Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi MSI'ın 17.3" olan modeline soğutucu arıyorum. Aklımda çok emin olduğum bir ürün vardı fakat Türkiye'de satış yapan Online alışveriş sitelerinden bakmadığım kalmadı ürünü bulamadım. Bazılarıyla iletişime geçip sordum fakat ellerinde olmadığını ve yakın bir zamanda da geçmeyeceğini söylediler. Notepal U3 Plus ürününü satan bir site görünce bana bildirebilirseniz çok memnun olurum. Şuan ümidimi kesmiş durumdayım, başka bir soğutucu bakıyorum. Aklımda bir iki tane var ama sizlerin de görüşünü almak isterim.
İkisini karşılaştırmanızı istemiyorum, bu fiyat aralığında daha iyi bir notebook soğutucu olduğunu düşünüyorsanız benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Özellikle Infinite Evo çok dikkatimi çekti, hakkında deneyimi olan varsa paylaşabilir. Gerek maddi gerekse performans açısından beni memnun edebilecek bir ürün önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
valla bende 17 inç bilgisayarım için soğutucu arıyorum , araştıra araştıra bende helak oldum :)