Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

nfs the run indirdim kurdum fakat acılmadı yaa napıcaz :D

sag tıklıyorum yuksek performans ekran kartıyla calıstır dıyorum kum saatı donuyor bıraz sag tarafta turboostla işlemci 3.10 Ghz e cıktıgını goruyorum ama oyun acılmıyor oyle kalıyor

crackte mi sorun var acaba?

varsayılanı yüksek performanslı yapıp yönetici olarak çalıştırı dene ?

yok kardesım olmuyor yaa yonetıcı olarak calıstır deynce de olmuyor oyna dynce de olmuyor :D

napsak bılemedım ben yaa farklı crackler denedım onlar da olmadı

hut pursuit ındırcem yıne olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 9 Nisan 2012; 22:03:19 >

• oyun scriptiniz problemlidir. Temiz bir torrentten yeniden indirmeyi deneyin. Hot Pursuit 2 çok güzel oyundur ama performans testleri için The Run daha tatmin edici
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

gayet iyi bende onu kullanıyorum

Saolun..:D bende bi siparis vereyim o zaman :D bi tanede klavye aldımmı tmm..malum laptopun kalvyesinden oynamayı sevmiorum bide kendi vucut ısımı aktarmayayım :d

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-inc-284b-inc-284b--7%E2%80%9D--154%E2%80%9D-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58167
    160tl verilir mi ona ya bunun özellikleri yeter bence
    ayrıca aman aman soğutulmaya ihtiyacı olan makine değil ki

Öyle deme :D islemci oyunlarda 3.0 ghz olunca bide ekran kartına gecince sol taraf cok ısınıyor.Elimi soldaki egzozun oraya tutunca bildigin fön makinası gibi üflüyor.Bide ben cd den cıkan nvidia driverini kurarken en sonunda bi hata vermisti tmm deyip pas gecmistim,malum net yoktu o zaman vaktim de yoktu işten dolayı o sekil hala duruyor.Bir kac oyun denedim özellikle nvidia ekran kartıyla calıstır dememe ragmen hic verim alamadım medium ayarlarda bile cok kasıyordu.
    Sizce driveri tekrar silip güncellesem düzelirmi bu sorun ?

• 296.10 versiyonunu bir deneyin oyun performansları gayet iyi. Ama benimde şöyle bir sorunum var oyun esnasında çekirdek değerlerimde %80 azalma oluyor ekran kartımdaki. Buda 60 fps ile oynadığım oyunun aniden 15 fps civarına düşmesine benim oyunumu mahvetmesine neden oluyor. Ekran kartıyla alakalı bir yazılım problemi mevcut. Bunun d nvidia'nın official bir GT635m sürücü çıkartarak çözeceğine inanıyorum.
  • quote:

296.10 versiyonunu bir deneyin oyun performansları gayet iyi. Ama benimde şöyle bir sorunum var oyun esnasında çekirdek değerlerimde %80 azalma oluyor ekran kartımdaki. Buda 60 fps ile oynadığım oyunun aniden 15 fps civarına düşmesine benim oyunumu mahvetmesine neden oluyor. Ekran kartıyla alakalı bir yazılım problemi mevcut. Bunun d nvidia'nın official bir GT635m sürücü çıkartarak çözeceğine inanıyorum.

Anladım teşekkürler...

Bir sorum daha var..ssd yi orj hdd yi cıkartıp onun yerine takmayı dusunuyorum.Cıkan hdd yi de tasınabılır usb hdd yapmak istiyorum,bu konuda pek bilgim yok acıkcası ..disk kutularına bakıyorum fakat hangisini alıcagımı bilmiyorum.
    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/disk-kutusu/akasa-noir-s-2-5-usb-3-0-2-0-sata-hdd-ssd-disk-kutusu-siyah.html bunu kullansam sorun olmaz sanırım ..ssd takılıyorsa, laptop hdd side takılır.

• quote:

quote:

296.10 versiyonunu bir deneyin oyun performansları gayet iyi. Ama benimde şöyle bir sorunum var oyun esnasında çekirdek değerlerimde %80 azalma oluyor ekran kartımdaki. Buda 60 fps ile oynadığım oyunun aniden 15 fps civarına düşmesine benim oyunumu mahvetmesine neden oluyor. Ekran kartıyla alakalı bir yazılım problemi mevcut. Bunun d nvidia'nın official bir GT635m sürücü çıkartarak çözeceğine inanıyorum.

Anladım teşekkürler...

Bir sorum daha var..ssd yi orj hdd yi cıkartıp onun yerine takmayı dusunuyorum.Cıkan hdd yi de tasınabılır usb hdd yapmak istiyorum,bu konuda pek bilgim yok acıkcası ..disk kutularına bakıyorum fakat hangisini alıcagımı bilmiyorum.
    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/disk-kutusu/akasa-noir-s-2-5-usb-3-0-2-0-sata-hdd-ssd-disk-kutusu-siyah.html bunu kullansam sorun olmaz sanırım ..ssd takılıyorsa, laptop hdd side takılır.

SSD'ler SATA3 girişine sahiptirler genelde ama o kutu her ikisi içinde uyumlu. Alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler...

SSD'ler SATA3 girişine sahiptirler genelde ama o kutu her ikisi içinde uyumlu. Alabilirsiniz.

