Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: bregma

Artik gulerek izlemeye basladim bu topigi.
    Buradan 1-2 kisi bedava bilgisayar alacak diye 100 kisi normal fiyatından bilgisayar almaya ikna olacak. Biryandan ucuz aldığına inanacak. . beklersen fiyatlar artacak masalıyla gaza gelirken en az 1 ay sonra ürüne kavuşacak.

Teknolojide 1 ay beklemek demek fiyatın düşmesi demek.bu bize yansimayacaksa bilin bakalım kime yansıyacak.

100 adet İpad2 2 gün önce 10k € daga pahaliydi.

1600tl ye bu cihazı(i5) değil 1 ay , 2 ay sonra bile alamazsın.
    şuan en ucuz fiyat 1775tl havale indirimiyle, ve onlarda hemen teslim yapmıyor.

http://pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html
    1750 tl ama sizin 1 ay sonra alacağınızı düşünürsek o zamana zaten fiyatlar inecek daha iyi ürünler çıktığı için ayrıca 24 saatte stoktan gönderi yazıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

@bregma
    tamamen katılıyorum şuan i5 için verilen fiyat normale göre 100 tl az i7 için söylenen de hiç indirim yok üstüne iki üründe de 1 ay bekleme var
    i7 de win 7 varmış olsa ne işe yarayacak herkez kendi ultimate sürümünü kurup kullanabiliyor zaten orjinal win 7 ye göre daha fazla özellikli olarak
    Sözde fiyat artacakmış, 1 ay sonra piyasada 640m li ürünler olmaya başlar doğal olarak şuana göre fiyatlar düşecektir adamların dediğine göre düşmeyip artacaksa 640m li modeli 3000 e mi satacaklar

i7 yi şuanda 1900 e alabılecegım bır yer soyle hemen sıparısı verıyorum sen sankı suanda alabılıyosun :D

anlatın anlatın cok heyecanlı oluyor

bız bılgısayarlar geldıgınde catır catır oynarken sızi bir baska karalama kampanyasında gelen bılgısayarlarımızla takip edıyor olacagız

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

@bregma
    tamamen katılıyorum şuan i5 için verilen fiyat normale göre 100 tl az i7 için söylenen de hiç indirim yok üstüne iki üründe de 1 ay bekleme var
    i7 de win 7 varmış olsa ne işe yarayacak herkez kendi ultimate sürümünü kurup kullanabiliyor zaten orjinal win 7 ye göre daha fazla özellikli olarak
    Sözde fiyat artacakmış, 1 ay sonra piyasada 640m li ürünler olmaya başlar doğal olarak şuana göre fiyatlar düşecektir adamların dediğine göre düşmeyip artacaksa 640m li modeli 3000 e mi satacaklar

i7 yi şuanda 1900 e alabılecegım bır yer soyle hemen sıparısı verıyorum sen sankı suanda alabılıyosun :D

bız bılgısayarlar geldıgınde catır catır oynarken sızi bir baska karalama kampanyasında gelen bılgısayarlarımızla takip edıyor olacagız

2050 tl pcdepo da var sende üstteki mesajların birinde tahminen 1980 gibi fiyatı olacağını tahmin ediyorum demiştin

• quote:

artı sana sunu soyleyeyım cahıl cahıl konusuyosun, bu stoklar bıttıkten sonra turkıyeye gelecek olan stokta gelen butun i7 lerde ısletım sıstemı olacak sen ıstesende dos olarak gelmıcek fabrıka cıkıslı ole olcak
    karalamaya calısırken azıcık bılgılı olun barı be atıp tutarken once bı arastırın gelecek serı nasıl gelcekmıs dıye

• bu arada daha önceden ilgiyle takip ediyordum umduğum fiyatlar olsaydı bende ismimi yazdırmayı düşünüyordum ama 1 ay bekleme ve yeteri kadar indirim yok pek güzel değil aldığınız fiyatlarla şuanda elimize alabiliyor olsaydık yeterli indirim olmuş olurdu fazlasıyla
  • quote:

quote:

quote:

Buradan 1-2 kisi bedava bilgisayar alacak diye 100 kisi normal fiyatından bilgisayar almaya ikna olacak. Biryandan ucuz aldığına inanacak. . beklersen fiyatlar artacak masalıyla gaza gelirken en az 1 ay sonra ürüne kavuşacak.

Teknolojide 1 ay beklemek demek fiyatın düşmesi demek.bu bize yansimayacaksa bilin bakalım kime yansıyacak.

