Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

bayıler gelıpte buraya neden fıyat yukseltmeye calısır hıc anlamıs degılm ben.
    tmm senın alcagın fıyat o olabılır bız burda tek bır urun ıcın konusmuyoruz 100 adet urun ıcın konusuyoruz sen demıssın subat ayı cırom 48 bımlem kac dolar.
    afedersınde l.n arkadas bız burda senın cıronun iki katını tek seferde alıcaz bunu hıc mı dusunmuyon????
    tmm tek tek satısta o fıyata sat banane umrumda olmazsın ama senın cıronu 2 ye katlayan bı alısverıste gelıp te fıyat bu hayal kurmayın denır mı?
    ama sız bayılerın stratejısı bu dıceksınız kı fıyat beklentısını kırcaksınız ınsanlar da dedıklerınıze katılıcak ıkı afıllı kelıme kullancaksınız mılletı kendınıze baglıcaksınız ama sunu unutmayın bızım cekırdek kadromuz sıze kanacak degıl gidin baska yerde at kosturun hemserım.

48 bın dolarlık cırosu varmıs hava atıyo bıde
    bızım tek bır toplu alısımız 80 bın dolar olucak ne anlatıyon sen bırader?
    onlara anlatabılırsın ama bana maval okuma.

ticarette önemli olan devamlılıktır

• Arkadaşlar şimdi alacağımız bu notebookun hddsi SATA yazıyor Sata I mi II mi III mü? SSD bakıyorum da ona göre gözüme bir model kestireyim.
  • Muhtemelen SATA3'tür fakat diyelim ki SATA2 olsa bile artık SATA2 SSD almanın da bir mantığı kalmadı zaten fiyatlar birbirine çok yakın olduğu gibi SATA3 ileride satmayı düşünürsen daha az zarar ettireceği gibi gerçek SATA2 performansını tam anlamıyla kullanabilmeni garanti eder. Diğer yönden gider sata2 alırsın takarsın ama ssd sata2 hızlarına yakın bile olamaz. Bence SATA3 al. Zaten bu cihaz da da SATA3 garanti vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

quote:

bayıler gelıpte buraya neden fıyat yukseltmeye calısır hıc anlamıs degılm ben.
    tmm senın alcagın fıyat o olabılır bız burda tek bır urun ıcın konusmuyoruz 100 adet urun ıcın konusuyoruz sen demıssın subat ayı cırom 48 bımlem kac dolar.
    afedersınde l.n arkadas bız burda senın cıronun iki katını tek seferde alıcaz bunu hıc mı dusunmuyon????
    tmm tek tek satısta o fıyata sat banane umrumda olmazsın ama senın cıronu 2 ye katlayan bı alısverıste gelıp te fıyat bu hayal kurmayın denır mı?
    ama sız bayılerın stratejısı bu dıceksınız kı fıyat beklentısını kırcaksınız ınsanlar da dedıklerınıze katılıcak ıkı afıllı kelıme kullancaksınız mılletı kendınıze baglıcaksınız ama sunu unutmayın bızım cekırdek kadromuz sıze kanacak degıl gidin baska yerde at kosturun hemserım.

48 bın dolarlık cırosu varmıs hava atıyo bıde
    bızım tek bır toplu alısımız 80 bın dolar olucak ne anlatıyon sen bırader?
    onlara anlatabılırsın ama bana maval okuma.

ticarette önemli olan devamlılıktır

hah tam da ustune bastın kaldır ayagını.
    ben burda tıcaret yapmıyorum sadece bu bılgısayarı en ucuz fıyata almaya aldırmaya calısıyorum ama bu cıroyu goren yetkılıler demıcek mı hayırdır dıye?
    bunun sana hıc mı artısı olmucak?
    cıron artınca karın artmıcak mı?
    kalkmıs bana devamlılıktan bahsedıyosun kelıme oyunu yapmayın yaa bayısen bayılıgını bıl. tıcaret bole yapılmaz musterı her zaman haklıdır bunu ogrenemedın mı bılmem kac yıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

@nexusab olayı kızıştırmaya çalışmanın gereği yok :)
    Stokta olmayan ürüne fiyat veriyorsunuz, kaldı ki o paraya
    asla alamayacağınızı sizde bende biliyoruz. Takribi 738+KDV
    fiyat veriyorsunuz fakat bu rakama alamayacaksınız.
    Lütfen sağlıklı bilgiler verin aksi durumda farklı bir hava oluşacak
    ve insanlar gereksiz ümide kapılacaktır.

