Şimdi Ara

MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8GB 256Bit GDDR6 - 3850TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• değmez o paraya.
    ederi 3bin
  • MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8GB 256Bit GDDR6 - 3850TL

değerlendirilebilir. Ilık
  • Şu anki kurla gayet güzel fiyat, 2080den maksimum yüzde 5 yavaş kart, teşekkürler bilgilendirme için, boş yorumlara takma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünenler için yazayım. Ventus serisi msi’ın en alt modelidir. Vasat bir soğutma sistemine sahip olduğu için daha sesli ve sıcak çalışır. Ayrıca en dandik chipleri de bu seriye koyduklarından OC potansiyeli de yok denecek kadar düşüktür.

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Hocam samimi bir soru soracağım hiç ventus kart kullandın mı?
    Soruyorum çünkü ilk versiyon msi ventus 2080 kullanıyorum sorunsuz 140mhz çekirdek 1000mhz ram oc oluyor 74 derece üstü görmedim ve ses de duyamıyorum.
  • ixib kullanıcısına yanıt
    Ben de ekran kartı bakarken detaylı araştırmıştım video incelemeler olsun kullanıcı yorumları olsun. Çünkü ilginç bir şekilde ventus modelleri her seride en ucuzuydu ve sürekli indirime giriyordu. Bunlar en giriş seviyesi soğutmalar.

OC konusunda da kaliteli chiplerin üst seviye modellere konulduğu bilinen bir şey zaten. Asus mesela en iyileri gidip rog strixe koyar, msi da gaming trio serisine koyar.

Yani rtx 2060 falan alınacaksa evet düşünülebilir ama 2080, 2070s gibi kartlar daha kaliteli modelleri hak ediyor bence. Zaten bu kadar para veriliyor bir 200-300 daha verilip daha iyi kartlar alınabilir. Black fridayde 4100e gaming x trio satıldı mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trio X olsa harika olurdu. Çift fanlı olduğu için Asus Tuf Dual gibi leş soğutma muamelesi görmezdi ama bence yine de iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ventus alınmaz bu paraya Vatan çok sağlam indirim yapıyor onu takip etmek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Vatan 3900 liraya sattı içim gitti alamadım diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.