Şimdi Ara

MSI GE70 2PE Apache Pro (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kittyhunter

MSI GE60 2PC-089XTR (ya da 17 inç modeli) veya gigabyte p35k arasında karar vermeye çalışıyorum. MSI'da 850m ekran kartı var daha az ısınıyor 860a göre, daha çok ekran kalitesi-ses kalitesi ve i7 işlemci performansı arıyorum sanırım msi 850m modeli daha sıcak geliyor. p35k için yenisini bekliyeyim dedim ancak p15f olması lazım 850m ile gelecekmiş tarihi belli değil. ısınsın problem değil, ancak kasada ısıyı çok hissettirmesi bitiriyor beni.

30w güç tüketimi farkı var 850 ile 860 arasında, 850 modelinde kasa üzerinde çok hissedilmiyordur umarım. (tam bir kasa üstü sıcaklık incelemesi arıyorum 850 için) performans olarak çok fark var ancak oynadığım oyunların altından her türlü kalkar 850m.

bu sezonun dizüstülerinde genel bir ısınma problemi söz konusu, yeni makineye ihtiyacım var, araştırmak yıpratıyor adamı.

Hocam bir önceki mesajımdaki linkte inceleme yapılmış. Kasa sıcaklıkları da yazıyor. Oradan bakabilirsiniz. Benim için ise kasanın ısınması çok önemli değil. Yani soba gibi olmasın da :) ısınınca işlemcinin frekans düşürüp kasmasına tahammül edemiyorum. Msi'da bu sorun var diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    o modeli 860m zannediyordum sağolasın hocam fikir vermiş oldu
  • Kimsenin fikrine karismak istemiyorum ancak monster ve vector gibi barebone markalara bakarsaniz sizin icin daha ucuz olur. Ben tulpar t5 aldim 3500 e geldi gtx870m i7 4700mq ve en cok begendigim yani aldigima memnun oldugum cooler booster 2 ozelligi. Kasasi guzel dahili subwoofer var biraz kasa kalitesi dusuk ancak genel olarak cok iyi. Ben monster tulpar t5 aldim. Vector ise sanirsam w500 modellerinde gtx765 ile istediginiz islemciyi falan alabilirsiniz yani isi sadece oyun olan i5 alir mesela. Yine msi dan ucuz oluyor. Barebone tercih edin. Hem yerli markalara deger vermis olursunuz. Ben momster adina konusayim cidden guzel bir servisleri var ben tavsiye ederim. Daha önce sony kullaniyor idim modelim orta model diye resmen beni kaale almiyorlardi. Goturuyordum pc yi benden 100 lira alip windows kuruyorlardi ama donanimsal olarak dokunmuyorlardi bile. O servise verecegim parayi vermesem gtx880m li modelini bile alirdim

• Hiçbirşey yapmadan geri yolladılar.macun değişikliği için tekrar mıyollasam acaba?

• Ne yapmalıyım şimdi servise geri yollayım macun değişikliği mi isteyim ?

• Arkadaşlar Apache pro almayın sanırım Türkiye modellerinde sıkıntı var.yurtdışından bir kaç kişi ile görüştüm crysis 3 ü en yüksekte açıyolar ve soğuk diyor adamlar.bizimkilerde bir sıkıntı var.benim mesele hala çözülemedi servis noktası oynayıp duruyor başka bişey yaptıkları yok.tüketici haklarına gideceğim heralde

• Haziran ayında gelen 406TR Apache pro modelinden 50 adet satılmış ve hiçbir müşterimizde bu şekilde bir sorunla karşılaşmamıştır.

MSI servis noktası olan SERVİS POİNT, teknik servisler içerisinde en hızlı çözüm üreten yer olduğunu belirtmek isteriz.

Belirtilen sorun, servis tarafından tespit edilmiş ve değişim onayı verilmiştir.

Türkiye’ye gelen ürünlerle yurtdışındaki ürünler arasında hiçbir fark olmadığını belirtmek isteriz.
  • @reaper2346
    hocam ne yaptın ? ben de pro düşünüyordum ama kaldı herhalde.. yeni serilerde gelmek bilmiyor gelmeyeek sanırım

@DarbeLeeMatkap
    ben de freedos olan model bekliyorum ama gelmeyeek herhalde yeni model var mı görünürde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalmarketim.com

Haziran ayında gelen 406TR Apache pro modelinden 50 adet satılmış ve hiçbir müşterimizde bu şekilde bir sorunla karşılaşmamıştır.

MSI servis noktası olan SERVİS POİNT, teknik servisler içerisinde en hızlı çözüm üreten yer olduğunu belirtmek isteriz.

Belirtilen sorun, servis tarafından tespit edilmiş ve değişim onayı verilmiştir.

Türkiye’ye gelen ürünlerle yurtdışındaki ürünler arasında hiçbir fark olmadığını belirtmek isteriz.

peki bir sorum olucak

gs70 stealt pro gs60 ghost pro ve ge 70 apache pro gibi modellerin Türkiye'de 6 ay sonra satılmaya başlanması sizcede bir sorun değil mi ?

ben direk eğer ilk seri mallar gelmiyorsa ülkeme , ülkem için daha kalitesiz , distrübitör için ucuz malların üretildiği düşünürüm .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.