Birazdan güzel bir cevap vereceğim öncesinde bu yazıyı okuyanlar
    için: Arkadaşlar bilgisayar sektöründe hiç bir ürün veya parçada
    asla %20-30-40 kar yoktur. Heleki bu bahsedilen ürün bir notebook
    veya pc ise. Firmalar bir SKF belirlerler (son kullanıcı fiyatı) fakat
    hiç bir firma bu rakamdan satmaz çünkü bilirki diğer firmalarda bu
    rakamdan satmayacaklardır ve malı satamazlar.
    Bu yüzden ana firma 1000$ sku belirliyorsa, bayinin alacağı rakam 850$
    seviyelerinde olur, üründe 900-920$ arası satılır. Yani asla öyle ahım
    şahım bir kar yoktur.

Hocam yukarıda da dediğim gibi insanları gereksiz ümitlere sürüklüyorsunuz
    bu ürün şuanda penta da yok ve gelmeyecek (!) bomba....
    Hakkaten gelmeyecek sizin yazdığınız 1600 TL rakamı görünce aradım temsilcimi
    açık ve net 150 tane sipariş edeceğim fiyat ver parasını vereyim diye kavga ettim
    adam ürün gelmeyecek en azından bize dedi, emin olup olmadığını sordum.
    Yurtdışına verilmiş bir sipariş yok geldi ürün ama kalmadı uzun zamandırda yok
    dedi. Yani en azından görünen Penta bugün itibari ile bu üründen halen sipariş geçmemiş
    Olmayan bir ürünede fiyat vermiyorlar. Ben sizin penta bayisi olduğunuza da pek
    inanmıyorum yani yalan konuşup insanları gereksiz ümitlere sürüklemeyin.
    Forumda konuyu başlatan arkadaş penta da kimle görüştüyse görüşsün tekrar ve
    yurtdışına sipariş verilmişmi veya ürün gelecekmi öğrensin. Ordanda ürün için
    sipariş geçilmediği ve gelmeyeceğini doğrulayabilir, şimdi dist. firmanın elinde
    olmayan bir ürün için kalkıp 1600 kar dahil alıyorum demek saçma ve yalandan
    başka birşey değil. İtham etmiyorum, direk suçluyorum olmayan birşeye
    insanları inandırdığınız ve laf olsun diye buraya yazdığınız için.
    Ha diyorsunuz ki ben gerçekten penta bayisiyim ve sizden yüksek cirom var pentada
    Benim net şubat ayı cirom 48.600 $ + KDV ben bu ciro ile ürün bulup alamıyorum
    siz yalan konuşuyorsunuz. Bana ulaş hocam pm den ver numaranı veya bayi kodunu
    sorgulatalım olmadı en azından bugün tarihli bir bayinetcomtr ss koy diyelimki doğru.
    Onun haricinde gereksiz rüzgar yapma, ürün Penta nın elinde yok ve gelmeyecek.
    Çünkü siparişi geçilmemiş....
    Yalanla dolanla yürümüyor bu işler biraz efendi olmayı öğrenin artık.

