Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: favoriteteam

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57515
    şu alete bakın fiyata bakın, bi de kampanya tribine girmişler çok ucuzmuş gibi.
    bizim cihaz bundan her açıdan iyi ama fiyat aynı olacak gibi, inş. olur.
    beklerim ucuz alırım, hafif bir laptop sahibi olurum, akıllı telefon almama gerek kalmaz takarım srtıma çantamı gezerim her yeri, hayal kuruyorum valla, adamlar şuan link verse şuan yaparım havaleyi o derece :)

Cihaza birşey diyemam tripe girdikleri dogrudur, aynı fiyattan hepsiburadada satıldı, hatta şuan kullandıgım cihazda odur :) Asus siparişim vardı pazarland'ten camur yaptılar göndermediler para iadeside yapılmadı beklemekteyim bende. Samsung cihazin kötü yanı egsoz fan cikişi solda ve yanında ethernet ve güç giriş yeri var sinir oluyorum ki sanırım msi'dada aynı şekilde, en iyisini dell yapıyor kasasını sevdigim laptoplardan biridir dell ve kullanılan malzeme kalitesi gercekten cok iyi. Param henüz yatmadı ama yatsın duruma göre bende katılabilirim bu arada laptopu alacak kişiler biraz araştırsın, bir incelemesi var hem alacagınız laptopu görmüş olursunuz, tek fark sanırım ekran kartı onun harici aynı ürün. Genelde forum kullanıcısı kullandıgı ürünü kötülemeyi sevmez ama Samsung'un kullandıgı malzeme bana o kadar iyi gelmedi, önce ki cihazim Dell 5010'du ama adaptörü bile samsung'un kasada kullandıgı malzemeden kaliteliydi, hdmi, ethernet ve güç kablo girişi egsoz fanla alakalı degildi samsung bu konuda berbat, iyi yanları ise Samsung laptop 45saniyede aciliyor 5400Rpm disk oldugu halde bu kadar hizli acilip 45sn icinde masaüstünü rahatca kullanmak cok süper bişi, kasası Dell ve diger modellere göre daha ince (monitör ve kenar boşlukları özellikle) işlemcisi 2670 ve 4gb bellek yeterli oluyor kötü yanı ise 520MX ekran kartı oluyor böyle bir sisteme yakışmayan en büyük eski sanırım ekran kartıdır, şarj konusundada sanırım yeni modeller hep aynı 6 hücreli pil kullanıyor ve sürekli şarjda kullananlar icin pil ömrünü uzatmak için %80 şarj ederek kullanabiliyorsunuz ve %100 şarj ile eger film yada internette gezecekseniz sadece 6-7 saat cok rahat kullanılabilir, alacagınız yada kullanacagınız cihazi iyi tanıyın, samsungta çok kötü cihaz sayılmaz ama o kadarda iyi degil.

• benim maddi durumlar tam olarak belli olsa hemen yazdırıcam ismimi ama bir yandan maddi sıkıntı bir yandan fiyat indirme çabaları, bu imkanı kaçırmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla isteyen herkes kavuşur bilgisayarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Konu hayırlı olsun tekrar Uğur. Yalnız bir konuya hassaslık gösterelim. Başka konularda bu konunun linkini vermeyelim malum şikayet edenler oluyor. Başımız ağrımasın.
    Dönüş yaparlar ise ilk müjdeyi senden ben bekliyorum. Cebimde var sende... Sonra anlamam.

100 kişiyiz zaten stok yok artık adama ihtiyaç kalmadı, onları yazanlar bilmediklerinden ve şahsi olarak yazıyorlar. bizle ve başlıktakilerle alakası yok

Ne alaka? Ben Uğur'ın attığı linklerden bahsediyorum. Başı çeken Uğur zaten, siz niye alınıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

valla mantıklı makul bir fiyat seviyesinde olursa bende kesinlikle alırım beyler..

adını yazdırdınmı kardeşim.

