Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5li versiyonunu satan yok mu arkadaslar bu bilgisayarin :) pm atabilirsiniz. Yalniz komik fiyat vermezseniz hemen anlasip satisi gerceklestiririz. İyi forumlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese slmlar bilmiyorum başka arkadaşın başına geldimi ama benim webcamin olduğu üst tarafta çizilme gibi çizilmede değil bi deformasyon var ve bu bi kaç yerde var benden kaynaklı değil....ekran çerçevesinin etrafında mevcut bunlar...servise göndersem değişim yaparlarmı acaba...adanada msi servisi varmı yardımcı olacak arkadaşlar varmı.....saolun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi1981

herkese slmlar bilmiyorum başka arkadaşın başına geldimi ama benim webcamin olduğu üst tarafta çizilme gibi çizilmede değil bi deformasyon var ve bu bi kaç yerde var benden kaynaklı değil....ekran çerçevesinin etrafında mevcut bunlar...servise göndersem değişim yaparlarmı acaba...adanada msi servisi varmı yardımcı olacak arkadaşlar varmı.....saolun....

Aynı durum bende de mevcut ne yazıkki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

herkese slmlar bilmiyorum başka arkadaşın başına geldimi ama benim webcamin olduğu üst tarafta çizilme gibi çizilmede değil bi deformasyon var ve bu bi kaç yerde var benden kaynaklı değil....ekran çerçevesinin etrafında mevcut bunlar...servise göndersem değişim yaparlarmı acaba...adanada msi servisi varmı yardımcı olacak arkadaşlar varmı.....saolun....

slm...ben sanalmakretimden almıştım ürünü servispoint garanti ordaymış....bu konu demekki herkeste var....ben aldıktan kısa zaman sonra oldu bu.....napsakki
  • quote:

quote:

quote:

slm...ben sanalmakretimden almıştım ürünü servispoint garanti ordaymış....bu konu demekki herkeste var....ben aldıktan kısa zaman sonra oldu bu.....napsakki

Ben bir şey yapmayacağım. Normalde bu tür konularda çok titizimdir. Ama ne bilim üşeniyorum, uğraşmak istemiyorum. Zaten hep evde kullanıyorum. Gözüme batmıyor :)

• tmm benide rahatsız etmiyor ama insan gıcık oluyor hepimiz 1800 tl civarında para verdik ben servisi aradım açmadılar öğle arası nedeniyle galiba...değişmesi gerekiyorsa değişsin...benden kaynaklı değil sonuçta....gelişmleri bildirirm....
  • Ya benim "J" tuşunda sıkıntı var. Cok hassas. Basmanıza gerek yok dokunsanız bile algılıyor. Klavyeyi değişmeye götürürsem eğer bir gün diğer işi de aradan cıkartırım.
  • Arkadaslar imzamda bulunan laptopa aşağıdaki monitoru baglayıp kullanan varmı varsa da bu monitorun 3d ozelliginden yararlanabiliyormuyuz?

BenQ XL2420T 24" 3D Full HD, 2ms, 120 Hz, VGA/DVI2xHDMI/DP 1.2, Siyah LED Pivot Oyun Monitörü
  • Yahu bu cihazın stokta olduğu bir yer yok mu deliricem en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmacalper

Yahu bu cihazın stokta olduğu bir yer yok mu deliricem en son

serisi tükenmiş bi laptop dahada gelmez zaten ge60 lara bakma vaktin geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Bir kaç link atar mısın hocam onlardan inceliyim biraz.Tabi sizin de önerileriniz olursa sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Bir kaç link atar mısın hocam onlardan inceliyim biraz.Tabi sizin de önerileriniz olursa sevinirim.

dh nin msi yerinde ge60/70 kullanıcı topluluğu mevcut oraya gir. Bide mümkünse 20 sayfayı baştan sona oku. Çünkü her gelen ayrıntılarıyla satırlarca yazılan soruları tekrar soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 26 Ağustos 2012; 16:58:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dh nin msi yerinde ge60/70 kullanıcı topluluğu mevcut oraya gir. Bide mümkünse 20 sayfayı baştan sona oku. Çünkü her gelen ayrıntılarıyla satırlarca yazılan soruları tekrar soruyor.

Çok teşekkür ederim sanırım i5 alacağım i7 bütçemi zorlar.. MSI GE60 0NC-065XTR son olarak sen de bir fikrini söyle bitireyim hocam bu işi acayip yoruldu gözlerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim sanırım i5 alacağım i7 bütçemi zorlar.. MSI GE60 0NC-065XTR son olarak sen de bir fikrini söyle bitireyim hocam bu işi acayip yoruldu gözlerim

Ekran kalitesi müthiş. Ayrıca 620 dx te olmayan parlamaz ekran bunda var. Kısaca ge60 ile ışıkla yansıma yapmıyor.

Ses halikulade bikere 4 adet hoparlör var 2 si üstte 2 si laptopun dibinde creative nin patentli thx desteğinide yüklüyünce ses aşırı kaliteli oluyor 2002 den beri elime onlarca marka laptop geçti bu kadar iyi ses kalitesi hiçbirinde bulamadım hatta multimedya devi olarak gösterilen asus n55 den ses kalitesi daha iyi.

