acıcam komple o sekil kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

Bilen Bir arkadaş Bizim Bu makınaların
    MsI GE620DX-822Xtr nin KAç mhz ye kadar ram desteklediğini yazabilirmi acaba ? ...

İşlemciye göre değişmekle birlikte bu modelin i5 ve i7 modelinin desteklediği max. bellek hızı 1333 Mhz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Arkadaslar sıcaklıklarınız nasıl oyun oynarken ?laptop sogutucusu kullanıdıgım halde banamısın demiyor alet cok ısınıyor aynısını yanımdaki bir arkadas aldı onda da aynı bu laptop neden bu kadar ısınıyor ? acaba sureklı turboda oldugu ıcınmı ? 2.5ghz dior i5 islemcisine cpu z de genelde 3.0 gosterior ,speed fan su an masa ustundeyım bu msjı yazıyorum sadece baska hic bisey acık deil sıcaklıklar

ayrıca altında aliminyum 2 tane hareketli fanı olan coolermaster sogutucu war :D

Benim boştayken değerler 28-35 arası.Boştayken bu kadar yüksek olmuyor.Oyunlarda 75-80 arasına çıkıyor.Bende soğutucu kulanıyorum soğutuculu değerleri yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: SerhanZeyli

Arkadaşlar logitech ses sistemim var 3 girişi var bu bilgisayara nasıl bağlayabilirim 5+1 olarak

+1 bende merak ediyorum

Bilgisayar 7+1' e kadar destekliyor.Bilgisayarın ses çıkış soketine uygun bir tane adaptör alabilirsiniz.Böylece 5+1 bağlarsınız ama ses kaliteniz düşecektir yani verimsiz olacak.Eğer verimli bir 5+1 deneyimi yaşamak istiyorsanız harici ses kartı""http://www.sanalmarketim.com/urun/76f51231e4e1527f228067bf518fe51a/CREATIVE-X-FI-Surround-Pro-5.1-USB-Ses-Karti ""bunun gibi bir ürün illa bu olması şart değil ama öneririm.Diğer bir seçenek ise decoder ki ses kartına göre epey tuzlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 14 Nisan 2012; 18:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Arkadaslar sıcaklıklarınız nasıl oyun oynarken ?laptop sogutucusu kullanıdıgım halde banamısın demiyor alet cok ısınıyor aynısını yanımdaki bir arkadas aldı onda da aynı bu laptop neden bu kadar ısınıyor ? acaba sureklı turboda oldugu ıcınmı ? 2.5ghz dior i5 islemcisine cpu z de genelde 3.0 gosterior ,speed fan su an masa ustundeyım bu msjı yazıyorum sadece baska hic bisey acık deil sıcaklıklar

Benim boştayken değerler 28-35 arası.Boştayken bu kadar yüksek olmuyor.Oyunlarda 75-80 arasına çıkıyor.Bende soğutucu kulanıyorum soğutuculu değerleri yazdım.

benmde o sekil oyunlarda 80 e dayanıyor max ama iste ondan sonra masaustune donunce makına koaly kolay sogmuyor. 40 larda geziyor facebook video vs felan takılıyorum ara ara...

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

Bilen Bir arkadaş Bizim Bu makınaların

İşlemciye göre değişmekle birlikte bu modelin i5 ve i7 modelinin desteklediği max. bellek hızı 1333 Mhz.

Anladım hacı Ben değişicemde o yüzden sordum :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.