Çok celallenmişsiniz

Öncelikli olarak ben penta bayisiyim demedim. Bu bilgisayar benim stoğumda var gelin benden alın da demedim. Stokta olmayan ürünün fiyat listesi var elimde, ona göre fiyat verdim. (Buraya bir parantez açıyorum, mesajın sonunda cevabı bulursunuz)

İnsanları gereksiz ümitlere sürüklediğim yok. Sadece yüksekten verdiğiniz fiyat için yazma gereği duydum. Kendim, açtım baktım hesabını yaptım öyle yazdım o fiyatları. Yani burdaki insanlara aslında alınabilecek fiyatı verdim kendi çapımda. İthamlarınız diyeceğim, itham da değilmiş İddialarınız sadece kendinizi yüksekte gördüğünüzden kaynaklanıyor. Açık ve net söylüyorum bunu. Dünyaları ben yarattım edasındasınız. Hiç gerek yok buna. Sizden iyi başka kimse fiyat alamaz diye bir kaide yok!

Efendi olmaya sizi davet ediyorum, lütfen

Sizin kendi koyduğunuz resminizden bir alıntı MSI fx420'yi baz alalım
     MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

Güncel hesaplarla özel statüsünde sizin bu makineyi alabileceğiniz rakam 1.472 tl
    Buyrun bu da benim kârımı koyup da sattığım ürün.

Link

Kısacası demek istediğim olay şudur. Penta Bayii'siyim diye en iyi fiyatı alacağınız anlamına gelmiyor. Selametle.

• senelerdir şu foruma üyeyim senin kadar seviyesiz tartışma çıkaran birine rastlamadım. ticaretten zerre anlamıyorsun son yazdığın cümleden besbelli. bir de sana körü körüne bel bağlamışlar gerçekten yazık Senin herhalde vergi denilen şeyden haberin yok olay ciroyla bitiyor zannediyorsun gerçekten tuhafsın. Şimdi demezlermi sana madem bu kadar büyük meblağlar var bu kadar güveniyorsun kendine 2-3 haftadır neden ipleyen yok seni tutturmuşsun penta penta diye dedikleri şey daha ürün yurtdışından bile sipariş geçirmemiş bir bayisi olarak bu bilgiyi sana mı verecek bana mı? ben ufak bir araştırma yaparak elinde 5 adet bulunan bugün giriş yapmış i7 işlemcili modelin hepsini satın aldım başka yerde de yok zaten boşuna araştırmayın dedim ya penta daha sipariş bile geçmemiş adamlar ne kadar vergi vereceğini giderin ne kadar olacağını bile bilmezken siz bugün şugün derken bu kadar insanı kendinize bağladınız. Sorarım şimdi size bir çok kişi 1500 tl den beklerken karşınıza 2000 tl fiyat gelince bu kadar insana nasıl hesap verecekseniz. Bu işler oradan klavye delikanlılığına benzemez. Biz yardımcı olalım dedik ki çok uygun fiyata ürünü buldum kalktınız günah keçisi ilan ettiniz ben ve bir kaç arkadaşı neden sözde biz karla verecektik değil mi size elbet fiyatta az artış olur sebebi ise GİRİŞİ YAPILAN ÜRÜNÜN ÇIKIŞI YAPILMAK ZORUNDA bu ne demek ADIMA KESİLEN FATURAYI BİR ŞEKİLDE ÇIKIŞ YAPMAM demek bu ne demek FAZLADAN VERGİ YÜKÜ demek kalmışsın oradan dır dır dır dır demogoji yapıyorsun yardımcı olmak isteyenlere bile mani oluyorsun sebep ne bu organizasyonu ben yaptım demek için benim gördüğüm budur. Bu kadar insan cevap bekliyor 2-3 haftadır ne oldu bilgilendir hadi

• @rocker35

Gördüğüm kadarı ile diğer üyelere karşı kullandığınız üslup yapıcı olmaktan ziyade kırıcı ve düzeysiz seviyede. Öncelikle böylesine büyük bir sorumluluğun altına giriyorsanız bu duruma uygun olarak hareket etmelisiniz. Çok fazla kişi bu konuya dahil olduğu için olumlu tepkiler yanında olumsuz ve ters tepkilerde gelecektir ve siz buna hazırlıklı olmalısınız. Ancak an itibari ile görüyorum ki sizin verdiğiniz ters tepkiler sonucunda yavaş yavaş ortam geriliyor.

