Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

bakın sıze cok guzel bı bılgısayar buldum
    i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    1366x768 çözünürlük owwwwww
    gt540m ooooowwwwwww
    500gb 5400 rpm ooooooowwwwwww
    hem de fredos oooooooowwwww

http://pcdepo.com/lenovo-z570am-59-321013-notebook-urun6993.html

fıyatı da havale ıle : 1,357.01 TL
    12 taksıtle 1530 tl den baslıyo gıdıyo

HEM DE STOKTA VAR HEMEN KOSUN ALIN!

ben bu pc yi alacaktim sonra bak Allahın işine bu konuyu okudum iyiki almamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poker_Face -- 8 Mart 2012; 23:02:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

@Rocker35-Uğur Düzenli ;

İyi akşamlar kusuruma bakmayın.. Bu MSI türkiye ana bayiisi yada distribitör firması Nerde istanbulda falan ben araştırdımda bulamadım.. Yada distribitör firması aracılığı ile alabiliyormuyuz nasıl yapabiliyoruz ?

Yoksa sanalmarketimden alacaz başka çare yok..

distribütör penta bılgısayar bız de oyle alıyoruz zaten fakat penta bılgısayarın son kullanıcıya dırek satısı yok bunu kendı bayılerı aracılıgıyla yapıyor bız de en uygun fıyatı veren bayıyle anlastık fıyat aldık
    sanalmarketımden alma konusuna gelınce alabılırsınız tabı ama onların ellerınde de en fazla 10 tane bılemedın 15 tane bılgısayar kalmıstır benm elımdekı lıstede yaklasık 150 kısı bu bılgısayarı alacagını belırtmıs ısım yazdırmıs bunların 50 tanesı vazgecse kalan 100 kısıden 10 tanesı sanalmarketımden alsa kalan 90 kısı nerden alcak hıc bılmıyorum mecbur bekleyecekler
    zaten ılk partı olarak 70 tane bılgısayar gelmıs bunun 30 tanesını sanalmarketım almıs olsa 40 tane bılgısayar kalır onlarıda eksen bılgısayar nova bılgısayar ereyon pcdepo kendı aralarında 7 ser 8 er tane olrak paylastı heralde bu stoga benım aklım ermedı
    ama dedıgım gıbı martın sonunda cok buyuk bır stok gelıcekmıs ve o stokta herkes alabılecek bız de o stogu beklıyoruz ordan alcaz ama arkdaslar hala 1 ay beklıcek dıyor
    bız 1 ay beklıcez ama ucuza alcaz 100 lıra dıyonuz o kdr degıl daha fazla ama 100 lıra bıle olsa ucuza almıs olacagız
    hadı fıyat artmadı dıyelım ama suanda stok olmadıgı ıcın sız de o tarıhı beklıceksınız mecbur ya da 30 unuz sanalmarketımden aldıktan sonra kalan 70 kısı mecbur o stogu beklıcek cunku baska yerde yok
    farkımız ne olacak?
    sımdı burdan soylenıyosunuz 1 ay bekleyıp 100 lıra mı ucuza alcanız dıye ama sız de 1 ay beklıceksınız ama bızden 100 lıra daha pahallıya alcanız o ne olcak :D
    aranızdan cabuk davranan 30 unuz sımdıkı stoktan alcak ama sımdıkı stok yeterlı degılkı herkes alamıcak ıllakı martın sonundakı stogu bekleyenler olacak belkıde o bekleyıp bızden 100 lıra bıle olsa pahallıya alacaklardan bırısıde sız olcaksınız :D kım bilir :D

Bilgi icin teşekkürler uğur yani sana ve diğer üyelere belirttiğim şekilde mayıs ayı ihtimalinde düşündügüm için mart sonu nisan ortası stok geldiğine göre duruma göre ben nisandada olabilir mayıstada olabilir yani benim bütçeye göre zaten ben 1700 e İ5 li değil.. İ7 li olanı düşünüoyrum ve şu anda stok sıkıntısından dolayı ben şu an işe girişmiyorum..

