Şimdi Ara

MSI GE72vr 7RF ---- Monster Tulpar T7 v10.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu 2 gamebook arasında gidip geliyorum. MSI almak istiyorum ama handikapı 1060'ın 3 GB olması. Bir de MSI'a daha çok güvenim var parça kalitesi olarak. MSI olanın ekranı 120 Hz ama Monster G-SYNC kullanıyor sizce hangisi daha mantıklı? Fiyat skalası aynı çünkü. MSI klavyesi Steelseries olduğu için Monster sizce daha geriye mi düşer? Hem klavye hem malzeme kalitesi, soğutma olarak. Fikirlerinizi bekliyorum.

MSI:http://www.hepsiburada.com/msi-ge72vr-7rf-apache-pro-404xtr-intel-core-i7-7700hq-32gb-1tb-256gb-ssd-gtx1060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB0000032KTI

Monster:https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V10-1-2.html#.WXPGwojygdU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acer Predator alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Acer Predator alın.

5400 rpm hddsi var ve ekran gsync ama 120hz gsync değil fiyatıda diğerlerine göre daha tuzlu şu 2si arasında seçim yapsanız hangisi olurdu?

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt72-dominator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html

Kaçırmayın! Son ürün kutulu topkapi dan kargo ile alın.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Ben 120hz ve G-sync üzerinde yorum yapmanız için yoğunlaştım ,attığınız ürün ne Gsync nede 120hz

• azgeryar06 A kullanıcısına yanıt
    O ürünü daha iyi araştırın bence.

• mrkb kullanıcısına yanıt
    MSI GE72vr 7RF ---- Monster Tulpar T7 v10.1.2

Beyefendinin attığı 093xtr değil 092tr buda specleri 17.3 full hd ıps ekranı var nvidia g sync yada 120hz yok dediğim gibi

• azgeryar06 A kullanıcısına yanıt
    Gt72vr ye hb den bakın ordaki 7700+120hz gsync.

• Monster tulpar t7 kullanıyorum 6 serisi işlemci aynı kasa sorularını cevaplayabilirim. Öncelikle gsync 75 hz panel kullanıyor monster

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Gt72vr 7rd 602Xtr o söylediğiniz . Arkadaşın attığıyla uzaktan yakından alakası yok lütfen birdahakine sizde araştırıp net bulgularla yorum yapın. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azgeryar06 -- 24 Temmuz 2017; 23:19:9 >
  • yasintunc17 Y kullanıcısına yanıt
    Gsync ve 120hz farkını türkiyede çok araştırmış bir platform yok ve bende yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla herkes gsync iyi fakat 120hz kadar iyi değil yorumları alıyorum. Ve birde klavye vs. gibi malzeme kaliyesini öne çıkaran kasa bölümünde biraz daha msi ya güvenim var monster nasıl acaba bende tulpar kullandım ama bundan bi kaç sene geçti ısınma sıkıntısı vardı

• Evet 120 hz çok akıcı duruyor ancak oluşacak yırtılmalara tam anlamıyla engel olmak imkansız bunu gsync çok güzel yapıyor 75 hz ekran tazeleme için fps 75 in altına düştüğünde farkediyorsunuz aynı olay 120 hz içinde min 120 fps gerekiyorsa 1060 ın nefesi kesilir

• 1 senedir kullanıyorum W - S tuşlarının üstü soyulmuştu servise temizlenmesi için gönderdim söyledim soyulduğunu klavyeyi değiştirdiler temizleyip gönderdiler. Bunun dışında panelde kenarlarda ışık sızması olabiliyor şikayet eden var çok olan var az olan var benimkinde çok az şuana kadar hiç rahatsız olmadım. Genel malzeme kalitesi güzel 3 fan var ısınma normal seviyelerde klavye altı hafif ısıtınıyor rahatsız edici değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.