Şimdi Ara

msi ge620dx ram 1333 mhz yada 1600 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 2 tane 4 gb lık elixir 1333mhz ram mevcuttu bilgisayarı aldıkdan 1 yıl sonra bitanesi bozuldu memtest yaptım birsürü hata çıktı baya baya bilgisayar sürekli kapanıyordu mavi ekran alıyordum physcal test falan diyip sayıyordu kanımca
    bozuk olan ram i çıkardım 2 yıl boyunca bu 4gb lıkla idare ettim şimdi buda aynı sorunları vermeye başladı onada test yapınca birsürü hata aldım.
    şimdi bu ram i de değiştirecem fakat sorum şu; benim ramler 1333mhz di 4 gb kingston 1600 mhz alsam pc desteklermi anakartımın özelliklerini bilmiyorum bios güncel değil o olaya da pek giremediğim için bu bilgisayardan kullanıpda bilen varsa diye sormak istedim
    1600 mhz kingston 4gb lık ram alayimmi? cevaplayanlar için teşekkür ederim

• notebooklar bildiğim kadarıyla desteklediği son hz ramlerle gelir. yani aldıgında ne ise en yüksek hızı odur. normal masaüstü anakartlarına benzemez yani. yine 1333 almalısın. aldıgından beri bios güncelleme yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim.
  • Hii bilmiyordum 1600mhz olayina hic bulasmiyim ozaman ben de bios modelimi bulamadim msi in sitesinde ondan guncel degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios güncelleme yapsan iyi ve ayrıca @kmlhyt abimin de dediği gibi 1333mhz al sen en iyisi ama laptopsa. Masaüstü ise Anakart ın özelliklerinde yazması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki yardımlarınız için saolun ben direk kingston 1333 mhz lik olanı alıyorum.

bios güncellesinide yapmaya çalışırım.Da kendi sitesinde pc markamı bulamadığımdan biraz araştırmam gerekecek gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FX 8320 1600-1866 mhz ram farkı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.