Ekran kartı ge620dx e göre %66 daha hızlı

mouse ve çantası kaliteli

hdd si 7200 rpm

kasası piano black olduğundan ayna gibi ve en ufak tozla dahi kasasında çizikler oluşuyor. Kasa plastiği iyi değil zaten bu pc nin tek eksiğide bu. dvd yeri elle oynuyor elinde laptop taş misali durmuyor. Hani bazı ürünlere dersinya bu yere düşse bişey olmaz işte bunu bu laptopa diyemessin ancak dağılacak bi laptop değil sadece sağlam bi darbe alması lazım. Yıllarca götürür seni.

fan hızlandırıcı tuşuda var çok iyi bişey
    ısınma masaüstünde 45 derece falan oyunda 65 derece civarı
    bf3 ultrada fps 21 alıyor.

son olarak imkanın varsa win 8 in çıkmasını bekle çünkü 100 ün üstünde yepyeni model win 8 ile raflarda yerini alıcak fiyatlar çok ucuzluyacak. Benim imkanım yoktu bekleyemedim. Şuan çoğu laptopun kasası en az 4-5 yıllık. Ayrıca ge60 ın sadece ekran kartının yükselmesiyle 1-2 ay içinde bi üst modeli daha gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 26 Ağustos 2012; 17:43:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kalitesi müthiş. Ayrıca 620 dx te olmayan parlamaz ekran bunda var. Kısaca ge60 ile ışıkla yansıma yapmıyor.

Ses halikulade bikere 4 adet hoparlör var 2 si üstte 2 si laptopun dibinde creative nin patentli thx desteğinide yüklüyünce ses aşırı kaliteli oluyor 2002 den beri elime onlarca marka laptop geçti bu kadar iyi ses kalitesi hiçbirinde bulamadım hatta multimedya devi olarak gösterilen asus n55 den ses kalitesi daha iyi.

Ekran kartı ge620dx e göre %66 daha hızlı

mouse ve çantası kaliteli

hdd si 7200 rpm

kasası piano black olduğundan ayna gibi ve en ufak tozla dahi kasasında çizikler oluşuyor. Kasa plastiği iyi değil zaten bu pc nin tek eksiğide bu. dvd yeri elle oynuyor elinde laptop taş misali durmuyor. Hani bazı ürünlere dersinya bu yere düşse bişey olmaz işte bunu bu laptopa diyemessin ancak dağılacak bi laptop değil sadece sağlam bi darbe alması lazım. Yıllarca götürür seni.

fan hızlandırıcı tuşuda var çok iyi bişey
    ısınma masaüstünde 45 derece falan oyunda 65 derece civarı
    bf3 ultrada fps 21 alıyor.

son olarak imkanın varsa win 8 in çıkmasını bekle çünkü 100 ün üstünde yepyeni model win 8 ile raflarda yerini alıcak fiyatlar çok ucuzluyacak. Benim imkanım yoktu bekleyemedim. Şuan çoğu laptopun kasası en az 4-5 yıllık. Ayrıca ge60 ın sadece ekran kartının yükselmesiyle 1-2 ay içinde bi üst modeli daha gelicek.

Uğraşıp yazmışsın hocam çok teşekkür ederim..Öğrenci evine geçiyoruz artık daha fazla bekleme imkanım da kalmadı hele bu sene hazırlık senesiyken rahat edeyim diyorum Fazla bekleme imkanım da yok elimde para varken alayım bi kaç ay sonra olmayabilir çünkü.Çok çok teşekkür ederim kolay gelsin..

• Notebookunu satmayi düşünen var mi ? pmden konusalım arkadaşlar. 2.el bu ürünü almayi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slvy

Arkadaslar imzamda bulunan laptopa aşağıdaki monitoru baglayıp kullanan varmı varsa da bu monitorun 3d ozelliginden yararlanabiliyormuyuz?

BenQ XL2420T 24" 3D Full HD, 2ms, 120 Hz, VGA/DVI2xHDMI/DP 1.2, Siyah LED Pivot Oyun Monitörü

Bump
  • quote:

Ya benim "J" tuşunda sıkıntı var. Cok hassas. Basmanıza gerek yok dokunsanız bile algılıyor. Klavyeyi değişmeye götürürsem eğer bir gün diğer işi de aradan cıkartırım.

bugün servispoint i aradım ve yetkli kişi ile görüştüm ekran kenarındaki siyah kısımlardaki deformasyondan bahsettim ve suçu bana yıkmaya çalıştı yok açarken yapmışım yok başka bieşyler bende gayet titiz davrandığımı o kısım hariç tüm jelatinlerin hala durduğunu sökmediğimi vs.... bi sürü laf anlattım bize gönderin biz gerekeni yaparız dedi ama değiştirmeyiz dedi....yani kısaca 20 iş günü gidecek pc ve çözüm olmicak....ayrıca freedos alınan bilgisayarlara işletim sistemi kurulmadığını kendilerinin belirtti ve nasıl sorunu çözeceksiniz dedim cvpsız kaldı kısaca MSI TEKNİK SERVİS bi hüsran...bi hayalkırıklığı servise gönderecek arkadaşları tekrar düşünün derim....ayrıca garanti filanda hikaye adam ücretli yapıyoruz dedi birçok şeyi..şimdiden sölim.....

• Ben ThxTruStudio Pro yu kurdum ama. Çok kötü geldi bas veremiyo.Eski Realtek i geri istiyom ne yapmam lazım Realtek ten ayar yapamıyom artık :(
  • Vatanin bir sonraki %20-25 indirimine kadar laptobunu satmak isteyen olursa alırım yoksa ordan i5li y580 alcam arkadaşlar =) pm atabilirsiniz
    05542588844 arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.