Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

arkadaşlar bu alet için nod32 haricinde önerebileceğiniz herhangi bir antivirus programı var mı?

Trend micro titanium internet security 1 tane lisans geziyo nette o anahtarı bulun 4 yıllık tam. ben yazdıklarımın hepsıni denedim . sağlamı para vermeden bulmak zor malesef. nod 32 ile karşılaştırılmaz bile TREND MİCRO ISInı görür . . Antivirüs tavsiye etmem bulabilirseniz avg-norton-g data-f secure bunların net security lerine bakabilirSİZZ.

battery calibration nedir diye merak ettim başlattım devam ediyor yarım saattir, bitince deneyeceğim Trend micro yu.

kaspersky internet security denedim ama cpu yu sürekli çalıştırmaya başladı chrome da gezinirken vs.. o yüzden başka bir seçenek sorma gereği duydum belki kaynakları daha az kullanan bir program önerisi alabilirim umuduyla.

teşekkürler tavsiyeniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ

ben güzel performans yakaladım bu değerlerde :)

yanmaz dimi bu değerlerle

edit:ben uyguladım takılmaları düzeldi ancak sıcaklık degerleri 93lerde geziyor.hiç normal gibi gelmedi servise göndersem mi acaba.

zaten normal oc siz 83 lerde geziyor :d bence o degerler normal sen laptopun alt kapagını ac o sekil kullan :D bide sogutucu al tamamdır:D

the run da benim laptop ocsizde 93ü gördü.ben ondan anormal dedim.ocsiz 93 için servise versem mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit:ben uyguladım takılmaları düzeldi ancak sıcaklık degerleri 93lerde geziyor.hiç normal gibi gelmedi servise göndersem mi acaba.

zaten normal oc siz 83 lerde geziyor :d bence o degerler normal sen laptopun alt kapagını ac o sekil kullan :D bide sogutucu al tamamdır:D

the run da benim laptop ocsizde 93ü gördü.ben ondan anormal dedim.ocsiz 93 için servise versem mi?

Oda sıcakliği kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

quote:

quote:

quote:

quote:

Oda sıcakliği kaç ?

oda sıcaklıgını bilmiyorum ama cok fazla değil en fazla 18-19 derecedir.

• Biraz fazla geldi 93 derece bende oyun için soğutucu almayi planlıyorum,bundan kullanan varmı ?
    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook-sogutucu-stand/cooler-master-notepal-u2-dual-fan-notebook-sogutucu-17-uyumlu.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

arkadaşlar bu alet için nod32 haricinde önerebileceğiniz herhangi bir antivirus programı var mı?

Trend micro titanium internet security 1 tane lisans geziyo nette o anahtarı bulun 4 yıllık tam. ben yazdıklarımın hepsıni denedim . sağlamı para vermeden bulmak zor malesef. nod 32 ile karşılaştırılmaz bile TREND MİCRO ISInı görür . . Antivirüs tavsiye etmem bulabilirseniz avg-norton-g data-f secure bunların net security lerine bakabilirSİZZ.

battery calibration nedir diye merak ettim başlattım devam ediyor yarım saattir, bitince deneyeceğim Trend micro yu.

kaspersky internet security denedim ama cpu yu sürekli çalıştırmaya başladı chrome da gezinirken vs.. o yüzden başka bir seçenek sorma gereği duydum belki kaynakları daha az kullanan bir program önerisi alabilirim umuduyla.

teşekkürler tavsiyeniz için.

Önemli değil dostum. Testlerde gayet ıyi sonuçlar çıkarMIj . Edit: battr calib. Şey oluyo . Battray sağlığı acısından biraz bataryaya idman yaptırıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Nisan 2012; 13:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Biraz fazla geldi 93 derece bende oyun için soğutucu almayi planlıyorum,bundan kullanan varmı ?
    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook-sogutucu-stand/cooler-master-notepal-u2-dual-fan-notebook-sogutucu-17-uyumlu.html

yeni oyunlarıda bi deniyeyim.yuksek özellikli oyun hangileri var.

• Bu yanindagelen cantalar garanti dahilindemi acaba benim uretim hatali gelmis dikisler acik
  • MSI GE620DX-802XTR Core i5-2450M 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD bir günlük kullanımdan sonra :)
    alacak arkadaşlara faydası için ilk izlenimlerim şöle;
    ses çok yüksek değil 5+1 sistemler gibi ama kalite ve thx ile sesler çok mükemmel filmlerde oyunlarda ve mp3 lerde gayet başarılı abartı değil ama rahatlıkla yeterli,
    ekran full hd 1920x1080 ve yazılar çok küçük ama bana göre iyi bazı arkadaşlar büyütmüşler olabilir....ama şuan tüm siteler çok farklı geliyor, filmlerde filan çok büyük fark göremedim belki bana öle gelmiştir bilemiyorum,
    klavye çok iyi de değil çok kötüde kullanışlı ve yeterli sadece enter tuşuna alışmak zaman istiyor :):):)ayrıca yanında gelen cd si ile kurulan bir çok program ile işler kolaylaşıyor bende forumdaki arkadaşlarımız sayesinde çözdüm bikaç şeyi ve gayet hoş s-bar olayı bence süper,
    pil süresini filan denemedim,ama şunu sölemek isterim çok araştırdım 1500 seviyesinde normal bi i5 alana kadar 300 daha verip bu tür bi şey almak çok mantıklı bence çünkü her kuruşunu hakediyor bence....herkese tşklr....

