Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORUZ AMA GÖRÜNEN O Kİ BAYİİ ENTRİKALARINA İNANIŞ AZ DA OLSA DEVAM ETMEKTE. LÜTFEN BU İŞLE UĞRAŞAN UĞUR KARDEŞİMİZE GÜVENİNİZİ GÖSTERİN KİMSE BU AĞIR YÜKÜN ALTINA GİRİPTE BÖYLE BİR HAREKAT BAŞLATMAZ (EN AZINDAN İSTEMEZ). SİZLERDEN RİCAM(LAPTOP ALACAK ARKADAŞLAR) BAZI BAYİLERİN FİYAT YÜKSELTME EĞİLİMLER, KARGAŞADAN NEMALANMAK, FIRSAT KOLLAMAK GİBİ VS. ÖRNEKLER ÇOĞALTILABİLİR... BU TÜRLÜ KİRLİ TİCARET OYUNLARINA PİRİM VERMEMENİZDİR. EVET BEKLEYİŞLER GERGİNLİKLERE SEBEBİYET VEREBİLİYOR. AMA SABIRLI OLMAKTA ACELE ETMEMEKTE FAYDA OLACAĞI KANISINDAYIM.

GÖREVLİ MODERATÖR VEYA YÖNETİCİ ARKADAŞLARDAN DA RİCAM SUNİ GERİLİM YARATMA ÇABASINDA OLANLARA DA BİRER UYARI GÖNDERİLMESİDİR.

SABIRLI OLALIM SAKİN OLALIM KÂR HIRSCISI KENDİNİ TACİR SANAN ARACILARA PİRİM VERMEDEN ONLARIN DEĞİL BİZİM KAZANMAMIZI SAĞLAYALIM.

SAYGILAR
    ...

• Hocam çok saplantı yapmışsınız bu işi.
    Dilimde tüy bitti benim bir karım yok alım satımım yok kaldıki elimde 1000 tanede olsa bu üründen bir tane bile şu başlık altında ki kimseye satmam.
    En iyisi artık birşey yazmayıp hüsranı hep birlikte görmek.
    Çok dikbaşlısınız, 2 tane bayi fiyat speküle edemez. Bir malım fiyatını speküle edebilmek için ciddi bir adet gerekir.
    Notebook gibi bir üründe bu adet min. 1000-1500 seviyeleridir. Hayaller alemine kapılmış gidiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

ARKADAŞLAR YETER YA. BEN KENDİ ADIMA KİMSEDEN BİR YARDIM TALEP ETMEDİM. BU KONUDA BİR ARKADAŞIN BİR ÇABASI VARDI VE BEN DE KATILDIM.

EĞER BUNUN SONUCUNDA BU ARKADAŞ BAŞARILI OLURDA ÜRÜNÜ PİYASA FİYATININ ALTINDA ALMAMIZI SAĞLARSA SAĞLAR, SAĞLAYAMAZSA DA CANI SAĞOLSUN.

DEDİĞİ GİBİ AY SONUNA KADAR BEKLERİZ BAKTIK OLMUYOR GİDER 200 LİRA FAZLA ÖDER SANALMARKETİMDEN ALIRIZ. EKMEĞİMİZİ VERMİYOR SUYUMUZU VERMİYOR.

BAŞARAMAZSA DA BU MUHTEMELEN BU DURUMU GÖRÜP KENDİ TİCARETLERİ SARSILACAĞI İÇİN PENTAYA BASKI YAPAN BAYİ VE SANAL TİCARET SİTELERİNİN KATKISINDAN DOLAYI OLACAKTIR. SONUÇ OLARAK BU ŞEKİLDE BİR TÜKETİCİ HAREKATI ARADA KAYMAK YİYENLERİ MAĞDUR EDECEKTİR. O YÜZDEN SATICI KISMI ÜRETİCİ YA DA İTHALATÇI İLE SON KULLANICININ BULUŞMASINI ASLA TASVİP ETMEZ.