Sizden ricam biraz sakinleşip karşınızdaki kişilere düzeyli şekilde cevaplar vermenizdir. Bu şekilde gerginlikten ziyade birleşmiş olduğunuz amaca yönelik daha faydalı ilerleme kaydedebilirsiniz.

Genel olarak konu altında paylaşımlarda bulunan diğer arkadaşlarımızdan da karşılıklı diyaloglarında düzeyli olmalarını ve kesinlikle gerginlik, tartışma yaratacak davranışlardan kaçınmalarını rica ediyorum.

Umarım çabalarınız boşuna gitmez, hepiniz istediğiniz sonucu alırsınız.

İyi forumlar.

• ARKADAŞLAR YETER YA. BEN KENDİ ADIMA KİMSEDEN BİR YARDIM TALEP ETMEDİM. BU KONUDA BİR ARKADAŞIN BİR ÇABASI VARDI VE BEN DE KATILDIM.

EĞER BUNUN SONUCUNDA BU ARKADAŞ BAŞARILI OLURDA ÜRÜNÜ PİYASA FİYATININ ALTINDA ALMAMIZI SAĞLARSA SAĞLAR, SAĞLAYAMAZSA DA CANI SAĞOLSUN.

DEDİĞİ GİBİ AY SONUNA KADAR BEKLERİZ BAKTIK OLMUYOR GİDER 200 LİRA FAZLA ÖDER SANALMARKETİMDEN ALIRIZ. EKMEĞİMİZİ VERMİYOR SUYUMUZU VERMİYOR.

BAŞARAMAZSA DA BU MUHTEMELEN BU DURUMU GÖRÜP KENDİ TİCARETLERİ SARSILACAĞI İÇİN PENTAYA BASKI YAPAN BAYİ VE SANAL TİCARET SİTELERİNİN KATKISINDAN DOLAYI OLACAKTIR. SONUÇ OLARAK BU ŞEKİLDE BİR TÜKETİCİ HAREKATI ARADA KAYMAK YİYENLERİ MAĞDUR EDECEKTİR. O YÜZDEN SATICI KISMI ÜRETİCİ YA DA İTHALATÇI İLE SON KULLANICININ BULUŞMASINI ASLA TASVİP ETMEZ.

DOLAYISIYLA ŞU ANKİ KONUMUNUZ İTİBARİYLE AĞZINIZLA KUŞ TA TUTSANIZ BENİM AÇIMDAN BİR DEĞERİ YOK. KURDA KUZU, VAMPİRE 0Rh+ EMANET ETMEK GİBİ BİR DURUM BU.

UZUN LAFIN KISASI KENDİ ADIMA rocker35'TEN BAŞKASINI TANIMAM. ALIRSAK ONUN SAYESİNDE ALIRIZ. ALMAZSAK TA YİNE DE BURADAN BİRİNDEN ALMAM GİDER VERİR PARAYI PAŞA PAŞA SANALMARKETİMDEN VS ALIRIM. KİMSE KENDİ BAŞINA BİZE İYİLİK VS YAPMAYA ÇALIŞMASIN. İYİLİK YAPMAK & İYİLİK BULMAK İSTENENLER BAŞKA BİR KONUDA BULUŞSUN. BURASI Konu Dışı / Off Topic / Gereksiz Mesajlar BÖLÜMÜ DEĞİL. ALMAK İSTEMEYEN, CİHAZLAR HAKKINDA SORU YA DA SORUNU OLMAYANLARI ORAYA ALALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 5 Mart 2012; 20:26:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