bu arada yanınad gelen çanta gerçekten süper bende bi sıkıntı olmadı ne laptop da nede çantada sanalmarketim yanında kendi firmasının mousepad ini yolluyor, ve logitech m215 mouse yollamışlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi1981 -- 25 Nisan 2012; 14:57:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpi1981

MSI GE620DX-802XTR Core i5-2450M 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD bir günlük kullanımdan sonra :)
    alacak arkadaşlara faydası için ilk izlenimlerim şöle;
    ses çok yüksek değil 5+1 sistemler gibi ama kalite ve thx ile sesler çok mükemmel filmlerde oyunlarda ve mp3 lerde gayet başarılı abartı değil ama rahatlıkla yeterli,
    ekran full hd 1920x1080 ve yazılar çok küçük ama bana göre iyi bazı arkadaşlar büyütmüşler olabilir....ama şuan tüm siteler çok farklı geliyor, filmlerde filan çok büyük fark göremedim belki bana öle gelmiştir bilemiyorum,
    klavye çok iyi de değil çok kötüde kullanışlı ve yeterli sadece enter tuşuna alışmak zaman istiyor :):):)ayrıca yanında gelen cd si ile kurulan bir çok program ile işler kolaylaşıyor bende forumdaki arkadaşlarımız sayesinde çözdüm bikaç şeyi ve gayet hoş s-bar olayı bence süper,
    pil süresini filan denemedim,ama şunu sölemek isterim çok araştırdım 1500 seviyesinde normal bi i5 alana kadar 300 daha verip bu tür bi şey almak çok mantıklı bence çünkü her kuruşunu hakediyor bence....herkese tşklr....

bu arada yanınad gelen çanta gerçekten süper bende bi sıkıntı olmadı ne laptop da nede çantada sanalmarketim yanında kendi firmasının mousepad ini yolluyor, ve logitech m215 mouse yollamışlar....

Hayırlı Olsun
    Bende 2 Tane Almıştım.Bu Çantayı Dün Kullanmaya Başladım Özürlü Çıktı Yüzsüzlük Edip Garantiyemi Göndersem

• bence aldığın yere bi sor ama hediyenin garantisi olurmuki ama o çantaya değer bence ya çok kaliteli...
  • Biraz göz gezdirdim arkadaşlar 90 üstü sıcak değerlerinden bahsediyorlar, çok aşırı. soğutucu ile alakalı değil en yüksek sıcaklığı 75 i geçmemeli.servisle görüşmenizde fayda var. soğutucuz kullanmayın ama bilgisayarı. en yüksek performans için sıcaklığını arttırıyor doğal olarak.

benim sorunum ise ekranın sol üstün biraz alt kısmında 3 cm aralaık yatay iki beyaz çizgi oluyor mouse ile üzerine geldiğimde kayboluyor bu genelde program yüklerken vs oluyor. bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşmasından memnun olurum.

battatery celebrition ' pil boşaltıp dolduruyor, pilin bakımı bir nevi 2 ayda bir yapsanız yeterli. onun dışında periyodik olarak %15 lere kadar pili boşaltıp tekrardan doldurmanız yararına olur.

onun dışında,cinema pronun parlaklığı arttırması dışında sanki albenisi yokmuş gibi geliyor.kaçırdığım ufak noktalar olabilir.

bununda dışında iyiki de almışım be dedirtebiliyor.

• alt kapagı sokun,sogutucu koyun tamamdır :D
  • quote:

alt kapagı sokun,sogutucu koyun tamamdır :D

alt kapagı neden sökelim.içinde parçalara zarar verebilirsiniz.bunun baska bir çözümü olmalı.
  • ben ürünü daha kaydetmedim.altta seri numara yok nasıl kaydedebilirim.yada seri numarayı nasıl ögrenebilirim?
  • quote:

ben ürünü daha kaydetmedim.altta seri numara yok nasıl kaydedebilirim.yada seri numarayı nasıl ögrenebilirim?

Gelen kutuda yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

ben ürünü daha kaydetmedim.altta seri numara yok nasıl kaydedebilirim.yada seri numarayı nasıl ögrenebilirim?

Gelen kutuda yazıyor...

eyvallah cok saol.
  • Arkadaslar hediyenin garantisi olurmu yazmissiniz tabiiki olur.hediyelerde ozur varsa gonderin yenisini gondersinler.tuketici kanunlarinda bedava dagitilan yada cekilisle kazandiginiz urunlerin bile garantisi vardir..

Bu arada bende bu urunden almak istiyorum.fakat isi sorunu ciddi bir skintidir.buna rastlamaysn bir kullanici varmi yada isi sorunu yazilimsal mi.kimse msi i arayip sordumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

Arkadaslar hediyenin garantisi olurmu yazmissiniz tabiiki olur.hediyelerde ozur varsa gonderin yenisini gondersinler.tuketici kanunlarinda bedava dagitilan yada cekilisle kazandiginiz urunlerin bile garantisi vardir..

Bu arada bende bu urunden almak istiyorum.fakat isi sorunu ciddi bir skintidir.buna rastlamaysn bir kullanici varmi yada isi sorunu yazilimsal mi.kimse msi i arayip sordumu?

bende bi tek the run da 93 e cıktı.mw3te 83u gecmedi saatlerce oynamama ragmen.bugun fırsat olursa battle field 3u denicem.durumu burada yazarım.
  • acaba soğutucusuz oyun oynasak zarar verirmiyiz cihaza?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.