Fiyatlarda 100 TL indirim olması çok güzel birşey tamam ben imkanlardan dolayı kaçırdığım için birşey demiyorum 2100-2200 bile olsa o civarlardan düşünüyorum almayı.. O anki duruma göre araştırcam.. şu an sizleri takip etmekle yetiniyorum.

Pentanın direk kendisine giderim sorun değil ona göre bakarız olmadı sanalmarketim olur yada vatan bilgisayar oda çok zor ihtimal.

Şu anlık birşey diyemioyrum geçrekten.. Haklısınız ama işte.. Ben hiç birşey dememekle yetiniyorum.. sizede yaptığınız iş için zaten gerçekten destek vermem gerekiyor doğru.. Söylediklerinize Ne yapalım yicez kazığı oturucaz koltuğa

İyi geceler * Saygılar

• ÇAMUR AT İZİ KALSIN FELSEFESİ MAĞDURLARI YİNE İŞ BAŞINDA ANLAŞILAN. ULAN ARKADAŞ RAHATSIZ ADAMIN HADDİ HESABI YOK BE ŞU ÜLKEDE NEDİR BU KISKANÇLIK NEDİR BU HIRS NEDİR BU NEFRET KİN VS. BEN BECERİKSİZ VE YETENEKSİZİM DE. BECERİ VE YETENEĞİMİ GELİŞTİRMENİN YOLLARINI ARAMALIYIM VE İYİ DURUMA GELMELİYİM DİYECEĞİNE, BAŞKALARININ BAŞARILARINI LEKELEYEREK NE ELDE ETMEYE ÇALIŞIR ANLAMIŞ DEĞİLİM. NEYSE ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYELİM.

BU ARADA ARKADAŞLAR İŞ CİDDİYE BİNDİ VE SONUCA YAKLAŞILIRKEN KESİN LİSTELER HIZLA OLUŞTURULUYOR. İSMİNİ YAZDIRMAYAN ARKADAŞLAR SONRADAN PİŞMAN OLMAZLAR UMARIM BELLİ BİR STOK VAR VE LİSTE DIŞI KALMAMAK İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİMİZİ ROCKER35 ARKADAŞIMIZA EN KISA ZAMANDA ULAŞTIRALIM.
  • 759$+kdv olan fiyatın 12 taksit kaça olacağı ne zaman belli olacak bu konuda bilgi var mı?
  • quote:

i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    gt540m ooooowwwwwww

Kardeş Ne saçmalıyorsun bilmiyorum ama amacın belli.
    fakat burda benim bir cihazı ucuza almamı sağladıktan sonra, istediğin kadar menfaatin olsun. problem değil. hatta büyük biri ticari başarıdır yaptığın.

Eğer 1400 tl civarına i5 model alabilirseniz gerçekten benide ekleyin demiştim.
    ama bu paradan bir kuruş fazla para vermeyeceğimi de belirtmiştim
    halada diyorum.

kaç zamandır sadece seyrediyorum.
    Forumda sen dahil çoğu kişi gayet lakayt ve saçma sapan konuşmaya başladı. Ergen, lisesi muhabbeti almış başını gidiyor.

bir arkadaş vardı. bu paralara alamazsınız diyen, haklıydı. haklı olduğunu herkesten çok biliyordun.
    Çünkü rahatsız ediyordu değil mi

Sen öncelikle 1600 liraya i7 den başladın. şimdi 1900 tl ye bu cihazı almaya çalışıyoruz diyorsun. Sence bir tutarsızlık yok mu?

şimdi okuyorum 1900 liraya i7 li modeli almaya çalışıyoruz diyorsun. ki muhtemelen nakit para bu dediğin
    hani 1400 liralar, hani 1600 liralar. o paralara alacağına gerçekten inanıyormuydun?
    bu kadar dandik bir kasa, dandik klavyeli bir ürünü nakit 1900 liraya ucuza mı almış olacaksın?

şuan +64 gb ssd li lenovo bu paralara
    asus n55sf-1194 modeli şuana kadar yapılmış en iyi f/p ürünü. tasarımı, kalitesi, full hd ekranıyla kusursuz bir cihaz.
    geçen haftalarda 2200 liraya 10 taksitle almıştım.
    ki yok satıyor şuanda.

zamlar vs, sadece mart ayına özgü değil.