senelerdir şu foruma üyeyim senin kadar seviyesiz tartışma çıkaran birine rastlamadım. ticaretten zerre anlamıyorsun son yazdığın cümleden besbelli. bir de sana körü körüne bel bağlamışlar gerçekten yazık Senin herhalde vergi denilen şeyden haberin yok olay ciroyla bitiyor zannediyorsun gerçekten tuhafsın. Şimdi demezlermi sana madem bu kadar büyük meblağlar var bu kadar güveniyorsun kendine 2-3 haftadır neden ipleyen yok seni tutturmuşsun penta penta diye dedikleri şey daha ürün yurtdışından bile sipariş geçirmemiş bir bayisi olarak bu bilgiyi sana mı verecek bana mı? ben ufak bir araştırma yaparak elinde 5 adet bulunan bugün giriş yapmış i7 işlemcili modelin hepsini satın aldım başka yerde de yok zaten boşuna araştırmayın dedim ya penta daha sipariş bile geçmemiş adamlar ne kadar vergi vereceğini giderin ne kadar olacağını bile bilmezken siz bugün şugün derken bu kadar insanı kendinize bağladınız. Sorarım şimdi size bir çok kişi 1500 tl den beklerken karşınıza 2000 tl fiyat gelince bu kadar insana nasıl hesap verecekseniz. Bu işler oradan klavye delikanlılığına benzemez. Biz yardımcı olalım dedik ki çok uygun fiyata ürünü buldum kalktınız günah keçisi ilan ettiniz ben ve bir kaç arkadaşı neden sözde biz karla verecektik değil mi size elbet fiyatta az artış olur sebebi ise GİRİŞİ YAPILAN ÜRÜNÜN ÇIKIŞI YAPILMAK ZORUNDA bu ne demek ADIMA KESİLEN FATURAYI BİR ŞEKİLDE ÇIKIŞ YAPMAM demek bu ne demek FAZLADAN VERGİ YÜKÜ demek kalmışsın oradan dır dır dır dır demogoji yapıyorsun yardımcı olmak isteyenlere bile mani oluyorsun sebep ne bu organizasyonu ben yaptım demek için benim gördüğüm budur. Bu kadar insan cevap bekliyor 2-3 haftadır ne oldu bilgilendir hadi

arkadaşın da üzerine gitmeyelim hadi sonuçlandır gibisinden, iyi niyeti ile bir şeyler yapmaya çalışmış zamanını harcamış.. olur yada olmaz
    olursa alırız olmaz ise de almayız olur biter

• burada rocker35 nickli kişiye ismini yazdıranlar tabiki 2000tl gibi bir fiyattan bunu alıcam demiyor veya ne olursa olsun bunu alıcaz demiyor.. burada ismini yazdıranlar zaten fiyat uygun olursa alırım diyor uygun olmazsa alan alır almayan almaz bunu siz niye bu kadar dert ettiniz anlayamadım doğrusu.

rocker35 burada kesin bir söz vermiyor sadece uslubunda hata var onda size hak veririm ama gerisi hikaye yani burda kimseye söz vermedi şu fiyata indireceğiz diye ortada bir amaç var bir işleyiş var sonuçda adını yazdıranlar bağırmıyor burda bas bas siz ben bayisiyim diyenlere ne oluyor???

son olarak burada ismini yazdırıp güven verenlere son sözü rocker35 söyler siz burada onu kötüleyemezsiniz veya baltalayamazsınız!

şimdi rocker35 çıkıp deseki ya arkadaşlar uğraştık ettik bize şu fiyattan aşşağıya inmiyorlar.. bizi takmıyorlar etmiyorlar cart curt herneysee... kim ne diyecek ??

bi yere imza atanmı oldu ? sonuçta isim yazdıranlar anlaşma yapıldığında en hür olan kişilerdir almama yetkisine de sahiptirler kimse zorla aldıramaz ürünü dolayısı ile bu "harekat" ın olumsuz da sonuçlanabileceği gerçeği de mevcut bunu yalanlayan da yok.

burda tekrar söylüyorum rocker35 sadece uslup yönünden hatalıdır diğer yönden hiçbir suçlamada bulunamazsınız bulunmamalısınız da !!

