Şimdi Ara

MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılmıştır, hayırlı olsun.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.02.2019 tarihinde Vatan Bilgisayar Trabzon şubesinden satın aldığım MSI RTX 2060 Gaming Z ekran kartı satılıktır.
    SATILDI İstediğim tutar: 2350 TL. Yanında faturalı "orijinal" Vatan Bilgisayar poşeti hediye. SATILDI

Kutu içeriği eksiksiz olup imzalı garanti belgesi ve faturası mevcut, sadece DP girişlerinden birinin plastik kapağı eksik. Dış kutusunda kargo kaynaklı ufak bir hasar var, resimlerde görebilirsiniz.
    Kartta yüksek seviyede bobin ağlaması (Türkçe konuşamayanlar için: bobin ağlaması=coil whine) mevcuttur. İlgilenenlerin en alttaki açıklamaları okumalarını rica ediyorum.

Alışverişlerimde pazarlık yapmıyorum, pazarlık mesajlarını yanıtlamıyorum. Kargo masrafı alıcıya ait olacak şekilde ödeme sonrası azami 1 gün içerisinde kargolanacaktır. PTT Kargo ile şehir farketmeksizin 15-17 TL arası bir masrafı olur.

MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI
    MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI MSI GEFORCE RTX 2060 GAMING Z 6G - SATILDI

DETAYLAR:
    Nisan ayı içerisinde başka bir modele geçtikten sonra kartı yüksek seviyede bobin ağlaması şikayeti ve değişim isteğiyle teknik servise gönderdim. Resimlerde görebileceğiniz gibi testlerde bu duruma rastlanmadığı ifadesiyle kart geri geldi. Gerçekten böyle de olabilir veya kasıtlı olarak olumsuz cevap verilmiş de olabilir. Benim tecrübem kart %50 ve üzeri yük altındayken fps değerinden bağımsız olarak karttan rahatsız edici seviyede ses geldiğidir. Bu illet sistemin diğer bileşenlerine de bağlı olduğundan başka bir bilgisayarda ortaya çıkabilir de çıkmayabilir de. Şu an kullandığım ASUS Rog Strix 2060 OC kartta da bu sorun daha düşük seviyede mevcut ve RTX serisinde oldukça yaygın.
    Sonuç olarak; bu durumun kartın performansına en ufak olumsuz etkisi olmamakla birlikte sessiz bir sistem isteyenlere bu kartı almalarını tavsiye etmiyorum. Kulaklıkla oyun oynayanlar için ise bir sorun teşkil etmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 29 Nisan 2019; 12:5:19 >

• Hocam dürüstlüğnüz için sizi tebrik ederim gerçekten çok güzel yazmışınız bu durum maalesef servis pointin rezilliği insanları mağdur etmekten başka hiçbir işe yaramıyorlar 2 metreden 8db olması gerekiyormuş coil whine kabul olması için ama tamamen bahane
  • O coil whineden ne çok çekmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] MSI GTX 1070 GAMING X 8GB
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.