2. si ise harddisk ve ram fiyatları yükselmiyor. yükselmesi için bir sebep yok.

Dolar uzun zamandır yükselmiyor. 1900 liralardan 1750 liralara düştü.

uzakdoğuda ki sel felaketinden dolayı 100-200 lira aralığındaki diskler birden 400 lira civarlarına çıkmıştı aylar önce. fakat şimdi eski fiyatlarına düşüyor.

ram konusuna gelince, birkaç ay önceki fiyatlarla yeni fiyatları kıyaslarsan sevinirim.
    -----

bu arada lütfen herkese/bana sakın artislik yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 8 Mart 2012; 23:41:17 >

• asus n55sf-1194v yi 2200tl ye nerden aldin? benim hatirladiğim o ürün vatanda en son 2300 lerde %25 indirimle kapatmişti ve o ürünü çok takip ettim o fiyata ben hiç rastlamadım. eğer dediğin ürün teşhir ürünüyse laf yok ama 2200 tl ye zor bi ürün normal piyasası 2700tl lerdedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

quote:

i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    gt540m ooooowwwwwww

Kardeş Ne saçmalıyorsun bilmiyorum ama amacın belli.
    fakat burda benim bir cihazı ucuza almamı sağladıktan sonra, istediğin kadar menfaatin olsun. problem değil. hatta büyük biri ticari başarıdır yaptığın.

Eğer 1400 tl civarına i5 model alabilirseniz gerçekten benide ekleyin demiştim.
    ama bu paradan bir kuruş fazla para vermeyeceğimi de belirtmiştim
    halada diyorum.

kaç zamandır sadece seyrediyorum.
    Forumda sen dahil çoğu kişi gayet lakayt ve saçma sapan konuşmaya başladı. Ergen, lisesi muhabbeti almış başını gidiyor.

bir arkadaş vardı. bu paralara alamazsınız diyen, haklıydı. haklı olduğunu herkesten çok biliyordun.
    Çünkü rahatsız ediyordu değil mi

Sen öncelikle 1600 liraya i7 den başladın. şimdi 1900 tl ye bu cihazı almaya çalışıyoruz diyorsun. Sence bir tutarsızlık yok mu?

şimdi okuyorum 1900 liraya i7 li modeli almaya çalışıyoruz diyorsun. ki muhtemelen nakit para bu dediğin
    hani 1400 liralar, hani 1600 liralar. bu cümleyi kurarken hiç mi rahatsız olmuyorsun?
    bu kadar dandik bir kasa, dandik klavyeli bir ürünü nakit 1900 liraya ucuza mı almış olacaksın?

şuan +64 gb ssd li lenovo bu paralara
    asus n55sf-1194 modeli şuana kadar yapılmış en iyi f/p ürünü. tasarımı, kalitesi, full hd ekranıyla kusursuz bir cihaz.
    geçen haftalarda 2200 liraya 10 taksitle almıştım.
    ki yok satıyor şuanda.

zamlar vs, sadece mart ayına özgü değil.

2. si ise harddisk ve ram fiyatları yükselmiyor. yükselmesi için bir sebep yok.

Dolar uzun zamandır yükselmiyor. 1900 liralardan 1750 liralara düştü.

uzakdoğuda ki sel felaketinden dolayı 100-200 lira aralığındaki diskler birden 400 lira civarlarına çıkmıştı aylar önce. fakat şimdi eski fiyatlarına düşüyor.

ram konusuna gelince, birkaç ay önceki fiyatlarla yeni fiyatları kıyaslarsan sevinirim.

bu arada lütfen herkese artislik yapma...

