Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden bu kadar geç gelmek zorunda biz toplu almak isteyenlere? :) ilk partiyle beraber bizde alsak olmuyormuymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLPHIN-PC

ops gençler haberler iyi ya genede 100 tane gelecegini ve en geç martın sonuna kadar beklenecegini ögrendik :) zaten rocker laptop almak için 2 ay bekledi 1 ay daha bekler bizde bekleriz no problem :) kesin alacaklar tekrar pm atsınmı katip rocker

Kımse kımseyı zorlamadı ve kesın alacaksınız demedı, demıyorlarda! Ben bunu anlamıyorum! Isteyen gıdıp alsın burada ucuza almak ısteyenler bır arayıs ıcındeler, olursa olur olmazsa da canımız saolsun :)
  • bence isim filan almaya gerke yok hele bi teklif gelsin ondan sonra durmadan isim al ver saçma geliyor heran herşey olabilir.Bekleyelim teklifin gelmesini
  • bu arada bizim ustanın ne zamandır bekledigi oyun free to play olmuş isteyen arkadaşlar indirip yeni laptopunda denemek isterse
    http://www.aionfreetoplay.com/website/download
    iyi forumlar.
  • Teklif gelince isimler o zaman detaylı alınsın bence, tekrar tekrar isim alınması insanı çıldırtabilir.
  • Bekleriz hocam. Geç olsun da güç olmasın. (Şahsen benim acelem yok. Uygun fiyata olduktan sonra şu an zaten masaüstüm var çok şükür idare edip gidiyoruz)
  • bencede problem değil bekleriz yeter ki fiyat düşündüğümüz gibi olsun...
  • Beyler şimdi fırsatım oldu ve konu ile.ilgili olarak sizlerle.paylaşmanın gereken ÖNEMLI bir konu var.

Penta ile bugün bizzat görüştüm ahmet beyle(tabi yanlış hatırlamıyorsam) forumdan uğur düzenli arkadaşımızın dh de toplu alım için görüşme sağladınız sorusuna evet ve konu ile penta olarak ilgilenmekteyiz,peki bu ürünlerin durumu hakkında bilgi almam mümkünmü tabi haklı olarak her tel acana bu konuda bilgi vermiyoruz ve veremiyoruz dedi ama benim de alacaklarin içinde olduğumu ve sormak istediğim fiyat ile ilgili pazarlık kisminin olmadığını tedarik süreci hakkında bilgi alabilirmiyim sorusuna uğur beyin yapmış olduğu görüşmeden sonra belli bir stokta ürün getirmek için penta olarak çalıştıklarını ürünün gelmesi ve ellerinde olma süreci kesin bir tarih olmaması ile birlikte verebileceği tek bilginin mart sonunda ellerinde olması için çaba harcadıklarını belirtti.stok konusunda en kısa sürede hallolmasi ile birlikte verilen teklife fiyat verileceğini söyledi.
    Ödeme ile ilgili olarak pentanin bireysel satış olmadigini anlaşmalı olduğu bir firma ile görüşüp ürünlerin alışverişini verecekleri firma üzerinden yapılacağını belirtmiştir.
    Burda diğer bir konu adamlar titiz ve bilgi vermek istemiyorlar sizlerden de ricamız alacaklar lütfen kafalarına göre aramasinlar böyle olursa evdeki pirincten olma meselesi.
    Arayıp sormamdaki neden konuya bir kesinlik getirmek ve işin ciddiyeti hakkında bilgi almak bu.konuda kim ne düşünürse düşünsün çünkü beni
    sizlere uzaklığımda 1600 km ve bir sorun yasmam durumunda muhatabım kim olacak.uğur arkadaşımıza güven konusuna gelirsek sorun yok içiniz rahat olsun arkadaşımız konu ile fazlası ile alakadar.ben sonuna kadar bekliyorum almak isteyen varsa benim gibi bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek sonunda AION da world of warcraft karsısında maglubıyet bayraklarını cektı :) ılk cıktıgı zamanları hatırlıyorum wow dan cogu arkadasım AION a gıtmıstı sımdı onlar da Age Of Conan cılar gıbı gerı donecekler :) ama bedavayken denerım sanırım laptop gelsın de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Demek sonunda AION da world of warcraft karsısında maglubıyet bayraklarını cektı :) ılk cıktıgı zamanları hatırlıyorum wow dan cogu arkadasım AION a gıtmıstı sımdı onlar da Age Of Conan cılar gıbı gerı donecekler :) ama bedavayken denerım sanırım laptop gelsın de :)

free to play olur diyordum,bana göre uzun bile dayandı ancak netice değişmedi,guildimden bayağı kişi geçmişti aion'a hepsi tıpış tıpış döndüler sonra.
  • ya biziö ustanın dedigine göre free to play ile gold üyeler arasında çok fark olacakmış bende bi ara silkroada başladım fakat sarmadı sonra jade dynasty ye başladım zamanım yetmedi okul işleri malum ama bunu begenirsem oynamayı düşünüyorum oyun 30 gb indirmeye başladım 2 gb indi şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Beyler şimdi fırsatım oldu ve konu ile.ilgili olarak sizlerle.paylaşmanın gereken ÖNEMLI bir konu var.

