Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahrakt

bu arada sanalmarketime baktım. benim sipariş ettiğim i7 free dos tu şimdi windowslusu gelmiş ve arada 300 tl civarı fark var. bu oalyı başlatan arkadaşların dediği gibi bu siparişi aldınız aldınız yoksa windowslusunu almak zorunda kalcaksınızki fiyat farkı bütçeyi bayağı sarsar. bakalım bizimkisi gelecekmi :(

http://www.sanalmarketim.com/urun/0f8e96318dd7845bfcf6ba5ef7f7e568/MSI-GE620DX-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Win-7-Prem.

bunu dıyosun galıba kardesım

2400 luk bılgısayarı 1900 e begendıremıyoz ve 100 lıra ındırım yapılmıs dıyenler var ya bı tek o koyuyo bea

• http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos
    Burada da ön sipairş verilir diyor bizim istediğimiz i7 model. İlginç hem windowslu hem freedoslu olarak var bu model.
  • arkadaslar bu arada herkes en bastan ısımlerını yazdırsınlar lısteye, kesın lısteyı yapıyorum en garantı olanlar bıle yazdırsın tekrar fıyatlar belırlendıkten sonra kımler vazgectı kımler alacak gorelım beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos
    Burada da ön sipairş verilir diyor bizim istediğimiz i7 model. İlginç hem windowslu hem freedoslu olarak var bu model.

freedoslu olan martın ılk partısınde gelen urun
    ısletım sıstemlı olan sonradan uretılen martın son partısınde bızım de alacagımız partıde olan uretım
    haftaya sanalmarketımın elındekı 25-30 stok bıtecegınden ısletım sıstemlı olanı onsıparıse acacaktır dıye tahmın edıyorum.

belkı sımdı martın sonunda gelen partıdekı bılgısayarların fıyatları artacak daha pahallı olacak ucuzlamasını beklemeyın derken ne demek ıstedıgımı anlayanlar olmustur.

ah bıde i5 lisini koysalar oraya 2000 lıradan da karsınıza gecıp gulsek sıze

fıyatlar artacak derken bosa konustugumuzu dusunuyodunuz alın bu sıze daha ılk ornek.

• quote:

http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos

evet ve bu sadece sanal marketimde. Diger sitelerede boylemi gelecek acaba ? Yada urun orjinalinde w7 yuklu degilde bunlar mi yukluyor.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam i7 li modelin havale olursa fiyatı ne olacak belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

quote:

evet ve bu sadece sanal marketimde. Diger sitelerede boylemi gelecek acaba ? Yada urun orjinalinde w7 yuklu degilde bunlar mi yukluyor.?

hayır martın sonunda buyuk bı stok gelıcek herkese yetecek kadar bız de o stoktan alıcaz ama o zaman gelecek bılgısayarlar pahallı olacak ılk ornegını gordunuz cunku hdd ve ram fıyatları hergun artıyor en basıtınden hepsıburada dan ya da vatandan harıcı hdd fıyatlarını hergun kontrol edın anlarsınız demek ıstedıgımı.

suanda nasıl i7 lı ısletım sıstemlı gelıyosa fıyatı ona gore artıyosa
    i5 li modelde de hdd 500 gb olacak ama 7200 rpm sorun yok yanı bız de o partıden gelen bılgısayarlardan alcaz.

ama sızın karıstırdıgınız nokta su ki:

suankı i5 fıyatlarına gore yaptıgımız ındırımı begenmıyosunuz ama bızım alacagımız i5 li bılgısayarlar martın son partısınde gelecek olan bılgısayarlardır onların fıyatları artacak belkıde 1800-1900 den asagı hıc bıyer satamayacak bılmıyorum belkıde taksıtle 2000 tl ye dayanacak (kı suanda pcdepo taksıtlı 2000 e dayanmıs)

ıyı dusunun arastırın ıstersenız pentayı arayın sorun pazar gecesıne kadar ısımlerınızı yazdırın yazdırmazsanız cok pısman olcaksınız fıyatlar dusmucek artcak bunu herkes gormustur heralde artık.

• quote:

quote:

İnternetten indirmişler win7 bi de loaderı çakmışlar sağlam bir şekilde windowslu diye fazladan 200-300tl para istiyorlar

• quote:

quote:

quote:

İnternetten indirmişler win7 bi de loaderı çakmışlar sağlam bir şekilde windowslu diye fazladan 200-300tl para istiyorlar

kardesım martın sonunda gelecek olan serı ısletım sıstemlı gelcek
    adamlar bunu ogrenmısler sımdıden koymuslar dedıgım gıbı suankı bı turlu gelemeyen stoklarını 1 hafta ıcınde bıtırırler sonra bıten serı dos lu olarak gelmıcek bıdaha ısletım sıstemlı gelcek haftaya da ısletım sıstemlı olanı acarlar onsıparıse ohh 2400 2400 ındırırler cebe :D