1750 tl ama sizin 1 ay sonra alacağınızı düşünürsek o zamana zaten fiyatlar inecek daha iyi ürünler çıktığı için ayrıca 24 saatte stoktan gönderi yazıyor :)

tuh yaaa bızım bu nasıl aklımıza gelmedı way anasını :D
    ama satın al a tıklayınca noluyo acaba denemedın heralde hıc
    vallahı helal olsun bız burda 100 tane adam gerızekalıyız hıc bırımızın aklına gelmedı bu

goruyon mu hacı nasıl dusunemedık bız bunu yaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@bregma

2050 tl pcdepo da var sende üstteki mesajların birinde tahminen 1980 gibi fiyatı olacağını tahmin ediyorum demiştin

quote:

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html
    aradım pc depoyu stoklarında yokmuş, p.tesi gelicek dedi.(yalan)
    fiyatı da görüyorsunuz.
    1575-1630 arası alıcaz biz dolar kuruna bağlı olarak.
    fiyat 100tl ucuz diyen arkadaşlar tekrar fiyat farkını görsünler buradan.

• quote:

quote:

artı sana sunu soyleyeyım cahıl cahıl konusuyosun, bu stoklar bıttıkten sonra turkıyeye gelecek olan stokta gelen butun i7 lerde ısletım sıstemı olacak sen ıstesende dos olarak gelmıcek fabrıka cıkıslı ole olcak
    karalamaya calısırken azıcık bılgılı olun barı be atıp tutarken once bı arastırın gelecek serı nasıl gelcekmıs dıye

Alıntıları Göster
    bundan sonraki stokların hepsinde win7 olabilir ona birşey dediğim yok ama şuan piyasada satılanlarda win7 yok arada 70tl pahalı sadece 1 ay beklemeye değecek mevla değil bu arada onlarda ek olarak win7 var orjinal kullanacaksın dersen de ultimate olmadığı için onu kaldırıp kendim kurarım gene hiç bir + sı olmuyor yani

• quote:

quote:

quote:

@bregma

ewt taksıtlı fıyatı ıcın demıstım gordugun sıtedekı taksıtlı fıyatı su olmasın sakın

2280 den 2364 e kadar cıkıyo kartına gore

• quote:

bu arada daha önceden ilgiyle takip ediyordum umduğum fiyatlar olsaydı bende ismimi yazdırmayı düşünüyordum ama 1 ay bekleme ve yeteri kadar indirim yok pek güzel değil aldığınız fiyatlarla şuanda elimize alabiliyor olsaydık yeterli indirim olmuş olurdu fazlasıyla

şimdi de işin gorulmedı dıye lekelıyosun dmı

ee kedı ulasamadıgı cıgere MUNDAR dermış haklısın sen de
  • amacım kampanyanıza laf sokmak değil böyle birşey yapmışsınız zor iş bayada uğraştınız sizi tebrik ederim dediğim gibi iyi sonuç olsaydı bende ismimi yazdıracaktım anlaşılan karşı taraf da yeterli kadar indirim yapmıyor buda sizin suçunuz değil benim demek istediğim ortada çok sevinilecek rakamlar yok sonuçta 100 kişi diyorsunuz i5 1500 e yakın i7 de 1750 civarı olması lazımdı bana göre
  • @Rocker35-Uğur Düzenli ;

İyi akşamlar kusuruma bakmayın.. Bu MSI türkiye ana bayiisi yada distribitör firması Nerde istanbulda falan ben araştırdımda bulamadım.. Yada distribitör firması aracılığı ile alabiliyormuyuz nasıl yapabiliyoruz ?

Yoksa sanalmarketimden alacaz başka çare yok..
  • hocam i5 li model 759 dolar mi euro mu dolarsa 1369tl olması lazım ama yanlıs anlamadıysam yorumlar 1700tl ye ayarlandıgı hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

amacım kampanyanıza laf sokmak değil böyle birşey yapmışsınız zor iş bayada uğraştınız sizi tebrik ederim dediğim gibi iyi sonuç olsaydı bende ismimi yazdıracaktım anlaşılan karşı taraf da yeterli kadar indirim yapmıyor buda sizin suçunuz değil benim demek istediğim ortada çok sevinilecek rakamlar yok sonuçta 100 kişi diyorsunuz i5 1500 e yakın i7 de 1750 civarı olması lazımdı bana göre

tmm dedıgını anlıyorum ama bır de soyle bır durum var fıyatlar artıyor dunden berı bunu anlatmaya calısıyorum ama ısrarla anlamamakta dırenıyor bazı arkadaslar.

