Şimdi Ara

Msi Ge70-0ND İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Sanalmarketim kutudan ne çıkıyorsa onu gönderiyoruz diyor başka sitelerde yanlış yazılmış kutudan çanta çıkmıyor diyor sizce bu adamlar yalancı mı

evet kutunun içinde çıkmıyor yanında geliyor ama onuda msı gönderiyor :D kutudan çıkmıyor diye ceplemişler işte çantayı anla

Anladım bu yüzden almadım

Ebrardan filan alin.

Maalesef oradada bitmiş bulamadım satan bir yer güvenilir olarak.

www.google.com/search?q=Ms%C4%B1+GE70+0ND-413XTR&btnG=&client=ms-opera-mini-iphone&channel=new&redir_esc=
    Cogu guvenilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Sanalmarketim kutudan ne çıkıyorsa onu gönderiyoruz diyor başka sitelerde yanlış yazılmış kutudan çanta çıkmıyor diyor sizce bu adamlar yalancı mı

evet kutunun içinde çıkmıyor yanında geliyor ama onuda msı gönderiyor :D kutudan çıkmıyor diye ceplemişler işte çantayı anla

Anladım bu yüzden almadım

Ebrardan filan alin.

Maalesef oradada bitmiş bulamadım satan bir yer güvenilir olarak.

www.google.com/search?q=Ms%C4%B1+GE70+0ND-413XTR&btnG=&client=ms-opera-mini-iphone&channel=new&redir_esc=
    Cogu guvenilir

Verdiğiniz linke birde siz bakın eksen bilgisayarda mevcut orayı daha önce hiç duymadım

• Mobilim.eksen guuvenilirdir
    Pcdepo hizlial sadece notebook
    Buraleda stok yok mu

• quote:

Mobilim.eksen guuvenilirdir
    Pcdepo hizlial sadece notebook
    Buraleda stok yok mu

Eksen ve sadecenotebookta var ancak şikayetvarda yazılanlara baktım güvenemedim.

• Sadecenb son derece guvenilirdir

• Tekrar aradım sanalmarketim'i onlar 15 inçlik çantalardan gönderiyorlardır diyorlar isterseniz 15 inçlik çantalardan göndeririz ama uymaz diyorlar
    MSI'ın çantalarından bahsediyorum daha önce eksenden veya sadecenotebooktan bu ürünü satın alan var mı acaba 17.3 inçlik GE70 için çanta 17.3 mü yani sığıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 18 Mart 2013; 16:28:27 >
  • quote:

Tekrar aradım sanalmarketim'i onlar 15 inçlik çantalardan gönderiyorlardır diyorlar isterseniz 15 inçlik çantalardan göndeririz ama uymaz diyorlar
    MSI'ın çantalarından bahsediyorum daha önce eksenden veya sadecenotebooktan bu ürünü satın alan var mı acaba 17.3 inçlik GE70 için çanta 17.3 mü yani sığıyor mu

Sığmıyor kardeşim ne yazıkki 15'lik gönderdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

quote:

Tekrar aradım sanalmarketim'i onlar 15 inçlik çantalardan gönderiyorlardır diyorlar isterseniz 15 inçlik çantalardan göndeririz ama uymaz diyorlar

Nereden satın aldınız?

• quote:

quote:

quote:

Nereden satın aldınız?

Ebrarbilgisayardan aldım.Yalnız sıkıntı nerden aldığım değil.tüm siteler aynı kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nereden satın aldınız?

Ebrarbilgisayardan aldım.Yalnız sıkıntı nerden aldığım değil.tüm siteler aynı kardeş

Piyasada 17.3 inçlik çantası yok mu palavra atmasınlar GT70 ve GT60 modelleri 17.3 inç onlarda var

• Merhaba,

Bende uzun zaman araştırmadan sonra en mantıklı f/p için MSI gördüm. Senin aldığın GE70 0ND, versiyonu şu anda stoklarda yok. heryerde GE70 0NC, aradaki fark sadece GT650M ile GTX660M ekran kartı farkı mıdır ?
    PS : Ben windows 7 kullanacağım.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre2blue

Merhaba,

Bende uzun zaman araştırmadan sonra en mantıklı f/p için MSI gördüm. Senin aldığın GE70 0ND, versiyonu şu anda stoklarda yok. heryerde GE70 0NC, aradaki fark sadece GT650M ile GTX660M ekran kartı farkı mıdır ?
    PS : Ben windows 7 kullanacağım.

Saygılarımla

Birde Killer Game olayı var onun dışında bi fark yok diye biliyorum. Ama bi firmalara veya Gökhan beye sorun, belki tekrar gelebilir ürünler. Benim görüşüm almışken gtx olanını alın tabi çok fazla oyun oynamam veya ultra-high olmasada olur oynatsın yeter derseniz 650'de iyi bir seçim olabilir.
  • GT serilerinde sadece çanta varmış malesef.ge serileri için 17'' çanta yok nereye sorsam 15'' çanta yokluyoruz dediler.GE70 alma düşüncem var çok araştırdım ge60ı vatanda inceledim tek kafama takılan şey kasa kalitesi.Fiyatı düşürmek için kasa alüminyum değil tamam da plastik gibi duruyor.casperın az kalitelisi işte :-) Grafik programları ve oyun için alacağım.Yarı yolda bırakmaz dimi ? :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto_Life

GT serilerinde sadece çanta varmış malesef.ge serileri için 17'' çanta yok nereye sorsam 15'' çanta yokluyoruz dediler.GE70 alma düşüncem var çok araştırdım ge60ı vatanda inceledim tek kafama takılan şey kasa kalitesi.Fiyatı düşürmek için kasa alüminyum değil tamam da plastik gibi duruyor.casperın az kalitelisi işte :-) Grafik programları ve oyun için alacağım.Yarı yolda bırakmaz dimi ? :-)

Casper kadar adi olamaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.