Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef son rakam bütçemin üstünde,ben almaktan vazgectim,fakat soylemek isterimki bu fiyat aralığında daha iyisi alinamaz...alicaklara simdiden hayırlı olsun
  • MSI, anakart, ekran kartı, notebook ve All in One PC'lerinin Teknik Servisi için ServisPoint ile anlaştı.

Yeni servis merkezi ile beraber MSI, Notebook ve All in One PC'lerde kapıdan kapıya servis hizmeti sunacak.

Dünyaca ünlü anakart ve ekran kartı üreticisi MSI, Türkiye'de satışa sunduğu anakart, ekran kartı, notebook ve All in One PC'lerin teknik servisi için ServisPoint ile anlaştığını duyurdu. Yeni servis noktası ile beraber MSI satış sonrası hizmet kalitesini de bir üst seviyeye taşıyor.

Anakart ve Ekran Kartında Üstün Hizmet

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en çok tercih edilen anakart ve ekran kartı markalarından olan MSI, ABD ordusu standartlarına uygunluğu sertifikalandırılmış Military Class II bileşenleriyle kalite ve kararlılıkta rakip tanımıyor. Ürün kalitesinde geldiği noktaya satış sonrası destekle de arka çıkan MSI, Türkiye'de bileşen grubu ürünleri için ServisPoint ile anlaştı. Toplam 14 mühendis ve teknisyenden oluşan tecrübeli ekibiyle arıza tespiti ve tamirini hızlı bir şekilde gerçekleştiren ServisPoint, sahip olduğu yüksek teknoloji ekipmanlarla çok katmanlı dijital kartların BGA chipset ve SMD komponent değişimlerini de başarıyla gerçekleştiriyor.

All in One PC ve Notebook'larda Kapıdan Kapıya Garanti

MSI, ServisPoint ile yaptığı anlaşma kapsamında hepsi bir arada bilgisayarlar ve notebooklarda ise kapıdan kapıya eksiksiz bir garanti hizmeti sunuyor. Arızalı ürün müşteri talebi üzerine kapıdan alınarak servise gidiyor ve garanti koşulları dahilinde tamir edilerek yine kullanıcının adresine teslim ediliyor. ServisPoint ile yapılan anlaşma ile ilgili konuşan MSI notebook ve All in One bilgisayarlardan sorumlu ürün müdürü Bora Demirkan, yeni garanti koşulları ile ilgili olarak "MSI olarak ürün kalitesi kadar satış sonrası destek konusuna önem veriyoruz. ServisPoint ile yaptığımız anlaşma kapsamında bundan sonra MSI notebook veya All in One bilgisayarı arızalanan kullanıcılar garanti koşulları kapsamında hiçbir kargo ücreti ödemeden ürünlerini ServisPoint'e gönderebilecekler" dedi.

Tüketici Elektroniği ve bilişim Ürünlerinde Uzman

MSI'ın yeni yetkili servisi olan Servis Noktası A.Ş., Tüketici Elektroniği ve Bilişim ürünlerinde uzmanlaşmış kadrosuyla 2006 yılından beri hizmet veriyor. 6 farklı TSE belgesi ile kalite standartlarını belgeleyen ServisPoint, ESD standartları ile yapılandırılmış tamir alanlarıyla merkez servisinde elektronik ve bilişim alanında onarım hizmetleri sunuyor. 2009 yılında yaptığı yatırımlarla çok katmanlı dijital kart onarımlarını komponent bazında gerçekleştiren ServisPoint, kalite ve müşteri odaklı çözümleriyle kurulduğu günden bugüne 250.000'in üstünde son kullanıcıya hizmet vermiş durumda. MSI müşterileri arızalı ürünleri ile ilgili olarak ServisPoint'e 0212 288 4230 no'lu telefondan veya msidestek@servispoint.com e-posta adresinden ulaşabiliyorlar.

MSI Hakkında

1986 yılında kurulan MSI, müşterilerine üstün teknoloji ve inovasyonu bir araya getiren ürünleri seçkin bir hizmet anlayışıyla sunmayı hedefler. İş felsefesi olarak her zaman “Ödül kazanan ürün kalitesi ve üstün servis” anlayışını benimseyen MSI, anakart, ekran kartı, masaüstü bilgisayar, hepsi bir arada bilgisayar ve dizüstü bilgisayarların tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmıştır. MSI’ın geniş ürün yelpazesi hakkında daha fazla bilgi edinmek içinwww.msi.com adresi ziyaret edilebilir.

• Uğur'un çabalarına ve gayretine gerçekten minnettar olmamız gerekiyor.. Neden mi ?

