Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu fiyat belli olsun artık ya pentaaaaaa
  • way anasın arkadas diablo 3 den daha bi bekler oldum su laptopu
  • CİHAZİN EKRAN KALİTESİNİ MERAK EDENLER İÇİN DİĞER NOTEBOOKLARDAN FARKI BU KONUDA MEVCUT
    http://forum.donanimhaber.com/m_58327886/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58347225
  • Yarını bekleyeceğiz sanırım
  • hadi msi , hadi penta :) Sabırsızlanmaya başladı ahali :)
  • Arkadaşlar ben ürünü 1800 altı bir rakam alabileceğinizi sanmıyorum.
    Kaldı ki i5 işlemcili bir cihaza da 1800 TL vermek çok mantıklı gelmiyor bana.
    Herkes ekran kartı için alıyorsa bu cihazı yazık bence o kadar paraya, ps3 alın daha iyi.

Cihaz neden daha alt bir rakamdan gelmez olayına gelince ise, ürün için Penta 'yı aradım
    Dipnot olarak Penta Bayisiyim ve aylık ciddi bir trafiğim var (30.000 $ üzeri).
    Zaten cihaz ellerinde yok, olmadığı içinde sisteme girilen fiyat sanalmarketim ile aynı fiyat.
    Yani bana özel rakam sanalmarketim ile aynı rakam. Sanalmarketim 'in alacağı rakam ise
    yaklaşık 820 $ seviyelerinde olacak (ki bu rakama alabilmek için ciddi bir taahhütte bulunması
    gerekiyor, aksi halde 839$ gibi alır) sanalmarketim şuanda ön sipariş ile parayı peşin alıyor
    ve müşteriyi ok liyor en azından bu yüzden ordaki fiyatı verebiliyor. Çünkü sebebi açık
    parayı sizden alıyor penta ya açık hesap ürün geldiğinde ödüyor.
    Bana gelin bende size sanalmarketimde ki rakamdan vereyim, 300 kişiye satsa sanalmarketim
    245.000 üstü para eder, 3 haftada parayı işletse 2.000 TL para kazanır sadece parayı işletmekten.
    Güzel iş sonuçta stoklu çalışmıyorlar, dükkan ve depolama maliyetleri yok, eleman maliyetleri en
    tabanda. Bu yüzden 2000 TL sırd durduğu yerde kazanması iyi bir rakam, ha üzerine çıkarsa bu
    rakamın iyi bir rebate oranı alır (%5 civarı ve üstü) 11.000 $ para eder, durduğu yerde 20 bin tl
    kazanmış olur vs. (konu daha uzar, uzatmak istemiyorum)
    Siz 1000 kişi bile olsanız ciddi bir alt rakamdan almanız güç. Bu cihazın alınabilecek taban fiyatı
    maksimum 820-830 aralığı olacaktır. Ha ürün stoklara girer, net fiyat belli olur, rebate oranları
    değişir işte o zaman fiyatta düşüş olur ama şuan için stokta olmayan bir ürün olması sebebiyle
    gayet doğal bu rakamlarda olması ayrıca ürün gelecek olarakta görünmüyor (yakın bir zamanda
    yani 3-5 gün en azından cumaya kadar) sanalmarketimde gönderim yapamayacaktır.
    Ben bayinet üzerinde ki alış/satış ve tavsiye edilen son kullanıcı rakamlarını vereyim size aşağıda.
    Buna göre düşünün ama bu cihazı TL olarak konuşursak 1700 TL gibi almak sadece hayal.
    Yukarda dediğim gibi stoklara girince en doğru fiyat belirlenir, fakat şuan için daha altı yok.

