Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G

MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G

Kutu Fatura Mevcut. Güvenlik etiketi mevcut. Herhangibi bir Mining Hız aşırtma yapılmadı tamir görmedi kartıniçin açılmadı. Sadece Günlük oyun için kullanıldı.

Garantisi yok.

Şuanda keyfi olarak Sıvı Soğutma ile takas düşünebilirim. Fiyat ve Fiyat teklifi için veya farklı bir takas opsiyonu için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

tr.msi.com/Graphics-Card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G/Specification

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sorunlu Alışveriş Yaşadığımız @FrenchKiss35 ve Referans olarak Düşük puan aldığım için konuya açıklamada bulunmak istedim.

Özel Mesaj yoluyla kendisine telefonum numara ilettim. Kartın Durumunu sordu. Kartın Durumunu sorduğunda kartı komple kasa olarak yakın arkadaşımdan aldığımı ürünün 2 yıldır bende aktif olarak kullandığımı ilettim.

İlanda Kartın detaylı fotoğrafları ve furmak testini yüklediğimi kendi kasamda kartın bu durumda olduğu ilettim . Sonrasında kendisiyle buluşup alışverişi gerçekleştirdik.

Öncelikle belirtmek isterimki,

Kartla ilgili olarak hiçbir benim bilgisayarımda veya kendi bilgisayarında bir test istemedi. Buluşma esnasında kartı kutusundan çıkarıp bakmadı bile.

Alışveriş sonrasında yaşadığımız sorunlar ,

-Kartı kendisine öğlen saat 2 gibi aracım ile belirttiği adrese teslim ettim.

-Gece 12 gibi özel mesaj yoluyla tarafıma ulaştı. Hemen kendisini telefon ile aradığımda . Karta test yaptığını kartın VRAM arızalı olduğunu iletti. Kartı aktif kullandığımı ve herhangibi bir montaj sırasında veya farklı bir sebeple düşme darbe görme durumu sordum . Hayır Cevabını aldım.

-Test görüntülerini istedim. Furmak testleri ve OCCT test görsellerini tarafıma iletti. Test görsellerine baktığımda Kart Çalışması 85-90 derecelere , Chip sıcaklığınında 100 derecelere test 1dk sürmeden çıktığını gördüm. Bunun normal olmadığını kart bendeyken bu şekilde olmadığını 10dk teste bile kartın 72 73 derecelerde çalıştığını ilettim.

-Gece arkadaşa kartımın arkasında olduğumu sistemsel bir problem olabileceğini ilettim. Kendine kartı getir kendi sisteminde deneyelim benim sana ilettiğim değerlerden farklı bir değer olması durumunda direk kartı geri alıp ücret iadesi yapacağımı ilettim.

-

- Ertesi gün tekrardan arkadaşı 2 kere aradım. Ona yakın bir bölgeye kadar geleceğimi kartı geri alabileceğimi iletmek için telefona cevap alamadım.

- Akşam saatine doğru tekrardan beni arayıp , kart tekrardan testler yapıp stok değerlerinle oynadığını Underclock ve Overclock uyguladığını iletti. Kendisine kartı zaten geri almayı kabul ettiğimi neden bunu yaptığını sordum. Telefonda saçma saçma konulara girip işte . Kartın Kutusunun üzerindeki seri numarasını olmadığını, Mining yapılmış olabileceğini , mining serisi kart bunlar gibi ithamlarda bulunmaya başladı.

-Kibarca bende kendisine , Kartın stok değerlerinle oynadığından dolayı ben tekrardan kartımın orjinalliği ile geri testlerini yapıp satış yapamayacağımı iletip kartı geri alamayacağımı bildirdim.

Güncelleme ;

Sonrasında kartın içini açıp termal ped ve macun yenilemesi sonrası kartı 67 derecelerde çalışmaya başlamış ve VRAM kendi kendine düzelmiş.

@FrenchKiss35

@Yönetici Lütfen tartışmaya sebebiyet vermemek adına konuyu yoruma kapatabilirmiyiz. @powerstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagoopa1925 -- 26 Haziran 2024; 10:33:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.