K53SV gibi sıradan ikinci sınıf 540 M ekran kartlı 5400 rpm li bilgisayarların en az 1500 e indirimsiz satıldığı bu sektörde bu denli özelliklere sahip bilgisayarın 1800 den aşağıya olmaması gerekiyor. Bunu hepimiz biliyoruz..Burdaki indirimi sağladığı için tebrik etmemiz gerekiyor.

Bu süreç aylardan dile geliyor. Bu fiyatları beğenmeyenler tamami ile nankörlük etmiş olurlar..Neden mi?

Çünkü beklentilerinizi biz arttırdık. Normal şartlarda sizin algıladığınız çağrışım yapan fiyat bunun çok üstünde olmasına rağmen hedef fiyatlarımız sizin beklentinizi yükselttiki zaten ilk hedef fiyatımıza bakarsanız taksitsiz olarak 1400 olarak belirlenmişti.

Bizler gerizakalı değiliz. Aylardır f/p oranını araştırdığımız ölçütte bekliyoruz ve sonunda elde edebileceğiz..

İ7 nin işletim sistemlisi olarak verilen fiyatta eşperformanslılarına göre çok çok iyi..

Şimdi yapmamız gereken emeğe saygı ile yaklaşımlar ve olgun bir biçimde hırsı arka plana atıp tebrik etmektir bu sürecı gerçekleştirenleri de bekleyenleri de.

Ürün hollanda'dan gelirse 1 hafta. Tayvan'dan gelirse en fazla martın sonuna kadar bekleyeceğiz.Uğur'un verdiği tarih kargolanma sürecinide içeren tarihtir.Ülkenin her kesiminden alacakların olcağını göz önünde bulundurduğumuzda çıkan tarih..

Ve bir dipnot daha; Tekliflere hala açığız emaillerimizi 24 saat kontrol altında tutuyoruz, telefonlarımız sürekli açık.. Daha iyi teklifler gelirsede değerlendireceğiz. Kesin anlaşma yoktur.. Toplu biçimde işbirliği yaparsak bu alım gerçekleşecektir..

Aklınızda kalan sorular var ise çekinmeden pm yolu ile belirtebilirsiniz..

Teşekkürler İyi forumlar..

• rocker35 aşşağıdaki adreste geçen bilgiler ile ilgili bir bilgin varmı

http://www.firmadan.com/web/Adj_MakeOffer1.aspx?AdjID=8774
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolbasti61

rocker35 aşşağıdaki adreste geçen bilgiler ile ilgili bir bilgin varmı

2005'te üye oldun 7 sene sabırla bekledin ve ilk mesajını bu konuya ve bu soruyla mı attın enteresan
  • quote:

bizim,bizim ilk zamanlarda açtığımız ihale.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

2005'te üye oldun 7 sene sabırla bekledin ve ilk mesajını bu konuya ve bu soruyla mı attın enteresan

sende 2005 üye oldun bunca sene boş mesaj atmak için benim yazmamı mı bekledin

• quote:

sende 2005 üye oldun bunca sene boş mesaj atmak için benim yazmamı mı bekledin
    Yiğidi öldür hakkını yeme. Bu durum garip değil mi yani? Kimbilir kimin fake'isin. Hala anlamıyorum şu çocuklarla neden uğraştığınızı. Bırakın adamların yakasını artık.
  • açıklama için teşekkürler joykill Elaman gecenin bu vakti kafa açma konuyuda kirletme hadi canım...
  • quote:

açıklama için teşekkürler joykill Elaman gecenin bu vakti kafa açma konuyuda kirletme hadi canım...

Sayemde 1 mesaj fazladan attın. Keşke biraz da seviyeli olabilseydin. Neyse artık bu seferlik çürütme planınınız suya düştü 7 sene sonra tekrar bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

Arkadaşlar şu ana kadar herhangi bir mesaja müdahil olmadım.

Fakat alımınız ile ilgili olarak proje oluşturan Türkiye dağıtıcısı Ve MSI TÜRKİYE ile muhatap olup size teklif veren firma sahibi olarak öncelikle yaptığınız organizasyonda eksiklik olduğunu bu işin böyle yapılamayacağını belirtmek isterim.

Şu an diğer Bayi arkadaşlarında belirtildiği gibi GE 620 modeli için istemiş olduğunuz adetlerde alt toptancılardan toplu sipariş verilmemiştir. Bu hafta içinde gelecek ürünler istemiş olduğunuz adetlerde değildir.