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 5 Mart 2012; 16:07:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

şu an için bilgi vermem mümkün değil arkadaşlar önümüzdeki saatlerde bilgi verilecektir yalnız koskoca arena nın servisi yüzünden msi ürünlerini satmaması kıllandırmadı beni değil neyse dediğim gibi 1 saat içinde diğer firmalardan haber gelecek bilgilendiririm sizi. çorbada bizim de tuzumuz olsun az

ne cok sevıyonuz herseye burnunuze sokmayı.

http://www.msi.com/service/wheretobuy/#/?cno=135&cty=156&stp=distributor

Business Type: distributor

pentadan baska biyer distribütör değilde ondan satmıyo.

burun sokma felan kırıcı oluyorsun ama pentadan başka yok diyorsun 2 firmadan buldum stoklarında 50 adet var bugün giriş yapılmış fiyatta daha netlik yok sdn yazmışım zaten ama sizin paşa gönlünüz bilir bu kadar çok biliyorsunuz bu işi hadi selametle. İnsanlara iyilikte yaramıyor

bn butun stokları bılıyorum zaten mesela suan i5 modelden yok martın ıkıncı haftası gelecek partıden 50 tane kalıcak ama onlar bızım sayımızı karsılamıyor.

sanalmerketim i5 için martın ilk haftası diyor. yalan mı söylüyorlar???

bı ara sor bakalım sanalmarketımı kac tane gelmıs elıne 20 taneden fazla mı?
    bn onlarla gorustum 25 tane ıcın tek seferde teslımatı yapamayız dıyolar
    ayrıca verdıgın sıte bugun martın 5i olmasına ragmen hala martın ılk haftası stoklarda dıyo ne gelmez ılk haftaymıs bu.

Beyler birde şöyle düşünün uğur penta dan fiyat alacak ben sen o diğeri bu adamları arayıp ne oldu bir fiyat vermiyormusunuz dersek alacağımız Fiyatın yerine adamlardan farklı bir yaklaşım görürüz.arkadaş iyi niyeetle kendince birseylwr yapmak istemiş bu konudaki desteği için kendisine tsk ederim.lakin günlerdir mesajlarımda belirtiyorum ricam kendince firmayla bu konuda görüşme saglamasin diye.egerki uğur yüzüne goznue bulaştirdi beceremedi gibi bir durumla karşılaşırsak bu konuda yardımcı olacak arkadaş veya arkadaşlardan destek isteriz.
    Anlayışımız için tsk ederim herkese.

• İnşallah bu kadar beklediğimize değer bilgisayarın parasını tümleştirebilmek için varımı yoğumu koydum vallahi.
  • @mesen90 ne kadar denkleştirdiniz bende onu göremedim hiç bir sayfada
    şu paraya alacağız diye bir mesaj yok sadece toplu alımda indirim diyor.
    Yada bende göremediysem özür dilerim konuyu başlatan ve devam ettirenlerden.

@FoxPark Penta'dan her ben 1000 cihaz alacağım diyen adam gidip fiyat alamaz.
    Senelerdir çalışıyorum, Penta,Exa,Arena,Mersa,Datateknik,Boğaziçi hiç biri böyle çalışmıyor.
    Öncelikle bayi olunması gerekiyor, bayi üzerinden bile alınacaksa belirli limit ve sınırlar ile
    diğer bayilerin haklarıda korunuyor. Çok beklenen bir ürün geleceğini varsayalım öyle
    bir bayi çıkıpta ben 1000 tane alacağım diyemiyor. Mesela şu sıra sadece bayilere özel bir
    lenovo kampanyası var, satmamak şartı ile 1 adet ile sınırlı olarak x1 i5 ve i7 modelini
    ciddi bir indirimle veriyorlar. Geçen hafta 1 adet aldık, beğenenler oldu 3 tane daha almak
    için aradım biraz uğraştırdılar, diğer bayi arkadaşlar üzerinden aldık.
    Kaldıki bu satılan üründe öyle ahım şahım bir indirimde yoktu liste fiyatı üstünden 275$
    indirim yapılıyordu. Birde ikinci bir nokta fiyatlar ancan rebate ler ile düşer. Yani çekeceğiniz
    mal miktarına göre görüşürsünüz örneğin lcd monitör, liste fiyatı 150 $ olsun, 1000 tane aldığınız
    için 145 den alırsınız+belirli bir ordanda örn. %4 rebate edilir. Ama bu rebate 1 ay sonra işlenir.
    Çünkü penta direk yapmak onlarda monitörün firması kimse (samsung, sony, lg,philips) onlardan
    mal olarak alırlar falan filan iş karışık valla bende bekliyorum ve çok merak ediyorum.
    Kaçtan alabileceksiniz, birde bu ben alacağım diyenlerin bir garantisi varmı :)
    Misal hadi olduda firma dediki 200 kişi gelince 829 $ dan vereyim.
    O 200 kişinin işine gelecekmi 829 dolar yada onlar ne bekliyorlar 750 $ a filan almayımı.
    Bunuda bence paylaşmalısınız forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 5 Mart 2012; 16:16:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Arkadaşlar ben ürünü 1800 altı bir rakam alabileceğinizi sanmıyorum.
    Herkes ekran kartı için alıyorsa bu cihazı yazık bence o kadar paraya, ps3 alın daha iyi.