DOLAYISIYLA ŞU ANKİ KONUMUNUZ İTİBARİYLE AĞZINIZLA KUŞ TA TUTSANIZ BENİM AÇIMDAN BİR DEĞERİ YOK. KURDA KUZU, VAMPİRE 0Rh+ EMANET ETMEK GİBİ BİR DURUM BU.

UZUN LAFIN KISASI KENDİ ADIMA rocker35'TEN BAŞKASINI TANIMAM. ALIRSAK ONUN SAYESİNDE ALIRIZ. ALMAZSAK TA YİNE DE BURADAN BİRİNDEN ALMAM GİDER VERİR PARAYI PAŞA PAŞA SANALMARKETİMDEN VS ALIRIM. KİMSE KENDİ BAŞINA BİZE İYİLİK VS YAPMAYA ÇALIŞMASIN. İYİLİK YAPMAK & İYİLİK BULMAK İSTENENLER BAŞKA BİR KONUDA BULUŞSUN. BURASI Konu Dışı / Off Topic / Gereksiz Mesajlar BÖLÜMÜ DEĞİL. ALMAK İSTEMEYEN, CİHAZLAR HAKKINDA SORU YA DA SORUNU OLMAYANLARI ORAYA ALALIM.

+1

• ya bu pentada ne kadar tok satıcıymış ellerine kırk yılda bir fırsat geçmiş onuda değerlendirmekte nazlanıyor
    başka firmalar mal tükenmeden yenisini stoğa sokup tüketiciye sunuyorlar
    penta milletle resmen dalga geçiyor o gün gelecek bu gün gelecek
    bizde kendimizi yiyoruz buralarda penta da oturup keyifle seyrediyor bunları
    ne diyeyim kendi eden kendi bulur
  • Güncelleme.(Arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bu güncellemeler haricinde hiç kimseyi hiç bir yazıyı kaynak kabul etmeyiniz)

Kimse , kimlerle görüştüğümüzü ne kadar garanti aldığımızı, hangi ihtimalleri nasıl ve ne denli düşünüp hareket ettiğimizi bilemez.

Herkes kendi tarafından bakıyor olaya. Fakat bu bizim elimizde ki sayı kozunu onlarda barındırmadığı için isteselerde aynı empatiyi yapamayacaklar ve büyük ihtimalle karalama kampanyalarını başarılı ile sonlandıramayacaklardır.

Ürün ayın 10'u itibari ile stoklarda.. Anlaşırsak görüştüğümüz firmalar ile bu tarihte satış işlemleri başlayacak. Anlaşamaz isek ay sonunda yaptığımız farklı firmalar ile görüşmelerimiz sonuç alacak..

Teşekkürler. İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Güncelleme.(Arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bu güncellemeler haricinde hiç kimseyi hiç bir yazıyı kaynak kabul etmeyiniz)

Kimse , kimlerle görüştüğümüzü ne kadar garanti aldığımızı, hangi ihtimalleri nasıl ve ne denli düşünüp hareket ettiğimizi bilemez.

Herkes kendi tarafından bakıyor olaya. Fakat bu bizim elimizde ki sayı kozunu onlarda barındırmadığı için isteselerde aynı empatiyi yapamayacaklar ve büyük ihtimalle karalama kampanyalarını başarılı ile sonlandıramayacaklardır.

Ürün ayın 10'u itibari ile stoklarda.. Anlaşırsak görüştüğümüz firmalar ile bu tarihte satış işlemleri başlayacak. Anlaşamaz isek ay sonunda yaptığımız farklı firmalar ile görüşmelerimiz sonuç alacak..

Teşekkürler. İyi forumlar..

ben 6 aralıktan berı beklıyorum (gt555m li modeli beklıyodum)
    gerekırse 6 nısana kadar da beklerım. para benım cebımden cıkacak kullanacak olan da benım bız sabırlıyız beklerız sonucuna da ulasırız.

