Şimdi Ara

MSI GeForce GTX 560 Twin Frozr II OC 1 GB 256 bit kart aldım sizce nasıl yapmışım yorum lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GeForce GTX 560 Twin Frozr II OC 1 GB 256 bit kartı 450 tl ye aldım gtx560 399 tl alacağıma bunu aldım sizce nasıl yapmışım bf3 & assasin's creed 3 -4 gibi oyunlarda canımı sıkar mı sizce?
    bütçem anca bukadarına yetiyordu o yüzden böyle yaptım.
    işlemcimi unuttumda 4 gb ram var. bi onu hatırlıyom işteyim eve gidince eksikleri yazarım =)

• İşlemciniz nedir ?

Keşke almadan sorsaydınız, o paraya daha iyileri var.

7850/7870 - GTX660 gibi.
  • 450TL'ye 7850-7870 alabilirdin iade edebiliyorsanız edin.
  • ben nvidia olarak istiyorum birde ekran girişim vga benim 24 inch led amma velakin vga radeonlarında bazılarında sanhırsam vga titreme yapıyormuş
  • iade edebilirseniz edin edemiyisanızda sağlık olsun fena kart değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu kart bana bu oyunları rahatlıkla oynatırmı oynatmaz mı birde 2 - 3 sene götürürmü beni

bir önceki kartım geforce gt9600 256 bit 1 gb ydi 4 sene kullandım geçen gün bozuldu oyüzden hızlı birşekilde almam gerekiyordu bütcemde buna yetti çok baktım gtx560 alıyodum bu çift fanlı biras daha hızlı 560 dan o yüzden 50 tl fark ile bunu aliyim dedim. başka bu 450 tl max. ne alınabilir. kartı iade edebilirim akşam saatine kadar sanırsam. oyüzden acil yardımlarınız bekliyorum.
  • onu iade edip gtx 660 almayi dusunebilirsiniz.kartiniz duz 560, Ti modeli bile degil.gunumuz icin yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart iade olunmuştur =) ama 660 fiyat nedir? bilgisi olan varmı ucuz ?256 bit olucak yalnız. birde günümüz için yeterlimi bu kart
  • Kart, konuyu açtıktan 40 dk sonra iade edilmiş. Hay maşşallah.
  • pc bilgisayarcıda ben ofisteyim =) adama bi tel ettim abi siparişi durdur diye kart iptal olmuş oldu bölelikle =) zaten stok adedi 1 miş onuda başkası alırsa ben dımdızlak ortada kaldım şimdi sizlerden bilgi bekliyorum işte kart konularında max. 450 tl verebilirim bir karta oda ne olur yardımlarınız rica yoksa en kötü ihtimalle ya aynı kartı yada bulamazsam gtx560 256 bit alıcam. asus'un 399 tl ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.