1 MART tarihinde gönderdiğim teklif yükselmiş fiyatlarla diğer firmalara göre daha uygun olmasına rağmen sizlerin bilgisine sunulmamıştır. Forumdaki yazışmalardan bunu anlamak mümkündür.

Bundan sonraki partilerde gelecek ürünler daha yüksek fiyatlı olacağından nereden alırsanız alın kararınızı bir an önce vermenizi isterim.

İletişime geçmek isterseniz lütfen mail atınız.

selcuk@bbs.com.tr

H.Selçuk HAZNECİ

BBS BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ
    Kuruluş :1998
    www.bbs.com.tr

fiyatların dusecegını bekleyen arkadaslar alın bızzat pentanın bayısının kendı agzından mesajı

NOT: VERDİĞİM FİYATLARIN SİZE ULASMADIGINI BURADAN OKUDUGUM KADARIYLA GORDUM DİYOR VERİLEN FIYAT: HAVALEYLE 915 DOLARDI. 12 TAKSITLE 969 DOLARA KADAR CIKMAKTAYDI. BİZ HER VERILEN FIYATI BURDA YAZSAYDIK KARGASADAN BASKA BIRSEY OLMAZDI SUANDA EN UYGUN FIYATI ALDIGIM ICIN BURDA RAHAT KONUSABILIYORUM.

VERİLEN FIYATIN:

@JOYKILL
    @FOXPARK
    @O.KOSMAZ
    ARKADASLARLA BERABER GORUSULDUGUNU VE YUKSEK GELDIGI ICIN KABUL EDILMEDIGINI BURDAN BELIRTMEK ISTERIM. BU ARKADASLARIN BU FIYATTAN DA BU TEKLIFTEN DE HABERLERI VARDIR.
    BEN BU PAZARLIK SURECI ICINDE HICBIR TEKLIFI HIC BIR KARARI TEK BASIMA VERMEDIM İ5 ICIN ABES Bİ FIYAT VERILSE BILE GITTIM SORDUM BU ADAMLARA KENDILERI BURDA SORABILIRSINIZ. İNSANLAR BİLMEDEN ANLAMADAN KONUSMAYI COK SEVIYORLAR.

MESAJIN ORJINALI:

http://resim.donanimhaber.com/m_56518642/mpage_19/f_/key_//tm.htm#58437969

EN ALTTADIR.

BİZ BU BİLGİSAYARI KIM NE DERSE DESIN, NASIL LEKELERSE LEKELESIN ALACAGIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 8 Mart 2012; 3:59:26 >

• i5'e talip olacağım sanırım.

Peki listeye girip almayana ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayk07 -- 8 Mart 2012; 8:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

Arkadaşlar şu ana kadar herhangi bir mesaja müdahil olmadım.

Fakat alımınız ile ilgili olarak proje oluşturan Türkiye dağıtıcısı Ve MSI TÜRKİYE ile muhatap olup size teklif veren firma sahibi olarak öncelikle yaptığınız organizasyonda eksiklik olduğunu bu işin böyle yapılamayacağını belirtmek isterim.

Şu an diğer Bayi arkadaşlarında belirtildiği gibi GE 620 modeli için istemiş olduğunuz adetlerde alt toptancılardan toplu sipariş verilmemiştir. Bu hafta içinde gelecek ürünler istemiş olduğunuz adetlerde değildir.

1 MART tarihinde gönderdiğim teklif yükselmiş fiyatlarla diğer firmalara göre daha uygun olmasına rağmen sizlerin bilgisine sunulmamıştır. Forumdaki yazışmalardan bunu anlamak mümkündür.

Bundan sonraki partilerde gelecek ürünler daha yüksek fiyatlı olacağından nereden alırsanız alın kararınızı bir an önce vermenizi isterim.

İletişime geçmek isterseniz lütfen mail atınız.

selcuk@bbs.com.tr

H.Selçuk HAZNECİ

BBS BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ
    Kuruluş :1998
    www.bbs.com.tr

fiyatların dusecegını bekleyen arkadaslar alın bızzat pentanın bayısının kendı agzından mesajı

NOT: VERDİĞİM FİYATLARIN SİZE ULASMADIGINI BURADAN OKUDUGUM KADARIYLA GORDUM DİYOR VERİLEN FIYAT: HAVALEYLE 915 DOLARDI. 12 TAKSITLE 969 DOLARA KADAR CIKMAKTAYDI. BİZ HER VERILEN FIYATI BURDA YAZSAYDIK KARGASADAN BASKA BIRSEY OLMAZDI SUANDA EN UYGUN FIYATI ALDIGIM ICIN BURDA RAHAT KONUSABILIYORUM.

