Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Ekran karti için en verimli sürüm hangisi siz hangisini kullaniyorsunuz?
    Bende şuan 285.98 yüklü.

sen çok geridesin:)

301.24 beta yüklü fps'lerimde düzelme oldu tavsiye ederim.

Hocam aldiğimda msi sitesinden indirip kurmuştum :)
    Bilgi için sağol beta olmasi herhangi bir soruna yol açarmi?

aynen sıkıntı çıkarmı?

Ben kurdum, ilk resette windows masaüstü araçları çalışmayı durdurdu hatası aldım sonra tekrardan resetledim sorun düzeldi.

Bende 301.24 beta sürümüne geçtim,gerçekten faydalı fps düşüşleri oluyordu arada şuan olmuyor.

• Arkadaşlar merhabalar daha öncede söylemiştim bende i5 li modeli mevcut. 2 gün önce Gta IV kurdum. Oynarken anlık kasılmalar meydana geliyor çözünürlüğü 1280 x 768 e düşürdüm fakat düzelme olmadı. Bu durum normal mi? Değilse bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor o yüzden ne BIOS a girebiliyorum nede Güvenli Mod da açabiliyorum bilgisayarı, FreeDos tayken çalışıyordu bios vs giredim ama şimdi win 7 x64 kurulu ve windows açılmadan gelmiyor klavye na yapmam gerek ? Yine Bilgisayar açılmadan USB ve DVD leri de görmüyor şuan formatta atamıyorum, önce biosa girmem gerek ama tuşlar çalışmıyor açılışta.. Ne yapacağım bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NnapolyonN -- 4 Mayıs 2012; 12:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NnapolyonN

Arkadaşlar bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor o yüzden ne BIOS a girebiliyorum nede Güvenli Mod da açabiliyorum bilgisayarı, FreeDos tayken çalışıyordu bios vs giredim ama şimdi win 7 x64 kurulu ve windows açılmadan gelmiyor klavye na yapmam gerek ? Yine Bilgisayar açılmadan USB ve DVD leri de görmüyor şuan formatta atamıyorum, önce biosa girmem gerek ama tuşlar çalışmıyor açılışta.. Ne yapacağım bilmiyorum...

http://forum-en.msi.com/index.php?topic=112416.0 bunu deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

Arkadaşlar merhabalar daha öncede söylemiştim bende i5 li modeli mevcut. 2 gün önce Gta IV kurdum. Oynarken anlık kasılmalar meydana geliyor çözünürlüğü 1280 x 768 e düşürdüm fakat düzelme olmadı. Bu durum normal mi? Değilse bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Kardeş oyunla ilgili bir sıkıntı o bendede öyle bende çözemedim.Başka oyunlarda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

Arkadaşlar merhabalar daha öncede söylemiştim bende i5 li modeli mevcut. 2 gün önce Gta IV kurdum. Oynarken anlık kasılmalar meydana geliyor çözünürlüğü 1280 x 768 e düşürdüm fakat düzelme olmadı. Bu durum normal mi? Değilse bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

öncelikle google'de ararsan sorunun bir tek sende olmadığını anlarsın. oyun sıkıntılı bir oyun zaten. çözüm yolu şu şekilde ama kesin düzelecek diye bir durum yok. bazılarında düzelmiş bazılarında sorun hala devam ediyor.

1.) "gta 4 1.0.7.0" veya "gta 4 1.0.4.0" patch'lerinden birini kur. ona göre "ilaç" bul.
    2.) başlat->çalıştır->msconfig yazıp enter'a bas. hizmetler sekmesine gel orda "windows olay günlüğünü" bul yanındaki tiki kaldır.

pc'ye res at. bu kadar umarım çalışır.

• Dostlar gta IV'teki ani fps düşüşünün sebebi ekran kartı driverıdır. Ben cd içindeki 285 gt635m driver ını kurdum bu sorunu yaşadım , gt 555m 296 driver kurun kurtulun bu sorundan :) yani ani fps düşüşünü sizlerle hatırlıyorm gerçekten bende artık yoq öyle bir sorun. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Dostlar gta IV'teki ani fps düşüşünün sebebi ekran kartı driverıdır. Ben cd içindeki 285 gt635m driver ını kurdum bu sorunu yaşadım , gt 555m 296 driver kurun kurtulun bu sorundan :) yani ani fps düşüşünü sizlerle hatırlıyorm gerçekten bende artık yoq öyle bir sorun. Teşekkürler

Tam sürümünü verirmisin denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NnapolyonN

Arkadaşlar bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor o yüzden ne BIOS a girebiliyorum nede Güvenli Mod da açabiliyorum bilgisayarı, FreeDos tayken çalışıyordu bios vs giredim ama şimdi win 7 x64 kurulu ve windows açılmadan gelmiyor klavye na yapmam gerek ? Yine Bilgisayar açılmadan USB ve DVD leri de görmüyor şuan formatta atamıyorum, önce biosa girmem gerek ama tuşlar çalışmıyor açılışta.. Ne yapacağım bilmiyorum...

usb klavye takıp denedinizmi hic sahsen ben usb klavye kullanıyorum sorunsuz calısıyor her durumda...

