Şimdi Ara

Msi Ge70-0ND İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 1 sene beklemenin ardından sonunda bilgisayarıma kavuştum. Öncelikle şunu söylemeliyim, satın aldığım yerle ilgili hiçbir yorum yapmayacaktım ama ebrarbilgisayar bunu haketti ! Ürünü gidip ofislerinden aldım. Almadan önce de milyon tane mail atmışımdır hepsine ayrıntılı olarak cevap verdiler, bir daha bütün bilgisayar ürünlerimi oradan almayı düşünüyorum. Oraya gittiğimde de böyleydi ben sordum onlar cevapladılar, bilgisayar hakkında her konuda destek olacaklarını söylediler bakalım inşallah bir sorun yaşamayız. :)

Herneyse çok uzatmadan incelememe geçeyim.

Bunu tercih etmemin sebebi yazılım programları ve haliyle oyundu. Beklentilerimi karşıladı. Öncelikle çok şık bir kasası var sitedeki fotoğraflarında milyon kat daha güzel açıkçası böyle beklemiyordum. Msi ge60/ge70 Kullanıcılar Kulübü konusunun 120 sayfasını okuyabildim ancak, ge60'taki gibi dvd-rom oynama, kasa esnekliği,menteşe sorunu,dvd rom sesi bunların hiçbiri Ge70te yok. Klavyesi çok rahat ve kullanışlı steelseries yapmış olmaz mı ? :) Touchpad e kötü diyorlardı ben beğendim normal bir touchpad işte pürüzlü olması benim daha çok hoşuma gitti şahsen. He ama belki önceki modellerde kötü olupta bu modelde düzeltmişte olabilirler. Bu arada ekranı çook büyük en çokta buna sevindim. Oyun oynarken Film izlerken masaüstünü aratmıyor, he bide Full HD tabi dahada güzel olyor. Ekrana gelmişken, Önceki modellerde ekran açıklığından bahsediliyordu ben öyle bir soruna rastlamadım, Allah'a şükür ölü pixelde çıkmadı. HDD'den veya başka birşeyden dolayı eski modeller gibi titremiyor. Birde Sesi çok hoşuma gitti, en beğendiğim kısımlardan biri de ses, mükkemel bir kalitede yapmışlar çok canlı bir ses veriyor çok sevdim. Ses demişken bendeki tek sorun fan sesi. Öyle aşırı bir sesi yok ama normal otururken kulağıma geliyor baktığımda (soldaki ızgara) deliklerden sadece 2 tanesinden hava geliyor ?? Acaba kayma felan mı oldu veya içinde birşey önünü mü kapatıyor diye korkuyorum açıkcası. Soğuk üflemesine rağmen yinede çalışıyor, fanı kapatmanın bi yöntemi varmı onu araştıryorum şimdi. Fan hızlandırma tuşuda görevini iyi yapıyor bu arada. Yanında gelen mouse da gayet kullanışlı ele oturuyor ışıklarıda çok hoşuma gitti. Gelelim çanta olayına, çanta 2 bölümlü bir yerde laptopın korunması için önüne sünger gibi birşey koymuşlar oraya ne yazikki notebookumuz sığmıyor fakat onun önüne de koyabilirsiniz oraya sığıyor tek kötü yönü önünde koruması olmamış oluyor ama bence bu o kadar büyültülecek birşey değil ön gözlerden birine köpük vs. koyduk mu iş tamamdır. Oyun incelemesi olarak şuan için FPS oyunu oynamadım hiç. Far Cry, Crysis 2 ve AC iniyor. Şuan bi minecraft birde Fm oynadım onlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. :D Diğer oyunlar inince de FPS ve Sıcaklık değerlerini yazarım. Boost olma-olmama olayına henüz bakamadım çünkü nereden bakıcağımı bilmiyorum. Fazlada kafama takmıyorum sonuçta Yeni bios ile düzelecekmiş.

Herneyse genel olarak laptopımdan oldukça memnunum bi tek fan sesi biraz kafamı karıştırıyor o kadar. Msi'a böyle bir laptop yaptığı için buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Almak isterseniz kesinlikle öneririm. Asus al diyen çok oldu ama ben o tasarıma para vermem arkadaş! isterse bütün oyunları ultra da çalıştırsın yinede almam.

Genel olarak özetleyecek olursak..

