Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vade oraları bunlar galiba alacağımız firmanın GARANTİ DEĞİL AMA BÜYÜK İHTİMAL GENEDE GARANTİ CEVABI ROCKER35 AKŞAM VERECEKTİR.

Akbank Axess 6
    % 1,8
    Akbank Axess 9
    % 3,04
    Akbank Axess 12
    % 3,04
    Bankasya AsyaCard 8
    % 0
    Citibank Citibank 8
    % 6,13
    Citibank Citibank 12
    % 13,38
    Finansbank CardFinans 3 + 3
    % 1,19
    Finansbank CardFinans 7 + 3
    % 1,19
    Garanti Bankası Bonuscard 3 + 3
    % 1,5
    Garanti Bankası Bonuscard 6 + 3
    % 3,67
    Garanti Bankası Bonuscard 9 + 3
    % 4,95
    HSBC HSBC 6
    % 0
    HSBC HSBC 10
    % 2,91
    İşbankası Maximum 6
    % 1,73
    İşbankası Maximum 9
    % 4,05
    İşbankası Maximum 12
    % 5,9
    Türkiye Finans Türkiye Finans 4
    % 0
    Türkiye Finans Türkiye Finans 6
    % 1,25
    Türkiye Finans Türkiye Finans 12
    % 6,6
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 3 + 3
    % 3,67
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 6 + 3
    % 3,67
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 9 + 3
    % 4,31

Not: Penta izmir çankaya resmi ihtilatçının alacağımız firmanın adını bilmiyorum fakat bir tek bu firmada mail order vardı.Vede vade oranları....İzmir çankaya

World Kart 12 taksit 1650 Tl Aylık 138 Tl
    Bonus Kart 12 taksit 1655 Tl Aylık 140 Tl
    Axess kart 12 taksit 1625 Tl Aylık 135 Tl
    Maximum 12 taksit 1675 Tl Aylık 140 Tl

[color=#000000]Not: Fiyatlar 1 -2 lira daha aşağıdadır düz hesap olsun diye üst tamamladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 8 Mart 2012; 11:26:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

arkadaşlar vade oraları bunlar galiba alacağımız firmanın GARANTİ DEĞİL AMA BÜYÜK İHTİMAL GENEDE GARANTİ CEVABI ROCKER35 AKŞAM VERECEKTİR.

Akbank Axess 6
    % 1,8
    Akbank Axess 9
    % 3,04
    Akbank Axess 12
    % 3,04
    Bankasya AsyaCard 8
    % 0
    Citibank Citibank 8
    % 6,13
    Citibank Citibank 12
    % 13,38
    Finansbank CardFinans 3 + 3
    % 1,19
    Finansbank CardFinans 7 + 3
    % 1,19
    Garanti Bankası Bonuscard 3 + 3
    % 1,5
    Garanti Bankası Bonuscard 6 + 3
    % 3,67
    Garanti Bankası Bonuscard 9 + 3
    % 4,95
    HSBC HSBC 6
    % 0
    HSBC HSBC 10
    % 2,91
    İşbankası Maximum 6
    % 1,73
    İşbankası Maximum 9
    % 4,05
    İşbankası Maximum 12
    % 5,9
    Türkiye Finans Türkiye Finans 4
    % 0
    Türkiye Finans Türkiye Finans 6
    % 1,25
    Türkiye Finans Türkiye Finans 12
    % 6,6
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 3 + 3
    % 3,67
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 6 + 3
    % 3,67
    Yapı Kredi Bankası Worldcard 9 + 3
    % 4,31

Not: Penta izmir çankaya resmi ihtilatçının alacağımız firmanın adını bilmiyorum fakat bir tek bu firmada mail order vardı.Vede vade oranları....İzmir çankaya

World Kart 12 taksit 1650 Tl Aylık 138 Tl
    Bonus Kart 12 taksit 1655 Tl Aylık 140 Tl
    Axess kart 12 taksit 1625 Tl Aylık 135 Tl
    Maximum 12 taksit 1675 Tl Aylık 140 Tl

[color=#000000]Not: Fiyatlar 1 -2 lira daha aşağıdadır düz hesap olsun diye üst tamamladım

i7'li için kesin bir havale fiyatı yok sanırım, o nedenle buradaki bütün fiyatlar i5 için. taksitteki faiz oranları değişmeyecektir. i7'nin fiyatını tam öğrensek süper olacak