Teşekkürler hyprosoft.. saolun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler...

Teşekkürler hyprosoft.. saolun...

Çok acele değilse Ebay'dan al.25-30 TL farkediyor.Yinede sen bilirsin.Ebay'dan alırsan 10-15 gün içinde geliyor.

• Katılıyorum. Ebay'e gerek yok o kutunun işini görecek 10 liralık kutularda var aslında pek kalite farkı gözetilecek bir aksesuar sayılmaz paranıza 3.0 usb flash bellek falan alın daha bir faydalı
  • quote:

Katılıyorum. Ebay'e gerek yok o kutunun işini görecek 10 liralık kutularda var aslında pek kalite farkı gözetilecek bir aksesuar sayılmaz paranıza 3.0 usb flash bellek falan alın daha bir faydalı

16 GB Transcend jetflash 760 Usb 3.0 flash bellek 19.49 dolar.Ebayda var linkten bakabilirsin.http://www.ebay.com/itm/320813617932?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
    Buda benim aldığım kutuhttp://www.ebay.com/itm/Durable-USB-3-0-HDD-Hard-Drive-External-Enclosure-2-5-Inch-SATA-HDD-Case-Box-6-/350495328300?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item519b26482c#ht_3216wt_1402
    Dosya aktarım hızı 90Mb-160Mb/sn arası.

• paypal kullanmadığım için alamıyorum ürünü. Kredi kartıyla online provizyon neden yok anlamadım Birileri bizim içinde alsa keşkede ödemeyi yapsak burdan
  • quote:

quote:

quote:

nfs the run indirdim kurdum fakat acılmadı yaa napıcaz :D

sag tıklıyorum yuksek performans ekran kartıyla calıstır dıyorum kum saatı donuyor bıraz sag tarafta turboostla işlemci 3.10 Ghz e cıktıgını goruyorum ama oyun acılmıyor oyle kalıyor

crackte mi sorun var acaba?

varsayılanı yüksek performanslı yapıp yönetici olarak çalıştırı dene ?

yok kardesım olmuyor yaa yonetıcı olarak calıstır deynce de olmuyor oyna dynce de olmuyor :D

napsak bılemedım ben yaa farklı crackler denedım onlar da olmadı

hut pursuit ındırcem yıne olmazsa

Sanirim downloadda yada setupda sorun vardir ugur. Pes ya da fifida gelmisti basima. Ben kurdum ultrada oynayabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 10 Nisan 2012; 12:34:14 >

• quote:

oyun scriptiniz problemlidir.

derken indirdiğim oyunun mu?
  • quote:

quote:

oyun scriptiniz problemlidir.

derken indirdiğim oyunun mu?

evet reloaded ve repack olarak 2 release türü var. Reloaded her zaman daha sağlıklıdır. Hatta bulabiliyorsan razor releaseları indirin. Yani oyun scriptleri oynanıp upload edildiği için kimi donanımda uyumsuzluk yapabiliyor. Bende bir sorun yaşamadım mesela 14 gb olarak indirmiştim.
  • Bluetooth u açtım telefonla eşleştirdim ama böyle bir hata aldım eşleşiyor fakat bağlanamıyorum çalıştıramadım sorun ne olabilir arkadaşlar ?

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.kosmaz -- 10 Nisan 2012; 23:04:09 >

• denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmından telefonunuzu kadırın.bluetooth sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun hata veriyor.aynı işlemleri tekrar edin cihazı eşleştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

Acaba şu laptopun oyun oynanmıyorken ve oyun açıkken fan sesi ne kadar çıkıyor, video çekip gönderebilecek bir babayiğit var mıdır ?

Birçok kişi fan sesi biraz yüksek diyor forumda, ama bilgisayarı mağazada vs. inceleyemediğimizden bilemiyoruz ki ne kadar yüksek..

Valla bunu yapana minnettar olacağım.

hocam ben makineyi dün aldım, bu gün inceleme fırsatım oldu, fan konusunda sana şunu söyleybilirim, ben ilk kez notebook kullanıyorum, şu anda yatağımda uzanır vaziyette makineyi kullanıyorum , çalışan hiç birşey yok hiç bir ses olmayan ortamda sadece notebookun fan sesi bariz şekilde duyuluyor, hiç bir yük yok, sadece bu site açık, ama bariz duyuluyor bana yüksek geldi ses... ama makineye diyecek yok gayet güzel beğendim

• cevabı basit yatağın üzerinde kullanırsan alttan ve yandan hava kanalları tıkanır sistem hava döngüsü sağlaymadığı işin ısınma olur bunun neticesinde fan hızlanır ve ses yapar yatakta kullanırken altına kitap gibi sert meteryaller koyunki hava alma imkanını kısıtlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmından telefonunuzu kadırın.bluetooth sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun hata veriyor.aynı işlemleri tekrar edin cihazı eşleştirin.

valla kardeşim yaptım da yine olmadı. eşleşmiyor cihaz. açık fakat teli görmüyor. :s ikarayel demişti driver CD leri içerisinde bluetooth driveri yok msı ın sitesinden indirim diye indirdim kurdum ama içinde bir kaç tane setup var 64 bit olanı seçtip kurduğum halde çalıştıramadım. :s
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.