Kasa kalitesi %98
    Şıklık - Tasarım %100 (Her gören bi kere waaow diyor. ( )
    Ses/Hoparlör %100
    Fan Sesi :%90 (Dediğim sorun olmasa..)
    Oyun Perf. %100 (Fm12,Fm13,MineCraft,Halo2 (Denedikçe yazarım.))

Sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlayabilirim.

• kardeş bende bu bilgisayarı aldım sen hangi driverleri yükledin ben birsürü yükledim ama eksik kalan varsa tamamlamak istiyorum.onun dışında ekran kartm olarak intel gözüküyor.ne yaptıysam geforce a geçemedim.sende böyle bi sorn oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

kardeş bende bu bilgisayarı aldım sen hangi driverleri yükledin ben birsürü yükledim ama eksik kalan varsa tamamlamak istiyorum.onun dışında ekran kartm olarak intel gözüküyor.ne yaptıysam geforce a geçemedim.sende böyle bi sorn oldumu?

Beninmde driverlar karman çorman oldu. Dxdiag'dan bakıyorsan normaldir onu görmesi. Nvdia'ya geçtiğinde turbo ışığı yanıyor zaten. Oyunlara girerkende Sağ tık > Grafikişlemciyle Çalıştır > Nvdia dersen oyuna girdiğinde çalışır. Fakat ben hep açık kalsın istiyorum dersen Masaüstü>Sağ tık > Nvdia Denetim Masası > 3D Ayarları oradan Otomatik seç'i Nvdia yap birde öyle dene istersen. (Bunu denemedim hiç sadece fikir amaçlı söyledim.)

Driver olayına gelince, CD'dekilerin hepsini yükledim kendi sitesinden de Live Update 5'i indirdim o kendisi güncelliyor eksik driverları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

kardeş bende bu bilgisayarı aldım sen hangi driverleri yükledin ben birsürü yükledim ama eksik kalan varsa tamamlamak istiyorum.onun dışında ekran kartm olarak intel gözüküyor.ne yaptıysam geforce a geçemedim.sende böyle bi sorn oldumu?

Beninmde driverlar karman çorman oldu. Dxdiag'dan bakıyorsan normaldir onu görmesi. Nvdia'ya geçtiğinde turbo ışığı yanıyor zaten. Oyunlara girerkende Sağ tık > Grafikişlemciyle Çalıştır > Nvdia dersen oyuna girdiğinde çalışır. Fakat ben hep açık kalsın istiyorum dersen Masaüstü>Sağ tık > Nvdia Denetim Masası > 3D Ayarları oradan Otomatik seç'i Nvdia yap birde öyle dene istersen. (Bunu denemedim hiç sadece fikir amaçlı söyledim.)

Driver olayına gelince, CD'dekilerin hepsini yükledim kendi sitesinden de Live Update 5'i indirdim o kendisi güncelliyor eksik driverları.

ben masaüstünde sağ tıklayıp görüntü özelliklerine girip gelişmiş ayarlardan bakıyorum ekran kartına...sürekli olarak nvidia kalmasını istiyorum.sizin söylediğiniz yöntemide denedim ama olmadı.puanlama sistemindede 5.9 olarak gösteriyo...ayrıca sizin işletim sistemi neydi benim win8..cd dekş driverler win7 için.sorun olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaabey -- 17 Mart 2013; 15:02:28 >

• Hayırlı olsun bende sipariş vereceğim inşaallah bugün yarın incelemeniz çok detaysız olmuş benim alacağım firma sanalmarketim freedos gelecek driver vb konusunda yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Hayırlı olsun bende sipariş vereceğim inşaallah bugün yarın incelemeniz çok detaysız olmuş benim alacağım firma sanalmarketim freedos gelecek driver vb konusunda yardımcı olursanız sevinirim :)
    ge70 0nd da wifi gidip geliyor win8 işletim. 64 bit. Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

ge70 0nd da wifi gidip geliyor win8 işletim. 64 bit. Ne yapabilirim?

