Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spartac

quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar touchpad çalışmıyor dün çalışıyorduda bugün anladım ne yapmam gerekli tıklama yerleri çalışıyor siyah yerde hareket etme yeri çalışmıyor

Finger sensing pad çalışıyor mu bak.Birde Fn+F3 yap.Olmadı finger sensing pad driverı kaldır yeniden kur.

çalışıyor ışık yandı

Sorun çözüldü anlamında mı dedin?? Yoksa program çalışıyor ama algılamıyor anlamında mı??

ışık yandıda sorun çözülmedi hareket algılamıyor toucpad hala

Fn+F3 yaptın turuncu ışık yanıyorsa touch pad kapandı..Turuncu ışık yanmıyorsa çalışıyor demektir.Olmadı finger sense pad'i kaldır yeniden kur.

ismi denetim masasında nasıl gözüküyor bilmiyorumda senin denetim masasından fotonu atabilir misn öyle bir isim yok denetim masasında benim

Finger sensing pad driver olarak görünüyor..

bende gözükmüyor direk yüklüom

Sorunu çözebildin mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar touchpad çalışmıyor dün çalışıyorduda bugün anladım ne yapmam gerekli tıklama yerleri çalışıyor siyah yerde hareket etme yeri çalışmıyor

Finger sensing pad çalışıyor mu bak.Birde Fn+F3 yap.Olmadı finger sensing pad driverı kaldır yeniden kur.

çalışıyor ışık yandı

Sorun çözüldü anlamında mı dedin?? Yoksa program çalışıyor ama algılamıyor anlamında mı??

ışık yandıda sorun çözülmedi hareket algılamıyor toucpad hala

Fn+F3 yaptın turuncu ışık yanıyorsa touch pad kapandı..Turuncu ışık yanmıyorsa çalışıyor demektir.Olmadı finger sense pad'i kaldır yeniden kur.

ismi denetim masasında nasıl gözüküyor bilmiyorumda senin denetim masasından fotonu atabilir misn öyle bir isim yok denetim masasında benim

Finger sensing pad driver olarak görünüyor..

bende gözükmüyor direk yüklüom

Sorunu çözebildin mi?

çözülmedi yükledim gene aynı çalışmıyor

• Bilgisayarı aç kapat.Ardından başlata msconfig yazıp entera bas açılan pencerede başlatma yazan yere tıkla oradan finger sense pad seçili mi kontrol et...
  • quote:

Bilgisayarı aç kapat.Ardından başlata msconfig yazıp entera bas açılan pencerede başlatma yazan yere tıkla oradan finger sense pad seçili mi kontrol et...

seçili çalışmıyor format atayım aldığımdan beri atmadım o zaman düzelir hem sorun
  • ne günlerimiz geçti bu konuda sabahladığımız anlar uyandığımızda direk burayı açmalarımız

bilgisayarı alıp kaçar gibi görünmemizin tek nedeni sanırım sorununun olmaması :)

birde hala jelatini ve klavye üstündeki msi yazılı beyaz kaplama ile kullanan kaç kişiyiz yoksa tek manyak ben miyim:}
  • ekrandaki kağıdı 2 hafta önce çıkardım ben ekranına koruyor zannediyordum meğerse sadece kenarlarda ilk başta tuhaf geldi sonra gene taktım kenarlığı sonra çıkardım :d böyle daha güzel geldi msi yazılı klavye üstüne koyduğumuz şeyide tuvalete düşürdüm :D kucakta büyük wc yapıyordum attım onuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: alpi1981

arkadaşlar şunu derimki masaüstü gibisi yok 1800 tl ben sölim it gibi masaüstü yapılır....ben şahsen pişmanım bugünde 6 tuşu çıktı bunu takmayı bilen varmı klasik klavye takması kolay bilen varsa tabi....tşklr..bence alet özellikler iyi ancak ben size sölm malzeme berbat.....berbat ötesi...içi güzel ancak dışı berbat....

Biktim artik su sacma sapan laptopa bu kadar para verilecegine muhtesem masaustu dizilir laflarindan. Sen yapsaydin o zaman o masaustunu bize ne? Insanlar ne zaman elma ile armutu karsilastirmamayi ogrencek cidden cok merak ediyorum.

bunun açıklamasını yukarıda yaptık okursan anlarsın...saçma sapan laflar etmezin hocam.....bizde biliyoruz ne nedir diye.....ama laptop alıpta hep masaüstünde kullanan bir sürü insan var....herkes hereşyi bilecek diye bişey yok biz karar veremeyen kişilere yardım etmek istiyoruz...senin gibi kararını vermiş kişilere değil...önce düzgünce okuyun sonra yorum yapın sırf yazmak için yazmayın....

• quote:

Orijinalden alıntı: joykill

ne günlerimiz geçti bu konuda sabahladığımız anlar uyandığımızda direk burayı açmalarımız

bilgisayarı alıp kaçar gibi görünmemizin tek nedeni sanırım sorununun olmaması :)

birde hala jelatini ve klavye üstündeki msi yazılı beyaz kaplama ile kullanan kaç kişiyiz yoksa tek manyak ben miyim:}

çok güzel özet geçmişsın dostum . Aynen öyle . Millet cinemapro ya hayran kaldı benim burda düşük kalite filmi uçuruyo . Ekran ekran ekran :-) sadece mat ekranı için bile tercih edilebilir bir ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GujoS

Bilgisayarınızdan hdd den tik tik diye bi ses geliyormu 5 10 sn bir bazen duruyor işlem yapınca geri geliyor?

