Şimdi Ara

MSI GE72 Apache 2QL-414XTR vs. Asus N551vw Cn007t (Hangisi Alınmalıdır?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sameterdi S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam n551vw incelemesi bulunmuyor çünkü bir gaming notebook olarak satılmıyor normal bir laptop olarak satılıyor ayni leptopun asus rog seklindede var yabancilar onu alip inceliyor sonucta ikiside ucuz ama türkiyede asus roglar uçuk fiyat ama n551vw yeni geldiği için ve dediğim gibi kronik ufak hatalar olduğu için bu kadar ucuza satılıyor

Bu arada rusça bir n551vw incelemesi var youtubede isterseniz bi inceleyin kasayi felan görürsünüz arka tarafi aydinlatmayi vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 960m den aşağısını almayın ben olsam asusu alırdım ki alacağım zaten

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    benide msi ' ın havalı kasası , renkli klavyesi ,çift fan sistemi ,17 inç ekranı cezbediyordu ama bende galiba asus alacağım :)
  • hocam güncellemeden sonra sorun çözüldümü?
    birde sizin pc'nin bir linkini atarmısınız özellikleri karşılaştıracağımda :)

Edit.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler

hocam bu mudur sizin pc?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameterdi -- 29 Ocak 2016; 23:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sameterdi

benide msi ' ın havalı kasası , renkli klavyesi ,çift fan sistemi ,17 inç ekranı cezbediyordu ama bende galiba asus alacağım :)

Kesinlikle msi kasası tasarımı ve klavyesiyle süper bir leptop fakat asusda ayni kalitede ama gaming görünümlü olmadığı için msi dahada cezbediyor fakat görünüşe para verilmez önemli olan donanım o yüzden asus mantıklı oluyor bu arada o linkini attığınız ayni model fiyatinin uçuk olmasi üretimden kalkmasidir sonucta bir üst modeli n551vw çıktı

• sameterdi S kullanıcısına yanıt
    Biraz azaldı gibi ama tek fan yeterli olmuyor pek soğutucu alıcam galiba.
    Yani sıcaklığın etkisi fazla bu ani düşüşlerde

Edit1: model N551JW-CN361T

Edit2: Oyunların hepsini en yüksek ayarlarda oynamıştım simdiye kadar bazı gereksiz ayarlar bile her şey en yüksekti az önce gereksiz bazı ayarları kıstım ısınma değerleri cpu ve gpu 60-68 arası değerlerde duruyor ve takılmalar sona ermiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 30 Ocak 2016; 11:08:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    bugün bimekse gidip çalışanlarlada sohbet ettim.saten bildiğim şeylerdi konuştuklarımız ama sohbette bana msi'ın saten bir gamer laptopu üreticisi olduğunu ve oyun için özel üretildiğini,video edit render yapmayacaksam 4 gb ekran kartının gereksiz olduğu oyun için gtx950 2 gb in yeterli olacağını ve özelikle özellikle çift fan bulunan bir laptopu seçmem gerektiğini söylediler.bende çift fan için msi alacağım galiba.
    http://www.hepsiburada....yasla/BD601864,BD601941
    hocam bu sefer bu ikisi arasında hangisi sizce.pe60 daha iyi gibi işlemci ekran kartı bakımında ama 2ql de tasarım bakımından gayet hoş.sizce?

• benim tercihim ge72 olurdu ama 17'' biraz büyk gelirse asusa bakabilirsin ikisi de güzel cihazlar ama performans ve upgrade anlamında ge72 daha iyi bir cihaz.
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    17 inc sorun olmaz benım ıcın onemlı olan oyun performansı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.