VERİLEN FIYATIN:

@JOYKILL
    @FOXPARK
    @O.KOSMAZ
    ARKADASLARLA BERABER GORUSULDUGUNU VE YUKSEK GELDIGI ICIN KABUL EDILMEDIGINI BURDAN BELIRTMEK ISTERIM. BU ARKADASLARIN BU FIYATTAN DA BU TEKLIFTEN DE HABERLERI VARDIR.
    BEN BU PAZARLIK SURECI ICINDE HICBIR TEKLIFI HIC BIR KARARI TEK BASIMA VERMEDIM İ5 ICIN ABES Bİ FIYAT VERILSE BILE GITTIM SORDUM BU ADAMLARA KENDILERI BURDA SORABILIRSINIZ. İNSANLAR BİLMEDEN ANLAMADAN KONUSMAYI COK SEVIYORLAR.

MESAJIN ORJINALI:

http://resim.donanimhaber.com/m_56518642/mpage_19/f_/key_//tm.htm#58437969

EN ALTTADIR.

BİZ BU BİLGİSAYARI KIM NE DERSE DESIN, NASIL LEKELERSE LEKELESIN ALACAGIZ.

Uğur eline sağlık bu konuda çık çaba harcadin farkındayım hakkini yememek gerekiyor kimsenin yapamadigini yaptın.teşekkür ediyorum
    Aynı mail i bende aldım ama suan ki uğurun almış olduğu fiyatlar gayet iyi i7 için bekliyordum i5 te fiyat daha cazip geldi ve sonuçta burda harcanan bir çaba ve emek var buna sizlerde saygı duymalusiniz çünkü herhangi bir kar marjı olmadan evindeki rahatını bozarak bizler için bayilerle görüşme sağlamıştır.
    Yapılan yapılmıştır gereken ne ise herkes için sağlanmıştır ayrıca i7 ne oldu bosunami bekledik gibisinden dusuncelere girmeyelim çünkü fiyatı belli onun altında indirim olamamakta ki burda uğur başta belirtmiştir olmasi için çaba harcandı ve bitti.

• ARKADAŞLAR YOĞUN UĞRAŞLAR SONUCU BELLİ BİR AŞAMAYA GELMİŞ BULUNUYORUZ. BİR ÇOK ENGELLEMELERE RAĞMEN YILMADIK, PES ETMEDİK, KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRDÜK VE HEDEFLENEN RAKAMI AŞAĞI YUKARI YAKALADIK. BURADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. YUKARIDA BELİRTİLENLER VE AÇIKLAMALAR SANIRIM KAFANIZDAKİ SORULARIN BİR ÇOĞUNA CEVAP VERECEKTİR. (JOYKİLL VE ROCKER35 Açıklamaları). BİR SONRAKİ SİPARİŞLERİN FİYATININ YÜKSEK OLABİLECEĞİ; HDD FİYATLARININ YÜKSELMESİ VS. FİYATLARIN ARTABİLECEĞİ SONUCUNU DÜŞÜNDÜRMEKTEDİR.(örnekler çoğaltılabilir elbet). Kİ BİZZAT BİRİNCİ AĞIZDAN SÖYLENİYOR(Yukarıda ispatı var. (BKNZ. Orijinalden alıntı: shazneci ))
    BEN VE BİR ÇOK ARKDAŞIM BURADAN BU LAPTOPU SİPARİŞ İÇİN LİSTEDE İSİMLERİMİZ KESİN OLARAK MEVCUTTUR. (Kİ İMKANIM OLSA 4-5 TANE BİLE ALIRIM) HİÇ BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ŞÜPHESİ OLANLAR VARSA İRTİBAT NUMARALARI FİRMA YETKİLİLERİNİN, FİRMANIN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ JOYKİLL VE ROCKER35 ARKADAŞLARIMIZ BURADAN BİLDİRDİLER. HERŞEY BURADAN BİLDİRİLİP PAYLAŞILIYOR SORULAR CEVAPLANIYOR ZATEN. ARAYIP SORABİLİRSİNİZ KAFANIZDA SORU İŞARETLERİ VARSA. İŞ GERÇEKTEN ARTIK CİDDİYE BİNDİ. SORULARINIZ İÇİN JOYKİİL İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. İSİM YAZDIRMAK İÇİN ROCKER35 İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. BURDAN DA SORABİLİRSİNİZ. VE BEN KENDİ ADIMA BU FIRSATI KAÇIRIP SONRADAN PİŞMAN OLUP AYNI FİYATA YA DA DAHA FAZLA PARAYA GİDİP SONRADAN DAHA KÖTÜ BİR LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNEMİYORUM BİLE. PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM AÇIKCASI. YANİ BU TRENİ KAÇIRMAK İSTEMİYORUM. ONDAN SONRAKİ ALIMLARIN FİYATININ AYNI OLMASININ GARANTİSİ DE YOK.