1. i5 1500 e yakın olmalı demıssın ok guzel.
    peki benm aldıgım rakam 1500 den cok mu uzak? dolar kuruna baglı olarak 75 tl fark edıyo o da 12 taksıtte aylık 6 lıra farkeder
    2. si i7 1750 tl cıvarı olması lazımdı bana gore dıyosun al adamlar bızım 1900 e getırtmeye calıstıgımız bılgısayarı kaca satıyo

http://www.sanalmarketim.com/urun/0f8e96318dd7845bfcf6ba5ef7f7e568/MSI-GE620DX-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Win-7-Prem.

bunda bızım yapacagımız bısı yok hdd fıyatları ram fıyatları asırı sekılde artıyomus keske artmasaydı bu fıyatları ben arttırmıyorum benm hdd fabrıkam ya da ram fabrıkam olsa yanı fıyatların arttıran kısı ben olsam emın ol burda i5 i 200-300 lıra ucuza alayım dıye kırk takla atmazdım
    gıder msi ın 5000 tl lık bılgısayarını alırdım burda bu muhabbete gırmezdım
    ama sartlar bunu gerektırıyo babam fabrıkator degıl ben de aylık 10 bın tl maasla calısmıyorum
    o yuzden elımden geldıgınce kendı butceme gore bu bılgısayarı en ucuz nasıl alırım ve bu kadr adama nasıl aldırırım dıye ugrasıyom
    ınsanlar bılıp bılmeden cok atıp tutuyorlar yok birileri bedava bılgısayar alsın dıye 100 lıra ıcın bılmem kac ay beklıceksınız yok ole olcak yok bole olcak dıye camur atmak cok kolay ben de atarım
    ama bu kısılıkle alakalı bı durum benm yetısme tarzım bu degıl, ben bole bı ıs yaptım dıye bı plaket bı madalya ya da bı bılgısayar ıstemıyom arada fevrılesıyom daralıyom o da cok normal gunde 10 yerı arıyom hala fıyat alıyom nasıl daha erken nasıl daha ucuza getırırız dıye ugrasıyom hala pentayı arıyom artık adamlar illallah ettıler ısteyen yarın pentayı arayıp msi toplu alım yapcaz dıyıp telefondakı adamın ses tonunu ve konusma tarzını ogrenebılır adamlar bıktı artık hergun benmle konusmaktan nasıl daha erken gelır dıye soruyom bı ipucu yakalamaya bı bılgı almaya calısıyom elımden geldıgı kadr da yapıyom ama son kullanıcı oldugum ıcın fazlası yok
    sımdı bayıyı devreye soktum ondan bılgı alıyorum onun ıcın suanda dırek msi türkiyeyle irtibattayız bayı kadını bıle illallah ettırdım sımdıden
    butun bunlar ne ıcın? manyak mıyım ben? ne ıcın yapıyorum bunları?
    bı dusunun once, leke atmak karalamak cok kolay. bunu herkes yapar. ama onemlı olan erdem; tebrık edebılmektır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

hocam i5 li model 759 dolar mi euro mu dolarsa 1369tl olması lazım ama yanlıs anlamadıysam yorumlar 1700tl ye ayarlandıgı hakkında?

+kdv
    bızım ulkemız vergı ulkesı unuttun mu yoksa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 8 Mart 2012; 22:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

@Rocker35-Uğur Düzenli ;

İyi akşamlar kusuruma bakmayın.. Bu MSI türkiye ana bayiisi yada distribitör firması Nerde istanbulda falan ben araştırdımda bulamadım.. Yada distribitör firması aracılığı ile alabiliyormuyuz nasıl yapabiliyoruz ?

