Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın taksıt seceneklerını de duyurucam burdan ama cok fazla bır artıs olmucak bır de taksıt secenegı acık ısteyen ıstedıgı gıbı alır butun bankalarla anlasmalar mevcutmus taksıtte vade farksız olanlarıda belırtırız onlar sonrakı asama zaten onları dırek fırmayla, maille ya da telefonla arayıp, yapabıleceksınız fırma sonuna kadar herseye destek verıyor izmirde olanlar varsa gidip yüzyüze konusabılır pmden ulassınlar bana ısterlerse beraber de gıderız sorun degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Benim merak ettiğim tek şey var o da yeni modelde değişiklikler var mı? Var ise nelerdir? 500GB'a düşmüş diyenler var, yine hediyeler olacak mı çanta, mouse veya mouse pad falan bunlar detaylı bir şekilde öğrenilirse iyi olur. Hepimiz biliyoruz bu modelde ekran kartı değişti. Belki yine bir değişiklik olabilir sonuçta.

kutu ıcınden turkıyeye ozel canta cıkıyor, mouse ya da mouse pad cıkmıyor.
    mousepad zaten sanalmarketımın uydurması sanalmarketım logolu mousepadını hedıye olarak verıyor.
    işlemci ve ekran kartı dısındakı tek degısıklık hdd o da 750 degılde 500 olacak onunda sebebı hdd fıyatlarındakı barız artıs.
    ama 7200 rpm oldugu ıcın sıkıntı yok kı ılerleyen zamanlarda onun yerıne ssd takılabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Benim merak ettiğim tek şey var o da yeni modelde değişiklikler var mı? Var ise nelerdir? 500GB'a düşmüş diyenler var, yine hediyeler olacak mı çanta, mouse veya mouse pad falan bunlar detaylı bir şekilde öğrenilirse iyi olur. Hepimiz biliyoruz bu modelde ekran kartı değişti. Belki yine bir değişiklik olabilir sonuçta.

mousepad zaten sanalmarketımın uydurması sanalmarketım logolu mousepadını hedıye olarak verıyor.
    işlemci ve ekran kartı dısındakı tek degısıklık hdd o da 750 degılde 500 olacak onunda sebebı hdd fıyatlarındakı barız artıs.
    ama 7200 rpm oldugu ıcın sıkıntı yok kı ılerleyen zamanlarda onun yerıne ssd takılabılır.

tmm hocam yarın bütün kartlara 12 ay taksit fiyatlarıda duyurda ona göre fiyatı tam olarak belirleyelim

• quote:

quote:

Yanıtınız için çok teşekkür ederim uğur bey bende tam o soruyu soracaktım sormama gerek kalmadı aydınlandım sizin sayenizde 500 olsun önemli değil yeter ki özelliklerden kısılmasın.

Saygılar.

Gerçekten sizi tebrik ederim yani önemli olan şudur.. ;
    "İnsan ne isterse istesin yapamayacağı bişey yoktur sadece bizimde ona tek kalan şey güven vermemizdir" Önemli olan nefsinde ve isteğinden gelmesi lazım ki herşeyi göze alıp başabilirsiniz bunun içnide sabır ve azim gerekiyor zaten sizde gerekli sabırı ve azimi göstererek bir ilki başarmısınız gerçekten çok tebrik ederim.

• Öncelikle emek verip kasan arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç olarak kasıldı ve olabildiği kadar imkanlar zorlanarak birşeyler yapıldı lakin malesef benim 6 hafta beklemek için sabrım yok. O yüzden ben çekiliyorum aranızdan. Alacak olanlara cihazları hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

quote:

Yanıtınız için çok teşekkür ederim uğur bey bende tam o soruyu soracaktım sormama gerek kalmadı aydınlandım sizin sayenizde 500 olsun önemli değil yeter ki özelliklerden kısılmasın.

Saygılar.