Penta ile bugün bizzat görüştüm ahmet beyle(tabi yanlış hatırlamıyorsam) forumdan uğur düzenli arkadaşımızın dh de toplu alım için görüşme sağladınız sorusuna evet ve konu ile penta olarak ilgilenmekteyiz,peki bu ürünlerin durumu hakkında bilgi almam mümkünmü tabi haklı olarak her tel acana bu konuda bilgi vermiyoruz ve veremiyoruz dedi ama benim de alacaklarin içinde olduğumu ve sormak istediğim fiyat ile ilgili pazarlık kisminin olmadığını tedarik süreci hakkında bilgi alabilirmiyim sorusuna uğur beyin yapmış olduğu görüşmeden sonra belli bir stokta ürün getirmek için penta olarak çalıştıklarını ürünün gelmesi ve ellerinde olma süreci kesin bir tarih olmaması ile birlikte verebileceği tek bilginin mart sonunda ellerinde olması için çaba harcadıklarını belirtti.stok konusunda en kısa sürede hallolmasi ile birlikte verilen teklife fiyat verileceğini söyledi.
    Ödeme ile ilgili olarak pentanin bireysel satış olmadigini anlaşmalı olduğu bir firma ile görüşüp ürünlerin alışverişini verecekleri firma üzerinden yapılacağını belirtmiştir.
    Burda diğer bir konu adamlar titiz ve bilgi vermek istemiyorlar sizlerden de ricamız alacaklar lütfen kafalarına göre aramasinlar böyle olursa evdeki pirincten olma meselesi.
    Arayıp sormamdaki neden konuya bir kesinlik getirmek ve işin ciddiyeti hakkında bilgi almak bu.konuda kim ne düşünürse düşünsün çünkü beni
    sizlere uzaklığımda 1600 km ve bir sorun yasmam durumunda muhatabım kim olacak.uğur arkadaşımıza güven konusuna gelirsek sorun yok içiniz rahat olsun arkadaşımız konu ile fazlası ile alakadar.ben sonuna kadar bekliyorum almak isteyen varsa benim gibi bekler.

kardesim bahsettigin firma bir internet sitesi mi olacak acaba? odeme konusunda cekincelerim vardi oyle olursa cok rahat olur

• Arkadaşlar foruma daha yeni geldim konuyu da forumdan bir arkadaşım gösterdi bana.

Dikkatimi çektiğimi için laptop hakkında size bir kaç söylemek istiyorum.(laptobun özelliklerine lafım yok gayet iyi )

Benim dikkat edeceğim nokta laptop tasarımında.

1. Dikkat ettiyseniz laptop fanı kasanın sol tarafında burdan hava girişi olacak yüksek ihtimal. Peki ya hava çıkışı nerden olacak laptop kasasının altından olacak Bu laptobun fazla ısınma sorunu doğacak iyi bir soğutucu alınması şart yanına.
    2. Şarj kablo girişi direk fanın yanında. Eğer laptop belirli periyotlarla temizlenmez ise zamanla ısınmanın verdiği sorundan dolayı şarf girişini zarar vermeye başlayacak.Besleme entegresinde doğabilecek ufak bir sorun laptobun şarj almaması olayını ortaya çıkaracak.
    3. Laptop kasasının alt kısmını almadan önce bir görün. Dediğim temizleme olayı burada devreye girecek. Kolay ve sorunsuz. (fan temizliği)

Toparlayacak olursam laptobun garantisi falanmış önemi yok. laptop 6 ayda bir fan temizliği yapılıp, termal macunlarının değiştirilmesi gerekiyor. (çoğu kişi oyun oynamak için aldığı için gerekecek)

Ben bu konuda biraz hassas olabilirim. belki bu dediğim olaylar 1.yılına kadarda gerçekleşmicek ama laptop uzun ömürlü olması için önemli. Laptopta kasa önemli alacak arkadaşlara bilgi vermek amaçlı dedim. Tabi ki bu ticarete aracı olan ROCKER35 isimli arkadaşımıza da büyük sabır ve kolaylık gelsin.

hayırılı geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kasap11

Arkadaşlar foruma daha yeni geldim konuyu da forumdan bir arkadaşım gösterdi bana.

Dikkatimi çektiğimi için laptop hakkında size bir kaç söylemek istiyorum.(laptobun özelliklerine lafım yok gayet iyi )

1. Dikkat ettiyseniz laptop fanı kasanın sol tarafında burdan hava girişi olacak yüksek ihtimal. Peki ya hava çıkışı nerden olacak laptop kasasının altından olacak Bu laptobun fazla ısınma sorunu doğacak iyi bir soğutucu alınması şart yanına.
    2. Şarj kablo girişi direk fanın yanında. Eğer laptop belirli periyotlarla temizlenmez ise zamanla ısınmanın verdiği sorundan dolayı şarf girişini zarar vermeye başlayacak.Besleme entegresinde doğabilecek ufak bir sorun laptobun şarj almaması olayını ortaya çıkaracak.
    3. Laptop kasasının alt kısmını almadan önce bir görün. Dediğim temizleme olayı burada devreye girecek. Kolay ve sorunsuz. (fan temizliği)

