Şimdi Ara

MSI GE70 2PE Apache Pro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx860 olanların i5li serisi varmı acaba bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalmarketim.com

Sadece sanalmarketim stoklarına gelecek olan MSI APACHE PRO ön siparişle satışa açılmıştır.

MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD + 1TB GTX860M 2GB 17.3" Full HD Win 8.1

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-c...hd-win-81/p_55793/

Gtx860 kepler mi maxvel mi kullanılmış sizdekinde?

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kaynaklara göre GTX 860M 2Gb Maxwell , GTX 860M 4GB Kepler mimarili oluyor. Gelecek model 2GB olduğuna göre Maxwell'dir diye düşünüyorum
  • bu konuyu görene kadar msi apache pro almayı düşünüyordum ancak monster tulpar t7 2.3.1 aldım.
    tulpar özellik olarak çok daha üstün, msi maalesef fiyat-performans oranını kaybetti gibi.
    870m ile 860m arasında integer gigaflop bazında minimum %33 performans artışı olması lazım.
    860m kepler ise bir işe yaramaz, maxwell shader sayısı hızı düşürülmüş olsa da clock hızları azaltılmış olsa da %10-15 arası daha iyi performans veriyor, hadi performansı da geçin neredeyse yarı yarıya daha az enerji harcadığı için daha az ısınıyor.
    ayrıca tulpar serisi msi gt kasa sunarken ge kasa kalitesi daha düşük ve soğutma sorunları olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_ozdemir

bu konuyu görene kadar msi apache pro almayı düşünüyordum ancak monster tulpar t7 2.3.1 aldım.
    tulpar özellik olarak çok daha üstün, msi maalesef fiyat-performans oranını kaybetti gibi.
    870m ile 860m arasında integer gigaflop bazında minimum %33 performans artışı olması lazım.
    860m kepler ise bir işe yaramaz, maxwell shader sayısı hızı düşürülmüş olsa da clock hızları azaltılmış olsa da %10-15 arası daha iyi performans veriyor, hadi performansı da geçin neredeyse yarı yarıya daha az enerji harcadığı için daha az ısınıyor.
    ayrıca tulpar serisi msi gt kasa sunarken ge kasa kalitesi daha düşük ve soğutma sorunları olabiliyor.

Hocam 870m ile 860m (maxwell) arasinda oyunlarda rahat 15 fps fark var. 860m maxwell de olsa 870m'in yanina bile yaklasamaz. Monster alarak en iyisini yapmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: caner_ozdemir

bu konuyu görene kadar msi apache pro almayı düşünüyordum ancak monster tulpar t7 2.3.1 aldım.

Hocam 870m ile 860m (maxwell) arasinda oyunlarda rahat 15 fps fark var. 860m maxwell de olsa 870m'in yanina bile yaklasamaz. Monster alarak en iyisini yapmissiniz.

hocam hadi performansı da geçtik eski seriye göre fiyat/performans olarak pahalı.
    765m'li ssd'li eski modeller 3000 küsür lira.
    şimdi stoğa girince 3800tl civarı olacakmış arada 800 liralık ne fark var ?

işlemci eski seri ile birebir aynı 4700mq
    anakart eski seri ile aynı
    monitör eski seri ile aynı
    kasa eski seri ile aynı
    ram eski seri ile aynı
    batarya aynı

minor farklılıkları bilmiyorum ama major olarak ekran kartı ve klavye değişmiş gördüğüm kadarıyla.
    eğer ekran kartı bir de kepler mimarisi ise farka değmez.
    zaten msi ge serisi msi'in oyuncular için çıkardığı en alt seviye olarak tasarlanan ısınma dahil bazı kronik sorunları olan bir seriydi ama buna rağmen fiyat/performans'tan dolayı dikkatimi çekmişti.
    ya msi fiyat performans oranını düşürdü ya da tedarikçi firmalar yeni model olduğu için fazla kar payı koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_ozdemir -- 28 Mayıs 2014; 20:18:04 >

• Gtx 765 ekran kartı 850den daha iyi ama 860dan iyi değildir herhalde? Fazla mı fiyat farkı var? Ya da 3bine getirtebilsek alınır mı Monster tulpar'a rağmen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 28 Mayıs 2014; 20:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Gtx ekran kartı 850den daha iyi ama 860dan iyi değildir herhalde? Fazla mı fiyat farkı var? Ya da 3bine getirtebilsek alınır mı Monster tulpar'a rağmen?

hocam msi ge70 apache pro 860m'li olanı 3000'e getirmek mümkünse eğer msi al.
    çünkü tulpar serisi şu an 3600 ile başlıyor.
  • sanalmarketim.com kullanıcısına yanıt
    GE60 serisinin GTX860 ekran kartlı versiyonları ne zaman gelecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

860 zaten

• Ge70 veya ge60 860m li ssd siz freedos bekliyorum bende 3000 e olursa alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

860 zaten

Onlar GS70 ve GE70. Sitede GE60 2PE(860'lı versiyonlar) serisinden ürün yok. Yada ben göremiyorum.
  • quote:

GTX860 ekran kartlı GE60 Apache Pro Serisi ürünlerin stoğa gelmesi beklenmemektedir.

MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro modeli stoklarımıza girmiştir.

MSI GE70 2PE-406TR Apache Pro
  • quote:

quote:

Orijinalden alynty: Duncan Idaho

GE60 serisinin GTX860 ekran kartly versiyonlary ne zaman gelecek acaba?

GTX860 ekran kartly GE60 Apachi Pro serini ürünlerin sto?a gelmesi beklenmemektedir.

GE70 2PE-406TR Apache Pro modeli stoklarymyza girmi?tir. Bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Puente

MSI, GTX 860M'lerin Kepler mimarili olanları kullanıyormuş sanırım. Bu da GTX 850M'le aynı performans oluyor.

hayır maxwell kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalmarketim.com

quote:

Orijinalden alynty: Duncan Idaho

GE60 serisinin GTX860 ekran kartly versiyonlary ne zaman gelecek acaba?

GTX860 ekran kartly GE60 Apachi Pro serini ürünlerin sto?a gelmesi beklenmemektedir.

GE70 2PE-406TR Apache Pro modeli stoklarymyza girmi?tir. Bilginize..

gs70 Stealth pro gtx 870m'li olan model gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

quote:

MSI, GTX 860M'lerin Kepler mimarili olanları kullanıyormuş sanırım. Bu da GTX 850M'le aynı performans oluyor.

Emin misin? Benim de kafam karıştı. Bazıları GS serisi Kepler, GE serisi Maxwell kullanıyor bazıları MSI tamamen Kepler kullanıyor falan diyor.Gerçi 2 GB'lık modeller Maxwell'miş galiba ama emin değilim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

quote:

Emin misin? Benim de kafam karıştı. Bazıları GS serisi Kepler, GE serisi Maxwell kullanıyor bazıları MSI tamamen Kepler kullanıyor falan diyor.Gerçi 2 GB'lık modeller Maxwell'miş galiba ama emin değilim.

eminim.
  • Merhaba,
    MSI GTX870 ekran kartlı GS70 model ürünün en erken Ağustos ayında stoklara gelmesi beklenmektedir.
    Bilginize..
  • sanalmarketim.com kullanıcısına yanıt
    Sayın beyfendi gtx860m li ge60 modelleri yada 15.6" lik modeller ne zaman gelir? Temmuz a gelir mi? Lütfen siz karar verebiliyorsanız freedos ve ssd siz getirte bilirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.