Şimdi Ara

Msi GE70 2oE vs. TOSHIBA QOSMIO X870-15E hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her sorunumda problemimde arastırmamda kullandığım forumumuza sonunda üye oldum. :D
    Yukarıda notebook ların modellerini yazdım.
    Toshiba 3.100 lira
    MSİ 3000 lira
    Bu yıl mimarlık fakültesine baslayacagım , hangisini tercih etmeliyim ?
    Esasen MSİ istiyordum ancak sadece 2 firma satiyor ve stoklarınada agustos ortası yada sonu gibi gelecekmiş beklemekde istemiyorum ( sabırsızım biraz ) :D
    Tesekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HArabacioglu

Herkese merhabalar ;
    Her sorunumda problemimde arastırmamda kullandığım forumumuza sonunda üye oldum. :D
    Yukarıda notebook ların modellerini yazdım.
    Toshiba 3.100 lira
    MSİ 3000 lira
    Bu yıl mimarlık fakültesine baslayacagım , hangisini tercih etmeliyim ?
    Esasen MSİ istiyordum ancak sadece 2 firma satiyor ve stoklarınada agustos ortası yada sonu gibi gelecekmiş beklemekde istemiyorum ( sabırsızım biraz ) :D
    Tesekkürler.

msi 4. nesil işlemciye sahip ekran karti bakimindanda ileri. Beklemen daha iyi olacaktir.
  • Msi i beklersen daha iyi olur bu arada toshiba kliksa.com da 2700 liraydı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım , yorumlar için teşekkürler peki bilginiz varmı bu MSİ i ne zaman temin edebiliriz parası hazır kesin alınacak zaten ihtiyaç da alayım bitsin istiyorum sürekli mesgul ediyor kafamı.

• Valla hocam sürekli söylentiler dolanıyor ama açıkçası kimse bilmiyor :D bende bekliyordum haziran sonu temmuzun ilk haftası çıkacak deniyordu ondan sonra temmuz sonu ağustos başına döndü baktım ses seda yok bende toshibayi aldım kafam rahat benim gibi sabırsız değilseniz bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: canb95

Valla hocam sürekli söylentiler dolanıyor ama açıkçası kimse bilmiyor :D bende bekliyordum haziran sonu temmuzun ilk haftası çıkacak deniyordu ondan sonra temmuz sonu ağustos başına döndü baktım ses seda yok bende toshibayi aldım kafam rahat benim gibi sabırsız değilseniz bekleyin

Benim verdiğim link teki toshiba yimi aldınız ? Memnuniyetlerinizi ve memnuniyetsizliklerinizi yazarmısınız ? :)

• bende toshibayı aldım ve çok memnunum ayrıca 4.nesil işlemciyi intelin sayfasında karşılaştırdım 3630 ile hiçbir kayda değer fark göremedim. hatta bazı frekans değerleri 3630da daha iyi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Temmuz 2013; 0:37:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şuan yazliktayim ve internetim yok öyle uzun uzun kullanıp test edemedim ama normal kullanımda hicbir sıkıntısı yok dediginiz gibi işlemcinin aham şahım bir farkı yok ama yeni nesilden zarar gelmez olsa iyi olurdu gtx670m gayet iyi üst seviye bir kart en az 2-3 sene daha götürür ondan sonrada medium ayarlarda falan idare eder diye düşünüyorum kasası da gayet sağlam zaten yani bu bilgisayar rahat bir 5 sene götürür bence bu arada hoparlörleri en hoşuma giden yanlarından biri gerçekten çok iyi ses veriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.