Şimdi Ara

MSI GE70 2OE 267XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI GE70 2OE-267XTR modelini almaya karar verdim. Ürünün linki;http://www.sanalmarketim.com/msi-msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/

Bu fiyata bundan daha performanslı bir notebook öneriniz var mı?

• Thor10104 T kullanıcısına yanıt
    bu fiyata bundan iyisi var mıdır? yok gibi görünüyor :) ama bu çok iyi bir laptop bende de aynı model var linki attığın siteden sorunsuz bir şekilde satın aldım ve çok memnunum.. lenovo y510p var galiba 2 model arasında kalıp msi da karar kıldım y510p den memnunlar mı bilmiyorum ama msi daha iyi geldi bana ve onu tercih ettim alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve içinden çıkılmaz bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

bu fiyata bundan iyisi var mıdır? yok gibi görünüyor :) ama bu çok iyi bir laptop bende de aynı model var linki attığın siteden sorunsuz bir şekilde satın aldım ve çok memnunum.. lenovo y510p var galiba 2 model arasında kalıp msi da karar kıldım y510p den memnunlar mı bilmiyorum ama msi daha iyi geldi bana ve onu tercih ettim alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve içinden çıkılmaz bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

MSI'ı uzun süredir takip ediyordum zaten. Benim bilmediğim böyle daha performanslı bir ürün var mı öğrenmek istedim. Lenovo'nun Y510p modelinide inceledim fakat ekran kartı olsun soğutması olsun MSI'ın daha sağlam geldi bana. Şuanda tek merak ettiğim konu i7 4700MQ için 400 TL fazladan verilir mi? Size sormak istediğim bir soru daha var. İşletim sistemi olarak ne önerirsiniz? Oyunlarda gerek uyumluluk gerek performans açısından hangisinde daha iyi verim alırım. Şuanda Windows 7 Ultimate ve Windows 8.1 Pro var elimde ikisi arasında kararsız kaldım.

• Thor10104 T kullanıcısına yanıt
    win8 iyidir direk onu kur sonuçta en güncel işletim sistemi yeni oyun ve programlarda güncel olması daha iyi olabilir ;) msi da sorunsuz olarak win8 kullanabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.