Gerçekten sizi tebrik ederim yani önemli olan şudur.. ;
    "İnsan ne isterse istesin yapamayacağı bişey yoktur sadece bizimde ona tek kalan şey güven vermemizdir" Önemli olan nefsinde ve isteğinden gelmesi lazım ki herşeyi göze alıp başabilirsiniz bunun içnide sabır ve azim gerekiyor zaten sizde gerekli sabırı ve azimi göstererek bir ilki başarmısınız gerçekten çok tebrik ederim.

ben tesekkur ederım tek ıstedıgım 6 aralıktan berı oldugu gıbı su bılgısayara kavusmak artık, ama cok az kaldı en azından kesınlestı artık gun sayıyorum
    inş isteyen herkes, bedelini ödeyip beklemeye karar veren kişiler için hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Öncelikle emek verip kasan arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç olarak kasıldı ve olabildiği kadar imkanlar zorlanarak birşeyler yapıldı lakin malesef benim 6 hafta beklemek için sabrım yok. O yüzden ben çekiliyorum aranızdan. Alacak olanlara cihazları hayırlı uğurlu olsun.

6 hafta bekleme gıbı bır durum yok normal sartlarda mart sonunda gelcek dıyoduk yıne o tarıhte gelcek mart sonunda nısana cok fazla sarkmadan (evımıze kargolama vs) elımzde olucak kullanmaya baslıcaz makınelerı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 8 Mart 2012; 0:09:46 >
  • Kargo bize mi ait olacak yoksa onlar mı ödeyecekler ? bunu bi sorabilir misn
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

Kargo bize mi ait olacak yoksa onlar mı ödeyecekler ? bunu bi sorabilir misn

onu hallederız yaa koskoca fırma kargoyu bıze bırakmazlar konusurm onu ben onlara kıtlerız kargoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Arkadaşlar ben ürünü 1800 altı bir rakam alabileceğinizi sanmıyorum.
    Kaldı ki i5 işlemcili bir cihaza da 1800 TL vermek çok mantıklı gelmiyor bana.
    Herkes ekran kartı için alıyorsa bu cihazı yazık bence o kadar paraya, ps3 alın daha iyi.

Cihaz neden daha alt bir rakamdan gelmez olayına gelince ise, ürün için Penta 'yı aradım
    Dipnot olarak Penta Bayisiyim ve aylık ciddi bir trafiğim var (30.000 $ üzeri).
    Zaten cihaz ellerinde yok, olmadığı içinde sisteme girilen fiyat sanalmarketim ile aynı fiyat.
    Yani bana özel rakam sanalmarketim ile aynı rakam. Sanalmarketim 'in alacağı rakam ise
    yaklaşık 820 $ seviyelerinde olacak (ki bu rakama alabilmek için ciddi bir taahhütte bulunması
    gerekiyor, aksi halde 839$ gibi alır) sanalmarketim şuanda ön sipariş ile parayı peşin alıyor
    ve müşteriyi ok liyor en azından bu yüzden ordaki fiyatı verebiliyor. Çünkü sebebi açık
    parayı sizden alıyor penta ya açık hesap ürün geldiğinde ödüyor.
    Bana gelin bende size sanalmarketimde ki rakamdan vereyim, 300 kişiye satsa sanalmarketim
    245.000 üstü para eder, 3 haftada parayı işletse 2.000 TL para kazanır sadece parayı işletmekten.
    Güzel iş sonuçta stoklu çalışmıyorlar, dükkan ve depolama maliyetleri yok, eleman maliyetleri en
    tabanda. Bu yüzden 2000 TL sırd durduğu yerde kazanması iyi bir rakam, ha üzerine çıkarsa bu
    rakamın iyi bir rebate oranı alır (%5 civarı ve üstü) 11.000 $ para eder, durduğu yerde 20 bin tl
    kazanmış olur vs. (konu daha uzar, uzatmak istemiyorum)
    Siz 1000 kişi bile olsanız ciddi bir alt rakamdan almanız güç. Bu cihazın alınabilecek taban fiyatı
    maksimum 820-830 aralığı olacaktır. Ha ürün stoklara girer, net fiyat belli olur, rebate oranları
    değişir işte o zaman fiyatta düşüş olur ama şuan için stokta olmayan bir ürün olması sebebiyle
    gayet doğal bu rakamlarda olması ayrıca ürün gelecek olarakta görünmüyor (yakın bir zamanda
    yani 3-5 gün en azından cumaya kadar) sanalmarketimde gönderim yapamayacaktır.
    Ben bayinet üzerinde ki alış/satış ve tavsiye edilen son kullanıcı rakamlarını vereyim size aşağıda.
    Buna göre düşünün ama bu cihazı TL olarak konuşursak 1700 TL gibi almak sadece hayal.
    Yukarda dediğim gibi stoklara girince en doğru fiyat belirlenir, fakat şuan için daha altı yok.

