Şimdi Ara

MSI GE70 2OE USB PORT GÜÇ SORUNU - Kullananlardan yardım rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu laptopu alalı 1 ay oldu, ilk zamanlar farketmediğim bir sorun var. cd sürücü ve cep telefonu gibi cihazlar çalışırken usb portlardan arasıra kopuyorlar. özellikle xperia s cep telefonum saniyede 2 kere kopup tekrar bağlanıyor. bir işlem yapmak mümkün olmuyor.
    harici adaptörlü bir usb hub ile destekleyince sorunun ortadan kalktığını gördüm, yani sorun usb portlara giden gücün yetersizliği ile ilgili. bu güne kadar aynı cd sürücüyü ve telefonu en az 6-7 laptopa taktım hiç bir zaman böyle bir sorun olmadı. Ayrıca mouse, joypad gibi düşük güç çeken cihazlarda da sorun yok.
    aynı makineyi kullanan diğer arkadaşlar deneyip yorum yaparsa sevinirim.
    gerekirse garanti sürecini başlatacağım.

şimdiden teşekkürler.

• aynı problemi yaşıyorum kulaklık ve mouse sorunsuz çalışmasına rağmen galaxy s4 ve ipod u bağlayınca saniyede 1-2 kere kadar hızlı sürekli kopmalar oluyor aynı zamanda kulaklık çalışmasına rağmen kulaklığın yazılımı kulaklığı göremiyor.

GE70 2OE kullanıyorum ben de.
  • soldaki usb 3.0 portlarda daha çok oluyor sorun. araya hub koyunca düzeliyor. Sende de aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcak_kofte

soldaki usb 3.0 portlarda daha çok oluyor sorun. araya hub koyunca düzeliyor. Sende de aynı mı?

Hub dediğiniz nedir ? Ayrıca Harici HDD bağlıyorum arada kopup tekrar bağlanıyor bende de
  • Bildiğin USB hub arkadaşım, USB port çoklayıcı. Bir dene, bir driver sorunu galiba yaşadığımız. Sende de aynı şekilde hub ile düzelirse MSI'a yazı yazalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır hub bulup deneyeceğim.
  • warriorxp W kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız hocam,duzeldi mi sorun ben de aynını yaşamaya başladım.Hdd mouse da sıkıntı yok ama iphone 5 im var onu takınca saydırmaya başlıyor .tabi ben de başlıyorum
  • Arkadaslar.

``Super Charger`` denen driveri kurdunuzmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratx38

Arkadaslar.

O ne oluyor?

edit: nerden bulup indireceğiz. pc le gelen cd de var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 2 Ocak 2014; 18:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Arkadaslar.

O ne oluyor?

selam ethem

Farklı ülkelerde senin gibi MSİ markasında usb problemi yaşayan bazı kişilerin yazmış olduklarını okudum birisi problemini intelchipset driverini güncelleyerek problemin bir kısmını çözmüş gibi,bazıları ise problemin window 8 normal sürümle olduğunu iddaa edip pro ya güncellemeyi deneyin diye tavsiyede bulunuyor bunları deneyebilirsin bence
    http://forum.notebookreview.com/msi/698752-msi-gt70-0nc-win8-usb-ports-not-functioning.html

Not:Kendi başıma gelen farklı bir marka notebookta karsılastığım problemide kısaca anlatim staj dönemimdeyken bilgisayarıma bazı yazılım programları yükledim ogün bilgisayarımı bir defa resetlediğimde tüm kart okuyucu usb ve touch pad driverlerde sıkıntı cıktı tanıtılmamıs gibi göründü neyse driverleri tekrardan indirip kurrdum tekrardan çalıştı ---taki tekrar resetleyene kadar o zamanki bilgisizliğimden format atarak problemi giderdim birdaha aynı olay basıma gelmedi sonra bir kişinin tavsiyesi
    tekrardan bu şekilde bir problemle karsılasırsam yüklediğim bazı programların buna sebep olabileceğini ve bu programları deneme yanılmayla bir kacını silerek problemin gideriliğ giderilemeyeceğini denemek olduğunu söyledi velhasıl böyle.

Umarım problemini kısa zamanda halledersin.

• Super Charger: herhangi bir aleti mesela telefon yada baska elektronik aletleri usb ile doldurmasi icindir .

Bu sürücüyü sizin laptop markasina göre kendi sitesinden indirilebilir . Utility de bulunur. Yada driver CD sinden de olabilir.

Ve WIndows 8.1 kullanmanizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaTx38. -- 2 Ocak 2014; 19:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ndNomad

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Arkadaslar.

O ne oluyor?

selam ethem

Farklı ülkelerde senin gibi MSİ markasında usb problemi yaşayan bazı kişilerin yazmış olduklarını okudum birisi problemini intelchipset driverini güncelleyerek problemin bir kısmını çözmüş gibi,bazıları ise problemin window 8 normal sürümle olduğunu iddaa edip pro ya güncellemeyi deneyin diye tavsiyede bulunuyor bunları deneyebilirsin bence
    http://forum.notebookreview.com/msi/698752-msi-gt70-0nc-win8-usb-ports-not-functioning.html

Not:Kendi başıma gelen farklı bir marka notebookta karsılastığım problemide kısaca anlatim staj dönemimdeyken bilgisayarıma bazı yazılım programları yükledim ogün bilgisayarımı bir defa resetlediğimde tüm kart okuyucu usb ve touch pad driverlerde sıkıntı cıktı tanıtılmamıs gibi göründü neyse driverleri tekrardan indirip kurrdum tekrardan çalıştı ---taki tekrar resetleyene kadar o zamanki bilgisizliğimden format atarak problemi giderdim birdaha aynı olay basıma gelmedi sonra bir kişinin tavsiyesi
    tekrardan bu şekilde bir problemle karsılasırsam yüklediğim bazı programların buna sebep olabileceğini ve bu programları deneme yanılmayla bir kacını silerek problemin gideriliğ giderilemeyeceğini denemek olduğunu söyledi velhasıl böyle.

Umarım problemini kısa zamanda halledersin.

İşletim sistemim win7 64 bit pro.

Ben pc ye bir program yüklemedim. Sorun birden bire çıktı. 29 Aralık akşamı usb girişleri çalışmıyordu. Bir kaç olaydan sonra şimdi hallettim. Sistem geri yükleme yapınca düzeldi. (sistem geri yükleme başarısızlıkla sonuçlandı ama usb bağlantıları çaılışıyor)

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir kaç konu açmama rağmen kimse konuma yorum amadı.

Ayrıca ismim Caner.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

ne yaptınız hocam,duzeldi mi sorun ben de aynını yaşamaya başladım.Hdd mouse da sıkıntı yok ama iphone 5 im var onu takınca saydırmaya başlıyor .tabi ben de başlıyorum

evet hub kullandığımda kesilmeler ciddi şekilde azaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.