Şimdi Ara

MSI GE70 2OE 050-XTR Ekran kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdan bir arkadaştan konuda bahsi geçen modeli aldım. Normalde üzerinde 765m bulunuyormuş fakat geçen ay serviste(garanti-servicepoint) anakart, cpu ve ekran kartı (860m ile) değişmiş. Garanti şu an bitmiş durumda.

Bana geldiğinde yeni yüklenmiş, driver'ları eksik bir windows 8 yüklüydü, ben win8.1pro yüklemesi yaptım nvidia geforce experience'dan güncel driver yüklemesini de yapmış bulundum. Normalde herşey yolunda görünüyor, HWmonitor vs ekran kartını kontrol ettiğimde ısı değerleri vs normal.

Ancak CS:GO oynuna girince oyun açıldıktan bi kaç sn sonraya kalmadan hoparlorden takılma sesleri geliyor ve Nvidia driver çalışmayı durdurdu, kurtarıldı diye hata mesajı alıyorum. Sonrasında yeniden başlatıncaya kadar intel ekran kartına muhtaç kalıyorum.

Bios update'i düşündüm ancak 860m'den ötürü anakart'ın orijinal modeliyle aynı kalıp kalmadığından emin değilim. Bu arada servis tutanaklarında CPU ve anakart değişti yazıyor, ekran kartı değişimi geçilmemiş.

Bu konuda tecrübelerinizi / tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Sıkıntılı bir durum. Başıma hiç gelmediği için bilmiyorum. Tecnopatta bir konu açmayı dene belki denk gelir birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim. Önceki driver'lardan birini yükledim ve sorun ortadan kalktı. En son driver her zaman için kullanışlı olmuyormuş, anlamış olduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.