Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım millet yine burada olacak en azından bir gün daha i5 fiyatı gelene kadar. 1400 civarı bir rakamsa bende düşünürüm belki.
  • bu forumda en başından beri i5 konuşuluyordu ancak devreye pazarlandın indirimli fiyatı girince i7 için de umutlandık.eğer düşseydi i7 alırdık .ancak düşmediğine göre eski göz ağrımıza dönmek daha mantıklı .zaten performans olarak çok fazla bir fark yok diyorlar inceleme yapan sitelerde.2 yıl sonra değiştirmek isteyeceğim bir eşya için 2000 tl vermek şahsen benim psikolojik sınırımı aşıyor.kendi adıma 1750 barajını aşmadıkça i5 e bile razıyım.
  • hersey aynı kafanız karısmasın sadece i7 de işletim sıstemı olabılırmıs ama kesın degıl i7 içinde yarın gorusucem ama 1900 tl cıvarı bı fıyat cıkartmıslardı belkı i7+i5 alacagımız ıcın bıraz daha ınerler bılmıyorum yarın duyurucam burdan.
  • ben bu i7 li model için vatandan 1737 liraya aldığım lenovo y570 i7 2670Q 6Gb Ram 750Gb hdd 2Gb Gt555 li modeli kapıdan geri yollamıştım :( sağlık olsun fiyatı cazip olursa i5 ede razıyım
  • bugün ne dediler ki sana
  • yaw arkadaş liste neye göre belirlenecek????????? bir kota var mı ???????

bi cevap verinde ona göre hareket edelim.
  • Keşke şu i5 fiyatına i7 işine girmeseydiniz; daha fazla kişi olsun diye tüm konularda yazarak insanları bu indirime çekmeye çalıştınız ki yarın bir aksilik çıkmazsa da başardınız denilebilir.

Fakat benim gibi en başından i5 diye bu işe dahil olmayıp sonrasında i7 için umutlanan kişilerin resmen hevesini kursağında bıraktınız. İlk başta görüştüğünüz firmalar i5 ve i7 için de fiyatlar vermişti. Onları kimseye danışmadan reddettiniz; üstüne i5 alacağız i7 almak isteyenler gidip alsınlar çektikten sonra tekrar i7'e dönüp; "i5 diyatına i7" muhabbeti yaptınız.

Gerçekten emek verdiniz, herşey için teşekkürler fakat sürekli olarak i5 fiyatına i7 deyip bu sefer de i5 düşünenleri aynı şekilde küstürdükten sonra şimdi tekrar i5'e dönüyorsunuz. Gelişmeler hakkında bilgi soran ve aksilik çıkabileceği konusunda görüş belirtenleri de; kendinizce küçük görüyorsunuz.

Bir şey yapmaya çalışıyorsunuz ama bunu yaparken çok kişisel bir yol izleyip, üstüne hatalı bir üslup kullanıyorsunuz. Belli detayları burada paylaşıp ortak bir karara varamadıktan sonra, kusura bakmayın ama ortaya koyduğunuz emeğin kendi çıkarınıza olduğu sonucuna düşündürmeye itiyor beni.

Burada çıkardan kastım kesinlikle iskonto tarzı bir şey değil fakat kimsenin fikri, görüşü alınmadan "beğenirsen ismini yazdır, beğenmezsen başka kapıya" tarzı bir yaklaşım izledikten sonra, çıkıp sürekli olarak dile getirdiğiniz üzere "biz burada neler yapıyoruz, gördüğümüz muameleye bak" şeklinde bir söylemin altı tamami ile boş kalıyor bence.

• Ben de acikcasi i7 icin epey umutlamistim ama can sagligi olsun. Bence i7 icin 1600-1700tl mukemmel bir fiyat kim cok dediyse yuh artik :d Butce muhtemlen i5 icin yterli olacak. Fiyat belli ise ve buradan aciklanmiyorsa lutfen pm ile bildrin ona gore bi ayar cekmm lazim. Hpinizden Allah razi olsun.
  • benimde bi ayar cekmem lazım direk karta para yatırmam lazım...
  • arkadaşlar yenisinde neyin değişeceğini söyleyebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

arkadaşlar yenisinde neyin değişeceğini söyleyebilir misiniz ?

sadece yenisinin ekran karti biraz daha iyi. yanlisim varsa arkadaslar duzeltir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 bekleyenlerden biri de benim arkadaşlar . i5 düşünmüyorum. i7 1700 lü seviyelere inseydi bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaildemirbas -- 6 Mart 2012; 21:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

arkadaşlar yenisinde neyin değişeceğini söyleyebilir misiniz ?

