Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonradan gelenlere alamazsın dediği konusuna bende yorum yapmak durumundayım hiçte öyle birşey yok bi ara bende düşündüm kendisinine pm attım hatta siz o kadar beklemişsiniz uğraşmışsınız ben sonradan gelip aranıza katılırsam ayıp olmasın eğer yok kabul edemem dersen anlayışla karşılarım dedim ama ne ayıbı söyle ismini numaranı yazayım senide dedi ben monster almayı düşündüğümden ismimi yazdırmadım ama istesem yazdırabilirdim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Arkadaşlar tek başınıza gidip perakendeci firmadan veya bir ditrübütörden ürün alamazsınız. i7 olan modeli tek başınıza veya 3-5 kişi toplansanız dahi. 1900TL'nin altında hiçbir fimadan alamazsınız. Burada bahsi geçen fiyat 1.600TL ve siz bu fiyata MSI GE620DX'in Corei5 olan modelini dahi alamazsınız. İsterseniz fiyatları bir araştırın. Böyle bir indirim varsa sizi bilmem ben 1 ay hatta 2 ay beklerim arkadaşlar. 500TL indirim çok ciddi bir rakam. Lütfen saygılı ve sabırlı olalım.

+10 kesinlikle katılıyorum!
  • Doğrudur, bende sıkıntı yaşamadım. SS atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Arkadaşlar tek başınıza gidip perakendeci firmadan veya bir ditrübütörden ürün alamazsınız. i7 olan modeli tek başınıza veya 3-5 kişi toplansanız dahi. 1900TL'nin altında hiçbir fimadan alamazsınız. Burada bahsi geçen fiyat 1.600TL ve siz bu fiyata MSI GE620DX'in Corei5 olan modelini dahi alamazsınız. İsterseniz fiyatları bir araştırın. Böyle bir indirim varsa sizi bilmem ben 1 ay hatta 2 ay beklerim arkadaşlar. 500TL indirim çok ciddi bir rakam. Lütfen saygılı ve sabırlı olalım.

kar payları çok yüksek alınabilir, 500tl %25 lik bir indirim e gelir
    ama sanırım sıkıntı penta nın msi stokları, farklı bir markaya dönsek lenova y570, asus n-55, hp dv-6 1020st gibi yakın özelliklerde pc ler içinde iyi bir indirim alabiliriz

elbet msi kadar ilgi görür mü 100 alıcı bulunur mu? ondan emin değilim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 3 Mart 2012; 12:02:01 >

• Valla bizden teklif var ısrar yok kendileri bilir 50 tane alıcı var bu kadarinida görmezden gelmek için kör olmak lazım yada doymuş.uğur bu konuda ısrarla drag ediyor.ayrıca penta istese direk keser atardı git bayimden al derdi demekki fiyat verecekki çalışmasını yapıyor.zaten diğer mesajlarimdada belirttim son kullanıcıya penta satmıyor baysine vercek ordan satışlar olacak.hangi bayi min 100 tl karla 50 adet pc yi tek seferde satmayı kabul etmesin.umutsuz ve beklemek istemeyen arkadaşlar varsa şayet burda kendi firmasının reklmini gizliden yapan şahıslar var inkardan yardım alarak istediği ürünü alabilirler.bukadar bekledim ve olma sürecine kadarda beklerim
  • Şu fiyatları da bir açıklayamadılar gitti arkadaş yahu sanki devlet bütçesi açıklayacaklar geliş fiyatlarına bakıp, kar oranını belirleyip bize bir fiyat çıkartacaklar alt tarafı.
  • Acele etmeyin firmalarda şu an yazışma halindedir onlarda cevap bekliyordur sabırlı olursanız sonucunu alırız rahat olun bu işler aceleye gelmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

bu yok alamazsın katılamazsın mı demek sımdı?
    fıyatlar alındıktan sonra konusucaz ıste yıne eger fıyatı gordukten sonra hala vazgecmedıysen ıstıyosan gercekten almayı yazarız ısmını.

Rocker burada bir tavsiyede bulunayım .

Sayımız 100 ü geçti bu noktadan sonra almak istiyenleri yedek liste yapıp ekleyelim.