KESİN LİSTELER OLUŞTURULUYOR. PAZARTESİ FİRMAYA KESİN LİSTE BİLDİRİLECEK VE ALIM SÜRECİ BAŞLAYACAKTIR. BİLGİNİZE.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.kosmaz -- 8 Mart 2012; 8:59:13 >

• Benmi kaçırdım yoksa hala şu soruların yanıtı verilmedi mi
    1 Taksitli fiyat listesi
    2 nakit fiyatı (taksit+nakit ödeme)
    3 elimizde olması ön görülen kesin tarih
    4 Kargo ücreti
    5 listeye isim yazdırdıktan sonra vazgeçme konusu
    6 ödeme zamanı tealimattan ne kadar önce
    bu sorular yanıtlanırsa bir çok lişinin kafasındaki soru işaretleri kalkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

Benmi kaçırdım yoksa hala şu soruların yanıtı verilmedi mi
    1 Taksitli fiyat listesi
    2 nakit fiyatı (taksit+nakit ödeme)
    3 elimizde olması ön görülen kesin tarih
    4 Kargo ücreti
    5 listeye isim yazdırdıktan sonra vazgeçme konusu
    6 ödeme zamanı tealimattan ne kadar önce
    bu sorular yanıtlanırsa bir çok lişinin kafasındaki soru işaretleri kalkar

Ödeme zamanı hakkında Uğur arkadaşımız bugün firmadan bilgi alıcak. Ödeme pc elimize geçmeden önce mi yoksa elimize geçtikden sonramı olucak merak ediyorum
  • arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.öğrenmek istediğim i7 li modelin havale fiyatının ne olacağı ona göre ismimi yazdıracağım.
  • Bu başlık altında her ne kadar olumsuz tablo çizmeye çalışanlar olduysa da Uğur bey'in çabası ve gayretleri için teşekkür ederim.
    Ben i7'li modeli düşünüyordum. Mart sonunu beklemeye de razıydım. Fakat beklediğim ücret daha öncede dillendirilen 1700.Tl (taksitli) idi. Bu durum da alamayacak gibiyim.
    Bazılarının belirttiği gibi bu hayal kırıklığı mı? Yok, hayır.
    Nihayetinde çok ciddi sonuçlar çıkaracak bir durum yok ki? Ölüm kalım meselesi değil.
    Listenin kesinleşeceği güne kadar ne olur bakalım.

UĞUR Bey, gayret ve emeği için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

yarın taksıt seceneklerını de duyurucam burdan ama cok fazla bır artıs olmucak bır de taksıt secenegı acık ısteyen ıstedıgı gıbı alır butun bankalarla anlasmalar mevcutmus taksıtte vade farksız olanlarıda belırtırız onlar sonrakı asama zaten onları dırek fırmayla, maille ya da telefonla arayıp, yapabıleceksınız fırma sonuna kadar herseye destek verıyor izmirde olanlar varsa gidip yüzyüze konusabılır pmden ulassınlar bana ısterlerse beraber de gıderız sorun degıl.

Elinize kolunuza sağlık. Her ne kadar tam olarak beklenilen veya istenilen sonuç olmasada ortada bir "EMEK" var bu emekte takdir edilmelidir tabiki.

PC Alacak olanların taksit seçeneklerini görerek kullanacakları kartı seçme öngörüsü haklı bir olaydır. Bunuda netleştirebilirsek 3-6-9 hatta 9+3 şeklinde faiz oranına göre fiyat durumu belirlenir. Fiyat zaten uygun dahada uygun halen getirilir. Ha en fazla 40-50 lira gibi bir fiyat fark eder bunu 12 ay taksite bölünce çok ciddi bir şey ifade etmeyebilir ancak sadece bir tek kart sahibi olanların ve kullanılabilir limiti belli ve sınırlı olanlar için, taksitli çekimleri yansıtırsak daha güzel olabilir.

Emeği geçen herkese teşekkürler..

• Ödemenin, kapıda ödeme gibi ürünün ele geçmesi anında yapılması yada ürün temin edildikten sonra alıcıya ulaşılarak ücreti ödettirdikten sonra teslim-kargo yapılması benim ve tahminimce izmir dışındaki tüm alıcıların daha rahat olması ve kendilerini emniyette hissetmelerine olanak sağlayacaktır.

Bu arada çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.