Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş herkes birşey yazıp çizmiş oku oku bitmedi biz aramızda anlaşmışız belki hayal kırıklığına uğrayacağız belki de çok büyük kâr ile çıkacağız. Biz tüm sonuçları göze aldık mı? Aldık.

Uğur arkadaşımızı ve bekleyen bizleri kötü yönde etkilemeye çalışmayanız. Belki haklıdırsınız sizi de anlarım. Ama lütfen yapıcı olalım, destek vereceksek burada olalım. Burası forum ve forumun mantığına uygun hareket edelim.

Eğer çok birşey yapmak istiyorsan uğura pm at ve bak böyle böyle de anlat. Konuyu dağıtmaya gerek yok çünkü bizim kararımız kesin. Biz olursa bir ilki yapmak istiyoruz. Sorun var mı? Yok evet. Şimdi yapıcı olmayacaklar elini o tarayıcının çıkış butonuna bassın ve bidaha buralara uğramasın. Destek olacaklarında forum kültürü çerçevesinde bize destek olsun.

Uğur arkadaşımız güzel haberlerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 6 Mart 2012; 12:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

Arkadaş herkes birşey yazıp çizmiş oku oku bitmedi biz aramızda anlaşmışız belki hayal kırıklığına uğrayacağız belki de çok büyük kâr ile çıkacağız. Biz tüm sonuçları göze aldık mı? Aldık.

Uğur arkadaşımızı ve bekleyen bizleri kötü yönde etkilemeye çalışmayanız. Belki haklıdırsınız sizi de anlarım. Ama lütfen yapıcı olalım, destek vereceksek burada olalım. Burası forum ve forumun mantığına uygun hareket edelim.

Eğer çok birşey yapmak istiyorsan uğura pm at ve bak böyle böyle de anlat. Konuyu dağıtmaya gerek yok çünkü bizim kararımız kesin. Biz olursa bir ilki yapmak istiyoruz. Sorun var mı? Yok evet. Şimdi yapıcı olmayacaklar elini o tarayıcının çıkış butonuna bassın ve bidaha buralara uğramasın. Destek olacaklarında forum kültürü çerçevesinde bize destek olsun.

Uğur arkadaşımız güzel haberlerini bekliyoruz.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

TAMAM biz olmayan ürünü almaya çalışıyoruz, bizler sorunlu manyak insanlarız, stokta olmasada almaya çalışıyoruz. siz bize kafanızı yormayın, daha fazla da parmaklarınızı yormayın. biz diyoruz ki "olursa" alırız "olmazsa" başka birşeyler düşünürüz.
    bu lafımın üstüne hala yok efendim olmıcak bilmemle geyiği yapmayınız.
    dedim ya biz manyağız.

kımse sıze bu dedıklerınızı soylemeye yada ima etmeye calısmıyor. @wooxym dahil ben de bu işin içinde olduğumuz için gerçek bilgileri veriyoruz. yardımcı olmaya calısan bır ınsanın bukadar yanlıs anlasıldıgı bır ortama ılk kez goruyorum ( buda nıyetten kaynaklanıyor , bazılarının ıyı nıyetlı olmadıgı kesın, onlar kendılerını bılır ) bende penta ındex vs tedarıkcı ıle calısıyorum ve suanda urun stokları, son fıyatı, urunlerın nezaman gelecegını (ılk partı zaten yolda) msı turkıyeyı cok ıyı bılıyorum. @wooxym inde dedıgı gıbı bosa kurek cekmeyın, hee ısallah en dusuk fıyattana lırsınız ama akıllarınızdakı fıyatları unutun. dandık bı fırmaya denk gelıceksınız tokatlıcak yazık olacak. artı penta her telefon acan sıradan adama kalkıp fıyat ve stok bılgısı vermez. pıyasada bu urunun i7 lı modelı suanda var fıyatıda 999 $ + kdv. hadı adam kapatmıs olsun 40 $ altına verır bılemedın 50 $. kdv dahıl 1700 tl ye almanız zor arkadaslar. keske bırılerı getırsede herkes yararlansa ama suan ıcın ımkansız gıbı bısey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Arada popüler listesinden bu konuya girip bakıyordum.