• Faiz haramdır.
  • http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html
    aradım pc depoyu stoklarında yokmuş, p.tesi gelicek dedi.
    fiyatı da görüyorsunuz.
    1575-1630 arası alıcaz biz dolar kuruna bağlı olarak.
    fiyat 100tl ucuz diyen arkadaşlar tekrar fiyat farkını görsünler buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlara tavsiyem boşu boşuna internette daha ucuzunu bulmak için uğraşmasınlar. bazı yerlerde 2000 lira civarı fiyatlar var ama stokta yok diyorlar. elde olmayan mala verdikleri fiyatın ne önemi var. pcdepo i7 nin fiyatına 1200 lira yazsa ne olacak hiçbir anlamı yok çünkü ellerinde mal yok. buradaki fiyatlar çok uygun. emeği geçenlere çok teşekkür ederim. i7 nin taksitli fiyatları kesileştiği zaman (yine çok uygun olacağını düşünüyorum) ne şekilde ödeme yapacağımıza da karar veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neod

elde olmayan mala verdikleri fiyatın ne önemi var.

Bizim durumumuzun da pek bi farkı yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanoglu -- 8 Mart 2012; 12:22:24 >
  • bu arada bıze yok mart basıydı yok mart ortasıydı yok mart sonuydu yok nısana sarktı dıyen arkadaslar

sanalmarketım topu topu 30 tane bılgısayarı martın ılk haftası stoklarda dıye dıye onsıparısle sattı
    sonra persembe stoklarda dedı

sımdı bılın bakalım ne yazmıs

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(Oyuncu-Paketi-Hediyeli)--Yeni-Model-

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-802xtr-i5-notebook-urun7302.html
    aradım pc depoyu stoklarında yokmuş, p.tesi gelicek dedi.
    fiyatı da görüyorsunuz.
    1575-1630 arası alıcaz biz dolar kuruna bağlı olarak.
    fiyat 100tl ucuz diyen arkadaşlar tekrar fiyat farkını görsünler buradan.

pcdepodaki i5 in 12 taksıtlı fıyatı 1980 lere gelıyo
    ama biz o fiyata i7 yi taksıtle alıyoz hala daha ucuzu arayanlar varsa pes vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 8 Mart 2012; 12:39:35 >

• rocker kardeşim eline ayağın sağlık bizim için epeyce uğraştın.fiyatı çok uygun ,taksit konusunda da mutlaka kolaylık göstereceklerdir.alacağımız yer güvenli olduktan sonra 1 ay beklenirde.beni sadece harddiskinin 500 e indirilmesi düşündürüyor. pazar gününe kadar süremiz varsa ben biraz düşüneceğim.sanal marketime gelince onlar salako sanıyor milleti herhalde :salı sallanır ,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar tatil bari 31 şubatta deselerdi de millet beklemekten kurtulsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: neod

elde olmayan mala verdikleri fiyatın ne önemi var.

Bizim durumumuzun da pek bi farkı yok aslında.

farkı var bence. bizim ki bir nevi ön sipariş ve fiyat belli. diğer mağazalara yeni mal geldiğinde fiyatın ne olacağı belli değil. ayrıca taksitli fiyatları da şimdiden 2200-2300 tl civarında
  • ödeme önce mi? sonra mı? Hala bilgi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

rocker kardeşim eline ayağın sağlık bizim için epeyce uğraştın.fiyatı çok uygun ,taksit konusunda da mutlaka kolaylık göstereceklerdir.alacağımız yer güvenli olduktan sonra 1 ay beklenirde.beni sadece harddiskinin 500 e indirilmesi düşündürüyor. pazar gününe kadar süremiz varsa ben biraz düşüneceğim.sanal marketime gelince onlar salako sanıyor milleti herhalde :salı sallanır ,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar tatil bari 31 şubatta deselerdi de millet beklemekten kurtulsaydı.

tmm kardesım dusun tabı ama 500 gb hdd yı o kdr da dert etme sonucta ılerde bı ssd takarsın ya da bi harıcı hdd ye bakar, 200 liraya 1 tb seagate cakarsın tmmdır
    onlar degısır kolay seyler onemlı olan ıslemcı ekran kartı onlarda sıkıntı yok