konusu açılmışken ben ismimi yazdıranlardanım NISAN ayı da dahil olmak üzere benim için sorun yok ben beklerim hayırlı çalışmalar kolay gelsin

• dostum uslup yönünden sende hatalısın neden dersen bir esnaf olabiliriz ama böyle bir yapılanma karşısında gururlanmamak elde değil bizlerde küçük olsakta bir esnaf grubu olarak çorbada tuzumuz olsun dedik yani ben şuranın bayisiyim bu malı size yar etmem diyen kimse olmadı aksine olumlu ya da olumsuz cevap alabilecek kimseyi bulamadıkları için en azından biz bir bakalım durum neymiş ne gerekiyormuş diye bir baktık. En azından eliniz de somut bir bilgi oldu. Dediğim gibi millet olarak birlik ve beraberlikten oldukça uzaklaştığımız için en azından bunu pekiştirmek adına yardımcı olalım istedik ama gelin görün ki bi dayak yemediğimiz kaldı Şimdi bir de demişsin ki imza atan mı oldu ? de arkadaşım şimdi 2-3 hafta olmuş adam plan yapmıştır parasını işini gücünü ona göre ayarlamıştır ve en büyük yanlışlık işe kesin gözüyle bakılmış yani 2. bir plan yok. Distrübütörlere gelecek olursak zaten son kullanıcıya direk bu şekilde mal vermelerin ticari ahlaka uygun olmaz. Neyse aksilik olmazsa Çarşamba günü elime gelecek en azından alet nasıl bir şey ona göre tavsiye de bulunuruz

• olmaz mı ps3 ü yanında gezdiremiyorsun şaka bi yana grafik olarak elbette fark var ama fiyat olarakta baya fark var her ne kadar pc oyunları ücretsiz bir şekilde temin edebiliyorken ps3 için bu mümkün olmasa da şimdilik pc nin bu şekilde bir üstünlüğü daha olabilir
  • nedense hayır dedıgım bayıler hala benı arıyor ben bunu anlayamadım o kısı bunu okuyunca kendısı oldugunu anlayacaktır.
    neden hala arıyor ben yok olmaz demısım demekkı bu satısı gerceklestırmek ıstıyor madem bu ıste 10 dolar kar var madem bu devlette vergı var bılmem ne var neden hala pesımden kosuyor? neden hala bıze 100 tane bılgısayarı satmaya calısıyor?
    bana kımse haklı demesın o cok konusan bayılerın burda ne ısı var bana bunun cevabını verın? bız burda kullanıcılar ya da alıcılar olarak toplandık bayılere ne oluyor? ndn fıyat yukseltmeye calısıp o fıyata olmaz dıyolar?
    o bayı neden hala benı arıyor bu toplu alımı gerceklestırmek ıstıyor bana bunun mantıklı bı acıklamasını yapın o zman?
  • Valla beyler işin tadını kaçırdınız yardım filan kimse istemedi uğur da dediği fiyatı alır veya almaz alırsa bizde gide o bayiden alırız yok fiyatı vermedilermi s... Sağolsun elaman arkadisn deddigi gibi başka biryerden başka bir ürün alırız .başkası beni paklamaz isteyen alır isteyen alamaz ama burda insanların kafalarını.bulandirmaktan başka birşey yaptığınız yok.madem yardım edelim demissiniz tmn fiyatta aldınız elinize de geçti o ürün fiyat ????

