Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guilty_2121

quote:

Orijinalden alıntı: Ge620dx

Arkadaşlar msi ge620dx yeni bios güncellemesini yapan var mı? Yapan varsa eğer nasıl yapıldığını söyleyebilir mi? Bir de artıları ekileri nedir bios güncellemesinin?

anladığım kadarıyla bu başlıkta kimse kimseye pek yardımcı olmuyor ama ben sana olayım:) yeni bios ne özellik getiriyor tam olarak bilmiyorum ama her zaman güncel halinde kullanmak bilgisayarın stabil çalışması açısından önemli ve gerekli bir güncellemedir. Basitleştirirsek windows 7'yi kurupda vistadan hızlıymış demen gibi bir fark yaratır;) yükleme işine gelince msi formunda bu iş için özel bi programcık yapmışlar onun sayesinde flash diski güncellemeye uygun hale getirip 5 dakikada güncelleyebiliyorsun. Yine de takıldığın bi yer olursa pm at yardımcı olurum

Kimse kimseye yardımcı olmuyor değil kimse bir kaç mesaj öncesini okumuyor. Bir kaç mesaj yukarıya bakacak olursan güncellemeyle ilgili yazdığım açıklamayı görürsün. Ayrıca BIOS güncellemesi bence iyi bir şeydir. Lakin bizim cihazlar dahil tüm üreticilerin söylediği tek birşey var "Eğer cihazınız da bir sorun yoksa ve güncellemeye ihtiyaç duymuyorsanız gereksiz BIOS güncellemesi yapmayın" derler hatta BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek sorunları garanti kapsamı dışında bırakırlar. Güncelleyip güncellememek size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Orijinalden alıntı: guilty_2121

quote:

Orijinalden alıntı: Ge620dx

Arkadaşlar msi ge620dx yeni bios güncellemesini yapan var mı? Yapan varsa eğer nasıl yapıldığını söyleyebilir mi? Bir de artıları ekileri nedir bios güncellemesinin?

anladığım kadarıyla bu başlıkta kimse kimseye pek yardımcı olmuyor ama ben sana olayım:) yeni bios ne özellik getiriyor tam olarak bilmiyorum ama her zaman güncel halinde kullanmak bilgisayarın stabil çalışması açısından önemli ve gerekli bir güncellemedir. Basitleştirirsek windows 7'yi kurupda vistadan hızlıymış demen gibi bir fark yaratır;) yükleme işine gelince msi formunda bu iş için özel bi programcık yapmışlar onun sayesinde flash diski güncellemeye uygun hale getirip 5 dakikada güncelleyebiliyorsun. Yine de takıldığın bi yer olursa pm at yardımcı olurum

Kimse kimseye yardımcı olmuyor değil kimse bir kaç mesaj öncesini okumuyor. Bir kaç mesaj yukarıya bakacak olursan güncellemeyle ilgili yazdığım açıklamayı görürsün. Ayrıca BIOS güncellemesi bence iyi bir şeydir. Lakin bizim cihazlar dahil tüm üreticilerin söylediği tek birşey var "Eğer cihazınız da bir sorun yoksa ve güncellemeye ihtiyaç duymuyorsanız gereksiz BIOS güncellemesi yapmayın" derler hatta BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek sorunları garanti kapsamı dışında bırakırlar. Güncelleyip güncellememek size kalmış.

Belki BIOS konusunda yardımcı olmuş olabilirsiniz, öncesini de okumamış olmaları benim hatam değil... benim söylediğim şey ise benim soruma kimse cevap vermedi ben ona istinaden böyle bir şey söyledim..

• quote:

@xsalihx

MANTIK: MSI forumlarından bir yazılım indir bu yazılıma güncel flash zipini ver sana otomatik boot eden bir USB stick hazırlasın. Sonra o stick ile PC'yi boot edip(Başlatıp) BIOS'unu güncelle.