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/klavye/logitech-k200-q-klavye-usb-siyah.html

• quote:

quote:

Dostlar gta IV'teki ani fps düşüşünün sebebi ekran kartı driverıdır. Ben cd içindeki 285 gt635m driver ını kurdum bu sorunu yaşadım , gt 555m 296 driver kurun kurtulun bu sorundan :) yani ani fps düşüşünü sizlerle hatırlıyorm gerçekten bende artık yoq öyle bir sorun. Teşekkürler

Valla dediğin sürümüde kurdum ama şu gta 4 e fayda etmiyor 35 ten 10fpsye düşüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Valla dediğin sürümüde kurdum ama şu gta 4 e fayda etmiyor 35 ten 10fpsye düşüyor.

hmm , dostum o zaman sen bir gamebooster indir gereksiz servisleri kapat onunla, bir de öyle dene ,

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm , dostum o zaman sen bir gamebooster indir gereksiz servisleri kapat onunla, bir de öyle dene ,

Valla onlarida yaptım düzelmedi sen hangi ayarlarda oynuyosun,bukadar sorunlu oyun görmedim

• arkadaşlar dün bilgisayar elime ulaştı. bir kaç sorunum var;

1) Üst taraftaki S-BAR denen yerde Pil tuşu calısmıyor, masaüstünde ki kısayoldan Pil için mod seçebiliyorum.

2) Bugün ekranda beyaz bir çizgi çıktı ekranı oynatınca kayboldu. Dün akşam hiçbir sorun yokken bugün ekran neden böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 4 Mayıs 2012; 17:53:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla onlarida yaptım düzelmedi sen hangi ayarlarda oynuyosun,bukadar sorunlu oyun görmedim

1.0.4.0 crack ile ulTRA + icenhance 1.35 kurdum , felaket görüntü oldu , 1.0.7.0 kurdum bu gün bayağı bir düştü fps beğenmedim tekrar 1.0.4.0 ü kuracağım , sen hangi crack kullanıyorsun

• beyler bu laptopu alıcam ancak bir kaç sorum var cevaplamanız lazım

1-http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html bu üründeki ekran kartı nvidia gtx570m den daha mı iyi acaba?
    2-gtx 460M 1.5gb ddr 5 ten demi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

beyler bu laptopu alıcam ancak bir kaç sorum var cevaplamanız lazım

1-http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html bu üründeki ekran kartı nvidia gtx570m den daha mı iyi acaba?
    2-gtx 460M 1.5gb ddr 5 ten demi daha iyi

msi ge620dx-802xtr modelinde gt 635m mevcuttur. bu üç kart arasında sıralama gtx570m > gtx460m > gt 635m şeklindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

arkadaşlar dün bilgisayar elime ulaştı. bir kaç sorunum var;

1) Üst taraftaki S-BAR denen yerde Pil tuşu calısmıyor, masaüstünde ki kısayoldan Pil için mod seçebiliyorum.

2) Bugün ekranda beyaz bir çizgi çıktı ekranı oynatınca kayboldu. Dün akşam hiçbir sorun yokken bugün ekran neden böyle oldu

Eğer prizde çalıştırıyorsan üstteki pil işaretli tuş çalışmaz.Prizden çek yine dene.İkinci soruna gelince o da olan bişey arada, sebebi de s-bar menusu, yoksa herhangi bir sorun yok.
  • Arkadaşlar MSI GE620DX-802XTR modelini aldım, Win 7 32 Bit yükledim. Fakat bilgisayar bana oldugundan daha ağır calısıyormuş gibi geliyor. Yani bir çok programı yuklerken aşırı yavaş ilerliyor yada takılıyor. Windows teması gelince (hoşgeldiniz yazan kısım) 10 sn ye yakın bekliyor. Sizce bunların nedeni ne olabilir ? ve eski bir oyun olan call of duty 2 yi yüklerken takılıyor. Daemon tools ile yüklüyorum. İso dosyası sağlam cünkü bir çok bilgisayara aynı dvd den yükledim.
  • quote:

Arkadaşlar MSI GE620DX-802XTR modelini aldım, Win 7 32 Bit yükledim. Fakat bilgisayar bana oldugundan daha ağır calısıyormuş gibi geliyor. Yani bir çok programı yuklerken aşırı yavaş ilerliyor yada takılıyor. Windows teması gelince (hoşgeldiniz yazan kısım) 10 sn ye yakın bekliyor. Sizce bunların nedeni ne olabilir ? ve eski bir oyun olan call of duty 2 yi yüklerken takılıyor. Daemon tools ile yüklüyorum. İso dosyası sağlam cünkü bir çok bilgisayara aynı dvd den yükledim.

32 bit yüklemekle zaten bir hata yapmışsın.6Gb lık raminin 3 Gb ını kullanıyorsun.Ayrıca win7 açılışının hızına en büyük katkı hdd den geliyor.Daha hızlı bir açılış ve hız istiyorsan önce 64 bit win7 kur.Daha sonra alabilirsen bir ssd al.Benim önerim bunlar.Bu arada yardımcı olan arkadaşlara bir teşekkürü çok görmesek daha hoş olur diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Arkadaşlar MSI GE620DX-802XTR modelini aldım, Win 7 32 Bit yükledim. Fakat bilgisayar bana oldugundan daha ağır calısıyormuş gibi geliyor. Yani bir çok programı yuklerken aşırı yavaş ilerliyor yada takılıyor. Windows teması gelince (hoşgeldiniz yazan kısım) 10 sn ye yakın bekliyor. Sizce bunların nedeni ne olabilir ? ve eski bir oyun olan call of duty 2 yi yüklerken takılıyor. Daemon tools ile yüklüyorum. İso dosyası sağlam cünkü bir çok bilgisayara aynı dvd den yükledim.

32 bit yüklemekle zaten bir hata yapmışsın.6Gb lık raminin 3 Gb ını kullanıyorsun.Ayrıca win7 açılışının hızına en büyük katkı hdd den geliyor.Daha hızlı bir açılış ve hız istiyorsan önce 64 bit win7 kur.Daha sonra alabilirsen bir ssd al.Benim önerim bunlar.Bu arada yardımcı olan arkadaşlara bir teşekkürü çok görmesek daha hoş olur diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.