1hafta değil 1ay yine beklerim ki kaldiki uğur bilir dell xps alacaktım 2100 tl Ye i7 muhabbeti olunca dell den vazgeçtim buna yöneldim olur veya olmaz.
  • bu iş yılan hikayesine döndü iyice fiyat verilip hersey netleşse de hepimiz rahatlasak artık
  • bayileri boşver biz bekleriz sen sıkma canını (rocker35) kim iyi fiyat verirse ondan alırız ha olmadı canın sagolsun arkadaşım o kadar ugraşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastvampire

bu iş yılan hikayesine döndü iyice fiyat verilip hersey netleşse de hepimiz rahatlasak artık

Zaten adamlarinda amacı bu ortalığı bulandirmak ki bu ürünün alımıni engellemek kendileri burdaki birçok insana satmak istemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

ARKADAŞLAR YETER YA. BEN KENDİ ADIMA KİMSEDEN BİR YARDIM TALEP ETMEDİM. BU KONUDA BİR ARKADAŞIN BİR ÇABASI VARDI VE BEN DE KATILDIM.

EĞER BUNUN SONUCUNDA BU ARKADAŞ BAŞARILI OLURDA ÜRÜNÜ PİYASA FİYATININ ALTINDA ALMAMIZI SAĞLARSA SAĞLAR, SAĞLAYAMAZSA DA CANI SAĞOLSUN.

DEDİĞİ GİBİ AY SONUNA KADAR BEKLERİZ BAKTIK OLMUYOR GİDER 200 LİRA FAZLA ÖDER SANALMARKETİMDEN ALIRIZ. EKMEĞİMİZİ VERMİYOR SUYUMUZU VERMİYOR.

BAŞARAMAZSA DA BU MUHTEMELEN BU DURUMU GÖRÜP KENDİ TİCARETLERİ SARSILACAĞI İÇİN PENTAYA BASKI YAPAN BAYİ VE SANAL TİCARET SİTELERİNİN KATKISINDAN DOLAYI OLACAKTIR. SONUÇ OLARAK BU ŞEKİLDE BİR TÜKETİCİ HAREKATI ARADA KAYMAK YİYENLERİ MAĞDUR EDECEKTİR. O YÜZDEN SATICI KISMI ÜRETİCİ YA DA İTHALATÇI İLE SON KULLANICININ BULUŞMASINI ASLA TASVİP ETMEZ.

DOLAYISIYLA ŞU ANKİ KONUMUNUZ İTİBARİYLE AĞZINIZLA KUŞ TA TUTSANIZ BENİM AÇIMDAN BİR DEĞERİ YOK. KURDA KUZU, VAMPİRE 0Rh+ EMANET ETMEK GİBİ BİR DURUM BU.

UZUN LAFIN KISASI KENDİ ADIMA rocker35'TEN BAŞKASINI TANIMAM. ALIRSAK ONUN SAYESİNDE ALIRIZ. ALMAZSAK TA YİNE DE BURADAN BİRİNDEN ALMAM GİDER VERİR PARAYI PAŞA PAŞA SANALMARKETİMDEN VS ALIRIM. KİMSE KENDİ BAŞINA BİZE İYİLİK VS YAPMAYA ÇALIŞMASIN. İYİLİK YAPMAK & İYİLİK BULMAK İSTENENLER BAŞKA BİR KONUDA BULUŞSUN. BURASI Konu Dışı / Off Topic / Gereksiz Mesajlar BÖLÜMÜ DEĞİL. ALMAK İSTEMEYEN, CİHAZLAR HAKKINDA SORU YA DA SORUNU OLMAYANLARI ORAYA ALALIM.

aynen katılıyorum sana kardeş.neticede 1000 dolara yakın para bizim cebimizden çıkacak .olur ya da olmaz bu sadece bizim sorunumuz.

• quote:

nedense hayır dedıgım bayıler hala benı arıyor ben bunu anlayamadım o kısı bunu okuyunca kendısı oldugunu anlayacaktır.
    neden hala arıyor ben yok olmaz demısım demekkı bu satısı gerceklestırmek ıstıyor madem bu ıste 10 dolar kar var madem bu devlette vergı var bılmem ne var neden hala pesımden kosuyor? neden hala bıze 100 tane bılgısayarı satmaya calısıyor?
    bana kımse haklı demesın o cok konusan bayılerın burda ne ısı var bana bunun cevabını verın? bız burda kullanıcılar ya da alıcılar olarak toplandık bayılere ne oluyor? ndn fıyat yukseltmeye calısıp o fıyata olmaz dıyolar?
    o bayı neden hala benı arıyor bu toplu alımı gerceklestırmek ıstıyor bana bunun mantıklı bı acıklamasını yapın o zman?

