Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rht

acaba soğutucusuz oyun oynasak zarar verirmiyiz cihaza?

Kısa vadede sanmam ama uzun vadede sıkıntı yaratır!!!
  • http://img402.imageshack.us/img402/9900/adszwyy.png

battle field 3te 96 derece oldu.hiç normal değil.lenovoda aynı oyunda 83ü geçmemişti.servise vermem gerekmi sizce?
  • oc felan yapmadım
    coolermaster 2 tane degistirilebilir fanı olan aliminyum stand kullanıyorum (pek bi fark olmuyo sanırım fanlar dısarı egzos gorevi gordugu icin sadece ısınmanın zamanla artmasını engelliyo sanırım ,laptopun altı cok serin malum 2 fanda alta dogru ufluyor)..ama yandaki egzos fanın önünde banyodan sonra saclarınızı kurutabilirsiniz..

kapagı cıkartıp standa koyarsam bariz duser gibime gelior sıcaklık..

saatlerce ultrada fallout oynadım sıcaklık en fazla 83-84 tu o da oyun dan cıkınca hemen dusuyor..Bence sıcaklıklar normal gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slvy -- 26 Nisan 2012; 11:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

oc felan yapmadım
    coolermaster 2 tane degistirilebilir fanı olan aliminyum stand kullanıyorum (pek bi fark olmuyo sanırım fanlar dısarı egzos gorevi gordugu icin sadece ısınmanın zamanla artmasını engelliyo sanırım ,laptopun altı cok serin malum 2 fanda alta dogru ufluyor)..ama yandaki egzos fanın önünde banyodan sonra saclarınızı kurutabilirsiniz..

kapagı cıkartıp standa koyarsam bariz duser gibime gelior sıcaklık..

saatlerce ultrada fallout oynadım sıcaklık en fazla 83-84 tu o da oyun dan cıkınca hemen dusuyor..Bence sıcaklıklar normal gibime geliyor...

benim yukarıda yazdıgım değerler hiç normal değil.buyuk ihtimal bu bendeki ürüne özgü bişi.cok canım sıkıldı bugun kargoya verip servise göndereceğim.inş iade alırlar.
  • Klavyenin üstündeki ürünle gelen korumayı kalldirdin mı? Açıkcası %100 emin değilim ama onu kaldırınca sanki 2-3 derece fark etti bende. tabiki sacmaliyorda olabilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boştayken 40 dereceyi yükte ikende 88-89 dereceyi geçtiğini görmedim.Fan taktıktan sonra 85 in üstüne çıkartamadım.Ben yazın alt kapağı açıp kullanacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

Boştayken 40 dereceyi yükte ikende 88-89 dereceyi geçtiğini görmedim.Fan taktıktan sonra 85 in üstüne çıkartamadım.Ben yazın alt kapağı açıp kullanacağım...

benimde oda sıcaklığı 25 derece şu an, soğutucusuz kullanıyorum. BF 3 de 90 dereceyi gördü en fazla çekirdeklerden teki.
    anlamadığım 1300x768 low ayarlarda bazen oyun aşırı yavaşlıyor. genellikle vurulunca ölünce vs.. 555m için olan driverı kullanıyorum. normal mi acaba bu durum?

speedstep açık bu arada. eğer speedstep i kapatırsak 2.5 dan 3ghz e çıkma yani turbo olayı devam eder mi? yoksa başka birşey mi yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

Klavyenin üstündeki ürünle gelen korumayı kalldirdin mı? Açıkcası %100 emin değilim ama onu kaldırınca sanki 2-3 derece fark etti bende. tabiki sacmaliyorda olabilirm

hayır kaldırmadım.onunla alakalı olacagını sanmıyorum.zaten kargoya verdim servis yolunda.artık sonuca bakacam.
  • Arkadaşlar benim makinede ki değerleri hiç merak edipte bakmamıştm , bu gün gta 4 te ultra ayarlarda soğutucusuz oc siz 99 la 97 derece arasında sıcaklık gördümm , resim simdi koyamicam gece koymaya çalışırım , bende mı garantiye göndersem acaba hah :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 26 Nisan 2012; 19:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Arkadaşlar benim makinede ki değerleri hiç merak edipte bakmamıştm , bu gün gta 4 te ultra ayarlarda soğutucusuz oc siz 99 la 97 derece arasında sıcaklık gördümm , resim simdi koyamicam gece koymaya çalışırım , bende mı garantiye göndersem acaba hah :-)

bence gönder kardeş.ben gönderdim sonucu sana bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Arkadaşlar benim makinede ki değerleri hiç merak edipte bakmamıştm , bu gün gta 4 te ultra ayarlarda soğutucusuz oc siz 99 la 97 derece arasında sıcaklık gördümm , resim simdi koyamicam gece koymaya çalışırım , bende mı garantiye göndersem acaba hah :-)

Dostum asus formunda makineler yanıyo :-) varsın yüzü geçsin no problema :-) sonucu bekliyorum yüzü geçsin bir hâl çaresine bakarız :)

• bu laptopun fanı neden hiç durmuyor? cpu işlemci gücü gerektirecek hiçbirşey çalışmıyor. windows ortamında hiçbirşey çalışmadan fan saatlerce çalışıyor ve yüksek bir ses veriyor. fanın arada bir durması gerekmiyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum asus formunda makineler yanıyo :-) varsın yüzü geçsin no problema :-) sonucu bekliyorum yüzü geçsin bir hâl çaresine bakarız :)

ilerde sıkıntı çıkarabilir.benim önceki laptop ısınmadan kaynaklı kapanıyordu iki sene oyunsuz kaldım suan msi aldım cok ısındı.sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali suan onu göze alamıyorum.