İlk 100 de almayan eminim olacaktır. Yedek liste de burada devreye girer ve onlar da laptop sahibi olabilir hemde arkadaşları devre dışı bırakmamış oluruz ?
  • artık sabırsızlıkla i5'in fiyatlarını bekliyoruz keşke donanımhaber distribütörü olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

bu yok alamazsın katılamazsın mı demek sımdı?
    fıyatlar alındıktan sonra konusucaz ıste yıne eger fıyatı gordukten sonra hala vazgecmedıysen ıstıyosan gercekten almayı yazarız ısmını.

Rocker burada bir tavsiyede bulunayım .

Sayımız 100 ü geçti bu noktadan sonra almak istiyenleri yedek liste yapıp ekleyelim.

İlk 100 de almayan eminim olacaktır. Yedek liste de burada devreye girer ve onlar da laptop sahibi olabilir hemde arkadaşları devre dışı bırakmamış oluruz ?

ben hıc kımseyı gerı cevırmedım kardesım sadece teslımat tarıhının martın sonunu bulabılecegını soyluyorum net bı fıyat olmadıgını soyluyorum bunlar kesınlesınce zaten ısteyenlerı yazıcam ben yıne dedıgın gıbı fıreler olacaktır onların yerıne bu arkadaslar alır
    ha fıre olmazsa baktık sayı yeterlı tekrar bı ıkıncı partı actırırız 100 kısı degılde 50 ya da 75 kısı olur ona gore bı fıyat alırız o adamlarda bılgısayar sahıbı olur 2100 ye almaktnsa 1600 e olmasa da 1700-1750 ye alırlar kı o fıyata bıle sukretmelerı lazım.

• şansıma ben laptobumu buldum arkadaşlar, 2000 tl ye sıfır kutusunda i7 2720 işlemci, gtx560m e.kartı, oleyyy hemde 2000 tl ye bir arkadaştan aldım..
    gt 635 artık benim için aşağılarda kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego

şansıma ben laptobumu buldum arkadaşlar, 2000 tl ye sıfır kutusunda i7 2720 işlemci, gtx560m e.kartı, oleyyy hemde 2000 tl ye bir arkadaştan aldım..
    gt 635 artık benim için aşağılarda kaldı :)

Bari nerden ne aldığıni yazda bizde bilelim bizimde gt560 e.kartlı öz mız olsun
  • hala bi ses yokmu ithalatçılardan
  • haftasonu gecsın pazartesı bakalım ne olacak.
    sımdılık beklıyoruz
  • bekliyoruz sıkıntı yok
  • fp olarak bu

http://www.sanalmarketim.com/urun/b9aca817f17e31db6624219e06bc32df/MSI-CX640DX-658XTR-Core-i5-2430M-6GB-640GB-GT540M-paylasimsiz-2GB-15.6#34;-FreeDos

laptop 1330 ise... ki bi iki hafta dolar az daha düşükken 1290 idi

bizim almak istediğimizde 1500 normal-iyi bir fiyat olur...

zaten 1500ü i5e söyleyemezlerse ayıp, o kadar kişiyiz :)

i7ye 1.500 deseydiler işte o zaman süper olurdu...

Bekliyoruz, i5 1500 de iş yapar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞamPiYon BJK -- 3 Mart 2012; 22:15:21 >

• rocker35 dostum, takma böyle düşüncesizce davranışları kafana, gül geç boşver.
    bizimkisi yüzük kardeşliği sonuna kadar yanındayım kendi namıma
    emeğine saygım sonsuz, sağol varol.
    Bekleyelim sabırla herşey güzel olacak hadi hayırlısı.
  • Bilgisayar freeDos olarak geleceği için internetten işletim sistemlerine bakıyordum. Windows Ultimate 'in fiyatı ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Bilgisayar freeDos olarak geleceği için internetten işletim sistemlerine bakıyordum. Windows Ultimate 'in fiyatı ne öyle

Ne kadar güvenilirdir bilmiyorum ancak zaman zaman dh'nin ikinci el bölümünde yasal ve uygun fiyatlı ultimate lisansı satan arkadaşlar oluyor. Hatta bu aralar da satış yapanlar olmalı. Bir bakın derim.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.