eee alsana o zaman bu sefer milleti oyalıyorsun bak bak peşinden de koşuyorlarmış hayır dediğin bayilerden kastın ne onu anlamadım şimdi bu adamlar sana cihaz satmaya çalışıyor ve sen bunu redediyorsan o zaman bu kadar insanı neden bekletiyorsun sana o fiyat olmaz diyenlerin bunu tek bir söylene gayesi var insanları kandırma diye boşuna umut verme diye söylüyor bir ürünün ederi bellidir zaten. Türkiye sınırları içinde zaten her yer mağaza dolduğu için rekabet hat safhada ve neredeyse en dip fiyatı veriyor adamlar sen hala kalkmışsın sanki %30 %40 karla ürün satılıyor imajı vermeye çalışıyorsun. Biz burada senin iyiliğin için klavye eskitirken sen hala bizi eleştiriyorsun. Demiyorsun ki ne yapabiliriz o zaman aga diye ama sen çözüm aramak yerine tartışmaya giriyorsun burada bu kadar sana güvenen insana karşı kendini küçük düşürüyorsun

• @rocker35 ben attığım tüm mesajlardan senden taraf oldum ya iyi okumuyorsun veya fazla yoruldun.
    Gerginliğini ve öfkeni buna verip birşey demiyorum. Lütfen mesajlarımı yeniden oku.
    Ayrıca kaldı ki ne kendi adıma nede başka bir firma adına burda ürün satmaya çalışmadım, zaten satma gibi bir şansımda yok.
    Malın MSI yetkili tek ithalatçısı penta ve ellerinde yok, yurtdışına siparişte vermemişler ve ürün gelmeyecek diye net bilgi aldım.
    Hele hele burdaki 5-10 doların peşinde hiç değilim.
    Öyle olsam bende değişik şeyler yapardım.

Diğer bir konuya gelince

@nexusab halen ortalığı kızıştırmaya çalışıyorsun. Verdiğin linkteki üründen varmı elinde?
    Ben cevap vereyim tabiki yok. Ha yok var diyorsan
    kutusu açılmamış
    orjinal dist. ürünü olan
    adıma faturalı olarak getir ben alıyorum yarın.
    Her ilanına stok sorun yazmışsın elinde olmayan mala fiyat veriyorsun.

Senin yaptığını iki kişi yaptı türkiye de biri halen devam ediyor.

İ.b. elinde olmayan ürünlere düşük fiyat veriyor ama arıyorsun almak için aaa stokta yok ne tesadüf değilmi.
    Diğeride kont b2b sitesiydi 2008 senesinde stok olmayan tüm ürünler için ürünün maliyet fiyatı neyse -30% olarak fiyat girilirdi b2b ye
    ama stokta olmadığı için alamazdın.

Bende şöyle bir laf atayım ozaman hatta foruma ilanda açayım.

LG 22" 2ms LCD Sadece 35$ Şok Fiyata Burda
    Arkadaşlar üründe dist. kalmadı stoklara girince bu fiyattan alabilirsiniz.
    Stoklara kısıtlı ürün geleceği için ben sadece 100 tane alabiliyorum 60 tanesinin parasını aldım.
    Stoğa girdiğinde teslim edilecek diğer 40 tane için ön talep alıyorum.
    15$ karşılığı ön talep bedelini ödeyip monitör tesliminde 20$ daha ödeyerek monitörünüzü teslim alabilirsiniz.
    Nisanın ilk haftası monitörler stokta olacak.

Bu yukardaki neyse senin kalkıp dist. elinde yok olsa benim kar oranım dahil 1600 tl ye satıyorum demen ile aynı şey..

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.