İŞLEMLER:
    0-MSI'ın forumlarına üye olduktan sonra bu adrestenhttp://forum-en.msi.com/index.php?topic=108079 Kırmızı DOWNLOAD butonuna tıklayarak yazılımı indirip kur.
    1-Yeni BIOS dosyasını zip olarak C sürücüne at.
    2-Bir flash diski Fat32 olarak formatla ve laptobuna tak.
    3-Programı çalıştır. Seni yönlendirmesine izin ver. Sana bataryayı söktürüp fişi çektirip 5 dkk PC'yi kendi haline bıraktıracak vs yapsan iyi olur. Sonunda sana içinde güncel flashın olduğu bootable bir USB flash disk hazırlayacak.
    4-PC açılırken F11'e basıp flash diskini seçmene rağmen programın hazırladığı flash disk PC'yi boot etmez ise önce fix my usb key adımını uygula sonra da yeniden 1. adımı uygula ve öyle dene.
    5-Programın yönlendirmelerini takip edersen zor da olsa sonuca ulaşırsın. İşlem sonucunda çat diye PC kapanıp sonra ki ilk tıklamanda açılmadığı ve açılırken kapandığı zaman benim gibi "AHAA ALDIK MAKİNAYI ELİMİZE" diye bağırma :).
    6-Tüm sorumluluk size ait.
    7-Lütfen Sonucu bizimle de paylaşın.
    8-Başarılar...

üstad hayırlı günler . tarif ettiğin biçimde adımları uyguladım başarılı bir şekilde bios gncellemesini yazdırdım. ilk başlarda 5-6 saniye sürerken birkaç defa yeniden başlattığımda bios ekranındaki bekleme süresi bayağı bir arttı (30 saniye) . ne tavsiye edersiniz. eski bios versiyonunda 5-6 saniye sürüyordu bios ekranı. acaba eski sürüm bir bios yazdırmanın bir yolu var mı . teşekkürler şimdiden

• Önemli değil hocam. Geri döndürmenin sağlıklı olacağını sanmıyorum. BIOS güncellemeyi başarmışsanız bence kesinlikle geri dönmeyin zira eskisi iyi olsaydı yenisini çıkartmazlardı. BIOS ayarlarınızdan biraz toparlamaya çalışın. Mesela ilk olarak HDD'den boot edecek şekilde ayarlayın. DVD sürücüyü 2. plana atın. Şu an cihaz yanımda değil ayarları pek hatırlamıyorum ama quick boot etkin mi, HDD bekleme süresi değiştirilebiliyor mu vs bakın. Bende yeni versiyon biosu kullanıyorum ancak boot sürem sizin bahsettiğiniz gibi bir artış göstermedi. Aksine kendimce fan sesinde dolayısıyla sanki cihazın ısısında düşüş hissetim diyebilirim. Belki windows 8'in de bu durumda etkisi vardır orasını şuan kestiremiyorum.
  • quote:

Önemli değil hocam. Geri döndürmenin sağlıklı olacağını sanmıyorum. BIOS güncellemeyi başarmışsanız bence kesinlikle geri dönmeyin zira eskisi iyi olsaydı yenisini çıkartmazlardı. BIOS ayarlarınızdan biraz toparlamaya çalışın. Mesela ilk olarak HDD'den boot edecek şekilde ayarlayın. DVD sürücüyü 2. plana atın. Şu an cihaz yanımda değil ayarları pek hatırlamıyorum ama quick boot etkin mi, HDD bekleme süresi değiştirilebiliyor mu vs bakın. Bende yeni versiyon biosu kullanıyorum ancak boot sürem sizin bahsettiğiniz gibi bir artış göstermedi. Aksine kendimce fan sesinde dolayısıyla sanki cihazın ısısında düşüş hissetim diyebilirim. Belki windows 8'in de bu durumda etkisi vardır orasını şuan kestiremiyorum.

tekrar tesekkürler . sōyleduklerinizi bir kontrol edeyim bir kez resetlwme yaptim normale dōnmüstü ama tekrar uzadi boot sūresi. bahsrttiginiz gibi siralamam su sekilde 1 sdd 2 dvd rw 3 real tek pci bir sey iste. win 8 güzel mi begendiniz mi. ben steami calidtiramadim bir türlü cōzemedim. win 8 I begendim ama bir hatasi sebebiyle islerimi halledemiyorum. siz steam kullaniyor musunuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bilgsayarmda orjinal windows 7 home premium kurulu olarak "6 haziran 2012 " de satın aldım.şimdi microsoftun şu 29 TL olan kampanyasında formu dolduruyorum pc seçiminde msi yok orda diğer yazanı seçiyorum sonrasında windows 7 ürün anahtarını giriyorum ve şu şekilde olumsuz yanıt alıyorum:

""Üzgünüz.
    Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.""

orada yazan tüm koşullara uymama rağmen hep aynı cevabı aldım bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Önemli değil hocam. Geri döndürmenin sağlıklı olacağını sanmıyorum. BIOS güncellemeyi başarmışsanız bence kesinlikle geri dönmeyin zira eskisi iyi olsaydı yenisini çıkartmazlardı. BIOS ayarlarınızdan biraz toparlamaya çalışın. Mesela ilk olarak HDD'den boot edecek şekilde ayarlayın. DVD sürücüyü 2. plana atın. Şu an cihaz yanımda değil ayarları pek hatırlamıyorum ama quick boot etkin mi, HDD bekleme süresi değiştirilebiliyor mu vs bakın. Bende yeni versiyon biosu kullanıyorum ancak boot sürem sizin bahsettiğiniz gibi bir artış göstermedi. Aksine kendimce fan sesinde dolayısıyla sanki cihazın ısısında düşüş hissetim diyebilirim. Belki windows 8'in de bu durumda etkisi vardır orasını şuan kestiremiyorum.

tekrar tesekkürler . sōyleduklerinizi bir kontrol edeyim bir kez resetlwme yaptim normale dōnmüstü ama tekrar uzadi boot sūresi. bahsrttiginiz gibi siralamam su sekilde 1 sdd 2 dvd rw 3 real tek pci bir sey iste. win 8 güzel mi begendiniz mi. ben steami calidtiramadim bir türlü cōzemedim. win 8 I begendim ama bir hatasi sebebiyle islerimi halledemiyorum. siz steam kullaniyor musunuz .

Malesef steam kullanmıyorum. Metro arayüzünü gereksiz bulsam da, ben windows 8'i beğendim sayılır. Başlat şubuğu olayını da Start8 programıyla aştım. Eh işte böyle birkaç olumsuz yanının dışında fena değil. Getirileri olduğu gibi götürüleri de olmuş yani. Ancak huyum bu herzaman en yeni en güncel yazılım takıntım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.mr.e_pls

Arkadaşlar bilgsayarmda orjinal windows 7 home premium kurulu olarak "6 haziran 2012 " de satın aldım.şimdi microsoftun şu 29 TL olan kampanyasında formu dolduruyorum pc seçiminde msi yok orda diğer yazanı seçiyorum sonrasında windows 7 ürün anahtarını giriyorum ve şu şekilde olumsuz yanıt alıyorum:

""Üzgünüz.
    Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.""

orada yazan tüm koşullara uymama rağmen hep aynı cevabı aldım bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi...

Malesef ben windows lisanslı modelini almadığım için kendi namıma bu konuda bilgi sahibi değilim. Ancak birkaç windows 8 lisansı satın aldım. Forumda ki konusunda 10TL ye kod satanlar vs de var. Dilerseniz bir bakın :http://forum.donanimhaber.com/m_67175435/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Malesef steam kullanmıyorum. Metro arayüzünü gereksiz bulsam da, ben windows 8'i beğendim sayılır. Başlat şubuğu olayını da Start8 programıyla aştım. Eh işte böyle birkaç olumsuz yanının dışında fena değil. Getirileri olduğu gibi götürüleri de olmuş yani. Ancak huyum bu herzaman en yeni en güncel yazılım takıntım var.

en az 5-6 defa win 7 ye gecmek zorunda kaldim. bakalim farkli bir yōntem buldum calisirsa steami farkli bir sekilde safdisi edecem. sadece kopayalama hizina hayran kaldim. ocz ssd aldim win 7 de sūoer calisiyo ama win 8 de adrelalin delisi olmus resmen ucuyo sdd. bakalim hayirlisi. biosun dediginiz yerlerini kircaladim buldum hatayi. bu kez iyi is cikarmislar 3 saniye bekliyo bios ekraninda. acilis süresi 15 saniiyeye düstü. mükemmel

• TEŞEKKÜRLER :d
  • Arkadaşlar laptobum çalındı da bu aletlerin kutusunun üstünde mac adresi yazıyor mu yazıyorsa örnek olarak başlangıcını yazarmısınız?
    Veya pc min mac adresini modemden veya superonline dan öğrenebilirmiyim?