bu beklentıyı bız yarattık sız degıl bılmem farkında mısın? :)

tmm i7 1600 e gelseydı efsane olacaktı harbıden ama olmadı yapmadılar 100 kısı olcaz dedık ona ragmen bellı bır fıyatta kaldılar benm yapabılcegım bısey yok ıcımde cok rahat ısteyen alır ıstemeyen gıder dedıgın modellerı alır bız kımsenın kafasına sılah dayayıp alcaksın demıyoz benm elımden gelen bu daha ıyısını yapabılen varsa buyursun :)
    i5 i 1400 tl ye dedık ewt bunda da bız ınsanları beklentıye soktuk sonucta ornegın pcdepoda taksıtle 2000 tl ye satılan bır bılgısayarı taksıtle 1650 ya da 1700 tl ye almak basarısızlık degıldır :D ya da sanalmarketımde 2400 tl ye satılacak olan bılgısayarı 1900 tl ye getırmek basarısızlık degıl
    o verdıgımız fıyatlar eskı serıdekı stoklar uzerınden verılen fıyatlardı
    2400 tl lık bılgısayarı 1900 tl ye getırmek basarısızlıksa eyw ben en basarısız ınsanım haklısın kardesım ozur dılıyorum senden, 500 lıracık ındırım yaptım 1000 lıralık ındırım yapamadım
    buyuksun kralsın ver elını opeyım abi.
    ordan elestırmek ne kadar kolay degıl mı?
    yapamadın, 1400 dedın bende alıcaktım ama yapamadın hadı gel elestıreyım senı.
    madem benmkı basarısızlık sen gel daha ıyısını yap.
    eger daha ıyısını yapamıyosan da ordan konusmucaksın arkadasım
    BENI ELESTIREBILMEN ICIN BENDEN IYISINI YAPIP AL KARDESIM BEN DAHA IYISINI YAPTIM DEDIGIN ZAMAN BEN DE SANA BOYLE KONUSMAM
    AMA KALKIP 1400 DEDIN INSANLARI BEKLENTIYE SOKTUN YAPAMADIN DERSEN ORDAN KILINI KIPIRDATMADAN IZLEDIGINI TAKIP ETTIGINI KENDIN SOYLEDIN
    MADEM BEN BASARISIZIM BUYUR SENDEN DAHA IYISINI GORELIM

DEDIGIM GIBI:

BENI ELESTIREBILMEN ICIN BENDEN IYISINI YAPMAN LAZIM YAPAMIYOSAN ELESTIRIRSIN AMA BOLE YOK HIC MI RAHATSIZ OLMUYON HIC MI BILMEM NE OLMUYO DERSEN OLMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poker_Face

asus n55sf-1194v yi 2200tl ye nerden aldin? benim hatirladiğim o ürün vatanda en son 2300 lerde %25 indirimle kapatmişti ve o ürünü çok takip ettim o fiyata ben hiç rastlamadım. eğer dediğin ürün teşhir ürünüyse laf yok ama 2200 tl ye zor bi ürün normal piyasası 2700tl lerdedir.

2 hafta önce vatanda, %25 indirimle 2224 etiket fiyatı vardı. kur düştüğü için kasada 2200 lira aldılar.
    Yeni gelmiş ve hepsi o gün tükenmişti. Son cihazı ben aldım.
    ki teşhir ürünü 2. el bile değil benim gözümde 5. eldir. 1500 liradan fazla vermezdim doğrusu. 50-100 lira için teşhir ürünü sakın alayım deme.
  • sürekli kendi çekilişlerinizi yeni bahanelerle süsleyerek örtmeye çabalamanız bende iki ihtimalin varlığını düşündürüyor.
    Ya vazgeçmediğiniz bir menfaatiniz var yada gururunuza yenik düştünuz.

Bence artık çekilin bu isten. 2.sinif bir markayı herkesin istediği bulunmaz Hint kumaşı gibi göstererek arz talep dengesini gereksiz yere bozup fiyatı sisirtiyorsunuz.

Yapamadık özür dileriz demek bence forumda size daha çok saygınlık kazandiracaktir.

• Her yerde 1900 12 ay taksitli fiyatı satılırken ben 12 ay taksitle 1650 vade farkıyla alıcam.Bazı erqenler gelip burada o kadar etmez diyecek.Kendi söylediğini anlamıyor gelmiş burda alacak arkadaşların kafasını karıştırmaya çalışıyor.Gereksiz muhabbet yapma artık.Almıcaksan alma alacaklar içinde mani olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 8 Mart 2012; 23:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregma

sürekli kendi çekilişlerinizi yeni bahanelerle süsleyerek örtmeye çabalamanız bende iki ihtimalin varlığını düşündürüyor.

