Şimdi Ara

MSI GE70 2QE Apache PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar konu başlığındada gördüğünüz üzere ben bu notebooka sahibim fakat notebook CS:GO oynadıktan bir kaç dk sonra baya ısınıyor(75-80C) civarı normal midir yoksa bir soğutucu almalı mıyım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

• 90 i gecmiyorsa bi sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ısı değerleri normal
  • turbo fan olayı yok mu ge70 2qe'de?
  • Gayet normal bende msi ge70 2qe pro apache var turbo fanı açmadan laptopu kullanamıyorum altına hayvan gibi fan aldım 80 liraya bana mısın demiyor 85 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canakyildiz

Gayet normal bende msi ge70 2qe pro apache var turbo fanı açmadan laptopu kullanamıyorum altına hayvan gibi fan aldım 80 liraya bana mısın demiyor 85 derece

hocam win 10 mu kullanıyorsun win 8 mi?
    Sitesinde win10 driverları gözükmüyor.Bir yardım eder misiniz cihazım yarın gelecek.10 mu kursam 8 mi kursam bilemedim.
  • Geldi mi bilmem ama ben win 10 kullanıyorum driverlar bilgisayarın içinde var adamlar 10 gb bellek ayırıp bütün driverları oraya yüklemişler dert etme onu :) Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Asus Vivobook Pro
    2 yıl önce açıldı
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sourusu olan varsa mesaj atabilir elimden geldiğince cevaplarım ayrıca çok üzücüdür ki her oyunu ultrada oynayıp Autocad i biraz zorlayınca kasan bir pc dir :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.