• Bu arada battlefield 3 online oynarken yavaşlama yapıyor. 64 kişilik metroda oynuodum belki ondan olmuştur. Başka haritada da deneyeyim bı ara. Daha single player oyun deneme fırsatım olmadi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilerde sıkıntı çıkarabilir.benim önceki laptop ısınmadan kaynaklı kapanıyordu iki sene oyunsuz kaldım suan msi aldım cok ısındı.sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali suan onu göze alamıyorum.

Dostum arka plan uygulamaları kapalı , gta 4 ultra ayarlarda overclocksuz sğutucusuz bu sıcaklıklarda oynuyorum uzun zamandır . kasma falan yok o yüzden rahatım . bu arada belirtmeden geçmeyeyim oyunda icenhance modu kurulu.

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 26 Nisan 2012; 21:35:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum arka plan uygulamaları kapalı , gta 4 ultra ayarlarda overclocksuz sğutucusuz bu sıcaklıklarda oynuyorum uzun zamandır . kasma falan yok o yüzden rahatım . bu arada belirtmeden geçmeyeyim oyunda icenhance modu kurulu.

bence cok fazla o değerler.100 dereceyi görmüşsün.3 ay sonra sana sıkıntı cıkaracaktır.özellikle yaz aylarında.

• Arkadaşlar, MSI GE620DX-802XTR modelini sipariş edeceğim aklımdaki soruları sormak istiyorum;

1- Model içindeki , HDD ve RAM markası nedir? kalitelimi
    2- Günde 2 saat bf3(soğutuculu laptop) oynarsam sorun cıkarırmı (ultra+high karişimi ayarlarda, hep masaüstü kullandım belki o fiyata sağlam masaüstü dizerim ama hiç laptop kullanmadım şansımı bu model üzerinden denemek istiyorum)
    3- Laptop'um geldiğinde evde günlük hafta içi 3 - 4 saat(oyun,internet) pazar günleri 5-6 saat kullansam(oyun) ilerde sıkıntı cıkarırmı?
    4- SSD takmak için , DVD-RW i cıkarmam mı gerek illa ? nasıl oluyor aparat mı almam lazim
    5- Sağlam bir marka, soğutucu ile günlük kullanımda(5-6-7 saat) ısınma, ses gibi etkiler başlıyor mu rahatsız etmeye?
    6- MSI 'i secmekle iyi mi ettim?

Teşekkürler, eğer kullanan arkadaşlar cevaplarsa memmun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixus -- 26 Nisan 2012; 23:47:40 >
  • Soğutucu kullanan arkadaşlar yaklaşık kaç derece fark ettiğini buraya yazabilir mi acaba boş yere para vermeyeyim oyun dışında fazla yormuyorum artık makineyi. . ufak bir hile ile sıcaklıkları 15-20 derece düşürmek aslında o kadar zor değil. Bir kaç kez paylaşılmıştı zaten . işlemci güç yönetiminden maximum işlemci kulanımını %70 e çekince bende tam 20 derece düşüş oldu. üstte de resim var zaten . ben yine de ik,i resmi de koyayım.

iki defa 45 dakikalık tesstlerle aldım bu sıcaklıkları . (gta 4 ultra ayarlarda oc siz soğutucusuz)

• quote:

Soğutucu kullanan arkadaşlar yaklaşık kaç derece fark ettiğini buraya yazabilir mi acaba boş yere para vermeyeyim oyun dışında fazla yormuyorum artık makineyi. . ufak bir hile ile sıcaklıkları 15-20 derece düşürmek aslında o kadar zor değil. Bir kaç kez paylaşılmıştı zaten . işlemci güç yönetiminden maximum işlemci kulanımını %70 e çekince bende tam 20 derece düşüş oldu. üstte de resim var zaten . ben yine de ik,i resmi de koyayım.

iki defa 45 dakikalık tesstlerle aldım bu sıcaklıkları . (gta 4 ultra ayarlarda oc siz soğutucusuz)

oyun performansı nasıl oluyor.fhd oynayabiliyormusun?

• quote:

quote:

Soğutucu kullanan arkadaşlar yaklaşık kaç derece fark ettiğini buraya yazabilir mi acaba boş yere para vermeyeyim oyun dışında fazla yormuyorum artık makineyi. . ufak bir hile ile sıcaklıkları 15-20 derece düşürmek aslında o kadar zor değil. Bir kaç kez paylaşılmıştı zaten . işlemci güç yönetiminden maximum işlemci kulanımını %70 e çekince bende tam 20 derece düşüş oldu. üstte de resim var zaten . ben yine de ik,i resmi de koyayım.

oyun performansı nasıl oluyor.fhd oynayabiliyormusun?

Full hd +ultra ayarlarda akıcı oynatiyor , perf. Da kayıp yoq , , soğutucu ile acaba ne kadar fark ediyor ? Sizin makine ne zaman gelir tahminen ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.