• Rocker35 kargoyu onlara kitle hocam :D 1650 geliyor zaten vade farkıyla xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

ödeme önce mi? sonra mı? Hala bilgi yok mu?

beklıyoruz
  • fiyatı beklediğimiz gibi olmasa da şuan f/p olarak en güzeli bu..ama geç gelecek olması ve 1500ü geçmesi pederin kafasını karıştırdı ve ilk basta veto etti :/ ama ikna etmeye çalışacam..
    acaba parasını şöyle bilgisayar gelmeden 1 hafta önce versek oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

rocker kardeşim eline ayağın sağlık bizim için epeyce uğraştın.fiyatı çok uygun ,taksit konusunda da mutlaka kolaylık göstereceklerdir.alacağımız yer güvenli olduktan sonra 1 ay beklenirde.beni sadece harddiskinin 500 e indirilmesi düşündürüyor. pazar gününe kadar süremiz varsa ben biraz düşüneceğim.sanal marketime gelince onlar salako sanıyor milleti herhalde :salı sallanır ,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar tatil bari 31 şubatta deselerdi de millet beklemekten kurtulsaydı.

Bence de 500Gb olayini hic dusunme ne yapaksin ki o kadar alani zaten benim su an kullandigim 320gb fazlasiyla ytiyor tabi 1tb lik harici var surekli kullanilmayacak olan arsiv orada. Harici o kadar bluraye oyuna ragmen yarim dolu. 500Gb gayet yeterli hem de 7200rpm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 8 Mart 2012; 14:00:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

bu arada bıze yok mart basıydı yok mart ortasıydı yok mart sonuydu yok nısana sarktı dıyen arkadaslar

sanalmarketım topu topu 30 tane bılgısayarı martın ılk haftası stoklarda dıye dıye onsıparısle sattı
    sonra persembe stoklarda dedı

sımdı bılın bakalım ne yazmıs

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(Oyuncu-Paketi-Hediyeli)--Yeni-Model-

ödemeyi bir hafta önceden yapmıştım ama hala ortada yok :( nerden duydum bu bilgisayarı. şimdiye gidip bir asus almıştım. 1300-1400 tl ye:( ne bilgisayarmış. sanki ölümsüzlük ilacı. :(

• bu arada sanalmarketime baktım. benim sipariş ettiğim i7 free dos tu şimdi windowslusu gelmiş ve arada 300 tl civarı fark var. bu oalyı başlatan arkadaşların dediği gibi bu siparişi aldınız aldınız yoksa windowslusunu almak zorunda kalcaksınızki fiyat farkı bütçeyi bayağı sarsar. bakalım bizimkisi gelecekmi :(
  • ben havale ile almak istiyodum para biriktirmiştim çok fark yok havale ile taksit arasında onun yerine biraz daha bekleyip monster mı alsam diyorum. Temmuzda teslim diyorlar çok acelem yok. http://www.monsternotebook.com.tr/P150EM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q61P150EM01.html hem ivy brige hem gtx 560m 4 usb portu 1600mhz msi dan iyi tarafları sanırım tek kötü tarafıda biraz ısınması olucaktır. İşlemci ivy brige bu modeldekinden çok fazla ısınıcağını sanmıyorum ama gtx 560m sömürür gibi geliyo bana enerjiyi.. Ne dersiniz sizce alınabilir mi? Yoksa ayakların yere bassın buda işini hayli hayli görür diyenlerdenmisiniz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yr_aSa

ben havale ile almak istiyodum para biriktirmiştim çok fark yok havale ile taksit arasında onun yerine biraz daha bekleyip monster mı alsam diyorum. Temmuzda teslim diyorlar çok acelem yok. http://www.monsternotebook.com.tr/P150EM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q61P150EM01.html hem ivy brige hem gtx 560m 4 usb portu 1600mhz msi dan iyi tarafları sanırım tek kötü tarafıda biraz ısınması olucaktır. İşlemci ivy brige bu modeldekinden çok fazla ısınıcağını sanmıyorum ama gtx 560m sömürür gibi geliyo bana enerjiyi.. Ne dersiniz sizce alınabilir mi? Yoksa ayakların yere bassın buda işini hayli hayli görür diyenlerdenmisiniz:)

Hocam oyun için alacaksan tabi ki monster.Düşünme bile.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.