Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam siparişte bulundum pcdepodan. Pek güvenmedim başta siteye, o nedenle kapıda ödeme seçeneği filan yaptım. Öğlen elime ulaştı hiçbir problem olmadan. FreeDos olarak elime geçti, biostan dvd room gösterip işletim sisteminin sorunsuz bir şekilde yükledim. Ardından da verilen driver CD si ile driverları kurdum. Yalnız benim bireysel olarak yaşadığım (amatörlüğümden dolayı ) bikaç sorun oldu, sorunda demeyelimde aksama oldu. Google da araştırdığımda başka yaşayanlarda olmuş. Bu nedenle alacak olan varsa ve benim gibi amatörlerse yardımım dokunur :)

Wireless açık olduğu halde hiç bir ağı göremiyorsanız, driverlarınızda da problem yok ise Fn + F8 ile radyo açıp açmadığınızı kontrol edin. (Basit bir durum biliyorum ama farkına varmam biraz sürdü.)

Webcam çalıştırmaya çalıştığınızda no device hatası yaşıyorsanız, boşuna internetten driver aramayın. Fn + F6 (Cam işareti olan) bastığınızda otomatik driverları yükleyecektir.

Çok basit sorunlardı biliyorum, size komikte gelebilir ama boşu boşuna uğraştırdılar ve bundan sonraki arkadaşlar çözümü aramakla uğraşmazlar umarım.

• Bu problemi hâla çözebilmiş değilim :s

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

Bu problemi hâla çözebilmiş değilim :s

Söylediklerimin bir kısmını yapmış olabilirsin ama aynı sorunu yaşayacaklar için yazayım.
    1)Nvidia denetim masasına gir-3d ayarlarının yönetilmesi-genel ayarlar-tercih edilen grafik işlemci-yüksek performanslı Nvidia işlemcisi
    2)Nvidia denetim masası-3d ayarlarının yönetilmesi-program ayarları-özelleştirilecek program-Pes2012-bu program için tercih edilecek grafik işlemci-yüksek performanslı Nvidia işlemcisi

• quote:

settings e de sag tıkla yuksek performans ekran kartıyla calıstır de full hd bıle cıkıyo o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Söylediklerimin bir kısmını yapmış olabilirsin ama aynı sorunu yaşayacaklar için yazayım.
    1)Nvidia denetim masasına gir-3d ayarlarının yönetilmesi-genel ayarlar-tercih edilen grafik işlemci-yüksek performanslı Nvidia işlemcisi
    2)Nvidia denetim masası-3d ayarlarının yönetilmesi-program ayarları-özelleştirilecek program-Pes2012-bu program için tercih edilecek grafik işlemci-yüksek performanslı Nvidia işlemcisi

Genel ayarlardan yüksek performanslıyı seçtiğimizde pil daha fazla enerji harcamıyormu çünkü her zaman öyle kalcak. Diğerinden yaptığımda ise settings ten. her zaman o ayarı yapmamız gerekiyor sanırım. Neyse yapcaz artık. 635 driveri çıksaydı belki bu zahmetten kurtarırdı bizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

settings e de sag tıkla yuksek performans ekran kartıyla calıstır de full hd bıle cıkıyo o zaman

yaptım kardeşim eyv. fakat her seferinde yapmak gerekiyor sanırım.

• quote:

quote:

quote:

yok tek bır kere oyle yaptın mı oluyor bır daha ellemezsen settings e sıkıntı yok settingste bişi yapacagın zaman da yuksek performansla acıp işini ole halledersen oyuna gırdıgınde gt635m le oynatıyor turuncu yanıyor yanı ısık ordan anlarsın

• quote:

quote:

quote:

Genel ayarlardan yüksek performanslıyı seçtiğimizde pil daha fazla enerji harcamıyormu çünkü her zaman öyle kalcak. Diğerinden yaptığımda ise settings ten. her zaman o ayarı yapmamız gerekiyor sanırım. Neyse yapcaz artık. 635 driveri çıksaydı belki bu zahmetten kurtarırdı bizi :)