Cihaz neden daha alt bir rakamdan gelmez olayına gelince ise, ürün için Penta 'yı aradım
    Zaten cihaz ellerinde yok, olmadığı içinde sisteme girilen fiyat sanalmarketim ile aynı fiyat.
    Yani bana özel rakam sanalmarketim ile aynı rakam. Sanalmarketim 'in alacağı rakam ise
    yaklaşık 820 $ seviyelerinde olacak (ki bu rakama alabilmek için ciddi bir taahhütte bulunması
    gerekiyor, aksi halde 839$ gibi alır) sanalmarketim şuanda ön sipariş ile parayı peşin alıyor
    ve müşteriyi ok liyor en azından bu yüzden ordaki fiyatı verebiliyor. Çünkü sebebi açık
    Bana gelin bende size sanalmarketimde ki rakamdan vereyim, 300 kişiye satsa sanalmarketim
    245.000 üstü para eder, 3 haftada parayı işletse 2.000 TL para kazanır sadece parayı işletmekten.
    Güzel iş sonuçta stoklu çalışmıyorlar, dükkan ve depolama maliyetleri yok, eleman maliyetleri en
    tabanda. Bu yüzden 2000 TL sırd durduğu yerde kazanması iyi bir rakam, ha üzerine çıkarsa bu
    rakamın iyi bir rebate oranı alır (%5 civarı ve üstü) 11.000 $ para eder, durduğu yerde 20 bin tl
    Siz 1000 kişi bile olsanız ciddi bir alt rakamdan almanız güç. Bu cihazın alınabilecek taban fiyatı
    maksimum 820-830 aralığı olacaktır. Ha ürün stoklara girer, net fiyat belli olur, rebate oranları
    değişir işte o zaman fiyatta düşüş olur ama şuan için stokta olmayan bir ürün olması sebebiyle
    gayet doğal bu rakamlarda olması ayrıca ürün gelecek olarakta görünmüyor (yakın bir zamanda
    Ben bayinet üzerinde ki alış/satış ve tavsiye edilen son kullanıcı rakamlarını vereyim size aşağıda.
    Buna göre düşünün ama bu cihazı TL olarak konuşursak 1700 TL gibi almak sadece hayal.
    Yukarda dediğim gibi stoklara girince en doğru fiyat belirlenir, fakat şuan için daha altı yok.

olmaz olmaz demekle ne kazanacaksınız onu anlamış değilim, biz burada toplandık fiyat yok ortada, fiyatı bekliyoruz, fiyat bizi aşarsa alamayız zaten, biz en başından beri konuşulan rakamları biliyoruz, zaten firmalara da şu fiyata olursa diye söyleniyor. yani sizin karınız gidecek diye bu kadar tutuşmayın, olmadı başka model kovalarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

olmaz olmaz demekle ne kazanacaksınız onu anlamış değilim, biz burada toplandık fiyat yok ortada, fiyatı bekliyoruz, fiyat bizi aşarsa alamayız zaten, biz en başından beri konuşulan rakamları biliyoruz, zaten firmalara da şu fiyata olursa diye söyleniyor. yani sizin karınız gidecek diye bu kadar tutuşmayın, olmadı başka model kovalarız.

