Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan-_-

http://www.sanalmarketim.com/urun/b9aca817f17e31db6624219e06bc32df/MSI-CX640DX-658XTR-Core-i5-2430M-6GB-640GB-GT540M-paylasimsiz-2GB-15.6#34;-FreeDos

bu ile bizim beklediğimiz i5 li model arasında ne gibi belirgin farklar var ?

CX640DX-658XTR
    i5-2430M
    6GB DDR3 1066MHz
    Nvidia GeForce GT540M 2GB DDR3
    640GB 5400rpm
    15.6" HD (1366x768)

GE620DX-802XTR
    i5-2450M
    6GB DDR3 1333 MHz
    Nvidia GeForce GT 635M 2GB DDR3
    750GB 7200rpm
    15.6" FHD (1920x1080)

• gt555m ile gt 635m arasında cok buyuk bi fark varmı ?
  • bu ekran kartları arasında ciddi bir fark yok sadece saat hızları birazdaha artırılmış ekran kartı üreticilerinin hersene uyguladığı bir politika mevcut kartı biraz daha geliştirip yeniz seri diye sunuyorlar piyasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Arkadaşlar tek başınıza gidip perakendeci firmadan veya bir ditrübütörden ürün alamazsınız. i7 olan modeli tek başınıza veya 3-5 kişi toplansanız dahi. 1900TL'nin altında hiçbir fimadan alamazsınız. Burada bahsi geçen fiyat 1.600TL ve siz bu fiyata MSI GE620DX'in Corei5 olan modelini dahi alamazsınız. İsterseniz fiyatları bir araştırın. Böyle bir indirim varsa sizi bilmem ben 1 ay hatta 2 ay beklerim arkadaşlar. 500TL indirim çok ciddi bir rakam. Lütfen saygılı ve sabırlı olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu ekran kartları arasında ciddi bir fark yok sadece saat hızları birazdaha artırılmış ekran kartı üreticilerinin hersene uyguladığı bir politika mevcut kartı biraz daha geliştirip yeniz seri diye sunuyorlar piyasaya.

tesekkurler ...maksat eski parcalar ellerinde kalmasın misali ufak bi modifiye yapıyolar yani...
  • O kadar kişi toplandıysa bence i7'li olan modeli alsınlar kaçırmasınlar derim. 100 kişi olduysanız eğer 2000TL'lik bir bilgisayarı 1750TL bile alabilirsiniz. Ama ciddi bir ticaret olmalı bu ve çakal satıcıdan uzak durulmalı çünkü böle bir satışda satıcının ağzının suyu bir hayli akar ve ne kadar koparsam o kadar iyidir mantığı yürür kim ne derse desin. Size fiyat üzerinden 100 TL indirim oluyosa hiç almayın bence 100 kişiye en az 250-300TL indirim yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

O kadar kişi toplandıysa bence i7'li olan modeli alsınlar kaçırmasınlar derim. 100 kişi olduysanız eğer 2000TL'lik bir bilgisayarı 1750TL bile alabilirsiniz. Ama ciddi bir ticaret olmalı bu ve çakal satıcıdan uzak durulmalı çünkü böle bir satışda satıcının ağzının suyu bir hayli akar ve ne kadar koparsam o kadar iyidir mantığı yürür kim ne derse desin. Size fiyat üzerinden 100 TL indirim oluyosa hiç almayın bence 100 kişiye en az 250-300TL indirim yapılır.

oooo bizim beklentiler zaten yüksek . indirim+taksit(hemde peşin fiyatına)(hemde olabildiğince fazla bankaya)+hediye (soğutucu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

O kadar kişi toplandıysa bence i7'li olan modeli alsınlar kaçırmasınlar derim. 100 kişi olduysanız eğer 2000TL'lik bir bilgisayarı 1750TL bile alabilirsiniz. Ama ciddi bir ticaret olmalı bu ve çakal satıcıdan uzak durulmalı çünkü böle bir satışda satıcının ağzının suyu bir hayli akar ve ne kadar koparsam o kadar iyidir mantığı yürür kim ne derse desin. Size fiyat üzerinden 100 TL indirim oluyosa hiç almayın bence 100 kişiye en az 250-300TL indirim yapılır.

+1
  • hani ya daha alınmadımı amma naz yaptı firmada ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

hani ya daha alınmadımı amma naz yaptı firmada ha

sanalmarketim sitesi MSI GE620DX i5 ve i7 modelleri için "Mart'ın ilk haftasında stoklarda!" ibaresini not düşmüş.Dolayısıyla ürünler pazartesiden itibaren disbritör firma Penta'nın stoklarına girecektir.Hafta içi bir yanıt geleceğini düşünüyorum.
  • Hayırlısı bakalım, beklemedeyiz.
  • Ben bu laptopu cok istiyorum ama haziranda alabilirim bu yuzden ertelensin haziranda gelsin stoklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu leptopu çok istiyorum almayı hakkiketen ama velakin imkanlar ve maddi kaynaklar yüzünden nisan ortası yada mayıs gibi aylara kaydığı için uğur düzenli arkadaşımıza ismimi bütün bilgilerimi yazdırmak isterim ama bu durumda maalesef yazdıramıyorum o zamanı düşünürüm.

Saygılar.

Bende burayı dışardan takip etmekle yetinirim.

Bir sakıncası bir mahsuru yoktur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLPHIN-PC

gençler ben bekliyorum yerinizde olsam genede beklerdim hani bu gelecek laptop sandy bridge işlemciye sahip olup da ati ekran kartı olanlar gibi degil :) gerçekten süper makina bulunmasıda çok zor vatanda geçen ay lenevo y570 indirimini kaçırdım alamadım ama bu sefer burdan msi yi kesin almayı düşünüyorum .
    saygılar iyi forumlar....

i7 2670qm ve 6770m 2gb kötü mü oluyor?
  • Arkadaşlar durumu ya da imkanı olmadığı için şu anda alamayacak kardeşlerimiz hep bir ertelensin havası içerisinde ancak herşeyi hazır olup ta bu cihazı bekleyenleri de düşünün, işimiz var gücümüz var biran önce gelse de alsak diye bekliyoruz kötü düşünmeyin de biran önce gelsin de alalım. İşallah sizler almak için hazır olduğunuz da daha da iyi modeli gelmiş olur da hep beraber onu da alıp ona geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

Ben bu laptopu cok istiyorum ama haziranda alabilirim bu yuzden ertelensin haziranda gelsin stoklara

Ağzından yel alsın, ne bencil bir adamsın sen yahu?
  • Arkadaşlar i7 olan model de 2 adet mi yoksa 4 adet mi RAM slotu var? Ve mesela 2 adet 8GB DDR3 1333 ram alıp taksak toplam da 16GB maximum ram'i destekler mi ? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Arkadaşlar i7 olan model de 2 adet mi yoksa 4 adet mi RAM slotu var? Ve mesela 2 adet 8GB DDR3 1333 ram alıp taksak toplam da 16GB maximum ram'i destekler mi ? Bilgisi olan var mı?

2 adet slot var.Max.16gb 1333mhz destekleniyor.
  • Artık güzel haberleri alırız inşallah tüm işleri erteliyorum büyük bir kumar oynarmışcasına inşallah sonu kötü olmaz aksi taktirde yakarım o pentayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 4 Mart 2012; 20:54:09 >
  • i 5 modeli için isim yazdırmak istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.