Bence artık çekilin bu isten. 2.sinif bir markayı herkesin istediği bulunmaz Hint kumaşı gibi göstererek arz talep dengesini gereksiz yere bozup fiyatı sisirtiyorsunuz.

Yapamadık özür dileriz demek bence forumda size daha çok saygınlık kazandiracaktir.

MSI mi 2. Sinif ? :)

• Ayrıca artık alacak 100 kisi olduğu iddasıda inandırıcılığını yitirdi. Bu topigi okuyanlardan mevcut şartlarda 100 müşteride çıkmaz artık hayal kurmayın.
  • quote:

sürekli kendi çekilişlerinizi yeni bahanelerle süsleyerek örtmeye çabalamanız bende iki ihtimalin varlığını düşündürüyor.

bu gün tüm şirketleri aradım hiç birinde 15 ten fazla makine yoqtu ön sipariş bile alamıyorlardı bir çoğu . Heralde stok konusunda yazılan mesajları hiç okumadınız . Sizde gören körsünüz . Rahat olun devam edin lütfen . Siz mükellef değilsiniz körsünüz çünkü .

• quote:

siz neden ısrarla cekılın bu ısten deyp duruyorsunuz bu da bende celıskı doguruyo?
    acaba ben cekıldıkten sonra bu adamları toplayıp kafanızda olan baska bı seyı mı hayata gecırceksınız?
    ha dıyorsan ben daha ucuzunu bulucam daha erken getırıcem dıye senden almazsam ne olayım. ama yapamazsın sende o kapasıte yok kapasıte olsa bıle hadı bı ıhtımal stok yok alamazsın :D
    ben bu ıse basladım tek bır fırmayla degıl 50 tane fırmayla gorustuk her fırmadan fıyat aldık suan daha ucuzu cıksın ordan alırız.

madem 2. sınıf bır marka neden forumda cogu yerde en iyi f/p urunu olarak gozukuyor?

ya da bu 150 kısı mal mı 2. sınıf bı markanın pesınden kosuyo?

ben saygınlık ıcın yapmıyorum bu ısı kendıme ve bu ıse beraber basladıgım benımle olan adamlarla bırlıkte ucuza almak ıcın ugrasıyorum. sızın ne dusundugunuz acıkcası hıc bıtarafımda degıl.

biz ucuza alalım sonra gecıp karsınıza noldu dıye gulup eglenıcez sızınle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 9 Mart 2012; 0:04:51 >

• quote:

i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    gt540m ooooowwwwwww

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-324773-z570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59184

Vatanın %25 indirimiyle 10 taksit 3 ay önce 2 ay taksit ertelemeli 1399 liraya aldım.
    Son vatan indiriminde (10 gün önce civarlarındaydı sanırım) 1299 liraya satıldı 10 taksit, 2 ay fakat erteleme yok.

Burayı takip ettiğim ve adımı yazdırdığım için sonucu görelim dedim, indirimden ziyade; almayanlara, tereddütte bulunanlara, ... verdiğiniz tepki 100 - 500 liraya katlanılır değil, özelden de bu konuya değinmiştim. Tavırlarınız çok itici. Çok bunaldığınız sizi hak sahibi yapmasın. Organizasyonun artısı, alacağınız hayır duaları, mutlu sonu hep beraber görmemiz, ... fedakarlık ister, dizginlenmiş sinirler ister.

Olumsuz yazmayıp, pozitifliği elden bırakmayınız lütfen. Asıl listeye yazılıp yazılmama konusunu tavırlara ve pazar gününe kadar ki gelişmelere göre belirleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

quote:

Sony, asus, Toshiba varken msi sizce kaçıncı sinif.

• quote:

Orijinalden alıntı: sereye

quote:

i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    gt540m ooooowwwwwww

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-324773-z570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59184

Vatanın %25 indirimiyle 10 taksit 3 ay önce 2 ay taksit ertelemeli 1399 liraya aldım.
    Son vatan indiriminde (10 gün önce civarlarındaydı sanırım) 1299 liraya satıldı 10 taksit, 2 ay fakat erteleme yok.

