Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar anlastıgımız yer ınsanın derdını dınleyen halınden anlayan bıyer lısteye adınızı yazdırdıktan sonra fırmanın telefonlarını maıl adreslerını aldıktan sonra gorusursenız ne demek ıstedıgımı anlıcaksınız.

taksıtte fırma acık bıraktı ısteyen ıstedıgı gıbı alabılır dedi
    uygun taksıtlı fıyatlar konusunda yardımcı olacaklar zaten bıze, ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız gorustugunuzde fırmayla.
    rahat olun taksıtlerde yardım gorucez sımdı maıl attım cwp beklıyorum buyuk ıhtımalle yarın sabahtan ya da belkı ılerleyen saatlerde gerı donus yapıldıgında butun sorular cevaplanacak.

Hocam en başından beri ters tepkiler verilsede bana burda.
    Ben satıcı olmadığımı bir kere daha belirtmek istiyorum.
    Ben sadece ürünün yetkili ithlatçısı ile çalıştığım için olabilecek ihtimalleri verdim.
    Yukardaki mesajımda da söyledim, emeğiniz için teşekkürler.
    Ben biraz daha dar kapsamlı baktım olaya yani açık olmak gerekirse kendi kendime "en fazla pentayı üç beş de büyük firmayı arar anca" dedim
    beni yanılttınız tebrik ederim.
    Umarım herşey istediğiniz ve planladığınız gibi olur.
    Tekrar tebrik ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

quote:

LİSTELERİ VERDİKTEN SONRA PROJE AÇILACAK 4-6 HAFTA SONRA ELİMİZDE OLACAK ÖDEMELER LİSTE VERİLDİKTEN SONRA YAPILACAK.

1.Biz isim yazdırmıştık ama tekrar yazdıralım mı ?
    2.Birde bizim ismimizi göndereceksin fakat kart ismi başkasına ait bir sorun çıkar mı ?
    3.World Kart 12 taksit imkanı olunca 759$+KDV Bunun üzerine Faiz oranı alacak mı ? Olacaksa fiyatı ne kadar olacak ?
    Bunlar hakkında bilgi veriri misn? Bilgin yoksa firmayla iletişime geçip ne kadar daha fiyatı artacak ?

1- herkes bastan ısım yazdırırsa daha cabuk sonuclandırırız.
    2- kart baskasının adına olabılır ıstersen 2 kart kullan ıkısıde farklı ısımde olsun sorun yok
    3-taksıtte tahmınımce max 60 tl oynar ama anlasmalı olunan bankaların vade farklarına gore belki hıc oynama bıle olmayabılır.

lıstelerı ne kadar cabuk yaparsak o kadar erken sahıp olucaz bılgısayarımıza

4-6 hafta süre diyosun normal fiyatından 100tl a<sağıdan veriyosun n anladık bu indirim den zaten o zaman gelince bunun fiyatı bu seviyelere düşer

Aynen, nerde bu işin kârı?

neye gore 100 lira ındırımden bahsedıyosun sen?
    bu urunu nerde 1675 liraya buldun?
    bize de sole de bızde ordan alalım?
    urun suanda nerde stoklarda?
    yenı gelecek serının 1700 tl ye gelecegını mı zannedıyosunuz sız?
    hdd ve ram fıyatları her gecen gun artıyo bılmem farkında mısınız?
    ayrıca almak zorunda degılsınız fıyatı begenmeyen almaz bız bu urunu 1575 lıraya baska yerde bulamadık burda bulduk alıyoruz sen ıstemıyosan alma kafana sılah dayamadık al dıye.
    biz alalım bılgısayarımızı oynayalım kafamıza gore sız hala burda konusun durun

AL KARDESİM AL 2 AY BEKLE 100TL İNDİRİM LE AL HAYIRLI OLSUN SİMDİDEN NE DİYİM

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

quote:

LİSTELERİ VERDİKTEN SONRA PROJE AÇILACAK 4-6 HAFTA SONRA ELİMİZDE OLACAK ÖDEMELER LİSTE VERİLDİKTEN SONRA YAPILACAK.

1.Biz isim yazdırmıştık ama tekrar yazdıralım mı ?
    2.Birde bizim ismimizi göndereceksin fakat kart ismi başkasına ait bir sorun çıkar mı ?
    3.World Kart 12 taksit imkanı olunca 759$+KDV Bunun üzerine Faiz oranı alacak mı ? Olacaksa fiyatı ne kadar olacak ?
    Bunlar hakkında bilgi veriri misn? Bilgin yoksa firmayla iletişime geçip ne kadar daha fiyatı artacak ?