objektif yorumlara neden hep "siz komisyon alıyosunuz , kar'ınız bölünüyor" gibi yorumlar yazıyosunuz? adam olanı söylemiş bende görüştüm her firmayla hiçbirinde stok yok kolay kolayda gelmeyecek stok gelmeden fiyat verilmez ve böylesine rekabette olan ve gelir gelmez tükenen bi ürün için firma çok indirim yapmaz %2 indirim yapsa 1 haftada 100 tane verir zaten perakende alım yapan insanlara. Ha umarim stok sorunu olmaz güzel bi indiirm gleirde alırız ürünü (Bende ismimi yazdırdım 2 tane alacağım hemde) ayriyetten burda 16 sayfada konusan 120 kişiden toplasan 30 tane gerçekden cihazı almaya hazır insan bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

objektif yorumlara neden hep "siz komisyon alıyosunuz , kar'ınız bölünüyor" gibi yorumlar yazıyosunuz? adam olanı söylemiş bende görüştüm her firmayla hiçbirinde stok yok kolay kolayda gelmeyecek stok gelmeden fiyat verilmez ve böylesine rekabette olan ve gelir gelmez tükenen bi ürün için firma çok indirim yapmaz %2 indirim yapsa 1 haftada 100 tane verir zaten perakende alım yapan insanlara. Ha umarim stok sorunu olmaz güzel bi indiirm gleirde alırız ürünü (Bende ismimi yazdırdım 2 tane alacağım hemde) ayriyetten burda 16 sayfada konusan 120 kişiden toplasan 30 tane gerçekden cihazı almaya hazır insan bulabilirsin.

benim kızdığım nokta şu olmaz olamaz yapamazsınız ben şuyum buyum ben bile yapamadım tarzı yazılar.
    o paraya bu laptop satılsın ne 30'undan bahsediyorsun 100 tane stok versinler 100'ü de tükenir, hemde kısa sürede.