• Ben konuyu uzaktan takip ediyordum çünkü toplu alımlara şu anki maddi imkanlarımdan dolayı katılamıyum hatta geçtiğimiz sayfalarda açıklamıştım o yüzden yorum yazma gereği duymadım ama bayağı bir hararetli bir tartışma söz konusu olmuş fakat benim düşündüğüm şekilde toplu bir alımlarda yüzde bir kaç lık baz alınarak indirim gerçekleştirilebilir o ise satan bayiinin kendi insafiliyetine kalmış birşeydir yani o durumlarda hesap kitap yapılıp vergi falan adamın umurunda olmaz çünkü adam belli bir adetteki ürünü ne kadar olursa olsun elden çıkarırırım diyerek karına bakar ve aldığı parayla beraber birde diğer sattıkları malada bir kaç kuruş zam ekleyip ona göre o bir şekilde karı falan elde ederler. Yani çoğu firmalar bunu zaten yapıyor bazen.. Geliş fiyatınada verebiliyor bazen geliş fiyatının altındada satabiliyorlar.. Ama satmak istemeyen direk geliş fiyatından veriyorsaki o firmayla olağan birşeydir yani illa onu belirtiğimiz cihazı 1600 e alamayabilirisniz veyahut alırsınız diyorum çünkü normali zaten 1750 Gözüküyor indirim halinde bu cihaz o dediğiniz fiyata alınabilir ha belki alınamadı o işe girişen adamın herhangi bir sucu olmaz.. Canı sağolsun sonuçta.. ben zaten İ7 li olanını düşünüyorum 2200 e bile razıyım zaten onun piyasada satılan ilk anki fiyatı odur ama ilerleyen zamanlarda fiyatlarda değişmeler tabiki meydana gelecektir.. Şu an üründe stok görünmediği için ilk başta o fiyattan yazılır fakat stok durumunda fiyatlar geliş fiyatı ve kar marjını göz önünde bulundurarak tekrardan satış fiyatını belirler (Kendim Carrefourda çalışmış bir kişi olarak bildiklerimi paylaşıyorum ürün fiyatları ne şekilden geliyordu ne şekilde gidiyordu hepsi hemen hemen o yüzden fiyatlar kafamda kalmış)

İlk başlarda bizde merak edip sormuştuk leptop hakkında tabi kafa karışınca ama öğreniyoruz zamanla şimdi buna gelince kimseyle tartışma yaratmak için söylemiyorum velakin en azından bildiklerimi paylaşıyorum.. Uğur düzenli arkadaşımıza gelince yönetici arkadaşımızın dediği gibi aynı şekilde hareket ederseniz en azından sıkıntı doğurmaz bana kızmanızı tabiki istemem yeter ki senin gönlün ve vicdanın rahat olsun

Kimse sana söz verip alıcaz demiyor yani ne kadarsa ona göre karar verip alırız diyor yani sen bu işin sorumluğununu kaldırıyorsun,firmalara görüşüyorsun o kadar uğraşıyosun yaptıklarını ve son durumlar hakkında güncel haberlerini zaten buradan takip ediyorum Ha belki yaptın tamam eyvallah belki yapamadın bunun sonucu hiç birşeyi değiştirmez o firmanın kendi insafiliyeti ve vergi,stok ve geliş fiyatı baz alınarak verdiği fiyattan mecbur olduğu için düşemeyebilir ama siz genede elinden geleni yaptığınız için tekrardan canınız sağolsun yani 1600 e alınamazsa 1700 e alırsınız yani bu kadar fazla sıkıntıya strese gerek yok tabiki herşeyinde bir hayılısı ve nasibi var.. Nasıl olacağı gerekiyorsa o şekilden devam eder.

Şu an ürün stoklarda yok evet bende bakıyorum.. Kesin tarih 10 u gibi gözüküyor şu anlık ama böyle gidşilerde ay sonunu bulabiliyor ve tamamıyla stoklara dağılıp satışlarının yapılması NİSAN ayını bulabiliceği için bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor şu anlık birşey diyemem ama uğura gelince ben sanada isim veririm sorun değil anlattığım gibi yapamaycağım için boşuna uğraşmim dedim zamanı gelince parası neyse o şekilden araştırma yapar alırım önemli değil.