Şu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html
    i7 2670QM - 750GB HDD - 8 GB Ram - AMD HD 7690M

Konuda geçmiş olabilir. Tekrardan ekran kartları listesini görebileceğiniz linki paylaşayım.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Umarım beğendiğiniz ürünü uygun fiyata alabilirsiniz.

İyi notebookmuş sağol kardeş. Bulundururuz aklımızda. Fakat seçtiğimiz modelde hem MSI farkı var hem de Full HD ekran. Aslında şimdiden alternatifler arayışına girsek iyi olur. Baktık durum istediğimiz gibi gitmedi hemen vakit kaybetmeden seçilen ikinci model üzerine hemen yoğunlaşırız böylelikle. Şu an yan MSI ya hiç gibi bir tavır sergiliyoruz :)

• sonuç ne oldu? i7 ye 1500TL civarı fiyat beklentisi vardı 1 hafta önce yanında çanta vs de olacaktı. bu fiyatı verdiler mi yoksa daha yüksek bir fiyat mı verildi?

Son durum nedir?
    son mesajlarda daha çok tartışmalar ve varsayımlar var. sonuç ne oldu peki?
    bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Pek anlamam yardımcı olacak arkadaşlar var öneride bulunursa sevinirim

bi arkadaş bu ürün tavsiye etti bana bu fiyat cok iyi diye ekran kartı felan ---http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/msi-ge620dx-i5-2450m-6g-750g-15-6-dos-gt635m-2gb-53863571

bu ürün ondan daha iyi sanırım pek anlamam pcdne o yuzden:) alıcam hafta ıcınde mutlaka.

İŞİM PHOTOSHOP VE OYUNla ızn gunlerımde. yeni nesil oyunları kasmaasa cok iyi olur
  • 100Tl için milletin birbirini bıçakladığı bi ülkede basit bi hesapla 1600*100= 160000 tl ortalama paranın kokusu alan herkesin ortalıgı karıstırma cabası normal para büyük herkes pastadan pay alma cabasında ortalıgı karıstırıp birligi dagıtmaya calısmaları normal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastvampire -- 6 Mart 2012; 12:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

Pek anlamam yardımcı olacak arkadaşlar var öneride bulunursa sevinirim

bi arkadaş bu ürün tavsiye etti bana bu fiyat cok iyi diye ekran kartı felan ---http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/msi-ge620dx-i5-2450m-6g-750g-15-6-dos-gt635m-2gb-53863571

bu ürün ondan daha iyi sanırım pek anlamam pcdne o yuzden:) alıcam hafta ıcınde mutlaka.

İŞİM PHOTOSHOP VE OYUNla ızn gunlerımde. yeni nesil oyunları kasmaasa cok iyi olur

İsterseniz bizim kampanyaya katılabilirsiniz. Fakat ben hemen alacağım bekleyemem diyorsanız bu ürünü şu siteden alabilirsiniz:

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html

Fakat azıcık daha üstün özellikte olan şu ürüne de bakmanızı tavsiye ederim işlemci biraz daha iyi:

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-801xtr-i7-notebook-urun7301.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Pek anlamam yardımcı olacak arkadaşlar var öneride bulunursa sevinirim

İsterseniz bizim kampanyaya katılabilirsiniz. Fakat ben hemen alacağım bekleyemem diyorsanız bu ürünü şu siteden alabilirsiniz:

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html

Fakat azıcık daha üstün özellikte olan şu ürüne de bakmanızı tavsiye ederim işlemci biraz daha iyi:

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-801xtr-i7-notebook-urun7301.html

hocam sen bu forumu okudunmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

sonuç ne oldu? i7 ye 1500TL civarı fiyat beklentisi vardı 1 hafta önce yanında çanta vs de olacaktı. bu fiyatı verdiler mi yoksa daha yüksek bir fiyat mı verildi?

Son durum nedir?