bak ne demişsin zamanında senin aldığın fiyatta belli.
    bizim fiyat 1600.
    demek ki neymiş, bilip bilmeden atıp tutmamak gerekiyormuş.

• odemeyi urun geldigi zamanmi yoksa urun gelmeden oncemi yapicaz bu konuda yarin cevap bekliyorum sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 8 Mart 2012; 0:30:41 >
  • bu arada sızın 100 lıra ındırım yapmıssınız dedıgınız sıte pcdepo heralde :D
    onun taksıtlı fıyatlarını gordunuz mu? 1900 lerde az daha koysalarmıs 2000 olcakmıs :d
    evt haklısınız 100 lıra ındırım yaptık dogru
    burda taksıtlı fıyatı max 50-60 tl fazla olacak onda da fırmanın yapacagı bırsey yok banka alıyo o farkı.
    ki 12 taksıtte 60 lıra olsa fazla fazla 5 lıra oynar aylık :D
    132 degılde 136-137 tl olur aylık odemeler :D
  • Herkes icin hayirli,olsun bence guzel bir indirim olmus,taksitli fiyatinada cok binmezse,tam kaymakli msi tatlisi olup dadindan yinmiyecek bi sey olur emegi gecen arkadaslara saygilar... insallah bende sonuna kadar varim:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

odemeyi urun geldigi zamanmi yoksa urun gelmeden oncemi yapicaz bu konuda yarin cevap bekliyorum sizden

o konuda fırmaya mail attım cwp beklıyorum gerekırse gıdıp yuzyuze de gorusurum tekrar ama benm ıcın sorun yok cunku once pentadan teyıd alcam mart sonuna su fırmadan boyle bı toplu sıparıs gecıldı mı dıye eger olumlu cevap alırsam ıcımız rahat olur ısteyenler de teyıd edebılır pentadan o zaman. yamuk yapma sansları olamaz o zaman penta bole bı yamuk yapacak dolandırıcı fırmaya bayılık verecek kadar cesur olamaz sonucta bole bı durumda onlarında basını yakarız 100 tane adamız aglatırız hepsını
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Herkes icin hayirli,olsun bence guzel bir indirim olmus,taksitli fiyatinada cok binmezse,tam kaymakli msi tatlisi olup dadindan yinmiyecek bi sey olur emegi gecen arkadaslara saygilar... insallah bende sonuna kadar varim:D

kesın lıste ıcın tekrar ad soyad sehır tel ve model yazmanız gerekıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

odemeyi urun geldigi zamanmi yoksa urun gelmeden oncemi yapicaz bu konuda yarin cevap bekliyorum sizden

o konuda fırmaya mail attım cwp beklıyorum gerekırse gıdıp yuzyuze de gorusurum tekrar ama benm ıcın sorun yok cunku once pentadan teyıd alcam mart sonuna su fırmadan boyle bı toplu sıparıs gecıldı mı dıye eger olumlu cevap alırsam ıcımız rahat olur ısteyenler de teyıd edebılır pentadan o zaman. yamuk yapma sansları olamaz o zaman penta bole bı yamuk yapacak dolandırıcı fırmaya bayılık verecek kadar cesur olamaz sonucta bole bı durumda onlarında basını yakarız 100 tane adamız aglatırız hepsını

:) orasi oyle tabi ama gelde bunu benim babaya anlat.yarin haberinizi bekliyorum.cabalariniz icin tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Herkes icin hayirli,olsun bence guzel bir indirim olmus,taksitli fiyatinada cok binmezse,tam kaymakli msi tatlisi olup dadindan yinmiyecek bi sey olur emegi gecen arkadaslara saygilar... insallah bende sonuna kadar varim:D

kesın lıste ıcın tekrar ad soyad sehır tel ve model yazmanız gerekıyor

Kesin liste icin en kisa surede geri donus yapacagim ama su an mobilden yaziyorum ve sabah 6 da iste olmam lazim yattigim yerden yaziyorum suan yrn is donusu pc den pm atarim kardesim, sakin kafayla hayirli geceler..