İndirim yaptırıp aldırdınız veya aldıramadınız size olan güveni bozmaz zaten millet sana ismini ve bilgileir veriyor ama kesin olarak alıcam demiyor.. Şu anki durumlara bakıyor ve fiyatı üzerinden kendi değerlendirir alır yani o almak isteyen kişinin kendi kararına kalmış birşeydir yani illaki o fiyattan niye aldırmadın diye hesap sormazlar yani birşey olmaz tabiki seninde bu konuda emeklerin geçiyor o kadar uğraşıyorsun ediyorsun umarım isteklerin ve yapmak istediklerin gönlünce olsun allahta sana işlerinde ve yaptıklarının bir karşılığını nasip etsin diyorum.

İyi geceler..

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Hocam çok saplantı yapmışsınız bu işi.
    Dilimde tüy bitti benim bir karım yok alım satımım yok kaldıki elimde 1000 tanede olsa bu üründen bir tane bile şu başlık altında ki kimseye satmam.
    En iyisi artık birşey yazmayıp hüsranı hep birlikte görmek.
    Çok dikbaşlısınız, 2 tane bayi fiyat speküle edemez. Bir malım fiyatını speküle edebilmek için ciddi bir adet gerekir.
    Notebook gibi bir üründe bu adet min. 1000-1500 seviyeleridir. Hayaller alemine kapılmış gidiyorsunuz.

• En uygun fiyatı görene kadar bekleriz hocam, kaybedecek neyimiz var(şahsen acelem yok).
    ''Geç olsun da güç olmasın'' benim düsturum. Hayırlısıyla alnımızın akıyla bu harekat amacına ulaşır da herkesin yüzü güler inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

nedense hayır dedıgım bayıler hala benı arıyor ben bunu anlayamadım o kısı bunu okuyunca kendısı oldugunu anlayacaktır.
    neden hala arıyor ben yok olmaz demısım demekkı bu satısı gerceklestırmek ıstıyor madem bu ıste 10 dolar kar var madem bu devlette vergı var bılmem ne var neden hala pesımden kosuyor? neden hala bıze 100 tane bılgısayarı satmaya calısıyor?
    bana kımse haklı demesın o cok konusan bayılerın burda ne ısı var bana bunun cevabını verın? bız burda kullanıcılar ya da alıcılar olarak toplandık bayılere ne oluyor? ndn fıyat yukseltmeye calısıp o fıyata olmaz dıyolar?
    o bayı neden hala benı arıyor bu toplu alımı gerceklestırmek ıstıyor bana bunun mantıklı bı acıklamasını yapın o zman?

ben sana yapayım mantıklı acıklamasını. o cıhazı aldıgı fıyattan bıle sana satsa kafa kafaya verse bıle yıne kârı var. o adam tedarıkcıden 100 tane mal cektıgı zaman yanında bedelsız farklı bırcok urun alıyo bu bır, ıkıncısı adam tedarıkcıdekı carısını ısletıyor var daha sonrakı zamanlarda tedarıkcıden daha ıyı fıyatlar alıyor bu ıkı, bankalar acısından hesap ısletıyor, ornegın tedarıkcı ıle 1 ay vadelı calısıyosa 1 ay o parayı kullanıyor bu 3, sonuncusu ıse bayıler tedarıkcılerden alım yaptıkca puan bırıktırıyor ve bu puanlarla hedıye ceklerı, benzın ceklerı yada urun alıyorlar. umarım sana mantıklı gelmıstır.

• quote:

Arkadaşlar ben ürünü 1800 altı bir rakam alabileceğinizi sanmıyorum.
    Kaldı ki i5 işlemcili bir cihaza da 1800 TL vermek çok mantıklı gelmiyor bana.
    Herkes ekran kartı için alıyorsa bu cihazı yazık bence o kadar paraya, ps3 alın daha iyi.

