Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ****ky

arena firması msi servisiyle yaşadığı sorun nedeniyle msi ürünlerinin satışını yapmıyormuş. 2 firmadan haber bekliyorum şu anda 2 firmada da stokta var ürün fiyat ne olacak bakalım

slm hangi firmalarda var öğrenebilirmiyim
  • şu an için bilgi vermem mümkün değil arkadaşlar önümüzdeki saatlerde bilgi verilecektir yalnız koskoca arena nın servisi yüzünden msi ürünlerini satmaması kıllandırmadı beni değil neyse dediğim gibi 1 saat içinde diğer firmalardan haber gelecek bilgilendiririm sizi. çorbada bizim de tuzumuz olsun az
  • Hala bir haber yok mu? Bu belirsizlik beni öldürücek.
  • arkadaşlar haber yokmu hiç ya şu fiyat bir belirlense
  • quote:

şu an için bilgi vermem mümkün değil arkadaşlar önümüzdeki saatlerde bilgi verilecektir yalnız koskoca arena nın servisi yüzünden msi ürünlerini satmaması kıllandırmadı beni değil neyse dediğim gibi 1 saat içinde diğer firmalardan haber gelecek bilgilendiririm sizi. çorbada bizim de tuzumuz olsun az

hayırdır kendı basına pazarlıklara mı basladın sen de?

• yaw hani nerde bu bilgisayarlar? martın ilk haftası dio adamlar hala bi cacık yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

şu an için bilgi vermem mümkün değil arkadaşlar önümüzdeki saatlerde bilgi verilecektir yalnız koskoca arena nın servisi yüzünden msi ürünlerini satmaması kıllandırmadı beni değil neyse dediğim gibi 1 saat içinde diğer firmalardan haber gelecek bilgilendiririm sizi. çorbada bizim de tuzumuz olsun az

hayırdır kendı basına pazarlıklara mı basladın sen de?

kendi başımdan ziyade böyle bir organizasyon düzenlenmiş bende yardımcı olmak adına çalıştığım firmalardan yardım istedim toplu alım sonuçta bir bayinin aldığı fiyatla son kullanıcının aldığı fiyat arasında elbette fark olacaktır bende bu insiyatifimi kullanmak istedim ha dersin ki işim olmaz senle sen bize kötülük ediyorsun o zaman siz sağa ben selamete saygı duyar çekirim eminim ki kar amaçlı böyle bir işe girdiğimi düşünmüş olmalısınız ki böyle bir çıkış sergilemişsiniz

• Mobilden girdigim icin tam inceleyemedim laptopu i5 li modelin ekran çözûnürlügü nedir,klavyede led aydınlatma varmı,usb 3.0 ve ssd mevcutmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez iyilik yapmaya çalışsa her kafadan ayrı bir ses çıksa ne olucak bu toplu alımın hali bilmiyorum?
  • burda rocker35 nickli kişiye isim yazdıranlar kendi adına bu kişiye pazarlık yapma yetkisi vermiştir diğer pazarlık yapmaya çalışanlar veya yardımcı olmaya çalışanlar bu ısrarlarından geçtiğimiz sayfalardaki yaşanan olaylar da gözönunde alınarak vazgeçsin...
  • arkadaslar ortami germeye gerek yok, yardimci olan arkadaslarida engellemeyelim lutfen, 100 kisi de ayni anda alacak diye bir kaide de yok, var olan stok ilk adini yazdiran arkadaslara gore dagitilir kalan arkadaslarda ikinci partiyi bekler. bunu problem etmeyelim lutfen. eger anlasilan bir fiyat varsa ve stokta sorun yoksa bir an once dagitim baslamali diye dusunuyorum.
  • rocker , pentadan bir haber yok mu daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clickon1111

burda rocker35 nickli kişiye isim yazdıranlar kendi adına bu kişiye pazarlık yapma yetkisi vermiştir diğer pazarlık yapmaya çalışanlar veya yardımcı olmaya çalışanlar bu ısrarlarından geçtiğimiz sayfalardaki yaşanan olaylar da gözönunde alınarak vazgeçsin...

zaten farklı başlıkta ürün satacak halim yok arkadaşım kendisinin bulduğu fiyatlarla karşılaştırma yapılır hangisi uygunsa oradan alınır bu alet bildiğim kadarıyla kendisi bir bayi değil yani direk disrübütör firmadan alım yapamaz hadi yaptı diyelim kolay kolay o fiyata vermezler yani muhattap olacağınız birini bulamazsınız. ben sadece burdaki dayanışma hoşuma gitti dedim elimden bir şey gelirse yardımcı olayım diye bende fiyat alırdım derdim dostum burası bu kadar fiyat verdi ellerinde bu kadar ürün var kendi elindekiyle karışılaştırır gerekirse bu firma bu kadar fiyat verdi diye pazarlığını yapar son kez ona göre ürün alınır geçilir. ama daha ilk mesajda sitem ediyorsa ben başka bir şey ararım ama daha önceden bir sıkıntı yaşandığından bahsedilmiş durum nedir bilmem ama kendisi en azından özel mesaj atıp bilgilendirme yapsaydı bu kadar tantana çıkmazdı. Ben kendisine pm atmak istedim ama sabahtan beri forum db hatası verdiği için en azından konudan görüp ulaşır mantığyla düşünmüştüm ki büyük hata etmişim olay bundan ibaret yani büyültülecek bir şey değil neyse daha fazla uzatmak istemem şimdiden cihazlarınız hayırlı uğurlu olsun

• beyler yaza dogru haziranda almayi dusunuyorum malum burdakiler bile stoklari bitirir acaba yazin yeni modeli falan gelirmiki bu arada fiyati butcemi asti 1600 tl olurmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

beyler yaza dogru haziranda almayi dusunuyorum malum burdakiler bile stoklari bitirir acaba yazin yeni modeli falan gelirmiki bu arada fiyati butcemi asti 1600 tl olurmu acaba
    ortamin gerginligi urunun tedariginden kaynaklaniyor, bence sende arastirmaya devam edebilirsin. fiyat konusunda bir kisiye bagli kalmamak iyi olur esas
    nda; pazarlik ve tedarik acisindan da somut veriler getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseng -- 5 Mart 2012; 14:49:30 >
  • hocam boyle yapici konusmak daha iyi, kimseyi kirmaya gerek yok; sen kirici oldugunu dusunmeyebilirsin ama karsindaki oyle dusunmuyor. umarim tedarigi ve istedigimiz fiyat saglanir.
  • birisi su toplu alimi ozet gecebilirmi acaba konu sahibi arkadas bize laptoplari nasil ucuza getirebilcek
  • Arkadaşlar yukarıda sordugum soruyu yanıtlayacak kimse yokmu
  • led aydınlatma yok butun ge 620 modelleri 1920 ye 1080 yani full hd usb 3.0 ı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Mobilden girdigim icin tam inceleyemedim laptopu i5 li modelin ekran çözûnürlügü nedir,klavyede led aydınlatma varmı,usb 3.0 ve ssd mevcutmudur

i5 li modelin ekran çözünürlüğü 1920x1080

klavyede led yok

2 tane usb 3.0 mevcut

ssd yok
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.