Burayı takip ettiğim ve adımı yazdırdığım için sonucu görelim dedim, indirimden ziyade; almayanlara, tereddütte bulunanlara, ... verdiğiniz tepki 100 - 500 liraya katlanılır değil, özelden de bu konuya değinmiştim. Tavırlarınız çok itici. Çok bunaldığınız sizi hak sahibi yapmasın. Organizasyonun artısı, alacağınız hayır duaları, mutlu sonu hep beraber görmemiz, ... fedakarlık ister, dizginlenmiş sinirler ister.

Olumsuz yazmayıp, pozitifliği elden bırakmayınız lütfen. Asıl listeye yazılıp yazılmama konusunu tavırlara ve pazar gününe kadar ki gelişmelere göre belirleyeceğim.

bu bılgısayarı benm tavrım ıcın mı alıcaksın yoksa kendın ıcın mı?
    soyledıgın sey o kadar sacma kı suan soktayım :D
    benm tavrım ıcın almıcaksan alma sankı bılgısayarı alınca bana ıyılık yapmıs olacaksın oyle bır konusuyorsunkı :D

sen almazsan senın yerıne bır baskası alır ya da 99 kısı olur napalım :D

sen almıyosun dıye bu toplu alım ıptal olcak degıl :D

kusura bakma da gercekler bunlar ne sen bu bılgısayrı benm ıcın alcaksın ne de sen almıyosun dıye bız bu ısten vazgecıcez :D umarım bunun farkındasındır

• quote:

quote:

quote:

ndn o zaman 2. sınıf ya da saydıgına gore 4. sınıf bı markanın pesınden kostun takıp ettın?
    1400 olsaydı alıcaktım dıye kendın soyledın?
    kendınle celısmeden konus arkadasım boyle pek ınandırıcı olmuyo bılıyon mu

• quote:

quote:

quote:

anakartta 2 marka vardir msi ve asus , saydiginiz bilgisayarlarin tek farklari anakartlari icindeki parcalarin markalari asagi yukari aynidir ve msi notebook alarak msi anakarti tercih etmis olursunuz. Ve msi a 2. Sinif deme sebebinizide anliyorum "msi da neymis toshiba dururken" dusuncesi. Ama msi bircok alanda asusun bile kafasina vermis durumdadir taiwan malidir. Sadece populer degildir. Asus sony ve toshiba gibi somurgen degildir. Ayni ozelliklerde bir asus 3000 liradan basliyor. Umarim anlattim

• quote:

quote:

siz neden ısrarla cekılın bu ısten deyp duruyorsunuz bu da bende celıskı doguruyo?
    acaba ben cekıldıkten sonra bu adamları toplayıp kafanızda olan baska bı seyı mı hayata gecırceksınız?
    ha dıyorsan ben daha ucuzunu bulucam daha erken getırıcem dıye senden almazsam ne olayım. ama yapamazsın sende o kapasıte yok kapasıte olsa bıle hadı bı ıhtımal stok yok alamazsın :D
    ben bu ıse basladım tek bır fırmayla degıl 50 tane fırmayla gorustuk her fırmadan fıyat aldık suan daha ucuzu cıksın ordan alırız.

madem 2. sınıf bır marka neden forumda cogu yerde en iyi f/p urunu olarak gozukuyor?

ya da bu 150 kısı mal mı 2. sınıf bı markanın pesınden kosuyo?

ben saygınlık ıcın yapmıyorum bu ısı kendıme ve bu ıse beraber basladıgım benımle olan adamlarla bırlıkte ucuza almak ıcın ugrasıyorum. sızın ne dusundugunuz acıkcası hıc bıtarafımda degıl.

biz ucuza alalım sonra gecıp karsınıza noldu dıye gulup eglenıcez sızınle

F/p yani fiyatına göre iyi performansli olması bir ürünün markasını 1. Sinif yapmaya yetmez. Keza son bahsettiginiz şartlar ve fiyatlar artık bu ürünü f/p urunu olmaktan çıkarıyor.
    Bende ürün alırken f/p gözetirim yoksa buralarda sizinle konuşuyor olmazdım .
    Forum uyelerini hafife alıyorsunuz. Her proje başarıyla sonuçlanacak yada her fikir hayata geçecek diye birsey yok.olmuyorsa olmuyordur

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.