sadece yenisinin ekran karti biraz daha iyi. yanlisim varsa arkadaslar duzeltir

Bir de işlemci bir üst model 2430M değil de 2450M mutlaka arada azıcık da olsa performans farkı var en azından 0.1 GHZ fark var.
  • benim bilgisayar 2011 pcsi HP Pavilion dv6-6b06et ama ekran çipi bununkinden daha iyi şaşırdım
  • dolar çok yükseldi, bizim pazarlığa basladigimiz günden bu yana 100 lira oynadı..
    ki şu an baya yüksek, bizim elimize laptop geçene kadar yine düşer muhtemelen..
    fiyatlar bizim zararımıza olacak, bilerek mi bekletti firma anlamadm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

i7 bekleyenlerden biri de benim arkadaşlar . i5 düşünmüyorum. i7 1700 lü seviyelere inseydi bari

Kardeş o kadar da fark yok aslında ben de i7 düşünmeye başlamıştım ama düşündüm de i5 yeterli gibi geliyor. Şahsen öyle düşünüyorum. 6GB ile 8GB RAM'in zaten lafı bile olmaz çünkü 6GB bile zaten yeterince fazla. Geriye tek fark işlemci. Ekran kartları bile aynı, kaldı ki oyunlarda en fazla farkettiren faktör bu olacak. İşlemci farkını biraz optimizasyon ile halledersin windows servislerini devre dışı bırakma, defrag vs. şeylerle.
  • Ben alcağım bilgisayarı genelde çizim(autocad, solidworks, catia vs) için kullanıcam. Ama almışken arada bir oyunda oynamak istiyorum(shogun2 vb işlemci gerektiren oyunlar) ve beni 4-5 yıl götürcek bi makine olmalı. Ama i5 işlemci 2-3 sene sonra teklemeye başlar gibi geliyo teknoloji bu yarın öbürgün 8-10 çekirdekli falan işlemci çıkar bari sanalda 8 çekirdek olsun deriz. Yanılıyo muyum? Bütün bunları göz önüne alırsak bu makinenin i5li modeli beni paklar mı yoksa alternatif i7lere mi yönelmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yr_aSa

Ben alcağım bilgisayarı genelde çizim(autocad, solidworks, catia vs) için kullanıcam. Ama almışken arada bir oyunda oynamak istiyorum(shogun2 vb işlemci gerektiren oyunlar) ve beni 4-5 yıl götürcek bi makine olmalı. Ama i5 işlemci 2-3 sene sonra teklemeye başlar gibi geliyo teknoloji bu yarın öbürgün 8-10 çekirdekli falan işlemci çıkar bari sanalda 8 çekirdek olsun deriz. Yanılıyo muyum? Bütün bunları göz önüne alırsak bu makinenin i5li modeli beni paklar mı yoksa alternatif i7lere mi yönelmeliyim?

başka model öneren olursa sıkın kafasına :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

i7 bekleyenlerden biri de benim arkadaşlar . i5 düşünmüyorum. i7 1700 lü seviyelere inseydi bari

Kardeş o kadar da fark yok aslında ben de i7 düşünmeye başlamıştım ama düşündüm de i5 yeterli gibi geliyor. Şahsen öyle düşünüyorum. 6GB ile 8GB RAM'in zaten lafı bile olmaz çünkü 6GB bile zaten yeterince fazla. Geriye tek fark işlemci. Ekran kartları bile aynı, kaldı ki oyunlarda en fazla farkettiren faktör bu olacak. İşlemci farkını biraz optimizasyon ile halledersin windows servislerini devre dışı bırakma, defrag vs. şeylerle.

almışken 200-250 tl fazla verip 2-3 sene daha fazla götürecek bir laptop almak daha iyi olacaktır Yeni alacağım laptopa optimizasyon yapacaksam hiç almam daha iyi ne gereği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaildemirbas -- 6 Mart 2012; 21:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yr_aSa

Ben alcağım bilgisayarı genelde çizim(autocad, solidworks, catia vs) için kullanıcam. Ama almışken arada bir oyunda oynamak istiyorum(shogun2 vb işlemci gerektiren oyunlar) ve beni 4-5 yıl götürcek bi makine olmalı. Ama i5 işlemci 2-3 sene sonra teklemeye başlar gibi geliyo teknoloji bu yarın öbürgün 8-10 çekirdekli falan işlemci çıkar bari sanalda 8 çekirdek olsun deriz. Yanılıyo muyum? Bütün bunları göz önüne alırsak bu makinenin i5li modeli beni paklar mı yoksa alternatif i7lere mi yönelmeliyim?

Kardeş ben de makinacıyım inan bana i5li cihazda 4-5 sene ANSYS'de analiz bile yaparsın. Yeterlidir bu cihaz güven bana. Fakat ben i7 alacağım ille de diyorsan diyecek birşeyim yok. Keşke iyi bir indirim olaydı da hepimiz alsaydık. 1600 falan demişlerdi 40 takla atarım valla bu fiyat için :D

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.