Cihaz neden daha alt bir rakamdan gelmez olayına gelince ise, ürün için Penta 'yı aradım
    Dipnot olarak Penta Bayisiyim ve aylık ciddi bir trafiğim var (30.000 $ üzeri).
    Zaten cihaz ellerinde yok, olmadığı içinde sisteme girilen fiyat sanalmarketim ile aynı fiyat.
    Yani bana özel rakam sanalmarketim ile aynı rakam. Sanalmarketim 'in alacağı rakam ise
    yaklaşık 820 $ seviyelerinde olacak (ki bu rakama alabilmek için ciddi bir taahhütte bulunması
    gerekiyor, aksi halde 839$ gibi alır) sanalmarketim şuanda ön sipariş ile parayı peşin alıyor
    ve müşteriyi ok liyor en azından bu yüzden ordaki fiyatı verebiliyor. Çünkü sebebi açık
    parayı sizden alıyor penta ya açık hesap ürün geldiğinde ödüyor.
    Bana gelin bende size sanalmarketimde ki rakamdan vereyim, 300 kişiye satsa sanalmarketim
    245.000 üstü para eder, 3 haftada parayı işletse 2.000 TL para kazanır sadece parayı işletmekten.
    Güzel iş sonuçta stoklu çalışmıyorlar, dükkan ve depolama maliyetleri yok, eleman maliyetleri en
    tabanda. Bu yüzden 2000 TL sırd durduğu yerde kazanması iyi bir rakam, ha üzerine çıkarsa bu
    rakamın iyi bir rebate oranı alır (%5 civarı ve üstü) 11.000 $ para eder, durduğu yerde 20 bin tl
    kazanmış olur vs. (konu daha uzar, uzatmak istemiyorum)
    Siz 1000 kişi bile olsanız ciddi bir alt rakamdan almanız güç. Bu cihazın alınabilecek taban fiyatı
    maksimum 820-830 aralığı olacaktır. Ha ürün stoklara girer, net fiyat belli olur, rebate oranları
    değişir işte o zaman fiyatta düşüş olur ama şuan için stokta olmayan bir ürün olması sebebiyle
    gayet doğal bu rakamlarda olması ayrıca ürün gelecek olarakta görünmüyor (yakın bir zamanda
    yani 3-5 gün en azından cumaya kadar) sanalmarketimde gönderim yapamayacaktır.
    Ben bayinet üzerinde ki alış/satış ve tavsiye edilen son kullanıcı rakamlarını vereyim size aşağıda.
    Buna göre düşünün ama bu cihazı TL olarak konuşursak 1700 TL gibi almak sadece hayal.
    Yukarda dediğim gibi stoklara girince en doğru fiyat belirlenir, fakat şuan için daha altı yok.

ben bunu 1 hafta once soyledım ama bana demedıklerını bırakmadılar. merakla takıp edıyorum konuyu. pentanın fıyatlarını etık olmaz dıye vermemıstım ama sen vermıssın, ısabet olmus. ve neredeyse benım daha once kurdugum cumlelerı kurmussun. bakalım nolucak.

• amma çok insan penta yüksek fiyat versin de kimse ucuza alamasın istiyor.
    bunu neden isterler, kendileri alsın-satsın diye heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam banada demediklerini bırakmadılar sağolsunlar :)
    Bu iş komediye dönmüş, sinirler dahada gerilecek iş geciktikçe.
    Burda bir emek var ama o kadar abartılacak düzeyde değil.
    Bir firmayı arayıp 100 ürün alacağım ne kadardan verirsin diye sormak
    sadece 10 dakikalık bir iş.
    10 firma aransa 100 dakka etmez.
    Ayrıca anlamadığım ikinci bir noktada Penta ürün yok+sipariş vermedik
    gelmeyecek diyor. Ürünün bildiğim kadarıyla tr de başka ithalatçısıda yok.
    Ama halen ortada zaman veren arkadaşlar var. 10u gibi gelecek, yok ilk
    haftası gelecek, olmadı nisan başı gelecek.
    Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını yanıtlarsa ilgili arkadaşlar
    gerçekten memnun olurum.