Pilde oynuyorsan bilemem ama ben prize takılı oynuyorum.Bu arada genel ayarları otomatik olarak ayarlarsanda sanırım sorun olmayacak.Çünkü program ayarlarından elle ayarladığımız için sorun kalmayacak.Böylece her oyun açıldığında direkt nvidia devreye girecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok tek bır kere oyle yaptın mı oluyor bır daha ellemezsen settings e sıkıntı yok settingste bişi yapacagın zaman da yuksek performansla acıp işini ole halledersen oyuna gırdıgınde gt635m le oynatıyor turuncu yanıyor yanı ısık ordan anlarsın

anladım kardeşim eyv. ;)

• Koliyi actim SSD yi taktim ultimate 64 bit

Expanding Windows files (15%)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Koliyi actim SSD yi taktim ultimate 64 bit

Hayırlı olsun.
  • nfs the run high ayarlarda akıcı oynatıyor ultra da akmıyor ama ıdare edıyor 2 yarıs yaptım ultra da akmıyordu high a cektım bıldıgın akıyor oyun :D

tabikide 1920*1080 full hd 59 Hz çözünürlükte :D
  • quote:

nfs the run high ayarlarda akıcı oynatıyor ultra da akmıyor ama ıdare edıyor 2 yarıs yaptım ultra da akmıyordu high a cektım bıldıgın akıyor oyun :D

tabikide 1920*1080 full hd 59 Hz çözünürlükte :D

60 hz olmuyomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Koliyi actim SSD yi taktim ultimate 64 bit

Hayırlı olsun.

Eyvallah saolasin
  • Arkadaşlar 802 modelini kullanıyorum.Merak ediyorum da acaba sizde de aynı şekildemi? sağ alt köşede pilin üzerine geldiğimde ya 99% ya 98 de görünüyor ve prize takılı dolmuyo yazıyor.Bir kere 100% olarak gördüm , sizce normalmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Arkadaşlar 802 modelini kullanıyorum.Merak ediyorum da acaba sizde de aynı şekildemi? sağ alt köşede pilin üzerine geldiğimde ya 99% ya 98 de görünüyor ve prize takılı dolmuyo yazıyor.Bir kere 100% olarak gördüm , sizce normalmi ?

bataryanın ömrünü uzatmak için default ayarlı bir durum endişeye gerek yok
  • bende dvd rom ile ilgili bişey soracagım, dvd koydugum zaman biraz zorlayarak yerine oturtuyorum..
    bu sizde de oluyormu, yoksa normalmidir..
  • bende de zor oturuyor daha yeni makine olduğundan ortadaki dişlerinden geçmiyo biraa kullandıktan sonra erir girer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Arkadaşlar 802 modelini kullanıyorum.Merak ediyorum da acaba sizde de aynı şekildemi? sağ alt köşede pilin üzerine geldiğimde ya 99% ya 98 de görünüyor ve prize takılı dolmuyo yazıyor.Bir kere 100% olarak gördüm , sizce normalmi ?

bataryanın ömrünü uzatmak için default ayarlı bir durum endişeye gerek yok

hmm anladım teşekkürler hyprosoft :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slvy -- 12 Nisan 2012; 15:05:46 >
  • Bende MSI GE620DX-822XTR modelini almış bulunmaktayım, dün elime geçti daha önce 2 pc elimden geçti ama aldığım zamanlarda bile o dönemin teknolojisinin gerisindeydi, kullandığım en hızlı bilgisayar, çok memnunum ,oynamaya hasret kaldığım zamanında kasa kasa oynadığım oyunları yükledim hepsinin acısını çıkarıyorum, bir kaç yıl beni götürür umarım zaten ultra ayar düşkünü birisi de değilim, gta 5 geldiğinde rahat rahat oynayım yeter :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.