• Ya bu makinenin içindeki ekran kartı 128 bitlik olanmı yoksa 192 bitmi ?
  • @favoriteteam hocam şimdi öncelikle ben notebook çalışmıyor adı geçen firma ile.
    Genellik yazıcı lcd ve oem ürün ağırlıklı (ama genelde mfp yazıcı ve lcd) çalışıyorum.
    Oranın fiyatının veya sizin beni etkileme veya karda bir düşme durumu olabilme şansı yok.
    Ben konuyu bir süredir up gördüğüm için girip baktım, ürünü penta sattığı içinde
    bayinet.com.tr de bulunan sayfamdan bir kontrol edeyim dedim. Çünkü başlıkta 1400 TL ye
    alacağını düşünen insanlar var. İstediğiniz şeyi kovalayabilirsiniz, ben de notebok alacağım
    misal 1400 e verseler bunu bende alırım niye almayayım (ekran çözünürlüğü için) fakat
    burda sanki biraz yanlış yönleniyor insanlar ve hayal kırıklığı yaşanacak gibi geliyor.
    Bana özel olan rakamı (849$) görünce bende penta yı aradım ilk sorduğum şu.
    Sanalmarketim 849$ altı bir rakam veriyor, siz ise bana özel rakamı bile buranın üstünde
    veriyorsunuz diye. Onların kaça aldığını öğrendim sonra kapadım telefonu.
    İşin ticari tarafı başka, hb 'da ön siparişle çok ürün getiriyor fakat eğer ürün stoğa girdiğinde
    aldıkları rakam ürün fiyatından fazla ise aradaki farkı iade ediyorlar, sanalmarketim de bu yok
    Ticari hileler vs. çok uzatmaya gerek yok.
    Benim sadece anlatmak istediğim taşın altına biri elini sokmuş bu çok güzel birşey herşey için
    birşeyler yapmaya çalışıyor, bunu taktir ettim yapabileceğim birşey varsa destekte veririm.
    Sonuçta bu notebooktan alacak adam sayısı 80 i geçmeyecek (göreceksiniz sizde).
    Her birinden 10 dolar kazansam 800 dolar eder ve değmez (en azından benim için)
    Bu yüzden kar amacı gütmediğimden tutuşma söz konusu değil, ki beni tutuşturacak kadarda
    ancak bir mfp lazer misal samsung 4826 falan alırsanız etkiler bu durum :)
    Anlatmaya çalıştığım şey açık net: alacak olanların bir güvencesi varmı?
    %100 alacağım diyorlar ama kaça alacaklar? 1780 TL denirse alacakmı yine bu adamlar?
    Oldu ki ürün stoğa girdi firma dediki 500 ürün alacaksanız 800 $ dan verelim.
    Herkes 800$ lık bir fiyatmı bekliyor? Yada fiyat için görüşen arkadaş listeyi aldı alacağım diyen kişi
    sayısıda 100 diyelim dediki 100 tane alacağız, penta da dediki 790$ dan verelim 100 taneyi.
    Bu 100 kişiden 50 tanesi ben 1500 tl bekliyordum o kadarım var derse, geri kalan parası hazır
    almayı bekleyen 50 kişinin günahı ne?
    Ben diyorum ki netleştirmiyorsunuz hiç bir şeyi, netleştirmeden bir atak yapıyorsunuz, insanlarda
    alırız alırız diyor şimdi almasalar suçlusu kim?
    konuyu açan arkadaş o kadar emek verecek, insanlar birşeyler bekliyorlar siz gerçekten kalkıp
    100 kişi almazsa aradı farkı alacakmısınız? Öyle "100 kişi alacak" demekle olmuyor bu iş
    ben konuyu açan adamın yüz üstü kalacağından korkuyorum.

• gelsede ,tek, pahalıydı alamadık desek arkadaş yahu.geliş süreci uzadıkça bu tartışmalar bitmeyecek gibi.firmalar getirmeyecekleri bir ürünü neden tarih vererek sitelerinde yayınlarlar anlamıyorum .adam gibi söyle getiremiyoruz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Ya bu makinenin içindeki ekran kartı 128 bitlik olanmı yoksa 192 bitmi ?

128 bit 753 mhz lenovo nun gt 555M Olandan daha güçlü . Lenovo daki 96 core msi daki 144 core .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Ya bu makinenin içindeki ekran kartı 128 bitlik olanmı yoksa 192 bitmi ?

128 Bit hocam benim bildiğim, 192 sadece dell de mevcut diye biliyorum yanlışsam düzeltsin arkadaşlar. Bende bilgilenmiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

gelsede ,tek, pahalıydı alamadık desek arkadaş yahu.geliş süreci uzadıkça bu tartışmalar bitmeyecek gibi.firmalar getirmeyecekleri bir ürünü neden tarih vererek sitelerinde yayınlarlar anlamıyorum .adam gibi söyle getiremiyoruz diye

Hocam getirecek firma Penta ama satmıyor adamlar.
    Burdaki şark kurnazlığını sanalmarketim yapıyor.
    Ben bugün stokta olmayan ürünü istesem Penta'dan vermiyor adamlar.
    İlla istiyorsam beklemem lazım, çünkü bu işin ön siparişi falan yok, mal
    stoğa girer ancak öyle alınabilir. sanalmarketim sanki ürün var gelmiş
    veya penta kendilerine söz vermiş gibi yapıyor. Yoksa ortada ne ürün var
    nede distribitör firmanın bir taahüdü var gelecek veya getireceğim diye.
    Penta 'nın kabahati yok bu olay, zibil gibi ürün var şuan stoklarında
    görünmeyen biz niye almıyoruz o ürünleri :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.