Konu 23 Şubatta başlamış (haliyle araştırma işleride öyle), bugün 6 Mart
    10 Gün diyelim aşağı yukarı (2 de benden olsun).
    Ürünün tek yetkili dist. Penta ve verdikleri bilgi "ürün stokta yok"
    ayrıca gelecekmi sorusuna verilen cevapta belli
    "gelmeyecek çünkü; sipariş geçilmedi üründen bulunmuyor şuanda, ne
    bizde nede yurtdışında bu yüzden sipariş vermedik" diyorlar.
    Ama nedense o firmayla görüştük, bu firmayla görüştük muhabbeti var.
    Birde üstüne 10 mart kesin stokta deniyor.
    Bu durumda
    1- Ya herkes sallıyor kimse Penta yı aramamış ve stok sormamış.
    2- Ya paralel ithalat bir getirilecek (çünkü başka yetkili dist. yok)
    3- Ya birileri vurkaç yapmak için uğraşıyor.
    4- Ya millet gaza gelip olmayan şeyleri var gibi gösteriyor.

Daha uzarda bu yukarda ki 4 şeye ben takıldım gerçekten.
    Şimdi verilecek cevaplarıda söyleyeyim.
    Bayiler tuzak kurup kumpas yapıyor.
    Karınız gidecek diye tutuştunuz.
    Spekülasyon yaparak bizi kandırmaya çalışıyorlar.
    Piyasayı bozup fiyat artırmaya çalışıyorlar.
    vs.. vs..
    Ben ilk mesajlarımda da söyledim notebook işi yapmıyorum.
    Cirom belli Penta ile ayrıca kaldı ki ben sadece Penta ile çalışmıyorum.
    Pek çok dist. firma ile çalışıyorum. Konuyla ilgilenen arkadaş demişki
    "ben bayi olduğunu nerden bileyim, sen bana bayi numaranı ver sorgulatayım"
    bunlar yanlış tabirler, bu işi ve stresini kaldıramıyorsan hiç bu işe soyunmayacaksın.
    Yani kısaca yemeyeceğin ekmeyi yutmaya çalışmayacaksın, aynı şekilde yönetici
    uyarısıda aldın.
    Sen penta dan bayi numarası sorgulayana kadar Allah aşkına rica ediyorum,
    ürün stoğa neden gelmiyor penta neden sipariş vermemiş onu yaz foruma.
    Benim aylık totalim 150-180k $ arası değişir yaklaşık %12 civarı kar ederim.
    En düşük 18k $ bir kar elde ederim, notebook satmama gerek yoktur bunun için.
    İhalelere yazıcı ve lcd veriyorum, burda gelecek üç beş dolar içinde kılımı kıpırdatmam.
    Bir arkadaşta 17" i7 modeli için burda 2200 dolar demiş, ürün stokta yok eğer girerse
    bayi alışım neyse (1860$) gel bana ben o paradan alıp veririm sana :)
    Onun haricinde gereksiz gerilmenize ve olayı farklı boyutlara taşımanıza gerek yok.
    Kimse yapamazsınız, beceremezsiniz demiyor.
    Sadece biz sizden bir kalem öndeyiz, çünkü bir şekilde ilişkilerimiz sizlerden daha iyi
    en azından bu konu için. Biz daha net ve doğru bilgiler alıyoruz, aldığımız bilgiler
    direk ithalatçıdan olduğu için doğru bildiğimizi biliyor hatta bu konudan eminiz.
    Siz ise elinizde ki avantajı kullanarak etrafı arayıp fiyat alıyorsunuz.
    Unuttuğunuz nokta şu bugün kimi arayıp (ithalatçısı hariç) 100 notebook alacağım
    perakende derseniz adam balıklama atlar tanesinden 50$ kazansam yeter diye düşünür
    ki buda 5000 $ eder. Bu yüzden hiç bir zaman Penta 'dan mal alamayacaksınız.
    Çünkü Penta direk son kullanıcı satışı yapmaz, 100 kişiye tek tek cari oluşturup
    üstüne hesabı ile uğraşmaz. Siz ancak alt bayi ve dağıtıcılardan alabilirsiniz bu ürünü
    aksi halde Penta asla mal satmayacaktır size (kaldı ki üründe yok).
    Bu yüzden sürekli alt bayiler ve dağıtıcılardan fiyat alıyorsunuz ve burayı aslında siz
    speküle ediyorsunuz. 100 ürün fiyatı aldığınız bir firmadan resim istermisiniz en azından
    30-40 kolilik bir bölümün resmini çeksinler çünkü ürün yok kimsede.
    O yüzden sizde bence gerçek dışı olmayan bilgiler vermeyin.
    Firma size 100 ürün için fiyat veriyor diye bu o üründen %100 elinde olduğu anlamına
    gelmez. Kaldıki yokturda kalıbımı basıyorum buna.
    Lütfen yardımda ediyorsanız açık ve net X firması ile görüştüm 1800 TL dediler
    veya bugün y firmasınıda aradım 1780 dediler diye bildirin.
    İşin aslı ben sizinde konuya çok hakim olduğuna inanmıyorum ve bu yükü kaldıramıyorsanız
    lütfen insanlara sataşmak yerine işten çekilin böylesi herkes için daha iyi olacaktır.

