Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

valla mantıklı makul bir fiyat seviyesinde olursa bende kesinlikle alırım beyler..

adını yazdırdınmı kardeşim.

Genel anlamda bir yanlış anlama var indirimli fiyat sadece ismini yazdıranlar için geçerli olacak sonradan gelenler için değil..

yok yazdırmadım kime yazdırcaz nereye yazdırcaz bide yazdırıpta alamazsak nolcak :D

o yüzden kesin almak isteyenler ismini yazdırıyor.Bir heves ismini yazdırıpda almamazlık yapıcak olanlar lütfen isimlerini yazdırmasın.

kime yazdırcaz sorusuna cevap versen daha iyi olurdu

rocker35 nick li arkadaşa ad,soyad,il,tel. bilgilerini pm olarak atıyorsunuz

tamam şimdi pm atıyorum ama fiyat olarak uygun olmadıktan sonra yazdırmamında bi anlamı yok.yinede yazdırayım

zaten fiyat beklentileri ilk mesajda yazıyor o fiyatlara olur diyenler yazdırıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla mantıklı makul bir fiyat seviyesinde olursa bende kesinlikle alırım beyler..

adını yazdırdınmı kardeşim.

Genel anlamda bir yanlış anlama var indirimli fiyat sadece ismini yazdıranlar için geçerli olacak sonradan gelenler için değil..

yok yazdırmadım kime yazdırcaz nereye yazdırcaz bide yazdırıpta alamazsak nolcak :D

o yüzden kesin almak isteyenler ismini yazdırıyor.Bir heves ismini yazdırıpda almamazlık yapıcak olanlar lütfen isimlerini yazdırmasın.

kime yazdırcaz sorusuna cevap versen daha iyi olurdu

rocker35 nick li arkadaşa ad,soyad,il,tel. bilgilerini pm olarak atıyorsunuz

tamam şimdi pm atıyorum ama fiyat olarak uygun olmadıktan sonra yazdırmamında bi anlamı yok.yinede yazdırayım

zaten fiyat beklentileri ilk mesajda yazıyor o fiyatlara olur diyenler yazdırıyor.

kime göre neye göre biri 1700 olursa alırım biri 1500 olursa alırım diyor :) pcdepoda 2binden satılıyor sanırım bakalım kaça düşürcekler

• i5 için 1.500 i7 için 1.700 yazıyordu silinmiş :)
  • Beklemedeyiz ama o kadarda hayale kapılmayalım beklentiten biraz daha yuksek bır fıyat gelecekmıs gıbı dusunuyorum
  • takıp
  • takipteyim ve ismimi yazdırıyorum i7li model için arkadaşlar, yalnız f/p olarak indirimsiz fiyatı bile baya düşük geldi bana. msi hakkında fazla bilgim yok ama 2500 lira filan olmalı en azından bu tür bi laptop, çok ucuzmuş açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkistan

takipteyim ve ismimi yazdırıyorum i7li model için arkadaşlar, yalnız f/p olarak indirimsiz fiyatı bile baya düşük geldi bana. msi hakkında fazla bilgim yok ama 2500 lira filan olmalı en azından bu tür bi laptop, çok ucuzmuş açıkçası.

msi iyi bir markadır asus kadar güvenirim.servis destekleri dell gibi olsa yemede yanında yat derdim :)
  • standing by :)
  • Msı servisi nasıl işi düşen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Msı servisi nasıl işi düşen oldumu

ben sadece istanbulda yetkili servisi var diye biliyordum ama servis point adlı bir firma da msi in yetkili servisiymiş http://www.servispoint.com/ Ben İzmirde olduğum için korkmuştum.Bir sorun çıkarsa İstanbulamı kargoluycam diye.Bu Servis point nasıl bilmiyorum
  • Beyler şimdiki yazışmalardan anladığım kadarıyla pentada stok yok ayrıca stok gelince fiyat bildirecekler doğrumu ?
  • beklemedeyız arkadaslar guzel haberlerı vermek ıstıyorum hepınıze, ıcımde bı hıs var olucak bu ıs arkadaslar alıcaz bu bılgısayarı yarın bıze donmelerını beklıcez, sabırlı olalım bırlık olalım acıl bılgısayar almak ısteyen varsa beklemek zorunda degıl lısteden ısımlerını sıldırebılır baska bılgısayar alabılır.
    hepımız ıcın hayırlısı olsun arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

beklemedeyız arkadaslar guzel haberlerı vermek ıstıyorum hepınıze, ıcımde bı hıs var olucak bu ıs arkadaslar alıcaz bu bılgısayarı yarın bıze donmelerını beklıcez, sabırlı olalım bırlık olalım acıl bılgısayar almak ısteyen varsa beklemek zorunda degıl lısteden ısımlerını sıldırebılır baska bılgısayar alabılır.
    hepımız ıcın hayırlısı olsun arkadaslar.

hadi ins. kardesim
  • 1600'e kadar bende varım.... merakla bekliyorum fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Konu hayırlı olsun tekrar Uğur. Yalnız bir konuya hassaslık gösterelim. Başka konularda bu konunun linkini vermeyelim malum şikayet edenler oluyor. Başımız ağrımasın.
    Dönüş yaparlar ise ilk müjdeyi senden ben bekliyorum. Cebimde var sende... Sonra anlamam.

100 kişiyiz zaten stok yok artık adama ihtiyaç kalmadı, onları yazanlar bilmediklerinden ve şahsi olarak yazıyorlar. bizle ve başlıktakilerle alakası yok
  • beni de alın (: almak istiyorummm
  • bu saatten sonra zaten lısteye eklemek yerıne varolan lıstedekılerı kesın lısteye eklıcez zaten bendekı lıstede 100 kısıyı 2 gun once gecmıstık hala ısım yazdırmaya calısanlar oluyo bende kesın alıcı olup olmadıklarını ve gerekırse mart sonuna kdr bekleyıp bekleyemeyeceklerını soruyorum cevaplar olumlu olursa oyle eklıyorum.
    yarın hayırlı haberlerı verıcem ıns arkadaslar.
  • Ben yazın alıcaktım pc ama bu fiyatları yazın bulamam muhtemelen :/ Taksit imkanı falan olursa 1600den alırım bnde. İsim yazdırıp caymak istemiyorum o yüzden fiyatların açıklandığı günkü maddi durumuma göre söylesem size olurmu?
  • İnş.Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 1 Mart 2012; 23:21:53 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57515
    şu alete bakın fiyata bakın, bi de kampanya tribine girmişler çok ucuzmuş gibi.
    bizim cihaz bundan her açıdan iyi ama fiyat aynı olacak gibi, inş. olur.
    beklerim ucuz alırım, hafif bir laptop sahibi olurum, akıllı telefon almama gerek kalmaz takarım srtıma çantamı gezerim her yeri, hayal kuruyorum valla, adamlar şuan link verse şuan yaparım havaleyi o derece :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.