Bildirim
Msı Gf63 Hakkında;
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
www.hepsiburada.com
MSI GF63 8RC-208XTR Intel Core i5 8300H 8GB 1TB GTX1050 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gf63-8rc-208xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000DFSEK
Hocam bu modelse laptopta M.2 yuvası var ve buraya uyumlu SSD takabilirsin.
SSD : 1x M.2 SSD Combo slot (NVMe PCIe Gen3 / SATA)
www.msi.com
GF63 (Intel® 8th Gen / GeForce® GTX 10 series) | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Globalhttps://www.msi.com/Laptop/GF63-8RX/Specification
-
Teşekkürler cevap için hocam. M2 ssd takviye yapmak mı yoksa hddyi söküp sadece normal ssd mi taksam diye düşünüyorum. Serinlik ve hddnin kıytırık sesinden kurtulmak adına sadece ssd ile kullanmakta cazip geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam dostum.bende bu laptopu almak istiyorum ama fazla bilgi bulamadım acaba memnun musun pcden.
Hocam bende daha oyun performansına falan bakmadım. Fakat öncelikle tasarım çok iyi, fırçalanmış metal güzel görünüyor. Malzeme kaliteside güzel geldi bana. Ultrabooktan hallice bir duruşu, ergonomisi var. Zaten beni tav edende bu oldu.
Onun dısında ekran kalitesi genel anlamda güzel beğendim. Klavyede numerik olmayışı dışında basma hissiyatı daha iyi olabilirdi ama yazı yazmak rahat. Hoparlörler alta konumlandırılmış ve yükseklik olarakda düşük kalıyor, kötü olmuş. Soğutma için tek fan var, zorlayınca yetersiz kalabilir denemedim.
Cihaza ssd eklemek şart en önemli eksiği o.
Fakat asıl amaç oyunsa bu bilgisayar tatmin etmeyebilir. Merak ettiğiniz başka bişeyler varsa cevaplayabilirim.
amacım oyun değil oyun olarak sadece fm oynarım oda hafif bir oyun zaten. malzeme kalitesi ve tasarımı daha önemli benim için.Cihaz boşta çalışırken herhangi bir fan sesi veya rahatsız edici bir şey yoksa almayı düşünüyorum şu anda 5800 tl olmuş fiyatı zam geldi şansıma. siz kaça aldınız pcyi.
Boştayken ses yok sadece hdd bazen ses çıkarıyor. Ben 4840a aldım, cuma sabahı 4760 dı ben alana kadar 4840 oldu
Hepsiburada sürekli msı indirimi yapıyor, onu takip etmenizi öneririm. Ama dolar artarsa aynı fiyatlara bulmak zor olabilir. Hepsiburada dışında satan yok zaten bu bilgisayarı. İ7li versiyonları var ebrarda vs.
quote:
Orijinalden alıntı: DNCTRK
amacım oyun değil oyun olarak sadece fm oynarım oda hafif bir oyun zaten. malzeme kalitesi ve tasarımı daha önemli benim için.Cihaz boşta çalışırken herhangi bir fan sesi veya rahatsız edici bir şey yoksa almayı düşünüyorum şu anda 5800 tl olmuş fiyatı zam geldi şansıma. siz kaça aldınız pcyi.www.hepsiburada.com
MSI GL63 8RC-204XTR Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gl63-8rc-204xtr-intel-core-i7-8750h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000BFU2L?magaza=Laptopfırsatı
Hocam oyun önceliğin yoksa bu modelin indirimlerini takip et derim. İşlemcisi çok iyi. Zaten malzeme kalitesi ve soğutma performansı konularında sorun yaşamazsın.
-
oneri için sağol dostum fakat 5000tl üstüne çıkmak istemiyorum. ındirim olursa kaçırmam umarım.
www.hepsiburada.com
MSI GF63 8RC-208XTR Intel Core i5 8300H 8GB 1TB GTX1050 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gf63-8rc-208xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000DFSEL?magaza=Hepsiburada
Hocam indirim olursa bu cihazı kaçırma. 8. nesil işlemcisi ve GTX 1050 ekran kartı var.
-
Hocam merhaba msi gf63 modeli ile ilgili çok kısıtlı Bilgi var internette,zamanın olduğunda bir inceleme yapabilir misin foruma herkes faydalansın almayı düşünen tahmin ettiğinden fazla kişi vardır eminim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Freedos olarak aldınız değil miquote:
Orijinalden alıntı: orhanyıldız
Boştayken ses yok sadece hdd bazen ses çıkarıyor. Ben 4840a aldım, cuma sabahı 4760 dı ben alana kadar 4840 oldu
Hepsiburada sürekli msı indirimi yapıyor, onu takip etmenizi öneririm. Ama dolar artarsa aynı fiyatlara bulmak zor olabilir. Hepsiburada dışında satan yok zaten bu bilgisayarı. İ7li versiyonları var ebrarda vs.
Evet hocam freedos
Hocam bende iki gün önce hepsiburada.comdan aldım,cihazda insanı gıcık eden bir cızırtı, gıcırtı sesi var var,hardisk sesi felan diyorlar ama pek hardisk sesine benzemiyor,sizde de aynı sorun mevcut mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 9 Kasım 2018; 21:46:53 >
Evet var aynısı hocam harddisk sesi o
4750 den alamadık stok bitti
Hepsiburada dışında satan yok.
Gf63 modeli istiyorum
İ7 8750 h li model 6150 . o alınır mı
Bence pahalı hocam o özellikler için. Yurtdısından 1060 rahat alınır o rakama.
i7-8750H işlemci, önceliğin ve ilk kriterin değilse ekran kartı GTX 1050Ti olan bu modeli alabilirsin hocam.quote:
Orijinalden alıntı: freeheart44
4750 den alamadık stok bitti
Hepsiburada dışında satan yok.
Gf63 modeli istiyorum
İ7 8750 h li model 6150 . o alınır mıwww.hepsiburada.com
MSI GL63 8RD-429XTR Intel Core i5 8300H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-gl63-8rd-429xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000C348W?magaza=Teknorya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur Adam -- 24 Aralık 2018; 22:10:36 >
-
Bu hayli kalın ve ağır kalıyor gf serisine göre hocam.
Hocam ben de 256 SSD'li versiyonunu almayı planlıyorum. Sizce şu şartlarda bu pc ye max kaç verilir? Herhangi bir şikayetiniz var mı? Amaç fazla oyun değil, bu kalitede bu taşınabilirlikte başka cihaz tavsiye eder misiniz?
Benzer içerikler
- msi klavye rengi değiştirme
- yazılım için bilgisayar önerisi
- bios nasıl açılır
- en iyi laptop
- rtx 5090 laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X