Şimdi Ara

MSİ GF65 THİN 10SDR-638XTR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende o 2 laptop arasında kaldım hangisini alsam acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge525

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q7pey-001-p-HBV00000VHU8U
    aldığınız laptopa kıyasla bu nasıldır acaba?
    Ben kalitesinden dolayı msi tercih ettim. 8gb ram takviyesiyle birlikte belirttiğiniz laptopla aynı fiyata geldi. Tercih sizin tabii ki

• asadem kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben de aynı fiyata sipariş verdim şimdi
  • Güzel tercih aynı modelin i7 9750h+rtx2060 kombolusu var paneli beğendim ben ayrıca hoparlör kalitesi de tatmin edici beğenmediğim 2 noktaya değinmeden geçmek istemiyorum 1.si touchpadin alt kısımları göçük hissi veriyor 2.si kasanın parmak izi bırakması ve ek olarak 8gb ram ile gelmesi ben daha eklemedim lakin ilerde ekleyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8gb oyunlarda kesinlikle yetersiz ani fps düşüşleri oluyor ve çift kanal çalışması daha sağlıklı

• Bu arada msi'ın ödül programı var Ürün kaydederek ve o ürün hakkında yorum yaparak vs puan kazanıyorsun 600 puana ulaşınca 12$ steam kodu veriyor 1 ayda 540 puan yaptım attığım Kaydolma linkinden ürününü kaydedersen ikimize de 50 şer puan kazandırıp beni memnun edersin dostum çok az kaldı steam key'i almama sen de başarabilirsin
    https://s2.socialannex.com/v5/service/s2_reedem_reward.php?siteID=19980121&incentiveID=3338&userID=6691284&statID=58419468&serviceID=2&socialType=14&puID=37019154&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=msi-rewards&utm_content=raf-mail

• snapcstrike S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben 12 gün önce aldım. Ertesi gün ram ekledim. Rami 16 gb yaptım. Kasa kalitesi iyi derli toplu. Ekran kapağı ve klavye alanı alüminyum. Asus tuf gibi ekran panelin eğilme titreme durumu yok. Kasayı tutmadan tek elle ekranı açabiliyorsunuz. Ekranında yok denecek kadar ips glow var ve bu memnun edici çünkü diğer markalarda bu oran fazla. Ekran renk oranı %72ntsc %100rgb ve 144hz. Yan açılardan bakınca bozmuyor. Ekran kartı 1660ti max-q değil bildiğimiz 1660ti, burası benim için önemli oldu. Sesi beğendim ve laptop olmasına rağmen akustiği güzel. Kalvye üç kademeli kırmızı aydınlatma var ve yapısı tok. Bataryayı %50 şarz modunda kullanıyorum şimdilik iyi......... Gel gelelim sıkıntıma. Son nesil oyunlarda ortalam 94 derece cpu sıcaklığı var. Bazen 96 98 oluyor. 100 olduğunu gördüm. Bu yüzden servise göndereceğim. Çünkü technopat forumda biri servise göndermiş. Macun değişmiş ve 7 - 8 derece düşüş olmuş. Unuttum demeyi. Parmak izi kalıyor. Sıkıntı değil ama bilgi olsun diye yazdım. En azından leğen plastiğinden üretilmiş modeller gibi üfleyince içeri esnemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonaccii -- 19 Eylül 2020; 23:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fibonaccii kullanıcısına yanıt
    Bu modeller ince olduğu için gl/gp modellerine göre daha fazla ısınıyor normal yani servise götürmeye gerek kalmadan çözüm üreteyim, işlemci turbosunu kapatmak:75 dereceyi geçmez eğer kapatırsan servise gönderirsen de büyük ihtimal İşlemcinin çalışma sıcaklığı bu seviyelerde normal diyip geri gönderecekler.
    Bu arada ram tavsiyesi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanssss -- 20 Eylül 2020; 7:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanssss

Bu modeller ince olduğu için gl/gp modellerine göre daha fazla ısınıyor normal yani servise götürmeye gerek kalmadan çözüm üreteyim, işlemci turbosunu kapatmak:75 dereceyi geçmez eğer kapatırsan servise gönderirsen de büyük ihtimal İşlemcinin çalışma sıcaklığı bu seviyelerde normal diyip geri gönderecekler.
    Bu arada ram tavsiyesi alabilir miyim?
    Turboyu kapatınca bazı oyunlarda hata veriyor. Biri daha yaşamış benim problemi veya durumu. Servise göndermiş ve termal macunu yenilenmiş. Cpu sıcaklıklarında 7 - 9 derece arası düşüş yaşamış. Gerçi 6 ayda bir bakıma gidiyor. O vakti mi beklesem bilemedim.... Fakat sync every frame açık olursa fps sabitleyince sıcaklık 69 - 71 derecelere düşüyor. Makineyi vermekte istemiyorum çünkü bunun kadar kalitesi ve tasarımı iyi makine bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonaccii -- 20 Eylül 2020; 12:8:28 >

• fibonaccii kullanıcısına yanıt
    6 ayı beklemeden gönderebilirsiniz msi servisi garanti süresi boyunca ücretsiz bakım yapıyor

• Cihaz ince olması neticesinde ısınıyor arkadaşlar, 95 96 dereceleri görüyor. Laptop soğutucu alıp onunla kullanmak lazım. Cooler bostu da açsak değişen pek bir şey olmuyor. Genelde 85-90 derece arası cooler bostla. Undervolt denedim -0.079 mv, 10 derece kadar fayda sağladı. Ancak harici soğutucu şart bu laptopa. Ekran oldukça kaliteli ips değil ancak nerdeyse ips kadar görüş açısı var. Renklerin contrastını oldukça beğendim. 8gb ram yetersiz. Ben 8gb daha sipariş ettim. Pazartesi gelir, takar ve performans farkına bakarım; ancak 8gb ram oyun için yetersiz. Windows 10 pro 64 bitte 4-5 gb masaüstünde harcıyor zaten. Csgo da bile işlemciye darboğaz yapıyor gibi geldi bana. İkinci rami takıp tekrar deneyeceğim bakalım.

Anakart Micro Star-MS-16w1 model
    Bilgisayarın SSD si saniyede 2030mb okuyup 1500 mb yazabiliyor.
    Ekran kartı 1660 ti. Max-q değil.
    İçinde SK-HYNİX marka HMA81GS6CJR8N-VK 8gb 2666 mhz ram var.

Bu arada bilgisayarı MSİ ın sitesine kaydederseniz 3 ay garanti uzatma ile birlikte Marwel's Avengers'ın iki adet oyununu veriyor. Oyunlar steamda 200-300 tl arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 20 Eylül 2020; 14:53:29 >

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Evet öğrendim. Sanırım sıkıntı yok. Göndermeyi düşünmüyorum şimdilik.... Dragon center kapalı ve güç yönetim ayarı yüksek performansta. Aida64 testi yaptım. Sonuçlarını veriyim. Acaba torrent ile çektiğim oyunlarda sorun olabilir mi?

MSİ GF65 THİN 10SDR-638XTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonaccii -- 21 Eylül 2020; 13:45:44 >

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma demeyi umuttum. Bigboy ram tavsiye edebilirim. Ankarada elden sıfırını 300 liraya aldım. Samsung üretiyor.

• Bir bilgi daha vereyim bazıları için önemli olabilir. Laptopu Hi End sisteme aux girişten bağladım, mükemmel besledi. Kulaklık çıkış sinyali yüksek ve kalitesini çok beğendim. Samsung Lenovo gibi markalarla sistemi besleyemiyor çokça volum arttırmam gerekiyordu. Takdirimi aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonaccii -- 21 Eylül 2020; 14:44:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.