• ya herkes i7yi 1500 den alıcaz diye bekliyoruz sanıyor heralde, yok öyle birşey. 1780 benim max. fiyatım. bunun altında olursa alıcam, ki bu fiyatın altında fiyat almak da zor olmasa gerek.
    ürünler stoğa girmeden herkes fiyat konuşuyor bunu da çözemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

amma çok insan penta yüksek fiyat versin de kimse ucuza alamasın istiyor.

Hocam çok büyük hayal alemindesiniz. Mal yok ortada, adamlar getirmeyeğiz sipariş
    vermedik diyorlar. Siz halen Penta yüksek fiyat versin mal satılmasındasınız.
    Ya üç beş bayi bir rakamı speküle edemez bunu anlamıyormusunuz?
    Bir rakamın speküle edilebilmesi için ciddi bir sıkıntı gerekir.
    Geçmişte bunu gördük.
    2000 Başında tayvandaki ram fabrikası yangını, yine yakın tarihteki hdd fabrikasının
    yanması. Bir ürün fiyatı ancak bu şekilde speküle edilebilir sizin 100 cihaz almanızla
    veya bizim fiyatı 100 dolar fazla belirlememizle olmaz.
    Ben diyorum ki altına imzamıda atıyorum, Penta da mal yok gelmeyecek bu kadar net
    siz olmayan mala neden ve nasıl fiyat alabiliyorsunuz.
    Bunu ya ben mal bulamıyorum bu adamlar buluyor gibisinden sinirlenip sormuyorum
    hırs yapmıyorum sizin gibi, sadece diyorum ki kandırılıyorsunuz.
    Bu kadar açık ve net kandırılıyorsunuz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

amma çok insan penta yüksek fiyat versin de kimse ucuza alamasın istiyor.

Hocam çok büyük hayal alemindesiniz. Mal yok ortada, adamlar getirmeyeğiz sipariş
    vermedik diyorlar. Siz halen Penta yüksek fiyat versin mal satılmasındasınız.
    Ya üç beş bayi bir rakamı speküle edemez bunu anlamıyormusunuz?
    Bir rakamın speküle edilebilmesi için ciddi bir sıkıntı gerekir.
    Geçmişte bunu gördük.
    2000 Başında tayvandaki ram fabrikası yangını, yine yakın tarihteki hdd fabrikasının
    yanması. Bir ürün fiyatı ancak bu şekilde speküle edilebilir sizin 100 cihaz almanızla
    veya bizim fiyatı 100 dolar fazla belirlememizle olmaz.
    Ben diyorum ki altına imzamıda atıyorum, Penta da mal yok gelmeyecek bu kadar net
    siz olmayan mala neden ve nasıl fiyat alabiliyorsunuz.
    Bunu ya ben mal bulamıyorum bu adamlar buluyor gibisinden sinirlenip sormuyorum
    hırs yapmıyorum sizin gibi, sadece diyorum ki kandırılıyorsunuz.
    Bu kadar açık ve net kandırılıyorsunuz...

