Şimdi Ara

MSI GE63/73 VR 7RF RAIDER ( GTX 1070 ) İNCE VE ŞIK TASARIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
9.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steelseries yazılımını kontrol edin silip tekrar yüklemeyi deneyin düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATATURKTC

Beyler iyi geceler,

Size bir sorum olacak laptop un açma kapatma düğmesinin altındaki klavye ışık değiştirme tuşu çalışıyordu ne oldu ise şuan çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim tuş şuan görevini görmüyor normalde 4 adet ışık seçeneği atalı idi ama şuan hiç değiştirmiyor
    Şu linkten SteelSeries Engine 3, Dragon Center ve System Control Manager (SCM) yazılımlarını indirip kurarsan sorunu çözülecektir. Bunu yapmadan önce eskilerini kaldırmayı unutma.

www.msi.com
    Support For GE63VR 7RF Raider | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    https://www.msi.com/Laptop/support/GE63VR-7RF-Raider#down-driver&Win10%2064

• Algerias kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, sadece engine3 kaldırıp tekrar yüklemem sorunumu çözdü;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen hafta ge73vr modelini aldım. Çeşitli AAA oyunları kurarak test ettim. Hiçbirinde en yüksek ayarlarda 60 fps in altına düşmedi. Oyunlarda hem gpu hem de cpu 80 derecenin üzerine çıkmadı. Klavye üzerinde ellere hiç sıcaklık gelmiyor. Yalnız fanlar çalışmaya başlayınca gürültülü oluyor. Kulaklık takmak gerek.

Hem ssd hem de hdd performansı yeterli. Yükleme ekranlarında çok fazla beklemiyorsunuz.

Daha önce ips panel kullandığım için ekran renkleri biraz sönük geldi ama alıştım. Ekranı uygun eğimde tutmak gerekiyor.

Ses konusunda muazzam bir performansı var. Kullandığım en iyi laptop hoparlörü diyebilirim.

Kasası çok ince olduğundan diz üstünde kullanırken sıcaklık dizleri rahatsız ediyor. Oyunları masaya koyarak oynamak gerek.

Sağ tıkta gecikme sorununu da yukarıda arkadaşların paylaştığı uygulamaları kullanarak kısa sürede çözdüm.

Kısaca, oyun için mükemmel bir cihaz ve taşıması da kolay. İndirimli fiyattan bulursanız kaçırmayın.

• cpu aşırı ısınması olursa çözümü çok kolay. intel extreme tuning utility programını indiriyoruz. core voltage offset değerini -0.100 yada -0.120 değerine kadar düşürüp apply diyoruz. Benim pc de 95 derecelere kadar çıkan sıcaklıklar bu ayardan sonra 80 i aşmadı. Performansta bir kayıp da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 18 Nisan 2018; 23:35:39 >
  • arkadaslar bu laptopun kapağındaki kırmızı ışığı nasıl açıp kapatabiliyoruz led olan kısmı msi logosunun sagı ve solundaki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

arkadaslar bu laptopun kapağındaki kırmızı ışığı nasıl açıp kapatabiliyoruz led olan kısmı msi logosunun sagı ve solundaki?
    onlar yanmıyor dostum.
  • bunda thunderbolt 3 yok değil mi ?
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Yok malesef
  • intel 8th işlemcili 8rf lerde o kısımlarda rgb led var. 7rf modellerde ışık yok. Ben de satın almadan önce algı yanılması yaşadım. Ama çok da gerekli birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginbulutlar

intel 8th işlemcili 8rf lerde o kısımlarda rgb led var. 7rf modellerde ışık yok. Ben de satın almadan önce algı yanılması yaşadım. Ama çok da gerekli birşey değil
    yok gerekliliğinden değil de hocam ben sanki düz kırmızı ışık yanıyodu diye hatırlıyorum da acaba dedim ayarlarını kurcalarken mi kapattım ama yoksa yoktur tabi
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın 8rf modelini freedos olarak aldım. Windows usb si takıp yüklemek istediğimde EFI Shell yazan bir ekran çıkıyor hiçbirşey yapamıyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan bilen varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entelim kullanıcısına yanıt
    bu sorunu cozmustum ben. ama nasil cozdum hatirlamiyorum resim atabilirseniz hatirlamaya calisirim
  • Arkadaşlar bu GE63VR modeli (15.6 ve GTX1060 lı olan) 7950 TL'ye alınır mı sizce şu anki piyasa şartlarında? Son dönemde epey zam gelmişti, 1060 lı makine bulmak zor, Dell olanlar 7200 civarında, bu cihazın kasası, klavyesi ve 120hz ekranı muazzam duruyor. Lütfen masaüstünde şöyle yaparsın böyle yaparsın diye yazmayın, masaüstü tercih etmiyorum kullanım şeklim laptop gerektiriyor.

Bir de bu Raider modelinin 8GB, 1050ti lı , ve 16GB 1050ti li olanları var onlar da 5950 ve 6950 fiyatlandırılmış şu an hepsiburada'da indirim kapsamında. Ne diyorsunuz hangisi alınabilir seviyelerde sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermancati

Arkadaşlar bu GE63VR modeli (15.6 ve GTX1060 lı olan) 7950 TL'ye alınır mı sizce şu anki piyasa şartlarında? Son dönemde epey zam gelmişti, 1060 lı makine bulmak zor, Dell olanlar 7200 civarında, bu cihazın kasası, klavyesi ve 120hz ekranı muazzam duruyor. Lütfen masaüstünde şöyle yaparsın böyle yaparsın diye yazmayın, masaüstü tercih etmiyorum kullanım şeklim laptop gerektiriyor.

Bir de bu Raider modelinin 8GB, 1050ti lı , ve 16GB 1050ti li olanları var onlar da 5950 ve 6950 fiyatlandırılmış şu an hepsiburada'da indirim kapsamında. Ne diyorsunuz hangisi alınabilir seviyelerde sizce?
    Kesinlikle alınır. Şu an fiyatı 7881 tl. Dell'den uzak dur derim, bir sürü kronik sorunu var. Eğer bütçen varsa GTX 1060'lı modeli öneririm, performans olarak 1050Ti'la arasında epey fark var.

• merhaba arkadaşlar 8 yıllık hp bilgisayarımda oyun oymayamaz oldum. cok oyun oynayan birisi değilim sadece online olanları oynuyorum pubg almayı da dusunuyorum. total was gsgo raimbow six lol ve benzeri oyunlar oynarım genelde. ama aklıma takıldı bilen birine sorayım dedim. butcem 4bincivarıydı. acer nitro almayı dusunuyordum sonra aklım monstere kaydı ama gönlümde msi var. bir kere alıp srekli kullanılacak bir cihaz. ssd var aslında toshiba pro eski bilgisayarımda ama normal hdd benziyor birde 1tr 2,5 hdd var eski pc sokup takabilirim. sizce hangisini secmeliyim

Acer AN515-51-78H0 Intel Core i7 7700HQ 8GB 256GB SSD GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q2QEY.012

Monster Abra A5 V13.2 Intel Core i7 8750H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

MSI GL63 8RC-204XTR Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

MSI GF62 7RE-2800XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

• Total War, CS:Go, LOL tarzı oyunlar için GTX 1050 yeterli olur. Ancak işlemciyi kesinlikle 8. nesil almanı öneririm. Bir de Monster'dan uzak dur başın çok ağrır.

• ermancati kullanıcısına yanıt

Şu memlette erken aldığın herşey yanına kâr kalıyor. Ne saçma bi düzenin içindeyiz.

9750 lira olmuş, indirimli hali birde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Şu memlette erken aldığın herşey yanına kâr kalıyor. Ne saçma bi düzenin içindeyiz.

9750 lira olmuş, indirimli hali birde!
    Hocam ben Asus GL702ZC aldım, MSI'dan vazgeçtim. Ryzen 1700 ve RX580 GPU'lu Rog modeli. Gayet memnunum, MSI'dan 1050ti lı model alacağım paranın altına aldım.

• ermancati kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan. 1050 yerine mantıklı bir seçim olmuş. Asusta monitor 120hz mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.