• Bu laptobun sınırlarını kefşetmek açısından önerebileceğiniz en donanım düşkünü oyun hangisidir?
  • arkadaşlar pc me win 8 pro yukledim usb 2.0 girişi çalışıyordu bi anda nolduysa artık çalışmıyo harddiskime elektrik gidio fakat içini açamıyorum bilgisi olan varmı......?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trserkan06

Bu laptobun sınırlarını kefşetmek açısından önerebileceğiniz en donanım düşkünü oyun hangisidir?

farcry3 ü bi dene
  • Arkadaşlar benim touchpad te multitouch özelliklerini kullanamıyorum. Mesela iki parmakla sayfayı aşağı çekme gibi özellikleri kullanamadım. Bunun için kullandığınız bir programı önerir misiniz.
  • arkadaslar merhaba my wifi teknolojisini kullanarak laptopuma gelen neti wifi üzerinden telefonuma aktarmayı beceremedim hiç deneyen tecrübesi olan varmı?yolunu yordamını bi anlatın :)))

bu arada niye telden direk wifiye baglanmıyosun diyen olabilir.bunu şöyle açıklayabilirim çok uzaktaki wifi agını ek bir donanımla laptopuma çekiyorum o uzaklıktaki agı haliyle telefon görmüyor bu yüzden laptop üstünden aktarmayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar merhabalar;

Sayfalar dolusu yorum okudum ama benim durumumda olan yok herhalde. Bu laptop ile aion oynamaya çalışıyorum ama 25 fps üzerine çıkamadım daha. 2 ay öncesine kadar diablo3 oynuyordum ve onda da aynı şekilde düşük fps alıyordum. canıma tak etmiş durumda, bu laptopun gaming için özel bir modu filan mı var acaba? Nvdia kontrol panelinden ayarları yapmış olmama rağmen bir türlü randıman alamıyorum.

msi afterburner kurdum ekran kartı sıcaklığım oyun oynarken 93-94 derece civarında, bu normal mi acaba?

çözüm konusunda yardımınızı bekliyorum, şu laptopu aldım alalı hiç bir oyundan tad alamadım doğru dürüst.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

Arkadaşlar merhabalar;

Sayfalar dolusu yorum okudum ama benim durumumda olan yok herhalde. Bu laptop ile aion oynamaya çalışıyorum ama 25 fps üzerine çıkamadım daha. 2 ay öncesine kadar diablo3 oynuyordum ve onda da aynı şekilde düşük fps alıyordum. canıma tak etmiş durumda, bu laptopun gaming için özel bir modu filan mı var acaba? Nvdia kontrol panelinden ayarları yapmış olmama rağmen bir türlü randıman alamıyorum.

msi afterburner kurdum ekran kartı sıcaklığım oyun oynarken 93-94 derece civarında, bu normal mi acaba?

çözüm konusunda yardımınızı bekliyorum, şu laptopu aldım alalı hiç bir oyundan tad alamadım doğru dürüst.

+1 ayni durumdayim nfs most wanted 2012 donanim bakimindan yetsede cok kasiyor. eksik program mi kurdum anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgame123 -- 28 Ocak 2013; 1:52:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

arkadaslar merhaba my wifi teknolojisini kullanarak laptopuma gelen neti wifi üzerinden telefonuma aktarmayı beceremedim hiç deneyen tecrübesi olan varmı?yolunu yordamını bi anlatın :)))

bu arada niye telden direk wifiye baglanmıyosun diyen olabilir.bunu şöyle açıklayabilirim çok uzaktaki wifi agını ek bir donanımla laptopuma çekiyorum o uzaklıktaki agı haliyle telefon görmüyor bu yüzden laptop üstünden aktarmayı düşünüyorum...

connectify adinda bir uygulama mevcut. laptopunuzu modem yapiyor. o program isinizi gōrür kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

Dönüştürücüden kaynaklanıyor olabilir.Ben direk hdmi kabloyla monitöre bağladım.Starting windows yazdıktan sonra laptop görüntüyü monitöre aktarıyor.Sorunsuz 1 haftadır kullanıyorum.

sayın hocam . size de merhabalar. bu hdmi ile bağladığınız notebook sesi de görüntü gibi sorunsuz aktardı mı acaba ? yoksa bir hoparlör koysam daha mı az kafma ağrır. nasıl yaparız. saygılar. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.