1- herkes bastan ısım yazdırırsa daha cabuk sonuclandırırız.
    2- kart baskasının adına olabılır ıstersen 2 kart kullan ıkısıde farklı ısımde olsun sorun yok
    3-taksıtte tahmınımce max 60 tl oynar ama anlasmalı olunan bankaların vade farklarına gore belki hıc oynama bıle olmayabılır.

lıstelerı ne kadar cabuk yaparsak o kadar erken sahıp olucaz bılgısayarımıza

4-6 hafta süre diyosun normal fiyatından 100tl a<sağıdan veriyosun n anladık bu indirim den zaten o zaman gelince bunun fiyatı bu seviyelere düşer

Aynen, nerde bu işin kârı?

neye gore 100 lira ındırımden bahsedıyosun sen?
    bu urunu nerde 1675 liraya buldun?
    bize de sole de bızde ordan alalım?
    urun suanda nerde stoklarda?
    yenı gelecek serının 1700 tl ye gelecegını mı zannedıyosunuz sız?
    hdd ve ram fıyatları her gecen gun artıyo bılmem farkında mısınız?
    ayrıca almak zorunda degılsınız fıyatı begenmeyen almaz bız bu urunu 1575 lıraya baska yerde bulamadık burda bulduk alıyoruz sen ıstemıyosan alma kafana sılah dayamadık al dıye.
    biz alalım bılgısayarımızı oynayalım kafamıza gore sız hala burda konusun durun

AL KARDESİM AL 2 AY BEKLE 100TL İNDİRİM LE AL HAYIRLI OLSUN SİMDİDEN NE DİYİM

alıcam kardesım alıcam catır catırda kullanıcam oynucam ss leride buraya koyucam takıp edersın

• İ5 bekleyen arkadaşlar bence kaçırmasınlar bu ekran kartı bu harddisk kombinasyonu kolay kolay bulunmaz.Diğer taraftan fırsat ister iyi ister kötü olsun buraya gelip kimsenin olumsuz yorum atmaya hakkı yok bence adamlar kaç aydır bununla uğraşıyor ayıptır...
  • Alcaz inş. oyunumuzuda oynicaz yaptıklarımızıda paylaşıcaz yaşasın MSI kardeşliği :))))
  • zaten diğer firmalarında getireceği yok daha önce gidip alalım desem hiç bi yerde yok

geleceğide meçhul çaresiz beklicez iki ay
  • 2 AY SONRA BUYUK BI STOK GELICEKMIS FAKAT BU FIYATA DEGIL HDD VE RAM FIYATLARI ARTTIGI ICIN URUNLERIN SUANKI FIYATLARI BILE MUMLA ARANCAKMIS ISTEYEN ALIR ISTEYEN ( AKILLILIK EDIP BU URUNUN SONRA DAHA UCUZA GELECEGINI DUSUNEN ZEKILER) BEKLEYEBILIR.
  • quote:

2 AY SONRA BUYUK BI STOK GELICEKMIS FAKAT BU FIYATA DEGIL HDD VE RAM FIYATLARI ARTTIGI ICIN URUNLERIN SUANKI FIYATLARI BILE MUMLA ARANCAKMIS ISTEYEN ALIR ISTEYEN ( AKILLILIK EDIP BU URUNUN SONRA DAHA UCUZA GELECEGINI DUSUNEN ZEKILER) BEKLEYEBILIR.

sana kim dedi hdd ve ram fiyatları artıcak? bunu diyen kesin diyorsa eşe dosta söyleyelim parasını dolar yapsın malum kura bağlı ya:)
  • kesin listelere pazar gecesine kadar isim yazdırabilirsiniz arkadaslar
    pazartesı gunu lısteler firmaya gonderılcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Güzel olmuş, şimdi herkes olumsuz tepki verenlerin neden olumsuz tepki verdiğini anlamıştır.
    Halen doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz.
    4-6 hafta (min.1 maks. 1.5 ay sonra bilgisayar alacaksınız)
    Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim, penta üründen sipariş vermemiş, martın ilk haftası, son haftası işi balon.
    Geliyorsa bile yetkili msi servisleri garantisinde değil paralel ithalat olacaktır.
    Geldiğinde ise fiyatta doping olma handikapı var.
    Tebrikler süper indirim ve kampanya olmuş.
    Emeği geçen herkesi kutlarım.
    Bu arada dipnot olarak, izmir de bu kadar büyük bir firma duymadım umarım aldığınız yer taklaya getirmez güvenilir bir yerdir.
    Kaldı ki yine dediğim çıkıyor elde olmayan bir ürüne fiyat veriliyor.
    Ne diyeyim hayırlı olsun....