Yoksa sanalmarketimden alacaz başka çare yok..

distribütör penta bılgısayar bız de oyle alıyoruz zaten fakat penta bılgısayarın son kullanıcıya dırek satısı yok bunu kendı bayılerı aracılıgıyla yapıyor bız de en uygun fıyatı veren bayıyle anlastık fıyat aldık
    sanalmarketımden alma konusuna gelınce alabılırsınız tabı ama onların ellerınde de en fazla 10 tane bılemedın 15 tane bılgısayar kalmıstır benm elımdekı lıstede yaklasık 150 kısı bu bılgısayarı alacagını belırtmıs ısım yazdırmıs bunların 50 tanesı vazgecse kalan 100 kısıden 10 tanesı sanalmarketımden alsa kalan 90 kısı nerden alcak hıc bılmıyorum mecbur bekleyecekler
    zaten ılk partı olarak 70 tane bılgısayar gelmıs bunun 30 tanesını sanalmarketım almıs olsa 40 tane bılgısayar kalır onlarıda eksen bılgısayar nova bılgısayar ereyon pcdepo kendı aralarında 7 ser 8 er tane olrak paylastı heralde bu stoga benım aklım ermedı
    ama dedıgım gıbı martın sonunda cok buyuk bır stok gelıcekmıs ve o stokta herkes alabılecek bız de o stogu beklıyoruz ordan alcaz ama arkdaslar hala 1 ay beklıcek dıyor
    bız 1 ay beklıcez ama ucuza alcaz 100 lıra dıyonuz o kdr degıl daha fazla ama 100 lıra bıle olsa ucuza almıs olacagız
    hadı fıyat artmadı dıyelım ama suanda stok olmadıgı ıcın sız de o tarıhı beklıceksınız mecbur ya da 30 unuz sanalmarketımden aldıktan sonra kalan 70 kısı mecbur o stogu beklıcek cunku baska yerde yok
    farkımız ne olacak?
    sımdı burdan soylenıyosunuz 1 ay bekleyıp 100 lıra mı ucuza alcanız dıye ama sız de 1 ay beklıceksınız ama bızden 100 lıra daha pahallıya alcanız o ne olcak :D
    aranızdan cabuk davranan 30 unuz sımdıkı stoktan alcak ama sımdıkı stok yeterlı degılkı herkes alamıcak ıllakı martın sonundakı stogu bekleyenler olacak belkıde o bekleyıp bızden 100 lıra bıle olsa pahallıya alacaklardan bırısıde sız olcaksınız :D kım bilir :D

• Ben anlamıyorum bu nedir arkadaşım adam daha ne yapsın bu kadar uğraşmış didinmis emek sarf etmiş hala begendirememis insanımızı beyler kendinize gelin camur atıp durdunuz adamı tefeci yapmadığınız kaldı işine gelen bu fiyata alır zorla begendirmiyoruz kimseyi burda çok biliyorsanız yapsaydiniz.
  • ya da bu bedelı odemeye beklemeye dayanamıcaksınız 1575 tl ye gt540m li full hd olmayan 5400 rpm hdd li orta sevıye bır bılgısayar alacaksınız baska da bısı olmucak
    ama pardon sız hemen alıcaksınız dmı bız 1 ay beklıcez :D koskoca 1 ay :D

ama o sımdı bekledıgımız 1 ayla, sız 2 yıl sonra aldıgınız bılgısayarla fılm bıle izleyemez hale geldıgınızde bız gt635m ekran kartımızla yenı cıkan oyunları orta sevıyede de olsa oynayabılcez

o kadarda farkımız olsun ama dımı sonucta bız koskoca 1 ay bekleyenlerdenız
  • quote:

ya da bu bedelı odemeye beklemeye dayanamıcaksınız 1575 tl ye gt540m li full hd olmayan 5400 rpm hdd li orta sevıye bır bılgısayar alacaksınız baska da bısı olmucak
    ama pardon sız hemen alıcaksınız dmı bız 1 ay beklıcez :D koskoca 1 ay :D

ama o sımdı bekledıgımız 1 ayla, sız 2 yıl sonra aldıgınız bılgısayarla fılm bıle izleyemez hale geldıgınızde bız gt635m ekran kartımızla yenı cıkan oyunları orta sevıyede de olsa oynayabılcez

o kadarda farkımız olsun ama dımı sonucta bız koskoca 1 ay bekleyenlerdenız

hocam ödemeyi ne zaman yapacaz bu konu hakkında bilgi aldın mı?

• bakın sıze cok guzel bı bılgısayar buldum
    i5 owwwww
    6gb ram ooooooowwww
    1366x768 çözünürlük owwwwww
    gt540m ooooowwwwwww
    500gb 5400 rpm ooooooowwwwwww
    hem de fredos oooooooowwwww

http://pcdepo.com/lenovo-z570am-59-321013-notebook-urun6993.html

fıyatı da havale ıle : 1,357.01 TL
    12 taksıtle 1530 tl den baslıyo gıdıyo

HEM DE STOKTA VAR HEMEN KOSUN ALIN!

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.