• quote:

arkadaslar merhaba,

6 aralıkta cıktıgımız bu maceralı yolun ınıslerı cıkısları oldu,
    bazı kısıler tarafından cırkın muamele gorduk ustumuze ıftıra atıldı para yıyor dendı kendıne pay cıkarıyor dendi ama biz hiç bir zaman yılmadık biz bu bılgısayarı ucuz fıyata alıcaz dedik yapıcaz dedik fiyat alıpta sıparıs vermedıgımız bayıler satıcılar geldıler burda alamazsınız yapamazsınız bana gelısı su fıyat bu fıyat dıye atıp tuttular, ama biz ne yaptık?

ANLAŞTIK...

MSI GE620DX Core i5-2450M 6GB 5000GB 7200 RPM GT635M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Oyuncu Paketi Hediyeli) -Yeni Model-

759$+KDV

fiyat budur odeme secenekleri acıktır sonsuz destek vardır, şöyle bir örnek vereyim:

bu bılgısyarı almak ıcın 2 aydır para bırıktırıyorsun 300 lira paran oldu 300 tl yi havaleyle ödedin
    öğrenci oldugun ıcın kredı kartı lımıtın 500 tl ona taksıt yaptırdın kalan parayı da arkadasının kartından (herhangı bır banka olabılır banka farketmez) çektirdin.

YANİ PARÇALI ÖDEME SEÇENEĞİ OLACAK.

İSTEYEN, İSTERSE 3 KARTTAN İSTERSE 5 KARTTAN PARÇALI OLARAK ALABİLECEK
    İSTEYEN, HAVALEYLE ALABİLECEK
    İSTEYEN, BİR KISMINI HAVALEYLE BİR KISMINI KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALABİLECEK.
    İSTEYEN, TAMAMINI KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALABİLECEK...

ÖDEME İŞLEMİ: LİSTELERİN HAZIRLANIP FİRMAYA GÖNDERİLDİKTEN SONRA BİZİM İÇİN PROJE AÇILACAK (%100) LİSTELER GÖNDERİLDİKTEN 4-6 HAFTA İÇİNDE BILGISAYARLAR TÜRKİYEYE GELİCEK VE İSTEYEN İZMİR ÇANKAYA DA FİRMADAN ELDEN ALABİLECEK İSTEYENLERDE (FARKLI ŞEHİRLERDE OLANLAR) MAİL ORDER YOLUYLA ALABİLECEK.
    İÇİNİZ RAHAT OLABİLİR ÇÜNKÜ ÖDEME İŞLEMLERİ DOĞRUDAN SİZ VE ŞİRKET ARASINDA KARŞILIKLI OLARAK MAİL ORDER YOLUYLA YAPILACAK, FİRMA SİZE MAİL ORDER FORMUNU GÖNDERİCEK SİZ ONU DOLDURUP TARATIP TEKRAR GERİ GÖNDERECEKSİNİZ SATIŞ İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞ OLACAK.

TEKRAR SÖYLÜYORUM TAKSİT OLAYI FİRMA TARAFINDAN AÇIK BIRAKILMIŞTIR İSTEYEN İSTEDİĞİ BANKANIN 3-6-9-12 TAKSİT SECENEKLERİNDEN HERHANGİ BİRİYLE ALISVERISI YAPABILIR.

BUNUN SEBEBİ LİSTELERİN HAZIRLANIP FİRMAYA GÖNDERİLMESİNDE GEÇEN SÜRE İÇİNDE BANKALARIN FAİZ ORANLARI ANLAŞMALARI DEĞİŞEBİLİR YA DA ŞİMDİ AL 3 AY SONRA ÖDE KAMPANYASI ÇIKABİLİR ONDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ YA DA ATIYORUM 6 AY TAKSİTTE %0 FAİZ OLUR HAVALE FİYATINA ALMIŞ OLURSUNUZ YA DA 9 TAKSİTTE %0 FAİZ VE 100 LİRA ÜZERİ OLDUĞU İÇİN +3 TAKSİT KAMPANYASINDAN FAYDALANIP HAVALE FİYATINA 12 TAKSİTLE ALMIŞ OLURSUNUZ.

