Şimdi Ara

MSI GE72 ile ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan gündemimde 3 tane bilgisayar var:

1) GE72 6QD(Apache Pro)-267XTR - Nvidia GTX960M 2GB GDDR5 - 8 GB DDR4 - 128GB SSD + 1TB
    2) GE72 6QD(Apache Pro)-231XTR - Nvidia GTX960M 2GB GDDR5 - 16 GB DDR4 - 256GB SSD + 1TB
    3) GE72 6QF(APACHE PRO)-017TR - Nvidia GTX 970M 3GB GDDR5 - 8 GB DDR4 - 128GB SSD + 1TB

Şimdi görüldüğü üzere her modelin farklı seçenekleri yükseltilmiş. Öncelikle kendi isteğimden bahsedeyim. Uzun seneler boyunca (min 5 yıl) istediğim oyunu iyi grafiklerde çalıştırması. Tabii ki zamanla oyunlar da gelişiyor ve çalıştırmamaya başlıyor ama olabildiğince iyi grafiklerde çalıştırmasını istiyorum.

Bu amaçla yola çıkarak,

1) Ekran kartının bir üst modeli olması mı,
    2) SSD boyutunun fazla olması mı,
    3) RAM'lerin daha fazla olması mı iyidir?

Fiyat olarak aralarında uçurum yok. Almışken bu klasmanda iyi bir şey almak istiyorum.

Bir de MSI'larda RAM'ler artırılabiliyormuş. Bu sebeple, 970M ekran kartlı olanı alıp, daha sonra ihtiyaç halinde RAM takabilme şansımız varsa MSI GE72 QFD daha mantıklı geliyor.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Teşekkürler.

• chirkinordek kullanıcısına yanıt
    Bu cihazların içinde alabileceğin tek makina yani işlemcileri hepsi aynı farz ediyorum 3. makina 8GB ram yeterli sadece SSD koyarsın makinaya yılan gibi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.