Toparlayacak olursam laptobun garantisi falanmış önemi yok. laptop 6 ayda bir fan temizliği yapılıp, termal macunlarının değiştirilmesi gerekiyor. (çoğu kişi oyun oynamak için aldığı için gerekecek)

Ben bu konuda biraz hassas olabilirim. belki bu dediğim olaylar 1.yılına kadarda gerçekleşmicek ama laptop uzun ömürlü olması için önemli. Laptopta kasa önemli alacak arkadaşlara bilgi vermek amaçlı dedim. Tabi ki bu ticarete aracı olan ROCKER35 isimli arkadaşımıza da büyük sabır ve kolaylık gelsin.

hayırılı geceler..

standart 15.6 notebook tasarimindaki bence soyledikleriniz tum notebooklar icin gecerli. Sarj girisinin yassi olmasida avantaj teskil ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Beyler şimdi fırsatım oldu ve konu ile.ilgili olarak sizlerle.paylaşmanın gereken ÖNEMLI bir konu var.

kardesim bahsettigin firma bir internet sitesi mi olacak acaba? odeme konusunda cekincelerim vardi oyle olursa cok rahat olur

Bence şahsi fikrim mailorder olur bunun garantisini firma verecek sanırım cunku satişi yapan bayiyi onlar belirleyeceğini söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 29 Şubat 2012; 23:41:23 >

• quote:

Arkadaşlar foruma daha yeni geldim konuyu da forumdan bir arkadaşım gösterdi bana.

hayırılı geceler..

İzin verirseniz dikkatinizi çeken şeylere bende cevap vereyim

1. Core i5 li model ile kasa tasarımı değişmedi ve geleneksel yöntem devam ediyor hava girişi alttan çıkışı ise sağ ve sol olmak üzere 2 taraftan.

2.Fandan çıkacak sıcak hava kesinlikle şarj girişini zarar verebilecek düzeye ulaşamaz açıkcası burda bahsettiğiniz biraz saçma olmuş

3.Şahsen garanti bitene kadar kasaya elimi sürmem ama ondan sonrada söylediğiniz gibi 6 ayda bir açıp temizliği yaparım ancak sadece fan temizliği.
    yöntemini bildikten sonra her laptop kasasını açıp temizlemek kolay zannımca.

Birde şurda bir hatanız var ben bilgisayar(lar)ımı hep oyun ağırlıklı olarak kullanırım. Ancak termal macun dediğiniz maddenin 6 ayda bir değişime ihtiyacı yoktur yüksek kalitede bir ürün olduğu için işlemci veya soğutucu yerinden oynayıp o maddeyi kurutmadığı sürece 4-5 yıl sorunsuz işinizi görür.

Yanlış anlamayın lütfen amacım söylediklerinize cevap vermekti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u mad? -- 29 Şubat 2012; 23:44:33 >

• Durum laptobuna göre değişebiliyor Bu sıkıntılar çıkabilir çıkmayadabilir

Termal macun olayı hassas dikkat edilmesi gereken bi konu dediğiniz gibi 4-5 gidebilir ki gidiyolarda

Şarj olayına şundan değindim bir kaç arkadaşım bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadı sağlıklı olan şarj soketinin fanın olmadığı yerde olmasıdır. Laptop çok iyi bundan dolayı beklentilerde yüksek daha iyi bir kasa tasarımı yapılabilirdi. hatta bir örnek beğendiğim bir kasa yapısı linkinide veriyim ki hemen hemen özellikleride aynı
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n53sm-s1061v-n53sm-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt630m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58790

Ama olay oyun tabanlı bir laptop olduğu için amaç mümkün olduğunca ömrünü uzun tutmak

• quote:

Durum laptobuna göre değişebiliyor Bu sıkıntılar çıkabilir çıkmayadabilir

Termal macun olayı hassas dikkat edilmesi gereken bi konu dediğiniz gibi 4-5 gidebilir ki gidiyolarda

Şarj olayına şundan değindim bir kaç arkadaşım bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadı sağlıklı olan şarj soketinin fanın olmadığı yerde olmasıdır. Laptop çok iyi bundan dolayı beklentilerde yüksek daha iyi bir kasa tasarımı yapılabilirdi. hatta bir örnek beğendiğim bir kasa yapısı linkinide veriyim ki hemen hemen özellikleride aynı
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n53sm-s1061v-n53sm-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt630m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58790

Ama olay oyun tabanlı bir laptop olduğu için amaç mümkün olduğunca ömrünü uzun tutmak

haklısınızı kasa tasarımını zaten bu laptopun en çok eleştiri alan yönü ona birşey diyemem

• Kasa tasarımına önem verdiğim için bende biraz laptoba karşı antipati oluşturuyor

Geçen hafta sonu bu modeli arkadaşıma aldık vatandan %25 indirime girince Böyle bir kasası olsaydı bu modeli alacaktım bende
  • Arkadaslar haber bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.