hdd fabrikası yanmadı sel bastı, anlaşılan siz fazla bilgisi olmadan rastgele konuşanlardasınız.
    ürün yok fiyat yok herkes tutturmuş çok ucuz bu dediğiniz fiyat, bi gelsin ürün stoğa gelmezse zaten alamayız.
    millet gelmicek alamıcaksınız holeeeeeeeeeeeeeey tribinde.

• Arkadaslar neyin pesindesiniz biz Uğura isim vermişiz ve bu urunleri toplu almak istiyoruz o kadar.
    Siz dogmadık cocuga don biçiyorsunuz o fiyattan olmaz bu fiyattan olur diye. Adam görüşüyor ve yakında bizi bilgilendirecek. Ortalığı kimse bulandırmasın lütfen...
  • @favoriteteam bilgisizce devam ettirmeyin konuyu lütfen.
    Detaylı bilgisini istiyorsan açıklayayım nidec dünya hdd motorlarının %70-80 civarını üreten bir firma.
    Bu firmanın fabrikası su bastıktan sonra mevcut deponun olduğu binanın yanması sonucuda motor
    gönderimi yapılamadı ve hdd üretilemedi. Yani adam türkiye dede disk üretiyorsa hdd motoru
    olmadığı için fiyatlar yükseldi. Sorun bir veya bir kaç hdd firmasının sel baskını değil
    motoru üreten nidec 'in fabrikasını su basması ve hazır ürün deposunda çıkan yangın.

Burda bende dahil bu işin içinde ki olumsuz tepki veren insanların genel olarak
    istediği şey "mal yok alamayacaklar" veya "nasıl olsa iş olmayacak güleriz" değil.
    Tavrının bu olduğu düşündüğüm kimse yok, sadece biz daha gerçekçi bakıyoruz olaya
    10 günde size halen ürünün stoklara girmeyeceğini öğrenemediyseniz ve siparişin
    gelmeyeceği konusunda bir bilginiz yoksa değil 100 - 1100 isim yazdırsanız boşa kürek
    çekiyorsunuz. Bizim anlatmak istediğimiz şey bu. Bir eticaret firması taban fiyatı ön siparişle
    açtı diye herkes 1 delinin kuyuya attığı taş peşinden taş dolduruyor kuyuya, biz taşı çıkarın
    diyoruz olay kısaca bu.
    Kimseye şahsi veya iş olarak bir kini yok buraya olumsuz yorum belirtenlerin.
    Fazla kişiselleştirmeyin, bizi susturmak istiyorsanız buyrun ben yarınımı ayırıyorum içinizde ki en
    yetkili arkadaş gelsin, Penta yı ziyaret edelim net bilgiyi alalım.
    Tek yaptığınız hurafe üretmek ve olumsuz sonuçlanabileceğini söyleyen insanlara laf atmak.

• TAMAM biz olmayan ürünü almaya çalışıyoruz, bizler sorunlu manyak insanlarız, stokta olmasada almaya çalışıyoruz. siz bize kafanızı yormayın, daha fazla da parmaklarınızı yormayın. biz diyoruz ki "olursa" alırız "olmazsa" başka birşeyler düşünürüz.
    bu lafımın üstüne hala yok efendim olmıcak bilmemle geyiği yapmayınız.
    dedim ya biz manyağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada popüler listesinden bu konuya girip bakıyordum.

Şu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html
    i7 2670QM - 750GB HDD - 8 GB Ram - AMD HD 7690M

Konuda geçmiş olabilir. Tekrardan ekran kartları listesini görebileceğiniz linki paylaşayım.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Umarım beğendiğiniz ürünü uygun fiyata alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.