• quote:

kesin listelere pazar gecesine kadar isim yazdırabilirsiniz arkadaslar
    pazartesı gunu lısteler firmaya gonderılcek.

kardeşim, emeğine sağlık. maalesef o kadar bekleyemeyeceğim. Alan herkese hayırlı olsun şimdiden.
  • 6 hafta çok uzun bi süre ben i5 modeli konusunda kararsız kaldım şuan, i7 li modelin fiyatını ve teslimat tarihini en kısa ne zamanda öğrenebilirsin?
  • lısteyı pazartesı verdıgımızı varsayarsak
    herkes martın son haftası teslımata razıydı suanda ondan cok fazla gun gecmıcek mart sonu nısan basında elımızde olcak, gozunuzde buyutmeyın bır de soyle bır ıhtımal var hollanda da bellı bır stok varmıs eger ordakı stok sayısı bızım sayımızı karsılarsa listeler verıldıkten sonra 1 hafta ıcınde odemeler yapılıp teslımat gerceklesıcek ama bızım sayımız ve ordakı stoklar belırlendıkten sonra bu kesınlesıcek.

bu bılgısayarı bu tarıhten once almanız mucıze olur alanlar da olabılır ama stok sayısı bellı zaten, ama mart sonunda cıddı stok gelıcek o zaman herkes ıstedıgı heryerden alabılır ama o zaman geldıgınde fıyatları hepbırlıkte gorucez. bu fıyatları mumla arıcaksınız iyi dusunun derım.
  • emeği geçen arkdaslara teşekkur ederim bu işe 1400-1500tl diye katılmıstım daha sonra 1500-1600 e i7 dendi bide peşin fiyatına 12 taksit denmişti şimdi 1600tl civarı taksit belli deil en önemliside 1ay sonra urunun gelecek olması gelmeden eskiyecek ürünler ben ürünler 1hafta içinde teslim edilebilse bu fiyat güzeldi ama hergun yeni bi teknolojinin cıktıgı zmanda 1ay sonrasına almak bence sacma
  • Bence iyi niyetle baslamis bir girisim AMA Sonu husran oldu. Ben netten indirim kovalamayi tercih edecem bu durumda.
    Alacaklara hayirli olsun simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar yaygara koparıldı fakat gelinen noktada hem i5 hem de i7 bekleyenler için bence iç açıcı bir sonuç olmadı. Başlığı açıldığı günden beri takip ediyorum; büyük indirimlerden bahsedildi. İ5 ve i7 arasında gidildi ve gelindi, sonrasında laptop ne zaman elimizde olur konusu aldı başını yürüdü fakat gelinen noktada bu konuların tek ortak yönü hiçbirinin beklentileri karşılamaması oldu bence.

İ7 reklamı yapıldı durdu, i5 fiyatına dendi ama olmadı.

İ5 için büyük indirim yapılacak dendi fakat netteki fiyat ile arasında ortalama 100-150 tl arası bir fark oldu ki bence bu kadar büyük yaygara koparılacak bir indirim olmadı.

Soğutucu, bize özel çanta filan dendi ama ürünü normal satıldığı hali ile alacaksınız herhalde.

En fazla 1-2 hafta gecikme dendi, bu duruma karşı çıkanlar terslendi. Fakat gelinen noktada 1 aya varan bekleme süresinden bahsediliyor.

Üstüne hangi karta nasıl bir ödeme seçeneği daha belli olmadan, sonradan çıkılması imkansız bir liste yapmaya çalışıyorsunuz.

Hem i7 olayı yalan oldu, hem beklenen bence gerçekleşmedi, hem ürünün gelmesi 1 aya sarkabilir ve hatta belki de geçebilir, hem de daha ortada ürün ya da başka bir durum yokken mail order yoluyla ödeme yapılacağı söyleniyor.