Genel anlamda bir yanlış anlama var indirimli fiyat sadece ismini yazdıranlar için geçerli olacak sonradan gelenler için değil..

yok yazdırmadım kime yazdırcaz nereye yazdırcaz bide yazdırıpta alamazsak nolcak :D

o yüzden kesin almak isteyenler ismini yazdırıyor.Bir heves ismini yazdırıpda almamazlık yapıcak olanlar lütfen isimlerini yazdırmasın.

kime yazdırcaz sorusuna cevap versen daha iyi olurdu

aldıramazsak ne olacak dediğine göre cevap vermiş ben de olsam öyle cevap verirdim :))

• Günaydın Donanım Haber çalışma saatlerine son 10 dakika kaldı artık Özge hanım veyahut kim arayacaksa arasın yaşlandım şu monitörün başında bugün güzel haberleri bekliyoruz

Bu arada video inceleme güzel olmuş ama klavye benimde canımı sıkıyor ama bu fiyatlara böyle bir notebook imkansız oldupu için biz seni her halinle seviyoruz MSI GE620DX

• i 5 modelinde turbo boost var mı? klavyesi çok mu kötü ?
  • son durum nedir beyler
  • beklemedeyız arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

beklemedeyız arkadaslar

Çarşamba dan beri beklemedeyiz ne zaman sonuçlanacak
  • Bekliyoruz
  • Pazartesiye sarkacak sanırsam? Çünkü çalışma saatleri bitti ve hafta sonu
  • fıyatı alalımda pazartesı olsun 3 gun daha beklerız sorun degıl bız 1 ay beklemeyı goze almısız 3 gun mu bekleyemıcez
  • Beyler sizlerden ricada bulunmamiza rağmen kendince firmalarla görüşüp pazarlık yada stok bilgisi alınmak isteniyor durumun böyle olması alımları zorlaştıracağı gibi başka firmaların flyat konusunda ekmeklerine yağ sürmesine neden olacak istediğimiz fiyata alamamiza sebebiyet verecektir durumu zorlastirmama adına sizlerden tekrar rica ediyorum bu konu ile alakalı uğur arkadaşınız ilgilenmekte ve gorusme sağlayarak gereken yerlerden cevap beklemektedir.bende sizler gibi ugurdan gelecek cevaba göre hareket ediyorum.
  • fıyatı alalımda pazartesı olsun 3 gun daha beklerız sorun degıl bız 1 ay beklemeyı goze almısız 3 gun mu bekleyemıcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

fıyatı alalımda pazartesı olsun 3 gun daha beklerız sorun degıl bız 1 ay beklemeyı goze almısız 3 gun mu bekleyemıcez

i7 li model için indirim olacakmı ?
  • Bende rocker'a pm attım inşallah yer varsa hayırlısıyla bu işlemi gerçekleştirirz. Gerçi fiyat konusunun dışında teslim tarihi ödeme şartlar gibi konularda muallakta sanırım ama hayırlısı diyip bekleyelim bakalım :)

ps: Buarada konuya yeni katılmış olup karışmam ne kadar doğru bilmiyorum ama keşke sayıyı 100 adet diye konuşmasaydınız. Nedense 100 tane alıcı çıkmaz gibi geliyor bana yinede görelim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.Gamer

Bende rocker'a pm attım inşallah yer varsa hayırlısıyla bu işlemi gerçekleştirirz. Gerçi fiyat konusunun dışında teslim tarihi ödeme şartlar gibi konularda muallakta sanırım ama hayırlısı diyip bekleyelim bakalım :)

ps: Buarada konuya yeni katılmış olup karışmam ne kadar doğru bilmiyorum ama keşke sayıyı 100 adet diye konuşmasaydınız. Nedense 100 tane alıcı çıkmaz gibi geliyor bana yinede görelim bakalım :)

pm de de belırttım suankı sayımız 100 un ustunde zaten gerekırse ısmımlerını sonradan yazdıranları eleme gıbı bı durum bıle olabılır cunku turkıye ıcın stok problemı var ama amacımız herkesın bu ındırımden faydalanması yonundedır.
  • keşke bin tane olsa da bana bir çok alıcı realize olmaz gibi geliyor gerçi bu benim fikrim hatalıda olabilir tabii ayrıca ne düşündüğüm çokta önemli değil zaten size pmden belirttiğim gibi yakından takip ediyorum bu konuyu kısmet olursa bende dahil olabilirim :)
  • Arkadaslar forumda yeniyim tesaduf bende laptopla ilgili bir inceleme vs varmı diyerekten gezerken bu toplu birlmesme oalyınızı gordum ve cok begendim mumkunse bende bu versiyon icin ismimi yazdırmak istiyorum acaba kime pm atıcam yardımcı olursanız sevinirim...Tesekkurler....

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8079
  • Bence direk distibütör ile iletişime geçmeliyiz. Bu kadar adamı doyurmaz hiç bir firma
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.