aynı durum bende de var ve iyice rahatsız etmeye başladı..

servis ile görüştün mü? çözdün mü sorunu?
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(3-Hediye-Birden)

Teknik Özellikler
    Model Adı : GE620DX-801XTR
    İşletim Sistemi : FreeDos
    Ekran : 15.6" Full HD (1920x1080)
    İşlemci : Intel® Core™ i7-2670QM Processor (6M Cache, 2.20 GHz)
    Çipset : Intel HM65
    Bellek : 8GB DDR3/1333 MHz (4GB x2)
    Bellek Yuvası : 2x SO-DIMM Yuvası , En fazla 8GB
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 635M / 2GB DDR3
    Hard Disk : 750GB 7200Rpm SATA
    Raıd Mode : n/a
    Optık Surucu : DVD Super Multi
    Usb 3.0 : 2
    Usb 2.0 : 1
    Esata : n/a
    Kart Okuyucu : SD (XC/HC) / MMC / MS (PRO) / xD
    Hdmı : 1 (v1.4)
    D-Sub : 1
    Hoparlör : 4 (2Wx4)
    Subwoofer : n/a
    Ses : THX TruStudio Pro
    Ses Çıkışı : 07.Oca
    Mic-İn/Headphone Out : 01.Oca
    Spıdf : Var
    Kablosuz Bağlantı : 802.11 b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth v3.0 + HS
    Lan : Gigabit LAN
    Webcam : HD type (30fps@720p)
    Pil : 6-Cell Li-Ion (4400mAH)
    Adaptör : 120W
    Turbo Mode : n/a
    Güç Yönetimi : Turbo Battery+
    BOYUTLAR (Exbxy) : 383 x 249.5 x 37.6~32.3mm
    Ağırlık : 2.4Kg (Pil ile)
    Yazılım : MSI S-Bar
    MSI BurnRecovery
    MSI Battery Calibration
    MSI EasyFace
    MSI EasyViewer
    MSI Cinema Pro
    MSI i-Charger
    Two demo music
    Microsoft Office 2010 Starter
    Microsoft Windows Live Essentials
    Corel WinDVD10 BD (BD SKU)
    Symantec Norton Internet Security (60 days trial)
    Symantec Norton Online Backup (30 days trial)
    Adobe Reader 9 (Limited Language)
    Adobe Flash Player 10
    Nuance PDF Reader
    MAGIX Music Maker 16 (30 days trial)
    MAGIX Photo Man/ager 9 (30 days trial)
    MAGIX Video easy SE (30 days trial)
    WinRAR (40 days trial)
    Hediye 1 : MSI Gaming Sırt Çantası
    Hediye 2 : ProGaming Mousepad
    Hediye 3 :

Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum. İ5-2450 olan modelden bir üstünü sanırım. Yorum yaparsanız sevinirim. Sıcaklık değerleri ve oyun performansı tatminkar olur mu ? Dota oynuyorum.

• Götürücem kesin biraz daha bekliyorum arada çok acayip başka bi ses daha başladı ama çıp çıp sesi var hep hdd sorunlu kesin.
  • selamlar acaba son 306.23 nvidia driverini 635m e yükleyebilen varmı? bende yüklerken driver ekran kartini goremiyor gibi bir sorun veriyor.
    birde HD3000 ne zaman aktif oluyor 635m ne zaman aktif oluyor.
    laptopu aldigim günden beri iskilleniyorum acaba sadece hd3000 lemi idare ediyorum diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

selamlar acaba son 306.23 nvidia driverini 635m e yükleyebilen varmı? bende yüklerken driver ekran kartini goremiyor gibi bir sorun veriyor.
    laptopu aldigim günden beri iskilleniyorum acaba sadece hd3000 lemi idare ediyorum diye.

ihtiyaç duyduğunda kendisi nvidia geçişi yapıyor merak etme. Şayet ayarlardan oynayıp her zaman dahili kartı seç demediyseniz. Default olarak dediğim şekilde çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

selamlar acaba son 306.23 nvidia driverini 635m e yükleyebilen varmı? bende yüklerken driver ekran kartini goremiyor gibi bir sorun veriyor.

ihtiyaç duyduğunda kendisi nvidia geçişi yapıyor merak etme. Şayet ayarlardan oynayıp her zaman dahili kartı seç demediyseniz. Default olarak dediğim şekilde çalışır.

o ayarlar enrdedir acaba? oynamiş olabilirimde bilmeden
  • quote:

quote:

quote:

NVIDIA denetim masasından ayarlanabiliyor standart ekran kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bryan7

quote:

quote:

quote:

NVIDIA denetim masasından ayarlanabiliyor standart ekran kartı.

teşekkürler

• arkadaşlar MSI GE620DX-822XTR Core i5-2450M 6GB 500GB GT635M 2GB 15.6" Full HD notebook mu satıyorum..cok az kullanılmıştır..
    pm atabilirsiniz
  • Arkadaşlar elimde i7 li msi ge620dx sıfır sayılır. jilatinli duruyor. bu cihazın webcamının hd özelliğini kullanamıyorum. yazılımı yok. bi yardım edebilir misiniz ? ayrıca satmayı da düşünüyorum. alacak arkadaşlar pm atabilirler... windows tanıyor ancak hd değil cam. 320 px civarında. bi el atın dostlar...
  • MSI GE60 0NC-065XTR satmayı düşünen varsa pm ve alıntı yaparak irtibata geçsin.
  • arkadaslar ben bilgisayarı freedos almıstım suan windows 8e geçmek istiyorum.29tlye yinede alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.