Son durum beklemedeyiz. i7 için 1500TL epey bir uçuk olmuş inşallah alırız da o fiyatlara yani çok umutlu olmayın bu fiyatlar için.
  • Düşermi fiyatı arkadaşlar. herkes almak ıstıyor sanırık topluca bı ındırım yapma şansları varmıdır.
  • bu pcdepo paralel ithalat mı satıyor ürünleri yoksa türkiye garantili olarak mı?
    neden hep pcdepo önerileri geliyor. çok mu güvenilir. hiç bilgim yok o site hakkında o yüzden soruyorum
  • quote:

Düşermi fiyatı arkadaşlar. herkes almak ıstıyor sanırık topluca bı ındırım yapma şansları varmıdır.

Sağolsunlar arkadaşlarımız bunun için uğraşıyor :) İnşallah makul bir fiyata alacağız.
  • quote:

bu pcdepo paralel ithalat mı satıyor ürünleri yoksa türkiye garantili olarak mı?
    neden hep pcdepo önerileri geliyor. çok mu güvenilir. hiç bilgim yok o site hakkında o yüzden soruyorum

Ben kefilim. Birkaç kere alışveriş yaptım buradan gayet ilgililer güvenilirlik konusunda bir sıkıntın olmasın. Gönül rahatlığıyla istediğini al.
  • sanal marketim güvenilirmi???
  • DH foruma özel ekstra indirimleri falan oluyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

sanal marketim güvenilirmi???

Buradan alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarımız var ve bir sorun yaşadıklarını görmedim. Akakce gibi sitelerden mağaza yorumlarına bakabilisiniz. Bir de fazla güvenilirlik olayına takılmayın çünkü o devir eskide kaldı sitenin görünüşünden zaten güvenilir olup olmadığı anlaşılır hiç kimse yüzlerce ürün getirip, güzel detaylı bir şekilde site hazırlayıp milletin 2-3 kuruşluk parasını yürütmek için bu kadar uğraşmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Arada popüler listesinden bu konuya girip bakıyordum.

Şu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html
    i7 2670QM - 750GB HDD - 8 GB Ram - AMD HD 7690M

Konuda geçmiş olabilir. Tekrardan ekran kartları listesini görebileceğiniz linki paylaşayım.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Umarım beğendiğiniz ürünü uygun fiyata alabilirsiniz.

Bizim cihaza göre,

Bu Cihazın eksileri:
    1) Marka olarak HP olması
    2) Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    3) Disk Hızı : 5400 RPM
    4) İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium (boşa para sarfiyatı-ultimate kurucaz biz)
    5) Hoparlörler

Bu Cihazın artıları:
    1) Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD 7690M
    2) Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    3) Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0

• quote:

sonuç ne oldu? i7 ye 1500TL civarı fiyat beklentisi vardı 1 hafta önce yanında çanta vs de olacaktı. bu fiyatı verdiler mi yoksa daha yüksek bir fiyat mı verildi?

Son durum nedir?

buraya yazan birçok arkadaş o fiyata mümkün olmayacağı görüşünde, fiyat 1700 ve üzeri olacak gibi.
    ama şuan cihaz stoğa girmediği için fiyat da belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Diğer bir konuya gelince

@nexusab halen ortalığı kızıştırmaya çalışıyorsun. Verdiğin linkteki üründen varmı elinde?
    Ben cevap vereyim tabiki yok. Ha yok var diyorsan
    kutusu açılmamış
    orjinal dist. ürünü olan
    adıma faturalı olarak getir ben alıyorum yarın.
    Her ilanına stok sorun yazmışsın elinde olmayan mala fiyat veriyorsun.

Senin yaptığını iki kişi yaptı türkiye de biri halen devam ediyor.

İ.b. elinde olmayan ürünlere düşük fiyat veriyor ama arıyorsun almak için aaa stokta yok ne tesadüf değilmi.
    Diğeride kont b2b sitesiydi 2008 senesinde stok olmayan tüm ürünler için ürünün maliyet fiyatı neyse -30% olarak fiyat girilirdi b2b ye
    ama stokta olmadığı için alamazdın.