Gösterdiğiniz emek için teşekkürler ama bu konuda yapılan hiç bir uyarıyı burnu havada şekilde dinlememenize ve bu uyarıları yapan üyeleri kırıcı bir şekilde terslemenize rağmen bence onların dediklerine geldiniz.

Üstüne günlerdir müthiş, süper, takacaz kapağı, nidalarıyla kutladığınız durum içinde tam anlamıyla bir epic fail yaşadınız. Keşke gizli, saklı şekilde bu işi yürüterek aklınızca kapak takma planları yapacağınıza detayları kullanıcılar ile paylaşıp; burada fikir belirtenleri de terslemek yerine ciddiye alsaydınız. Fakat iş işten geçmiş gibi duruyor.

Benim için bu konu artık takip edilecek listesinden kalkmıştır, laptop alacak tüm kullanıcılara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Herkese iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bregma

Bence iyi niyetle baslamis bir girisim AMA Sonu husran oldu. Ben netten indirim kovalamayi tercih edecem bu durumda.
    Alacaklara hayirli olsun simdiden

valla kardesım hıc bıseyın husran olacagı yok bız alıyoruz :D
    sonucta mart sonuna kadar beklemeyı goze alanlar var netten ındırım kovalarsın ama 1575 tl gibi bi fıyata alabılır mısın o da mechul ki hıcbıyerde stok yok onda ne yapacaksın o da mechul
    millet cayır cayır isim yazdırıyo :D
    hayırlısıyla alcaz biz min ya da max bı sayı yok pazar gunune kadar ısım yazdıranlar kavusacak bu canavara yazdırmayanlara gecmıs olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: realove19

quote:

2 AY SONRA BUYUK BI STOK GELICEKMIS FAKAT BU FIYATA DEGIL HDD VE RAM FIYATLARI ARTTIGI ICIN URUNLERIN SUANKI FIYATLARI BILE MUMLA ARANCAKMIS ISTEYEN ALIR ISTEYEN ( AKILLILIK EDIP BU URUNUN SONRA DAHA UCUZA GELECEGINI DUSUNEN ZEKILER) BEKLEYEBILIR.

sana kim dedi hdd ve ram fiyatları artıcak? bunu diyen kesin diyorsa eşe dosta söyleyelim parasını dolar yapsın malum kura bağlı ya:)

Arkadaşım bellek üretimi yapan Seagate, Western Digital, Kingston vs. firmalarda sel baskını oldu aylardır fiyatlar uçuk haberin yok galiba dolarla falan alakası yok. Ben gün geçtikçe fiyatlar yavaş yavaş düşer diye bekliyordum fakat yine artış olacakmış ne kadar doğrudur bilemem ama eğer doğruysa indirimi şimdiki fiyatlara göre düşünmek yanlış olur. 1575TL bu durumda aslında o kadar da kötü bir fiyat değil arkadaşlar birazcık orta yolu bulun. Ben de daha iyi bir indirim kampanya beklerdim en azından i7de şöyle çok güzel bir indirim olsaydı beklemeye değerdi i5 de beklemeye değer ama burada genel olarak i7 umudu vardı o umut sayesinde 4-6 hafta beklenirdi. Bence iyi düşünün. Acele karar vermeyin. Bekleyemeyecek olanları bilmem. Ben de şu an düşünüyorum çünkü alıyorum deyip isim yazdırmak da acelecilik olur.

• Güzel bir girişim var bunu değerlendirin derim i5 2450 i7 740 dan daha iyi bir işlemci ve zaten beklentileriniz saçmaydı full hd ekranın farkı 200 tl 7200 rpm olması en az 50 tl fark ekran kartı 540 m den en az 100 tl fark eder daha ne istiyorsunuz su anda msı dan yazıyorum markaya sonuna kadar kefılım herturlu ısınızı yıllarca gorur bazı arkadaslar bıraaz bekleyınce ıyı ısler olacagını sanıyor mayıstan sonrası ıcın anlarım ama kesınlıkle daha once bundan daha ıyı cıhaz alamazsınız
  • Benim merak ettiğim tek şey var o da yeni modelde değişiklikler var mı? Var ise nelerdir? 500GB'a düşmüş diyenler var, yine hediyeler olacak mı çanta, mouse veya mouse pad falan bunlar detaylı bir şekilde öğrenilirse iyi olur. Hepimiz biliyoruz bu modelde ekran kartı değişti. Belki yine bir değişiklik olabilir sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.