arada 500 lira var ıyı dusunun

• Valla arkadaşlar alacak olanlar varsa bu modeli ve bu kampanyayı teperse sabırsızlığının aceleciliğinin kurbanı olur. İleride pişman olmanız muhtemel. Yine iyi düşünün hemen kampanyaya girmekte de acele etmeyin ille de alın demiyoruz ama iyi düşünün diyorum o kadar. Beni tedirgin eden tek nokta donanım fiyatlarının düşmesi, ivy bridge işlemcilerin çıkıp sandy bridge'leri piyasadan silmesi falandı ama araştırdığın kadarıyla durum beklenildiği gibi olmayacak. Sırf daha iyi bir dahili ekran kartı için millet niye fazladan işlemciye para versin. Ha 22nm üretim dersin az ısınacak dersin orasını bilemem 300 lira fazladan verirsin az ısınsın diye ama 100 liraya çok iyi bir soğutucu da alabilirsin. İyi düşünün derim...
  • ya şu vazgeçilen soğutucu konusunda da bir ağız yoklansa çok iyi olur, dolar zaten düşüyor, cumaya kadar 1540 olur fiyatımız bence.. soğutucudan da 40 tl kar etsek, gönül rahatlığıyla buraya 1499 dedik öyle oldu denebilir.. ha olmasa yine almayı düşünüyorum, sadece cumayı bekliyorum, dolar ne alemde olacak acaba diye :)
  • sanalmarketimden önsipariş verenler var mı ? hala önsipariş alınıyor. demekki hala bitmemiş..

nezaman gelecekms kesin sanalmarkete arayıp soran var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

sanalmarketimden önsipariş verenler var mı ? hala önsipariş alınıyor. demekki hala bitmemiş..

ben i7 için verdim daha yeni mail atışlar. cumartesi yada pazar kargoya verilecek diye . ama organizatör arkadaşın dediği gibi bu sınırlı sayıda galiba zira adamlar windos işletim sistemlisini eklemişler gün. ( pazar gübü skyrim oynarım hevesim söndü :( X1550 ekran kartıyla işkenceye devam :(
  • ben aradım deemin adam gümrükte sıkıntı var dedi. hala önsipariş aldıklarına gore yeterli sayıda var demek
  • quote:

ben aradım deemin adam gümrükte sıkıntı var dedi. hala önsipariş aldıklarına gore yeterli sayıda var demek

doğrudur. ama pek fazla odluğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrakt

quote:

sanalmarketimden önsipariş verenler var mı ? hala önsipariş alınıyor. demekki hala bitmemiş..

ben i7 için verdim daha yeni mail atışlar. cumartesi yada pazar kargoya verilecek diye . ama organizatör arkadaşın dediği gibi bu sınırlı sayıda galiba zira adamlar windos işletim sistemlisini eklemişler gün. ( pazar gübü skyrim oynarım hevesim söndü :( X1550 ekran kartıyla işkenceye devam :(

bunun sınırlı sayıda oldugunu ben ılk pazarlık ıcın sanalmarketıme maıl attıgımda soyledıler o zamanlar 25 kısıydık 25 kısı ıcın fıyat aldıgımda yuzde 2 ındırım yaparız demıslerdı ama 25 taneyı tek seferde gonderemeyız demıslerdı maıl hala duruyor.
    yanı stoklarında cok az mıktarda urun kaldı onsıparıs kapanıp stoklarda yazdıktan sonra en fazla 10 tane satarlar sonra stok bıttı derler cunku ellerınde o kdar var, buyuk ıhtımalle haftaya carsamba persembe stok bıttı dıceklerdır sonra mart sonundakı buyuk stogu beklıcekler onun ıcınde dıger gelecek olan modelleri koyacaklardır onsıparıse, i7 li modelı koydular zaten ki urun olmadıgı ıcın fıyatı boyle önsipariş acıldıgında, onsıparıs oldugu ıcın dusuk fıyattan koyup mart sonuna kadar fıyatı ınce ınce yukarıye cekeceklerdır zira suanda sanalmarketımdekı i5 li model ılk kondugunda 1780 tl lerdeydı suanda 1820 tl ye dogru gıdıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 8 Mart 2012; 16:50:11 >

• quote:

Ekleme: Yani sırf windowstan dolayı böyle bir fiyat farkı tamamen mantık dışı çünkü OEM Windows kullanılır hazır bilgisayarlar da bu da normal windowstan daha ucuzdur kaldı ki bizzat windowsu alıp ayrıyetten yüklesen yine bu kadar fark olmaz. Hiç mi bilgisayardan anlayan yok bu sanalmarketimde.

fıyat sadece wındowstan dolayı ole degıl, fıyatlar artıyor dostum bunu anlatmaya calısıyorum bende gelecek i5 li olanda bu fıyattan gelmıcek daha pahallıya gelcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html
    aradım pc depoyu stoklarında yokmuş, p.tesi gelicek dedi.
    fiyatı da görüyorsunuz.
    1575-1630 arası alıcaz biz dolar kuruna bağlı olarak.
    fiyat 100tl ucuz diyen arkadaşlar tekrar fiyat farkını görsünler buradan.

pcdepodaki i5 in 12 taksıtlı fıyatı 1980 lere gelıyo
    ama biz o fiyata i7 yi taksıtle alıyoz hala daha ucuzu arayanlar varsa pes vallahi

+10

• 5 takstli fiyatı 1792
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Ekleme: Yani sırf windowstan dolayı böyle bir fiyat farkı tamamen mantık dışı çünkü OEM Windows kullanılır hazır bilgisayarlar da bu da normal windowstan daha ucuzdur kaldı ki bizzat windowsu alıp ayrıyetten yüklesen yine bu kadar fark olmaz. Hiç mi bilgisayardan anlayan yok bu sanalmarketimde.

fıyat sadece wındowstan dolayı ole degıl, fıyatlar artıyor dostum bunu anlatmaya calısıyorum bende gelecek i5 li olanda bu fıyattan gelmıcek daha pahallıya gelcek.

PEKİ i7 de pahalı fiyattan mı gelecek bize yoksa indirimli mi olacak?
    tahmini w7 fiyatını da üstüne koyarsak 2000'i aşıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.