Windows8 de wifi sorunu genel bir sorun, yeni sp bekleyeceksiniz veya daha detaylı olarak bi sitelere göz gezdirin belki çözüm bulabilirsiniz.
  • quote:

Hayırlı olsun bende sipariş vereceğim inşaallah bugün yarın incelemeniz çok detaysız olmuş benim alacağım firma sanalmarketim freedos gelecek driver vb konusunda yardımcı olursanız sevinirim :)

Driverları kutunun içinden çıkan cd ile veyahttp://www.msi.com/product/nb/GE70-0ND.html#/?div=Driver&os=Win8%2064 adresinden indirerek (İşletim sisteminizi seçmeyi unutmayın!) kurabilirsiniz uğraşamam derseniz yine msi sitesinden Live Update 5 i yükleyin o kendisi indirip yüklüyor. Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. :)

• quote:

quote:

Driverları kutunun içinden çıkan cd ile veyahttp://www.msi.com/product/nb/GE70-0ND.html#/?div=Driver&os=Win8%2064 adresinden indirerek (İşletim sisteminizi seçmeyi unutmayın!) kurabilirsiniz uğraşamam derseniz yine msi sitesinden Live Update 5 i yükleyin o kendisi indirip yüklüyor. Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acil 3d max kurmam lazım ama sürekli application hatası alıyorum 2011 12 13 yükledim hepsi aynı hatayı veriyor bununla karşılaşan var mı yada bana çözüm önerisi olan ekran kartı sürümünü de güncelleştirdim ama çözemedim
    işletim sistemin win 7 ultimate

• quote:

quote:

driverlarımın hesni yükledim nete bağlanıyorum sorun arada kopma oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1905

arkadaşlar acil 3d max kurmam lazım ama sürekli application hatası alıyorum 2011 12 13 yükledim hepsi aynı hatayı veriyor bununla karşılaşan var mı yada bana çözüm önerisi olan ekran kartı sürümünü de güncelleştirdim ama çözemedim
    işletim sistemin win 7 ultimate

Google hatanin ismini arat bulursun
  • Birşey sormak istiyorum GE70'in yanında çantası geldi mi size? Sanalmarketimden alayım dedim çantası yokmuş Türkiye'ye gelmediğini iddia ediyor Müşteri Temsilcisi.
    Ayrıca Ebrar Bilgisayarda Ürün bitmiş ama Çantasıda Hediyeymiş çanta bile vermiyorlar ne anladım ben bu işten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 18 Mart 2013; 11:16:32 >
  • quote:

Birşey sormak istiyorum GE70'in yanında çantası geldi mi size? Sanalmarketimden alayım dedim çantası yokmuş Türkiye'ye gelmediğini iddia ediyor Müşteri Temsilcisi.
    Ayrıca Ebrar Bilgisayarda Ürün bitmiş ama Çantasıda Hediyeymiş çanta bile vermiyorlar ne anladım ben bu işten..

çantası var pcdepo dan alan arkadaş var ona çantalı gelmiş resmini çekmiş
  • Cantayu Hizlial ekleyemez ya da cikartamaz cunku firma gonderiyoe beraber hepsini.
  • quote:

Birşey sormak istiyorum GE70'in yanında çantası geldi mi size? Sanalmarketimden alayım dedim çantası yokmuş Türkiye'ye gelmediğini iddia ediyor Müşteri Temsilcisi.

Evet geldi, çantayı vermek zorundalar.
  • Sanalmarketim kutudan ne çıkıyorsa onu gönderiyoruz diyor başka sitelerde yanlış yazılmış kutudan çanta çıkmıyor diyor sizce bu adamlar yalancı mı
  • quote:

Sanalmarketim kutudan ne çıkıyorsa onu gönderiyoruz diyor başka sitelerde yanlış yazılmış kutudan çanta çıkmıyor diyor sizce bu adamlar yalancı mı

evet kutunun içinde çıkmıyor yanında geliyor ama onuda msı gönderiyor :D kutudan çıkmıyor diye ceplemişler işte çantayı anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Sanalmarketim kutudan ne çıkıyorsa onu gönderiyoruz diyor başka sitelerde yanlış yazılmış kutudan çanta çıkmıyor diyor sizce bu adamlar yalancı mı

evet kutunun içinde çıkmıyor yanında geliyor ama onuda msı gönderiyor :D kutudan çıkmıyor diye ceplemişler işte çantayı anla

Anladım bu yüzden almadım

• quote:

quote:

quote:

Ebrardan filan alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

quote:

Ebrardan filan alin.

Maalesef oradada bitmiş bulamadım satan bir yer güvenilir olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.