Bildirim
MSI GE70 2QE Apache PRO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
90 i gecmiyorsa bi sikinti yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ısı değerleri normal -
turbo fan olayı yok mu ge70 2qe'de? -
Gayet normal bende msi ge70 2qe pro apache var turbo fanı açmadan laptopu kullanamıyorum altına hayvan gibi fan aldım 80 liraya bana mısın demiyor 85 derece -
quote:
Orijinalden alıntı: Canakyildiz
Gayet normal bende msi ge70 2qe pro apache var turbo fanı açmadan laptopu kullanamıyorum altına hayvan gibi fan aldım 80 liraya bana mısın demiyor 85 derece
hocam win 10 mu kullanıyorsun win 8 mi?
Sitesinde win10 driverları gözükmüyor.Bir yardım eder misiniz cihazım yarın gelecek.10 mu kursam 8 mi kursam bilemedim. -
Geldi mi bilmem ama ben win 10 kullanıyorum driverlar bilgisayarın içinde var adamlar 10 gb bellek ayırıp bütün driverları oraya yüklemişler dert etme onu :) Hayırlı olsun -
Sourusu olan varsa mesaj atabilir elimden geldiğince cevaplarım ayrıca çok üzücüdür ki her oyunu ultrada oynayıp Autocad i biraz zorlayınca kasan bir pc dir :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X