HER TÜRLÜ İMKAN AÇIKTIR.

MSI GE620DX Core i7-2670QM 8GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD WİN 7 HOME PREMİUM

BU ÜRÜN İÇİN KESİN SAYI FİRMAYA GÖNDERİLECEK VE BU ÜRÜN İÇİNDE ÖZEL FİYAT-ÖZEL STOK ALINMAYA ÇALIŞILCAKTIR BÜYÜK ORANLA İŞLETİM SİSTEMLİ GELEBİLİRMİŞ ONUN İÇİN FİYATTA ARTIŞ OLACAĞINDAN 1900 TL SEVİYESİNDE BİR FIYAT CIKACAKTIR DAHA AŞAĞIYA OLMASI ZOR GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA DAHA UCUZA GELMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR.

HEDEFİMİZ HERKESİN BU TOPLU ALIMDAN FAYDALANMASIDIR.

MAXIMUM BİR ADET YOKTUR SAYIMIZ KAÇ KİŞİ OLURSA (İ7 İÇİN GEÇERLİ) ONA GÖRE FİYAT GELİCEKTİR.

İ5 İÇİN DE MAXIMUM BİR ADET YOKTUR 200 KİŞİ OLURSAK 200 TANE GELİCEK 70 KİŞİ OLURSAK 70 TANE GELİCEKTİR FİYAT SABİTTİR.

BAŞKA SORUNUZ KALMAMIŞTIR HERALDE HERŞEYİ SAYDIM.

BU TOPLU ALIM HAREKATINDA BANA YARDIMCI OLAN BİRLİKTE KARAR VERDİĞİMİZ SON GÜNLERDE HEMEN HEMEN HER GÜN İNTERNETTE VE TELEFONLA BİZZAT GÖRÜŞTÜĞÜM
    JOYKILL
    FOXPARK
    O.KOSMAZ
    NVİDİACI
    ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BÜTÜN NEGATİFLERE ALAMAZSINIZ YAPAMAZSINIZ DİYENLERE RAĞMEN ALACAZ DEDİYSEK ALIRIZ DEDİK VE ALIYORUZ.

ŞİMDİ KESİN LİSTELERE SIRA GELDİ FİYATLAR BUNLAR SADECE KESİN LİSTE YAPIYORUM
    İ7 1800 OLURSA ALIRIM OLMAZSA İ5 ALIRIM
    İ5 TAKSITLE 1600 OLURSA ALIRIM GİBİ PM LER ATMAYIN CEVAPLANMAYACAKTIR

SADECE ATACAGINIZ PM LERDE AD SOYAD SEHİR TELEFON BILGILERI VE İ5-İ7 HANGISINI ALCAKSANIZ O YAZSIN KESIN LISTELERE BASLIYORUZ.

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN.

ANLAŞTIGIMIZ YER NERESI DIYE SORMAYIN PENTA BİLGİSAYARIN RESMİ BAYİSİ
    SADECE KESİN LİSTESİNE ADINI YAZDIRAN ARKADASLARA SOYLENECEKTIR.

ÖNEMLİ NOT: ADINI LİSTEYE BİR DEFA YAZDIRAN LİSTEDEN ÇIKAMAZ İYİ DÜŞÜNÜN KARAR VERİN
    SONRA BEN İ7 İSTİYODUM RAPAYI BULAMADIM İ5 E KAYDIR BENİ DEMEYİN.

i5 için havale fiyatı da aynı mı ? Kdv %18 mi alınıyor ? Eğer %18 alınıyorsa 896 dolar gibi bir fiyat çıkıyor buda 1594 tl gibi bir fiyat ediyor.

• o fıyat havale fıyatı zaten hocam taksıtte de max 50-60 tl farkeder ole pcdepodakı gıbı 200 lıra farketmez ıcınız rahat olsun
  • tmm hocam teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.