Bende şöyle bir laf atayım ozaman hatta foruma ilanda açayım.

LG 22" 2ms LCD Sadece 35$ Şok Fiyata Burda
    Arkadaşlar üründe dist. kalmadı stoklara girince bu fiyattan alabilirsiniz.
    Stoklara kısıtlı ürün geleceği için ben sadece 100 tane alabiliyorum 60 tanesinin parasını aldım.
    Stoğa girdiğinde teslim edilecek diğer 40 tane için ön talep alıyorum.
    15$ karşılığı ön talep bedelini ödeyip monitör tesliminde 20$ daha ödeyerek monitörünüzü teslim alabilirsiniz.
    Nisanın ilk haftası monitörler stokta olacak.

Bu yukardaki neyse senin kalkıp dist. elinde yok olsa benim kar oranım dahil 1600 tl ye satıyorum demen ile aynı şey..

Benim ortayı kızıştırdığım falan yok. Sen o şekilde düşünüyorsun. Senin düşündüğün doğru, diğerleri yanlış diye diretiyorsun. Açık stok çalışıyorum. Oradaki ilanların hepsini elimde bulundurmuyorum doğal olarak. Sipariş geliyor, giriyorum sisteme, elime geliyor, ben de kargoluyorum veya elden teslim yapıyorum. Canıma minnet tabi ki satarım. İsmini, adresini öm ile gönder; akabinde ister sanalpazardan, ister sahibinden, istersen gg üzerinden komisyonu sen karşılamak koşuluyla ilan açayım satın al veya kapıda ödemeli ptt ile veyahut da güvenirsen havale geç, sana tahmini 5 iş günü içinde teslim edeyim.

Bahsettiğin örnekler çok saçma örnekler. Bildiğin güldürdün beni O bahsettiğin siteler önce parasını alıyorlar veya ön sipariş topluyorlar, sonra yok efendim şu zamanda stoklarımızda olacak. İşte distribütörden kaynaklanan sorunlardan dolayı şu kadar zaman daha beklemek gerekiyor deyip parayı kullanıyorlar. Ben ne para alıp kullanıyorum, ne de insanları oyalıyorum. Sipariş geldiğinde dahi öncelikle teyit ettiriyorum aldığım firmaya elinizde var mı, ne zaman elimde olur diye, akabinde müşteriye dönüp tahmini elimize ulaşma süresi şu günmüş diyorum. Kısacası demek istediğim şey şu. Ben müşterinin parasını örnekte verdiğin siteler gibi kul-lan-mı-yo-rum! Ama farkındayım bunu anlamak istemiyorsun. Aslında biraz düşünsen, kendi içinde tartsan durumu anlayacaksın ama işte o koca kibirine yenik düştüğünden saçma örnekler verip kendini haklı çıkarma çabası içerisine giriyorsun.

Bir de demişsin ki elinde olmayan ürüne fiyat veriyorsun. Yahu ben durduk yere vermedim bunu. Öncelikli olarak sen elinde olmayan ürüne fiyat verdin! Ben de bu duruma mukabil stokta olmadığını belirterek yine senin yaptığını yaptım. Ama gel gör ki; burda kendini sütten çıkmış ak kaşık, beni de tukaka görüp yükleniyorsun. Kendin penta bayiisi olduğun için sanıyorsun ki senden daha ucuza kimse alamaz Yok böyle bir düşünce.

Bundan sonra lütfen bu konuda beni muhatap olarak yazma, cevap vermeyeceğim. Dediğim gibi paşa gönlün arzu ederse öm atabilirsin.

Arkadaşlar forum kirliliği için özür dilerim. 6 senelik üyeliğim boyunca genelde okuyup çıkan, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyim. Arkadaşın verdiği 1.800 tl'den aşağı alamazsınız lafını baz alarak benim önümdeki ekrandan gördüğüm fiyatı verdim. Umarım ürün stoklara girer ve istediğinizi alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.