Şimdi Ara

Msi GE72 2QC Macerasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda konu acip durdum 2 notebook arasinda kaldim diye. Biri lenovo y700 diğeri bu malum msi kardesimiz. Gidip inceledim lenovo ozellik bakimindan daha iyi olsa bile hosuma gitmedi msi aldim. Persembe gunu gidip teslim aldim notebook u. Eve geldim driverdi windowsdu onun kurulumu bunun kurulumu derken urunu hic kullanamadim ve prize takili olduğu halde sarj edilmiyor falan yaziyordu arastirdim ettim genellikle batarya korumasidir falan dendi tamam dedim cikardim 84 e indi taktim sarj olmaya basladi peki madem koruma neden bi ara 95te taktigimda da sarj olmustu? Ilginc bi durumdu hadi bu hallolur dedim. Artık oyun oynayalim diye payday 2 indirmeye biraktim dun gece. Bu sabah kalktim bilgisayari actim ve tam ortada yatay bi cizgi vardi ekran 2ye bolunmus gibi. Cildirdim artik gittim urunu az once iade ettim. Persembeden beri sorunlariyla ugrastim bi kez kullanamadik be :) Bakalim simdi msi dusunmuyorum artik 17.3 ekrana ve kasasina bayilsam bile..(boyle sorunlari cikmasaydi cihaz cok hosuma gitmisti) ya kararsiz kaldigim lenovoyu alicam ya da dell bakicam babamin calistigi yer dell ile anlasmaliymis indirimli urun gelebiliri eger istedigim bi model olursa dell almayi planliyorum. Pazartesi hem islemler ne alemde diye ogrenicem hemde dell bakmaya gidicem. Merak edenlere pazartesi veya sali guncelleyebilirim konuyu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya normal ama erkranda bi sorun olmuş evet.
  • Pilin rutin işleyişi sana sorun gibi gelmiş ama pil gayet normal davranıyor. Lenovo yada Dell'i bir süre kullandıktan sonra MSI'ı çok arayacağını şimdiden söyleyim :)
  • Msi kasasini ekranini vs. cidden cok sevdim yalan yok ama bu sorunlardan dolayi bi kez bile kullanamadim malesef beni memnun etmedi :) ayrica batarya dedigim gibi koruma moduysa neden 95te sarj etti bi ara ? Sonrasinda 98de 92de 99da 97de vs. Sarj etmedi 84te etti. Kafasina gore koruma heralde :) suanlik lenovo ve dell 'den vazgectim bi asus buldum onu almayi dusunuyorumyine 17.3 model 4299 tl o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo dell falan msi dan çok daha kötü markalar gaming anlamında aslında ürünü değiştirip kullanmaya devam ederdin ekran sorunu halledilirdi onun dışında batarya probemi yok normal bir durum pil %95 ten sonra kendini korumaya alır seviye daha düşükken şarj etmeye başlarsan 100e kadar dolar ama %95 ve üstündeyken pili şarja takarsan şarj olmaz bu pilin daha uzun ömürlü gitmesi ve bataryayı aradan çıkarıp cihazı prizle kullanmaya yarar ve performansı artırır.her cihazda vardır hemen hemen lenovo falan da alsan bu karşına çıkar.
    asus veya msi iyi markalardır oyun anlamında bende ge70 pro var gayet memnunum oyunlarda biraz ısınma sorunu var o kadar.onun dışında büyük ekranı ve kasası muazzam.ge72 daha da iyi bir modeldir çift fan ve daha derli toplu bir kasası var.çabuk vazgeçmişsin bir şans daha verebilirsin msi a. diğer markalar başını daha çok ağrıtabilir haberin olsun.
  • Yorum için cidden çok teşekkürler aslında düşünmüyor değilim ama karşıma şu ürün çıktı çarşamba günü geliyor sanırım işlemci bakımından msidan daha iyi gerisi aynı zaten.http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g-series-gl752vw-dh71-gaming-notebook-fiyati,202644.html ama okuduğuma göre tek fanlıymış bu asus ve alt kasası msi gibi açık ızgara değil. eğer çift fanlıysa bu ürünü de düşünebilirim ama ızgara olayı hala kafamı kurcalıyor ilerde soğutucu vs olmaz gibime geliyor ne düşünüyorsunuz? Ayrıca msi 95 diyorsunuz ama 94-92-91 de de taktım sarj etmedi. Bi ara 95 üstündeykende sarj etti anlam veremedim.

• O bahsettiğin pil şarj sorununu ben bios güncellemesi ile hallettim. büyük ihtimalle sende de düzelirdi. Her teknolojik alet sorun yapabiliyor,apple'ın macbookları bile. Seri üretimden geçtiği için normal bunlar. Ben tekrar msi düşün derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.