Şimdi Ara

MSİ GE62VR FAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selamlar. geçen yaz tatilinde sahibindenden paketi açılmış ama hiç kullanılmamış bi msi ge62vr aldık (piyasa aldı bir fiyata)
    şimdi ben bunu kullanmaya başladıktan 6-7 ay sonra cpu fanı niyagara şelaleleri gibi ses çıkartıyordu vs vs kısa kesicem ben bu cpu fanını sinirlendim kırdım attım ve yenisini netten sipariş ettim aynı modeli fan geldi elimde yerine tam oturdu herşey tamam ancak bu huur fanının kablosu 3pin yuva 4pin ben yuvaya soktum 3pini ancak bi tepki vermedi acaba fanı taktıktan sonra yapmam gereken bir işlemmi var yoksa pinden dolayımı sıkıntı çıkardı varsa çözümlerinizi alırım TŞK^^

• Ters takma ihtimaliniz var mı? Mesela üste gelmesi gereken pini alt tarafa takmışsınızdır belki

Fan 3 pinliyse hızı kontrol edilmiyor. 4 pinli ise hızı kontrol edilebiliyor. Ayrıca fan çalışmıyorsa şu an bir ihtimal fansız bilgisayardan yazıyorsunuz, o sıcaklık bilgisayarı bitirir
  • 95 derecede gpu fanı 6000rpmde çalısıyor(pubgdeyim) normalde 40-50derece bi ancak fan pine şuan oturtulu bi sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.